שאלון קצרצר

sweet stav

New member
שאלון קצרצר ../images/Emo13.gif

שחקן אהוב : שחקנית אהובה: שחקן שנוא: שחקנית שנוא: מילה שחוזרים אליה הרבה והיא האהובה עלייכם ... : זה או זה מקס או פדה : מריה או אוליביה: לורנסו טוב או רע : דלפינה או מללה : פרן עם אולי או פרן עם מריה :, זהו !

עונה../images/Emo13.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

שחקן אהוב:בנחה,פאביו, ריקרדו(ככה קוראים לבוניז'ה באמת נכון?), פדה(ברח לי השם שלו
) שחקנית אהובה:איסה
שחקן שנוא:אין שחקנית שנוא:אין מילה שחוזרים אליה הרבה והיא האהובה עלייכם ... :קונחלדס
זה או זה מקס או פדה :קשה. אבל נראה לי פדה
מריה או אוליביה:אוליביה לורנסו טוב או רע :רע דלפינה או מללה :דלפינה פרן עם אולי או פרן עם מריה :עם פלומה
עם אוליביה.

didalf

Well-known member
חואן../images/Emo109.gif

ולבוניז'ה קוראים חררדו אני חושבת.

sweet stav

New member
עונה ... :]

שחקן אהוב : בנחמין , פאביו וחואן שחקנית אהובה: פלור , איסבל שחקן שנוא: אין שחקנית שנוא:אין מילה שחוזרים אליה הרבה והיא האהובה עלייכם ... :קונחלדס
זה או זה מקס או פדה :אמממ מקס , פדה , מקס, פדה ... מקס ! מריה או אוליביה:מריה לורנסו טוב או רע :רע הוא מעצבן שהוא טוב
דלפינה או מללה : דלפי פרן עם אולי או פרן עם מריה :,פרן עם מריה

didalf

Well-known member
עונה../images/Emo109.gif

שחקן אהוב:
בנחה שחקנית אהובה:
קמי? שחקן שנוא:
אין שחקנית שנואה:
פלור, אבל הדמות לא השחקנית, שחקנית אין. מילה שחוזרים אליה הרבה והיא האהובה עלייכם ... :
קה פאצ'ו זה או זה מקס או פדה:
פדה
מריה או אוליביה:
אולי, אבל בזמן האחרון היא מעצבנת. לורנסו טוב או רע:
מת
אבל עדיף רע דלפינה או מללה:
מללייצ' פרן עם אולי או פרן עם מריה:
עם אולי, או פלומה.

didalf

Well-known member
אני לא מאמינה ששחכתי../images/Emo2.gif ../images/Emo109.gif

שחקן אהוב-גם חואן

עונה

שחקן אהוב : חררדו צ'אנדו (קלאודיו) שחקנית אהובה: איסבל שחקן שנוא: אין שחקנית שנוא: אין מילה שחוזרים אליה הרבה והיא האהובה עלייכם ... : מלליץ'! אסטופידו! קונחלדס! זה או זה מקס או פדה : פדה מריה או אוליביה: אולי לורנסו טוב או רע : טוב דלפינה או מללה : מללונגי פרן עם אולי או פרן עם מריה : מריה

yaki123

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifאניי../images/Emo27.gif

שחקן אהוב : שחקנית אהובה: שחקן שנוא: שחקנית שנוא: מילה שחוזרים אליה הרבה והיא האהובה עלייכם ... : זה או זה מקס או פדה : מריה או אוליביה: לורנסו טוב או רע : דלפינה או מללה : פרן עם אולי או פרן עם מריה :,

yaki123

New member
אופס..מתוקן../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

שחקן אהוב :
פדריקו [לשעבר],בנחה שחקנית אהובה:
פלור.. שחקן שנוא:
אווריסטו שחקנית שנוא:
סולמה מילה שחוזרים אליה הרבה והיא האהובה עלייכם ... :
מלליצ',לא לזוז!,שתוק מטומטם,שיגעון[פליקיטיס] והמשפט מישהי בבעייה זה או זה מקס או פדה :
פדה! מריה או אוליביה:
אוליביה ללא ספק! לורנסו טוב או רע :
רע..טוב לא מתאים לו
דלפינה או מללה :
דלפי.. פרן עם אולי או פרן עם מריה :,
אולי!

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

שחקן אהוב: אהה חררדו ופאביו. שחקנית אהובה: מריאנה, אוליביה [אין לי מושג מה השם שלה], ומאיה [כנ"ל]. שחקן שנוא: אהה.. אווריסטו ובנחה.. שניהם ממש מעצבנים אותי. שחקנית שנואה: אהה, אני לא זוכרת איך קרואים לה.. אבל החברה של טיטינה שהיא גם ספרית.. מילה שחוזרים אליה הרבה והיא האהובה עלייכם ... : קונחלדס, אסטופידו. זה או זה מקס או פדה: אהה.. מבחינה מראה אז מקס [דהה..
ומבחינת אישיות אז פדה כי הוא הגון. מריה או אוליביה: אוליביה. לורנסו טוב או רע: רע..חח.. דהוא טוב הוא משעמם. דלפינה או מללה: דלפי פרן עם אולי או פרן עם מריה: דהה שעם אולי..חחח [אני כותבת יותר מדי דהה, זה משפיע עלי לרעה..אההההה |נסה על נפשי..חחח|

עונה =]

שחקן אהוב : חואן
, בוני ובנחה. שחקנית אהובה:איסבל שחקן שנוא:אוריסטו שחקנית שנוא:אוליביה.. היא פשוט לא יודעת לשחק בגלל זה היא מעצבנת.. מילה שחוזרים אליה(עליה*) הרבה והיא האהובה עלייכם ... :קונחלדס! זה או זה מקס או פדה :פדה בארור מריה או אוליביה:אולי לורנסו טוב או רע :טוב דלפינה או מללה :מללה פרן עם אולי או פרן עם מריה :אולי

עונהההההההההה

שחקן אהוב : מפלורצ'ו? פדה.. אבל עקרונית פקונדו ארנה
שחקנית אהובה: פלורנסיה ואיסה, ונטליה
שחקן שנוא: המ... אגוסטין סיירה שחקנית שנואה: שונאת את ברנדה (אולי) מילה שחוזרים אליה הרבה והיא האהובה עלייכם ... : קצ'ודה.. Cachuda זה או זה מקס או פדה : פדה
מריה או אוליביה: מריה, לאוליביה יש קול של זקנה והיא מעצבנת לורנסו טוב או רע : רע!!
דלפינה או מללה : וואי.. קשה להחליט.. בוניז'ה!!!
פרן עם אולי או פרן עם מריה : פרן עם שתיהן ושיעופו מפה כבר

נועה2004

New member
התשובות שלי ../images/Emo41.gif

שחקן אהוב: מקס שחקנית אהובה: פלור שחקן שנוא: לורנסו שחקנית שנואה: דלפינה לפעמים מילה שחוזרים אליה הרבה והיא האהובה עלייכם ... : קונחלדס זה או זה מקס או פדה : זה קשה.. אבל מקס מריה או אוליביה : אוליביה לורנסו טוב או רע : הוא רע, אולי פלור מוציאה ממנו משהוא טוב, אבל בתוכו הוא רע דלפינה או מללה : דלפינה פרן עם אולי או פרן עם מריה : אוליביה

uoston

New member
עונה!!

שחקן אהוב :מקס שחקנית אהובה:פלורניסה שחקן שנוא:לורנסו שחקנית שנואה:דלפינה מילה שחוזרים אליה הרבה והיא האהובה עלייכם ... :שבוניז'ה אומר מלליצ' וקונחלדה..-לא לזוזלל.... זה או זה מקס או פדה :מקס!! מריה או אוליביה:אפ'חת!!!!1 לורנסו טוב או רע :אוביו קה מאלו!!! דלפינה או מללה :דלפיניטה.... פרן עם אולי או פרן עם מריה :פרן עם אולי.

DiRtY BaTeL

New member
עונה{דרך אגב אני חדשה}../images/Emo8.gif

שחקן אהוב :פרנקו מקס שחקנית אהובה:אוביו קה פלוריי שחקן שנוא:אין שחקנית שנוא:אין מילה שחוזרים אליה הרבה והיא האהובה עלייכם ... :קשתה טופידו, מליי'ץ,פליקיטיס,מישהו בבעיה.. מקס או פדה : שניהם מריה או אוליביה:אוליייי לורנסו טוב או רע :רעע דלפינה או מללה :שניהן פרן עם אולי או פרן עם מריה :פרן עם אוליי

למעלה