שאלון קצרצר

עונה:

1. מה שמך? ליאת 2. זכר או נקבה? נקבה 3. השיר האהוב עליך מהדיסק של מירי מסיקה? "שיר תקווה" 4. עוד זמרים שאתה אוהב חוץ ממירי: אוהד חיטמן 5. אם ישאלו אותך מה המצב איך תענה בשתי מילים? הכל טוב 6. באיזה פורומים אתה נמצא כאן בתפוז? פורום אוהד חיטמן, קומונת צעירי ת"א, פורום מירי מסיקה, הקומונה לזכרו של עוזי חיטמן ז"ל, הקומונה של איה כורם, הקומונה של תמיר חיטמן, הפורום של הרקיע השביעי, ואהבה מעבר לפינה. 7. מקצוע שנוא עליך? אני לא בביצפר. 8. מקצוע אהוב עליך? כנ"ל 9. מה אתה הכי אוהב במירי? את הקול שלה 10. מה התחביבים שלך? לכתוב שירים. 11. איך תגדיר את עצמך במילה אחת? ביישנית 12. שיר שהיית רוצה לתקן מכל הדיסקים של מירי ולמה? לא משנה כלום בדיסק של מירי, דיסקים ברבים זה בעתיד, בטח גם הם יהיו מעולים
13.השחקן טלנובלה האהוב עליך מהבאים:יהודה לוי, עפר שכטר או רן דנקר? לא אוהבת אף אחד אבל אם כבר אז עדיף את יהודה לוי. 15. נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? בטח ששמתי לב שדילגת על 14,

MissPop

New member
עונה

**//השאלון מיועד גם ללשון זכר וגם לנקבה//** 1.מה שמך? נילי 2.זכר או נקבה?נקבה 3.השיר האהוב עליך מהדיסק של מירי מסיקה? שני כוכבים, אף אחת, אתה אף פעם/תן לי סימן (משתנה) 4.עוד זמרים שאתה אוהב חוץ ממירי? אלביס פרסלי, מאריה קארי, פבלו רוזנברג, דנה ברגר 5.אם ישאלו אותך מה המצב איך תענה בשתי מילים? הכל טוב 6.באיזה עוד פורומים אתה נמצא כאן בתפוז? אלבליס פרסלי, דיאטות ואורח חיים בריא, קלי קלארקסון, שיעורי נהיגה ותאוריה, מאריה קארי, טייק ד'את. קומונות: צעירי תל אביב, קרן פלס 7.מקצוע שנוא עליך? מתמטיקה 8.מקצוע אהוב עליך? היסטוריה 9.מה אתה הכי אוהב במירי? הקול שלה 10.מה התחביבים שלך? אינטרנט, לקרוא, לראות טלוויזיה וסתם לצאת עם חברות 11.איך תגדיר את עצמך במילה אחת? ישרה 12.שיר שהיית רוצה לתקן מכל הדיסקים של מירי ולמה? מפלס המצב רוח זה מעצבן אפילו בהופעה חשבתי שאולי היא תתקן את הטעות הזו ותשיר מצב הרוח (כמו שאני שרתי) אבל היא לא
המשפט הזה מעיק. 13.השחקן טלנובלה האהוב עליך מהבאים:יהודה לוי,עפר שכטר או רן דנקר? עופר שכטר היה הכי מעולה. 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? נכון...

עדי C

New member
../images/Emo204.gifעונה באיטלקית../images/Emo204.gif

.מה שמך? עדי 2.זכר או נקבה? נקבה בפעם האחרונה שבדקתי 3.השיר האהוב עליך מהדיסק של מירי מסיקה? נובמבר 4.עוד זמרים שאתה אוהב חוץ ממירי? אפשר להקה? הביטלס 5.אם ישאלו אותך מה המצב איך תענה בשתי מילים?הכל מצוין 6.באיזה עוד פורומים אתה נמצא כאן בתפוז? אוקיי אז ככה. הייתי בטלנובלה בע"מ אבל אז פתחו פורום לטלי שרון ולאט לאט הפסקתי לכתוב שם. ואז התטרפתי לפה ולאט לאט הפסקתי לכתוב בפורומטלי. שמים
להמשכיות?
רק שלא יקרה לי עם מירי חס וחלילה כפיות כפיות עיגולים עיגולים בעיניי - אה זה לא השיר הזה. 7.מקצוע שנוא עליך? סטטיסטיקה ופסיכולוגיה פיזיולוגית 8.מקצוע אהוב עליך? שירת נשים 9.מה אתה הכי אוהב במירי? את הנקודת חן על הלחי ואת החיבוקים
10.מה התחביבים שלך?לרקוד לכתוב ולבזבז כסף 11.איך תגדיר את עצמך במילה אחת? פחדנית 12.שיר שהיית רוצה לתקן מכל הדיסקים של מירי ולמה? אמממ
לא יודעת אני שומעת את כל הדיסק ברצף ונהנית מכולו
13.השחקן טלנובלה האהוב עליך מהבאים:יהודה לוי,עפר שכטר או רן דנקר? יהודה לוי, אבל לא בגלל הטלנובלה, בגלל יוסי וג'אגר וסימן ונוס 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? האמת שלא. יאללה חבר'ה יש לי היום טיסה ללונדון. נועה-דנע - השוקולדים בדרך

raziela

New member
עונה..למה לא?!

שמי בישראל- רז
מין-נקבה
שיר אהוב מהדיסק של מירי- ווע יש מלאאא..."תן לי סימן" "שיר תקווה"
זמרים אחרים- גם הרבה-בית הבובות,עברי לידר,אביב גפן,מורן גמליאל,עידן רייכל,קלי קלארסון
אם ישאלו מה המצב-מעולה ואיתך?!
פורומים אחרים- בית הבובות,קלי קלארקסון
מקצוע שנוא-מתמטיקה :-!
מקצוע אהוב- תיאטרון
הכי אוהבת במירי- את הכל והקול :)
תחביבים- לישון לרקוד לאכול לבלות ולהשתגע עם חברים
הגדרה במילה אחת- מטורפת
תיקון שיר של מירי- אין דבר כזה..
שחקן אהוב-אף אחד מהם
דילגת? וואלה לא שמתי לב..חחחחחח

ladymadden

New member
אני מתה על שאלונים...!

1.מה שמך? תום. 2.זכר או נקבה? נקבה, אופקורס. 3.השיר האהוב עליך מהדיסק של מירי מסיקה? מפלס המצב רוח!
4.עוד זמרים שאתה אוהב חוץ ממירי? עברי לידר, ברי סחרוף, גרין דיי וגוד שארלוט (יש עוד הרבה,אבל אלו הגדולים). 5.אם ישאלו אותך מה המצב איך תענה בשתי מילים? טוב,תודה
. 6.באיזה עוד פורומים אתה נמצא כאן בתפוז? עברי לידר. 7.מקצוע שנוא עליך? תנאחס (למרות שסיימתי איתו שנה שעברה). 8.מקצוע אהוב עליך? הסטוריה (למרות שסיימתי איתו שנה שעברה) ופסיכולוגיה. 9.מה אתה הכי אוהב במירי? את הקול העמוק והמדהים שלה! 10.מה התחביבים שלך? ספרים, מוזיקה, נגינה (גיטרה), ים... 11.איך תגדיר את עצמך במילה אחת? "נרקיסיסטית" (כן, במרכאות, תבינו לבד). 12.שיר שהיית רוצה לתקן מכל הדיסקים של מירי ולמה? אף אחת, לא יודעת, לא אהבתי את הלחן אבל כן את המילים. 13.השחקן טלנובלה האהוב עליך מהבאים:יהודה לוי,עפר שכטר או רן דנקר? איכס, איכס ואיכס. אני מתה על טלנובלה בע"מ אבל
. 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? ואללה, לא. צ'או במבינוס
.

רז רגע ליידי מדן

אם את אוהבת טלנובלה בע''מ למה את לא אוהבת את עפר שכטר?וגם אני מת על שאלונים

ladymadden

New member
ביכוז...

הוא אובר פלצן כזה, עד כדי לא אמיתי... וחוצמייזה, זה שאני אוהבת את הטלנובלה זה לא בהכרח אומר שאני חייבת להעריץ את הכוכבים שלה...

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo9.gif

1.מה שמך? אביב
2.זכר או נקבה? זכר 3.השיר האהוב עליך מהדיסק של מירי מסיקה? לא יודע, אני לא כל כך מכיר:$ 4.עוד זמרים שאתה אוהב חוץ ממירי? סולדד פסטורוטי
5.אם ישאלו אותך מה המצב איך תענה בשתי מילים? אחלה מאוד
6.באיזה עוד פורומים אתה נמצא כאן בתפוז? כל מיני ח
מכושפות למשל
7.מקצוע שנוא עליך? יש כל כך הרבה
שאלה קשה 8.מקצוע אהוב עליך? אמממממממממ.............................. 9.מה אתה הכי אוהב במירי? ראו שאלה שבע
10.מה התחביבים שלך? לנגן, טלוויזיה, מחשב, מירי
11.איך תגדיר את עצמך במילה אחת? אביב
12.שיר שהיית רוצה לתקן מכל הדיסקים של מירי ולמה? חחחחח מכל הדיסק של מירי
אין לי מושג, לא נראה לי שאני רוצה לתקן בכלל 13.השחקן טלנובלה האהוב עליך מהבאים:יהודה לוי,עפר שכטר או רן דנקר? אין
15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? וואו, עבדת עליי

אני! אני?! אני...

1. מה שמך? שירה (במילרע, חשוב לציין, לא במילעל! או שירה-לי, כמו שקוראים לי החבר'ה
). 2.זכר או נקבה? נקבה
. 3.השיר האהוב עליך מהדיסק של מירי מסיקה? "בקרקס הזה", אני חושבת, וגם "לשם", ו"אף אחת", ו"נובמבר" [הכול, בקיצור ><] 4.עוד זמרים שאתה אוהב חוץ ממירי? גלי עטרי, מרב סימן-טוב, יהודית רביץ ונורית גלרון. ושירי מימון גם בסדר
. 5.אם ישאלו אותך מה המצב איך תענה בשתי מילים? בדרך כלל כששואלים אותי 'מה המצב?', אני עונה "צב"...אז זה רק מילה אחת
6.באיזה עוד פורומים אתה נמצא כאן בתפוז? סופרים ומשוררים צעירים. 7.מקצוע שנוא עליך? ביולוגיה, פיזיקה, ספורט. 8.מקצוע אהוב עליך? אנגלית, ערבית, אלגברה וספרות. 9.מה אתה הכי אוהב במירי? שהיא חמה כזאת, עממית, רגישה. רואים בעיניים שלה כמה שהיא טובה. אם אומרים ש"העיניים הם חלון לנפש", אז מירי היא הדוגמה האידאלית. המבט שלה פשוט ממיס ושובה. 10.מה התחביבים שלך? לשיר [פיתוח קול! פיתוח קול!], לכתוב, ובזמן האחרון גם להלחין. וגם לקרוא הרבה. 11.איך תגדיר את עצמך במילה אחת? מורכבת. 12.שיר שהיית רוצה לתקן מכל הדיסקים של מירי ולמה? אני חושבת שאת "טיול לילי". עם כמה שיש בו משפטים שכול כך התחברתי אליהם ונתנו לי השראה ["חלומותיי השותקים התחילו לדבר"], אני פשוט לא מסוגלת לשמוע את השורה "ובמקום ללטף מתחשק לי לשנוא". היא כול כך... לא יודעת, מעוררת רגשות שליליים, לא נעים לשמוע אותה. וגם את "אתה אף פעם", פשוט כי החרוזים הורגים אותי מרוב שהם מאולצים ונדושים. 13.השחקן טלנובלה האהוב עליך מהבאים:יהודה לוי, עפר שכטר או רן דנקר? איכס כולם
. 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? דווקא שמתי לב
.

100vardit

New member
הי.

1.מה שמך?ורדית 2.זכר או נקבה?נקבה 3.השיר האהוב עליך מהדיסק של מירי מסיקה?באה אליכם 4.עוד זמרים שאתה אוהב חוץ ממירי?שירי מימון 5.אם ישאלו אותך מה המצב איך תענה בשתי מילים?טוב:) 6.באיזה עוד פורומים אתה נמצא כאן בתפוז?נולד לרקוד ולימודי נהיגה ותאוריה 7.מקצוע שנוא עליך?סיימתי בית ספר 8.מקצוע אהוב עליך?כנ"ל 9.מה אתה הכי אוהב במירי?היא מתוקה!! 10.מה התחביבים שלך?טלויזיה ולאכול-חחחח:) 11.איך תגדיר את עצמך במילה אחת?אין לי שמץ 12.שיר שהיית רוצה לתקן מכל הדיסקים של מירי ולמה? 13.השחקן טלנובלה האהוב עליך מהבאים:יהודה לוי,עפר שכטר או רן דנקר?עופר שכטר 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14?חחח:) לא שמתי לב

EVGIRL

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה שמך?-רעות
2.זכר או נקבה?-נקבה
3.השיר האהוב עליך מהדיסק של מירי מסיקה?-אין אחד..יש כמה! 4.עוד זמרים שאתה אוהב חוץ ממירי?-קלי קלארקסון,איימי לי 5.אם ישאלו אותך מה המצב איך תענה בשתי מילים?-מצוין ין!
6.באיזה עוד פורומים אתה נמצא כאן בתפוז?-פורום של שכבת ט' בתיכון ק.חיים!
7.מקצוע שנוא עליך?-מתמטיקה!
8.מקצוע אהוב עליך?-ספרות!
9.מה אתה הכי אוהב במירי?-את האישיות והקול!
10.מה התחביבים שלך?-לרכוב על סוסים(נקודה רגישה
),מחשב,לנגן בגיטרה!
11.איך תגדיר את עצמך במילה אחת?-שניצלית??
12.שיר שהיית רוצה לתקן מכל הדיסקים של מירי ולמה?-לא הייתי רוצה לתקן כלום!יש לה דיסק מדהים!! 13.השחקן טלנובלה האהוב עליך מהבאים:יהודה לוי,עפר שכטר או רן דנקר?-רן דנקרררררר!!!
15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14?-נכוןן!
...מה זה 14 בכלל??

עונה(באיחור../images/Emo3.gif)../images/Emo27.gif

1.מה שמך?נופר. 2.זכר או נקבה?נקבה. 3.השיר האהוב עליך מהדיסק של מירי מסיקה?אין אחד אהוב. לכולם אני מתחברת באופן זה או אחר. בשיר מסויים יש שורה אחת או קטע שאני מתחברת אליו ובשיר אחר זוהי רק שורה. אבל אין אחד אהוב ביותר. כולם מרגשים ויפים
. 4.עוד זמרים שאתה אוהב חוץ ממירי?מיקה קרני, אתי אנקרי, הדורבנים. 5.אם ישאלו אותך מה המצב איך תענה בשתי מילים?הכל טוב
. 6.באיזה עוד פורומים אתה נמצא כאן בתפוז?אומנות שימושית למתחילים, מיקה קרני ואני קוראת סמויה באומנות שימושית לילדים ואומנות בחימר פולימרי
. 7.מקצוע שנוא עליך?מתמטיקה, מורשת,אנגלית.
בעעע
. 8.מקצוע אהוב עליך?אזרחות, תנ"ך והיסטוריה. כן, כן, אני חנונית גאה
. 9.מה אתה הכי אוהב במירי?את כישרון השירה שלה, את השירים שלה,את השירה המרגשת והמצמררת שלה
. 10.מה התחביבים שלך?אומנות, חברות, מחשב, טלוויזיה, בילויים, האחיינית שלי
. 11.איך תגדיר את עצמך במילה אחת?מכ"ה-מטורפת במובן החיובי
. 12.שיר שהיית רוצה לתקן מכל הדיסקים של מירי ולמה?
. 13.השחקן טלנובלה האהוב עליך מהבאים:יהודה לוי,עפר שכטר או רן דנקר?לא רואה טלנובלות ואני לא אוהבת אף אחד מהם. אם את עפר שכטר אפשר להגדיר בכלל כשחקן...
. 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14?כן שמתי לב, כי קראתי את השאלון עוד לפני שעניתי
. לילה טוב

למעלה