שאלון קצרצר על אוכל

שאלון קצרצר על אוכל

שם? גיל? מין? מה אכלתם היום? תשאלו מה אכלתי היום? אתם רומזים שאני שמן? תסתכלו על עצמכם!!! סתומו! סתומים....

mafakit

New member
חחח חביב..^_^ |אלפקה|../images/Emo218.gif

שם? דרור גיל? 14 מין?
מה אכלתם היום? דגנים כאלה.. TRIX בצורות של פירות..
תשאלו מה אכלתי היום? מה אכלת היום? אתם רומזים שאני שמן?
תסתכלו על עצמכם!!! סתומו! סתומים.... חחח...XD

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifעונה לאיתמר. :)

שם? שיר ^^ גיל? 14 באוקטובר מין?
מה אכלתם היום? ארוחת צהריים- צ'יפס ושניצל.
תשאלו מה אכלתי היום? מה אכלת היום? ^__________^ אתם רומזים שאני שמן? שמן זו תכונה טובה ~ תסתכלו על עצמכם!!! אני לא שמנה.
סתומו! סתומים....

Retama

New member
../images/Emo67.gif

שם? רותם גיל? 15 מין? נקבה מה אכלתם היום? קורנפלקס ושזיף תשאלו מה אכלתי היום? מה אכלת? אתם רומזים שאני שמן? לא

Temarius

New member
אוקידוקי ^.^

שם?לילי גיל?15 מין?נקבה D: מה אכלתם היום?קרקרים 3> תשאלו מה אכלתי היום?מה אכלת היום? אתם רומזים שאני שמן?הא...? תסתכלו על עצמכם!!!*מסתכלת* סתומו! סתומים....;ם;

וול

שם?איתמר גיל?13 מין?כן, תודה מה אכלתם היום?מילקי... תשאלו מה אכלתי היום?אני לא צריך לשאול, בגללך המקרר ריק, למעשה, גם המקרר נעלם
אתם רומזים שאני שמן?דב דבה שמן, הדובה הגדולה היא זבוב לידך! תסתכלו על עצמכם!!!אני יפה, רזה וחטוב סתומו! סתומים....סתום אתה! הודגש ידנית

נוגעע

New member
../images/Emo103.gif אוכל

שם? נוגה גיל? 14 מין? נקבה מה אכלתם היום? הבה נראה.. בייגלה. וספגטי. ותירס. וחמין ><.... תשאלו מה אכלתי היום? מה אכלת היום ?D: אתם רומזים שאני שמן? אני ?...
אני רק ממלאת הוראות.. תסתכלו על עצמכם!!! מסתכלת.. :/ סתומו! סתומים.... סתמתי

דנטל

New member
אוכל קצרצר

שם? דנה גיל? 34 מין? נ' מה אכלתם היום? סלט ולחמניה תשאלו מה אכלתי היום? מה אכלת היום? אתם רומזים שאני שמן? למה, יש לך בעיה עם שמנים? תסתכלו על עצמכם!!! יש לך בעיה?

אהבת חיי. ../images/Emo99.gif

שם?מירב גיל?14 מין?נ' מה אכלתם היום?סלט, ביצת עין, לזניה. תשאלו מה אכלתי היום?לא רוצה. אתם רומזים שאני שמן?די בטוחה.

ממממ

שם? יער גיל? 13 מין? נקב. מה אכלתם היום? פירות ואקמול תשאלו מה אכלתי היום? מה אכלת היום? אתם רומזים שאני שמן? לא שאני יודעת תסתכלו על עצמכם!!! אההה טוב.. סתומו! סתומים.... יאי

צ ש ט ש

New member
...........

שם? מאיה גיל? 13 מין? נ מה אכלתם היום? קבב ותפ"א ואממ קצת ברוקולי וסלט תשאלו מה אכלתי היום? מה אכלת היום? אתם רומזים שאני שמן? לא. תסתכלו על עצמכם!!! טוב סתומו! סתומים.... אמממ אוקיי Oם

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

שם?איזבל גיל?15.8 מין?המ....נ' מה אכלתם היום?אוכל תשאלו מה אכלתי היום?מה אכלת היום???...
אתם רומזים שאני שמן?כן! תסתכלו על עצמכם!!!:-O סתומו! סתומים....

shaharrr53

New member
עונה.

שם?שחר גיל?13.6 מין?זכר מה אכלתם היום?כמעט כלום
תשאלו מה אכלתי היום?מה? אתם רומזים שאני שמן?לא תסתכלו על עצמכם!!!קקה עלייך,אני רזה
סתומו! סתומים....

2eye

New member
אוכל ../images/Emo67.gif

שם? עמרי :) גיל?14 מין? בן :) מה אכלתם היום? אממ...לחם+חומוס, בגט עם שניצל ואבטיח... תשאלו מה אכלתי היום? מה אכלת היום? אתם רומזים שאני שמן? בטח! כולם שמנים, יש שמנים ויש מאוד שמנים... תסתכלו על עצמכם!!! לא כדאי, אני מכוער D: סתומו! סתומים.... תודה? :)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif^__^

שם?אריאל גיל?14 מין?נקבה מה אכלתם היום?אורז, חזה עוף, וסנדוויץ' חביתה D: תשאלו מה אכלתי היום?מה אכלת היום? אתם רומזים שאני שמן?לא תסתכלו על עצמכם!!!ששששששששששששששששששששששששש סתומו! סתומים....

אני

שם?בתאל גיל?14.5 מין?נקבה מה אכלתם היום?דגני בוקר, בורקס תפו"א+אייס קפה, וגרגירי חומוס
תשאלו מה אכלתי היום?מה אכלת היום? אתם רומזים שאני שמן?0.O תסתכלו על עצמכם!!! יאללה יאללה!XD סתומו! סתומים....

../images/Emo203.gifאוכל קדימה אוכל. D:

מממ נתיחס לאתמול כי לפני 3/4 שעה התחלנו יום חדש ולא אכלתי דבר. טוב בכל מקרה, בוקר- ירקות חתוכים וביצת עין צהרים- גלידה. :( שמנה, וסתם נשנושים וזה לא מסודר... ערב- סלט ופיצה עם קוטג P: ושתתי פחית קולה ועוד טיפה אולי ואמממממ.. לא שתתי חוץ מזה. :/ אוי זה כזה לא בסדר. מה לא אכלתי עוד דברים? נהנהנהנה לא שזכור לי. אבל מלא גלידה :( אבל לפחות הייתי בחדרון כושר

MushrooMush

New member
|כרס|

שם?הדר גיל?15 מין?נ מה אכלתם היום?XDDDDD הרבה.. כמו פיצה ספגטי לחמניה עם גבינה ארטיק ביסלי קורנפלרקס גלידה תשאלו מה אכלתי היום?מה ?! אתם רומזים שאני שמן?כה תסתכלו על עצמכם!!!00.....................
סתומו! סתומים....

../images/Emo42.gifעונהה

שם? שי גיל? 15 מין? נקבה מה אכלתם היום? כל מיני, אין לי כח לפרט תשאלו מה אכלתי היום? מה אכלת? אתם רומזים שאני שמן? אני לא רומזרת, אני אומרת! תסתכלו על עצמכם!!! הסתכלתיי, אני מעלFת XD סתומו! סתומים....

עונה../images/Emo3.gif

שם? אור גיל? 17 עוד חודש מין? נקבה מה אכלתם היום? הוממממממ מנה חמה .. אע וסבא שלי הכין רטטויייי ^_^ תשאלו מה אכלתי היום? מה אכלת?
אתם רומזים שאני שמן? לא
תסתכלו על עצמכם!!!
סתומו! סתומים....

למעלה