שאלון קצרצר..משעמם לי..

שאלון קצרצר..משעמם לי..

מה הייתם לוקחים לאי בודד? 1) נרגילה 2) מקלט 3) במבה השלם:אין עשן בלי.. 1) גחל 2) אש 3) סיגריה מה יותר טעים מרשמלו או גומי? פיתה או לחם? ארטיק או גלידה? ארטיק הכי טעים שיש: גלידה הכי טעימה שיש: ביטוי או משפט מטופש שנדבקת אליו: הסטירה האחרונה שהורדתי למישהו היתה ל..: האם אתה מאחר הרבה?

עונה בגילגול עיניים

מה הייתם לוקחים לאי בודד? 2) מקלט -מה לא עדיף סתם מוזיקה? השלם:אין עשן בלי.. 3) סיגריה-
שונאת מעשנים...שלא יעשנו לידי ואז אולי יצא לי לאהוב אותם... מה יותר טעים מרשמלו או גומי?גומי פוינקי פוינק פיתה או לחם?לחם..חלה עדיף ארטיק או גלידה?גם וי גם ארטיק הכי טעים שיש:יש מלא אני לא עושה הפליות גלידה הכי טעימה שיש:ובן&ג'ריס ביטוי או משפט מטופש שנדבקת אליו: הסטירה האחרונה שהורדתי למישהו היתה ל..: האם אתה מאחר הרבה?

ממשיכה חח אל תסתכלי עלי ככה

הסטירה האחרונה שהורדתי למישהו היתה ל..:רותם..
רותם אני לא התכוונתי בהזדמנות זאת סליחי סליחה האם אתה מאחר הרבה?חחחחחחחחח לילך אני לא מאחרת אף פעם מה זה לאחר?

להלהלה

מה הייתם לוקחים לאי בודד? 1) נרגילה 2) מקלט 3)במבה!!!!!!!!!!!!!!!!!! השלם:אין עשן בלי.. 1) גחל 2) אש 3) סיגריה-איככ בהעעעעעע מה יותר טעים מרשמלו או גומי? גומי יאמי פיתה או לחם?פיתהP: ארטיק או גלידה?ארטיק ארטיק הכי טעים שיש:בטעפ פטל! גלידה הכי טעימה שיש:המ..שכחתי איך קוראים לזה ביטוי או משפט מטופש שנדבקת אליו: טלצ הזאת הסטירה האחרונה שהורדתי למישהו היתה ל..:גל האם אתה מאחר הרבה?לא

ady18

Well-known member
תשובות

מה הייתם לוקחים לאי בודד? נרגילה 1) נרגילה 2) מקלט 3) במבה השלם:אין עשן בלי.. אש 1) גחל 2) אש 3) סיגריה מה יותר טעים מרשמלו או גומי? שניהם פיתה או לחם?פיתה ארטיק או גלידה?גלידה ארטיק הכי טעים שיש:קולה גלידה הכי טעימה שיש:וניל ביטוי או משפט מטופש שנדבקת אליו: לא יודעת הסטירה האחרונה שהורדתי למישהו היתה ל..: האם אתה מאחר הרבה?לא

..

מה הייתם לוקחים לאי בודד? 3) במבה
השלם:אין עשן בלי.. 2) אש
מה יותר טעים מרשמלו או גומי? גומי פיתה או לחם? אאממ.. פיתה ארטיק או גלידה? ארטיק ארטיק הכי טעים שיש: תות בננה
גלידה הכי טעימה שיש: שוקולד
ביטוי או משפט מטופש שנדבקת אליו: אין כזה נראלי
הסטירה האחרונה שהורדתי למישהו היתה ל..: חברה שלי.. אבל בצחוק
האם אתה מאחר הרבה? לא

KitiKiti

New member
../images/Emo25.gifעונה:

מה הייתם לוקחים לאי בודד? 1) נרגילה 2) מקלט 3) במבה שום דבר מזה.. השלם:אין עשן בלי.. אש מה יותר טעים מרשמלו או גומי? גומי-מרשמלו איכס פיתה או לחם?לחם ארטיק או גלידה?גלידה ארטיק הכי טעים שיש:דובדבן גלידה הכי טעימה שיש:השוקולד הארוף הזה כמו ספירלה.. ביטוי או משפט מטופש שנדבקת אליו:לא זכור לי הסטירה האחרונה שהורדתי למישהו היתה ל..:ילד מהכיתה.. האם אתה מאחר הרבה?די

עא

מה הייתם לוקחים לאי בודד? במבה. השלם:אין עשן בלי.. אש[?]. מה יותר טעים מרשמלו או גומי? גומי. פיתה או לחם? לחם. ארטיק או גלידה? גלידה. ארטיק הכי טעים שיש: דובדבן. גלידה הכי טעימה שיש: ריבת חלב. ביטוי או משפט מטופש שנדבקת אליו: אנערף. הסטירה האחרונה שהורדתי למישהו היתה ל..: בטח אח שלי. האם אתה מאחר הרבה? לא. שונאת מאחרים.

ל א ק י

New member
../images/Emo152.gif

מה הייתם לוקחים לאי בודד? 1) נרגילה 2) מקלט 3) במבה השלם:אין עשן בלי.. 1) גחל 2) אש 3) סיגריה מה יותר טעים מרשמלו או גומי? מרשמלו שרוף
פיתה או לחם? פיתה ארטיק או גלידה? ארטיק ארטיק הכי טעים שיש: ענבים :$ למרות שגם קולה ולימון זה אחלה. [או קולה לימון X: <נו הזה שבא ביחד
>] גלידה הכי טעימה שיש: שוקולד:O ביטוי או משפט מטופש שנדבקת אליו: מה, באמאשלי, "ההצבעה נפסלה
":$ הסטירה האחרונה שהורדתי למישהו היתה ל..: אמ נראהלי דוד
האם אתה מאחר הרבה? לא

YoUr AnGeL gIrL

New member
עונה :)

מה הייתם לוקחים לאי בודד? 3) במבה השלם:אין עשן בלי.. 2) אש מה יותר טעים מרשמלו או גומי? גומייי פיתה או לחם? פיתה ארטיק או גלידה? גלידה ארטיק הכי טעים שיש: קרח-אננס\מלון חלב-מגנום עם כל התוספות :p גלידה הכי טעימה שיש: ריבת חלב\שוקולד\וניל עוגיות :> ביטוי או משפט מטופש שנדבקת אליו: ממ טוב שלא.. הסטירה האחרונה שהורדתי למישהו היתה ל..: לא זוכרת :X האם אתה מאחר הרבה? די הרבה..

מסטולית

New member
וואו../images/Emo12.gif

מה הייתם לוקחים לאי בודד? 3) במבה השלם:אין עשן בלי.. 2) אש מה יותר טעים מרשמלו או גומי? גומי פיתה או לחם? לחם ארטיק או גלידה? גלידה ארטיק הכי טעים שיש: מלון גלידה הכי טעימה שיש: וניל-עוגיות ביטוי או משפט מטופש שנדבקת אליו: יימח שמך הסטירה האחרונה שהורדתי למישהו היתה ל..: אחותי הקטנה האם אתה מאחר הרבה? כן

victoria777

New member
עונה

מה הייתם לוקחים לאי בודד? 2) מקלט השלם:אין עשן בלי.. 2) אש מה יותר טעים מרשמלו או גומי? מרשמלו(אבל אני לא אוכלת מרשמלו) פיתה או לחם?לחם ארטיק או גלידה?גלידה ארטיק הכי טעים שיש:פטל גלידה הכי טעימה שיש:וניל ביטוי או משפט מטופש שנדבקת אליו: סבבה הסטירה האחרונה שהורדתי למישהו היתה ל..:אחותי האם אתה מאחר הרבה?לא

moshit1

New member
תשובות-

מה הייתם לוקחים לאי בודד? 3) במבה השלם:אין עשן בלי.. 3) סיגריה מה יותר טעים מרשמלו או גומי? מרשמלו פיתה או לחם? פיתה ארטיק או גלידה? ארטיק ארטיק הכי טעים שיש: לימון או ענבים גלידה הכי טעימה שיש: גומיגם או מגה עוגיות ביטוי או משפט מטופש שנדבקת אליו: <> הסטירה האחרונה שהורדתי למישהו היתה ל..: עמרי האם אתה מאחר הרבה? בדר''כ לא. רק כשאני רוצה

English Muffin

New member
אוהבת שאלונים קצרים !!

מה הייתם לוקחים לאי בודד? 3) במבה השלם:אין עשן בלי.. 2) אש מה יותר טעים מרשמלו או גומי?גומי פיתה או לחם?לחם ארטיק או גלידה?גלידה ארטיק הכי טעים שיש:שוקו בננה גלידה הכי טעימה שיש:קרם עוגיות ביטוי או משפט מטופש שנדבקת אליו:תיסתכלו על החתימה שלי חח הסטירה האחרונה שהורדתי למישהו היתה ל..:איזה מכוער שדרש את זה האם אתה מאחר הרבה?כן

למעלה