שאלון קטנטן....

Zoharrr

New member
שאלון קטנטן....

האם אי פעם: שיקרת לחבר\ה הכי טוב\ה? לבשת בגד שאת/ה שונא/ת? ישנת יותר מ24 שעות? רבת למשך שנה ומעלה עם חבר\ה טוב\ה? טסת? עשית באנג'י? עלית על אומגה? שיחקת כדורגל? שיחקת כדורסל? החלפת מספרי ICQ יותר מפעם אחת? היית בבית חולים, ולא למטרת ביקור? האם ב24 שעות האחרונות: צעקת? כעסת? בכית? היית עצוב/ה? צחקת? שמחת? שתית? אכלת? נבהלת ממשהו? דיברת עם החבר\ה הכי טוב\ה? דיברת עם מישהו\י שאת שונא/ת? נלקח מפורום אבריל לאבין

Zoharrr

New member
תשבותיי:

האם אי פעם: שיקרת לחבר\ה הכי טוב\ה?לא שיקרי,פשוט לא סיפרתי... לבשת בגד שאת שונאת?לא ישנת יותר מ24 שעות?לא חושבת שאי פעם ישנתי יותר מ 9 10 שעות... רבת למשך שנה ומעלה עם חבר\ה טוב\ה?כן.אני עדיים בריב איתה וגם אם היא תבקש סליחה אני לא אסלח לה!יש דברים שלא עושים! טסת?לא עשית באנג'י?לא עלית על אומגה?לא שיחקת כדורגל?כה שיחקת כדורסל?כה החלפת מספרי ICQ יותר מפעם אחת?לא היית בבית חולים, ולא למטרת ביקור?כה האם ב24 שעות האחרונות: צעקת?כן כעסת?כן בכית?כן היית עצובה?כה צחקת?לא שמחת?לא שתית?כן אכלת?לא נבהלת ממשהו?לא דיברת עם החבר\ה הכי טוב\ה?משו כזה... דיברת עם מישהו\י שאת שונאת?לא,אני לא מדברת עם אנשים שאני שונאת...

airgirl

New member
שילי../images/Emo9.gif

האם אי פעם: שיקרת לחבר\ה הכי טוב\ה? אממ..... נופ... לבשת בגד שאת/ה שונא/ת?לא נראה לי.. ישנת יותר מ24 שעות? לא.. חח רבת למשך שנה ומעלה עם חבר\ה טוב\ה? הממ... יאפ.. טסת?יאפ עשית באנג'י?לא עלית על אומגה?לא שיחקת כדורגל?יאפ שיחקת כדורסל?יאפ החלפת מספרי ICQ יותר מפעם אחת?יאפ! החלפתי את מספר האייסי מלאא פעמים..
היית בבית חולים, ולא למטרת ביקור?ממ.. יאפ האם ב24 שעות האחרונות: צעקת?לא
כעסת?נופ בכית?נופ היית עצוב/ה?ממ.. לא נראה לי.. צחקת?יאפ!! שמחת?יאפ שתית?יאפ אכלת?יאפ נבהלת ממשהו?ממ.. לוזוכרת.. דיברת עם החבר\ה הכי טוב\ה?יאפ דיברת עם מישהו\י שאת שונא/ת?נופ.. הא וקוראים לי אולגה..
ואני מכירה את לאה..
(מהאייסי..) וגמני אוהבת את דה קולינג.. ואת אלכס

airgirl

New member
תודה לאה../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

crazy4tc

New member
עכשיו אני ../images/Emo9.gif

האם אי פעם: שיקרת לחבר\ה הכי טוב\ה? אולי שקר לבן... לבשת בגד שאת/ה שונא/ת? נראה לי שכן ישנת יותר מ24 שעות? לא רבת למשך שנה ומעלה עם חבר\ה טוב\ה? לא טסת? כן עשית באנג'י? לא עלית על אומגה? כן שיחקת כדורגל? כן (זכרונות מכיתה ד'
) שיחקת כדורסל? כן החלפת מספרי ICQ יותר מפעם אחת? לא היית בבית חולים, ולא למטרת ביקור? כן האם ב24 שעות האחרונות: צעקת? כן כעסת? כן בכית? נראה לי שלא היית עצוב/ה? כן צחקת? לא שמחת? כן שתית? כן אכלת? כן נבהלת ממשהו? אממ... לא שזכור לי דיברת עם החבר\ה הכי טוב\ה? אין כזאת אבל נניח שכן... דיברת עם מישהו\י שאת שונא/ת?עם אחים שלי...

רייל

New member
סוי.

האם אי פעם: שיקרת לחבר\ה הכי טוב\ה? מאי ברירה. לבשת בגד שאת/ה שונא/ת? כן. כשהייתי דיי קטנה. ישנת יותר מ24 שעות? לא. רבת למשך שנה ומעלה עם חבר\ה טוב\ה? חצי שנה. :/ עכשיו החברה היא אחת מהחברות הכי טובות שלי. טסת? כן. עשית באנג'י? לא.. עלית על אומגה? לא.. שיחקת כדורגל? כן. שיחקת כדורסל? כן. החלפת מספרי ICQ יותר מפעם אחת? כן. היית בבית חולים, ולא למטרת ביקור? כן. האם ב24 שעות האחרונות: צעקת? כן. כעסת? כן. הרבה. בכית? לא. היית עצוב/ה? הייתי מבואסת. צחקת? כן. שמחת? כן. שתית? קולה? אכלת? צ'יפס? נבהלת ממשהו? ממשהו מהמחשב. דיברת עם החבר\ה הכי טוב\ה? המפ, קרוב. דיברת עם מישהו\י שאת שונא/ת? לא.

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

האם אי פעם: שיקרת לחבר\ה הכי טוב\ה
לא. לבשת בגד שאת/ה שונא/ת
לא. ישנת יותר מ24 שעות
לא. רבת למשך שנה ומעלה עם חבר\ה טוב\ה
לא. טסת
כן. עשית באנג'י
לא. עלית על אומגה
לא. שיחקת כדורגל
כן. שיחקת כדורסל
פעם אחת ויחידה בכיתה ג'
. החלפת מספרי ICQ יותר מפעם אחת
החלפתי פעם אחת אייסיקיו ופעם אחת מסנג'ר. היית בבית חולים, ולא למטרת ביקור
כן. האם ב24 שעות האחרונות: צעקת
לא. כעסת
לא. בכית
לא. היית עצוב/ה
כן. צחקת
לא. שמחת
לא. שתית
כן. אכלת
כן. נבהלת ממשהו
לא. דיברת עם החבר\ה הכי טוב\ה
לא. דיברת עם מישהו\י שאת שונא/ת
כן.

טרללה לה../images/Emo181.gif

האם אי פעם: שיקרת לחבר\ה הכי טוב\ה?לא לבשת בגד שאת/ה שונא/ת?בטח שהייתי קטנה ואמא שלי הייתה מכריחה אותי ללבוש בגדים לא נוחים! ישנת יותר מ24 שעות? לא הלוואי שכן! בנתיים הגעתי לשינה של 16 שעות רבת למשך שנה ומעלה עם חבר\ה טוב\ה?לא טסת?בטח עשית באנג'י?לא אבל היה לי כלב שקראו לו באנג'י עלית על אומגה?לא שיחקת כדורגל?לא שיחקת כדורסל?כן החלפת מספרי ICQ יותר מפעם אחת?לאנשים ברחוב בחיים לא רק לאנשים שאני מכירה או מהאינטרנט היית בבית חולים, ולא למטרת ביקור?כן האם ב24 שעות האחרונות: צעקת? לא כעסת?לא בכית?לא היית עצוב/ה?לא צחקת?בטח שמחת?לא ממש שתית?כן אכלת?כן נבהלת ממשהו?לא דיברת עם החבר\ה הכי טוב\ה?לא דיברת עם מישהו\י שאת שונא/ת?לא

aYaLoLy

New member
ל

פעם: שיקרת לחבר\ה הכי טוב\ה? כן לבשת בגד שאת/ה שונא/ת? כן ישנת יותר מ24 שעות? לא רבת למשך שנה ומעלה עם חבר\ה טוב\ה? פשוט ניתקתי קשר טסת? כה עשית באנג'י? הלוואי עלית על אומגה? כה שיחקת כדורגל? כה שיחקת כדורסל?כה החלפת מספרי ICQ יותר מפעם אחת? פעמיים היית בבית חולים, ולא למטרת ביקור? כה האם ב24 שעות האחרונות: צעקת? כה כעסת? כה בכית? כה היית עצוב/ה? כה צחקת? כה שמחת? כה שתית? כה אכלת?כה נבהלת ממשהו? כה דיברת עם החבר\ה הכי טוב\ה?כה דיברת עם מישהו\י שאת שונא/ת? לא

TCgirl

New member
אני ../images/Emo26.gif|פטריה|../images/Emo19.gif

האם אי פעם: שיקרת לחבר\ה הכי טוב\ה? לא. לבשת בגד שאת/ה שונא/ת? לא. אולי כשהייתי קטנה, אבל אני לא זוכרת... ישנת יותר מ24 שעות? לא. רבת למשך שנה ומעלה עם חבר\ה טוב\ה? לא. טסת? כן עשית באנג'י? לא עלית על אומגה? לא שיחקת כדורגל? כן. בערך... שיחקת כדורסל? כן. החלפת מספרי ICQ יותר מפעם אחת? פעמיים
היית בבית חולים, ולא למטרת ביקור? כן. כשנולדתי...
האם ב24 שעות האחרונות: צעקת? לא כעסת? לא בכית? לא היית עצוב/ה? בערך... להתגעגע למישו המונים - זה נכלל תחת ההגדרה של להיות עצובה? צחקת? אולי. שמחת? כן. שתית? כן. אכלת? כן. נבהלת ממשהו? לא. דיברת עם החבר\ה הכי טוב\ה? ב-SMS... דיברת עם מישהו\י שאת שונא/ת? לא.

A N I g M A

New member
יאי ../images/Emo9.gif

האם אי פעם:
שיקרת לחבר\ה הכי טוב\ה? לא
לבשת בגד שאת/ה שונא/ת? לא שזכור לי
ישנת יותר מ24 שעות? לא
רבת למשך שנה ומעלה עם חבר\ה טוב\ה? לא
טסת? כן :)
עשית באנג'י? לא
עלית על אומגה? כן
שיחקת כדורגל? כן, לצערי. משחק אדיוטי.
שיחקת כדורסל? כן
החלפת מספרי ICQ יותר מפעם אחת? לא
היית בבית חולים, ולא למטרת ביקור? לא האם ב24 שעות האחרונות:
צעקת? לא
כעסת? כן
בכית? לא
היית עצוב/ה? כן
צחקת? כן
שמחת? כן
שתית? כן (גזוז!)
אכלת? כן
נבהלת ממשהו? נופ
דיברת עם החבר\ה הכי טוב\ה? כן!
דיברת עם מישהו\י שאת שונא/ת? אני לא שונאת!

למעלה