שאלון קטן..

אופק צח

New member
שאלון קטן..

אוקיי, אז אני נכנס מדי פעם לפורום, אבל לא כותב בו.. אני לא מכיר פה אף אחד, ולא נראה לי שיזיק אם אני יכיר.. אז הנה שאלון הכרות: שם: גיל: אזור מגורים: כיתה: תאריך לידה: להקה אהובה: שיר אהוב: סרט אהוב: סדרה אהובה: דמות אהובה בשמינייה: פרק אהוב בשמינייה: עונה אהובה בשמינייה: ועוד משהו: ועכשיו אני עונה: שם: אופק גיל: 13 אזור מגורים: ירושלים כיתה: ז' תאריך לידה: 24.1 להקה אהובה: beatles
שיר אהוב: אפשר לבחור??
סרט אהוב: יש הרבה.. אם חייב אז "בופור", "מישהו לרוץ איתו" ו"נורביט" סדרה אהובה: חוץ מהשמיניה, אבודים.. (פעם היה האלופה, היום זה כבר לא יפה) דמות אהובה בשמינייה: רוני - כי היא מצחיקה ויפה
פרק אהוב בשמינייה: פרק 7: אסוציאציות, פרק 119 ופרק 156.. עונה אהובה בשמינייה: עונה ראשונה, הייתה יפה וקלילה כזאת.. ועוד משהו: מקווה שאתם נחמדים..

Rioter

New member
בטח שאנחנו נחמדים!

מה, לא רואים?
עונה: שם: שיר גיל: 14.5 אזור מגורים: ראשל"צ כיתה: ט' תאריך לידה: 13.12 להקה אהובה: אין להקה, יש זמר
שלמה ארצי שיר אהוב: לאחרונה אני חורשת על 'נצמדנו' סרט אהוב: מבצע סבתא סדרה אהובה: השמינייה, נדמה לי ^^ דמות אהובה בשמינייה: בעונה האחרונה? יוליוס
פרק אהוב בשמינייה: 54, כי זה גם היחיד שאני זוכרת את המספר שלו X: עונה אהובה בשמינייה: כולן יפות, מאיפה שהתחלתי לראות (פרק 31) ועוד משהו: מיציקיט. שבוע נפלא נפלא נפלא לכולם!

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי! ברוך הבא!

שם: נעם גיל: 14 אזור מגורים: ת"א כיתה: ח' תאריך לידה: 19.2.93 להקה אהובה: דפנה ועוגיות שיר אהוב: כשזה עמוק \ קורין אלאל וענבל פרלמוטר סרט אהוב: הבועה סדרה אהובה: חברים דמות אהובה בשמינייה: דגנית
פרק אהוב בשמינייה: 54 עונה אהובה בשמינייה: השלישית ועוד משהו: הספר אניהו, של אתגר קרת, מומלץ כל כך.

הו וולקאם

שם: קרן גיל: 15 [הוו מגניב להגיד את זה ^^] אזור מגורים: מרכז כיתה: ט' תאריך לידה: 16.5 להקה אהובה: נממממ הביטלס שיר אהוב: יש המון. באמת סרט אהוב: "בופור", "מישהו לרוץ איתו", "שכחו אותי בבית 1,2,3" סדרה אהובה: חברים
דמות אהובה בשמינייה: מולי
פרק אהוב בשמינייה: 54,110,81 עונה אהובה בשמינייה: לא יודעת
ראשונה נראה לי. ועוד משהו: תבואו למפגשי פורום אנשיייים. כיף שם.

ברוך ../images/Emo24.gif הבא

שם: מאורה גיל: 22 אזור מגורים: רחובות כיתה:
תאריך לידה: 21.2.1985 להקה אהובה: באקסטריט בויז , לינקין פארק , גרין דיי שיר אהוב: what i've done - linkin park סרט אהוב: הטרילוגיות של סרטי: "שודדי הקאריבים" , "שרק" , "שר הטבעות" סדרה אהובה: חברים , מכושפות , האוס דמות אהובה בשמינייה: אבי
פרק אהוב בשמינייה: ה-פרק הראשון של העונה הראשונה. עונה אהובה בשמינייה: עונה שנייה. ועוד משהו: אתמול הייתי במופע של עדי אשכנזי ברחובות , חובה ללכת

ברוך הבא!

שם:מיכל גיל:13 אזור מגורים:רמת גן כיתה:ז' תאריך לידה:1.5.94 להקה אהובה:FALL OUT BOY שיר אהוב:ווואוהוו יש יותר מידי סרט אהוב:אממממ סיפור אהבה בילתי נשכח סדרה אהובה:השמינייה\הבורר דמות אהובה בשמינייה:מיקה\דפי\ניני פרק אהוב בשמינייה:120 עונה אהובה בשמינייה:כולם ועוד משהו:ברוך הבא!!

ברוך הבא ^^

שם:ריחן גיל:עוד שבועיים 14 [: אזור מגורים: מרכז כיתה: ח' תאריך לידה: 11.6 להקה אהובה: full out boy
שיר אהוב:יש המוווון. סרט אהוב: כנ"ל סדרה אהובה:לחיות עם דרק
דמות אהובה בשמינייה:צ'כוב\ניני .. פרק אהוב בשמינייה:אם אני ממש חייבת אז פרק74 . עונה אהובה בשמינייה: ללא ספק- העונה השלישית! ועוד משהו:שלהלהלה

בכריתוש

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

שם: נעם גיל: 14 וחצי D: אזור מגורים: ת"א כיתה: ח' תאריך לידה: 2.11 להקה אהובה: ביטלס
שיר אהוב:יש כמה
תני לו פרח, להיות כאן ילד, מכתב קטן פרח והחול יזכור
סרט אהוב: אדמה משוגעת, מישהו לרוץ איתו ואביבה אהובתי. סדרה אהובה: השמיניה, חברים, האלופה דמות אהובה בשמינייה: אהמ.. אני חושבת שניצן ודפי.. ונטשה.. ורוני ודגנית ואדם
פרק אהוב בשמינייה: אהמ.. נראה לי 135 119 ואחרון.. עונה אהובה בשמינייה: כל העונות אבל במיוחד עונה 3
ועוד משהו: דורין.. לכתוב להילה זייתון מכתב?
ואוויטה הצגה מדהימה!

ברוך הבא^_^

שם:אסתי גיל:15 וחצי אזור מגורים:מרכז כיתה:י' תאריך לידה:8.10.91 להקה אהובה:אוונסנס
שיר אהוב:כל מיני של אוונסנס
סרט אהוב:"מישהו לרוץ איתו" סדרה אהובה:השמינייה[?] דמות אהובה בשמינייה:לילי פרק אהוב בשמינייה:אממ... אני זוכרת בעל פה רק מהעונה הראשונה אז 52
עונה אהובה בשמינייה:ראשונה
ועוד משהו:

Norma Jean

New member
עונה...

גיל: 19 אזור מגורים: חולון כיתה: סיימתי ממזמןXD תאריך לידה: 5.2.88 להקה אהובה: Alien Ant Farm שיר אהוב: המוווןXD סרט אהוב: לבנתיים..."יצאת גבר"XD סדרה אהובה: ממ כל מיני...אהבתי בטירוף את צער גידול בנות. דמות אהובה בשמינייה: רוחלהXD פרק אהוב בשמינייה: ממ לא זוכרת...נראה לי 74 שחשבו שאיה מתה...זה היה די יפה. עונה אהובה בשמינייה: 3 ועוד משהו: מה ניש?!XD

למעלה