שאלון קטן

system Rulz

New member
שאלון קטן

אחרי שכתבתי את הביאוגרפייה של טייקר ורבד וכרגע אני בשלבי סיום של הביאו של ברט הארט. אז השאלה היא כזאת איזה ביאו מבין הבאים הייתם רוצים לקרוא: לאנס סטורם כריס בנואה או קווין נאש תבחרו אחד משלושתם

DDN

New member
קווין נאש.

ואחריו כריס בנואה. דרך אגב, אהבתי את מה שכתבת על האנדרטייקר.

אילן די

New member
הייתי מעדיף מישהו אחר מ-3 אלה

הם לא ממש מעניינים אותי אישית, אבל אם חייבים לבחור - אז שיהיה בנואה.

סיסטם.....

ביאוגרפיה על טייקר היא מאוד יפה ...... אבל ב"תארים" של אנדרטייקר יש לך טעות , התארים הם: 3 פעמים אלוף העולם של WWF אלוף הארדקור של WWF 6 פעמים הזוגות של WWF אלוף הזוגות של WCW רסלמניה 10:0

system Rulz

New member
כן צודק

לא שמתי לב לגבי הWCW אני לא מחשיב את זה כי זה הייה בWWF לא בWCW.

מה זה לא מחשיב ????

הוא זכה בתואר אלוף הזוגות של WCW ב WWF גם קורט אנגל זכה באליפות העולם של WCW וגם רוק וגם כריס ג´ריקו ומחשיבים להם ודדלי בויז גם זכו באליפות הזוגות של WCW ב WWF וגם ההרדי בויז זכו באליפות הזוגות של WCW ב WWF כך גם כל התארים של WCW שהשתתפו ב ארגון הWWF בטח שמחשיבים הכל, מילא עם זה היה ארגונים נפרדים אבל הארגונים התערבבו אז זה נחשב היה גם ארוע מרכזי של WCW ינוויז´ן אני חושב אז כל מי שנצח או הפסיד בקרבות שם זה לא נחשב אז הקרבות לא נכנסים לספר הקרבות של WWF ? בטח שהם נכנסים

system Rulz

New member
בשבילי זה לא נחשב

בשבילי האלוף האחרון שלWCW הייה סטיינר מה שקרה בWWF לפי דעתי חסר משמעות כי כבר לא הייה WCW זה הייה בתוךWWF

חחחחחחחח אז.......

אז אתה בכלל כותב דברים ביאוגרפיות עם אתה משמיט דברים מה הטעם בביאוגרפיה שאתה כותב עם אין שם את כל הדברים ? חחחחחחח זה ממש הצחיק או אלוף ה WCW האחרון בארגון WCW היה בוקר טי בגלל זה הוא בא ל WWF עם חגורה ולא סטיינר , כי ממש לפני פירוק WCW בוקר טי ניצח את סטיינר ואלוף האחרון האחרון בכלל של WCW שזה כבר קרה בארגון ב WWF הוא הרוק ובכלל איך אתה יכול להגיד שמה שהיה בWWF בתקופה הזאת זה חסר משמעות ? ב WWF הם היו עדיין WCW עם אתה לא זוכר הם נקראו אליינס WWF VS WCW וכל התארים שנזכו בתקופה ההיא הם כן נחשבים

המקורי2

New member
The dead man inc

אחי עזוב מה אתה עושה עניין מזה שחסרים פרטים פה ושם זה שטויות העיקר שאתה יודע את הפרטים אני לא חושב שזה צריך להציק לך תיקרא את הביוגראפיה על רוב ואן דאם שם לא היה שם חלק אחד חסר הוא ממש רשם הכול על הבחור הרבה דברים שלא ידעתי

system Rulz

New member
דד מן

זאת דעתי זכותי לא? התכוונתי שסטיינר הייה האלוף האחרון של הWCW לפני המכירה הנייטרו האחרון הייה כבר בשליטת הWWF אבל עזוב אין לי כוח להתווכח.. לגבי רוב ואן דאם שכחתי פרט אחד קטן הוא זכה בהארדקור 3 פעמים ולא פעם אחת כפי שאני כתבתי

אני לא מתווכח אני.........

אני פשוט לא רואה שום עניין לקרוא את הביאוגרפיות שאתה כותב כי חלק נכון והחלק השני הם דברים שאתה ממציא או מחשיב לא מחשיב או כפי שהיית רוצה שזה יהיה אתה פשוט משמיט דברים בביאוגרפיות אף אחד לא שואל את דעתך או זכותך אז או שאתה כותב הכל או שאתה לא כותב כלום אחד מהשניים אז הבא בתור אתה כותב את בראט הארט מאיפה אני אדע שזאת אמת או ושלא המצאת את זה או שכתבת הכל ולא השמטת דברים, אנשים רוצים לדעת הכל ואמת ולא חצי דברים או סתם דברים שאתה מחשיב או לא פשוט תקלוט את זה וזהו.

system Rulz

New member
אני לא מבין

מה אתה עושה כזה עניין גדול מזה של רשמתי שהוא הייה אלוף הזוגות של הWCW אני אגיד לאילן שיעדכן את זה בסדר?

מה עניין גדול ......

אני פשוט לא אוהב כשמשמיטים דברים חשובים סך הכל חוץ מזה אמרתי שכתבת אחלה ביאוגרפיה והיה מעניין לקרוא גם קראתי את הביאוגרפיה של RVD גם היא הייתה יפה ונהנתי לקרוא אותם , חוץ מהתארים שעשית פספוס עשית ...... אחלה עבודה

למעלה