שאלון קטן

nick at noon

New member
שאלון קטן

מה הפרק האחרון של באפי שראיתם ומתי? עכשיו שאניה מתה ובאפי לא בקשר עם ספייק או אנג'ל האם אתם חושבים שיכול לצמוח רומן בינה לבין זאנדר? אם אנג'ל היה ממשיך לעונה שישית איזו דמות מבאפי הייתם רוצים שתעבור להופיע אצלו? איזו שחקנית הייתם רוצים שג'וס ילהק לפרויקט הקולנועי החדש שלו WONDER WOMAN? מה הדמות האהובה עליכם מבאפי שאף פעם לא הופיעה בקרדיטים הראשיים? מי השד האהוב עליכם בבאפי? אם היו מציעים לכם עכשיו לראות פרק אחד של באפי באיזה הייתם בוחרים? מה חשבתם על הסרט סרניטי? האם אתם מכירים בגדולתו של ג'וס בכל דבר שהוא עושה? האם יצא לכם לקרוא אחד מספרי הקומיקס שלו? ולסיכום תנו ציטוט באפי אהוב.

toxic vamp

New member
לפחות מישהו כותב בפורום...../images/Emo9.gif

מה הפרק האחרון של באפי שראיתם ומתי?Phases אצל ליאור לפני כמה ימים.
עכשיו שאניה מתה ובאפי לא בקשר עם ספייק או אנג'ל האם אתם חושבים שיכול לצמוח רומן בינה לבין זאנדר?לא,הם חברים יותר מידי קרובים.הם עברו את השחב הזה לפני המון זמן.
אם אנג'ל היה ממשיך לעונה שישית איזו דמות מבאפי הייתם רוצים שתעבור להופיע אצלו?אנדרו.
איזו שחקנית הייתם רוצים שג'וס ילהק לפרויקט הקולנועי החדש שלו WONDER WOMAN?ווילו,אבל רק בגלל שרוב בגדי סופר-הירו הם כל כך צמודים ונוצצים.
מה הדמות האהובה עליכם מבאפי שאף פעם לא הופיעה בקרדיטים הראשיים?
מי השד האהוב עליכם בבאפי?סוייט.(אבל אני משוחדת)
אם היו מציעים לכם עכשיו לראות פרק אחד של באפי באיזה הייתם בוחרים?Halloween דל עונה שנייה.
מה חשבתם על הסרט סרניטי?תהרגו אותי,אבל לא ראיתי.הייתי אמורה אתמול ובסוף העדפנו לעשות משהו אחר.
האם אתם מכירים בגדולתו של ג'וס בכל דבר שהוא עושה?הסגידה שלי לג'וס מתחילה ונגמרת בבאפיוורס.
האם יצא לכם לקרוא אחד מספרי הקומיקס שלו?נופ.
ולסיכום תנו ציטוט באפי אהוב:הוא נתקע לי בזמן האחרון... love isnt brains,children,its blood screaming insid you to work it wiil.

אני אוהבת שאלונים.. :)

ראיתי היום 2 פרקי באפי. Ted ו- Superstar.
באפי וזאנדר? אולי.
דמות מבאפי שתעבור לאנג'ל בעונה שישית.. דון אולי?
השחקנית הכי טובה לוונדר וומן היא כריזמה קרפנטר אובקורס!
הדמות שאף פעם לא הופיעה בקרדיטים הראשיים? לילה.
השד האהוב מבאפי.. וויסלר? אם זה לא נחשב אז אילירייה(אם זה גם מאנג'ל..).
פרק של באפי לראות עכשיו? Pangs. שנים מאז שראיתי אותו.
סרניטי שולט!!
מי לא מכיר בגאונותו של ג'וס בכל רגע ורגע? *סוגדת*..
לא מתה על קומיקס.
ציטוט באפי אהוב- There's no isue! Don't 'isue' me! מיה.

nick at noon

New member
משהו לא ברור לי

איך ראית היום פרק מעונה 2 ופרק מעונה 4? אני פשוט תמיד רואה את התוכנית בDVD. אז אם יש לי דיסק במכשיר אטני כבר רואה את כל ארבעת (או שלושת) הפרקים שעליו. למשל בשלושה ימים האחרונים אני צפיתי בפרקים שעל הדיסק החמישי של עונה 5 שזה בעיקר הגופה, אבל הפרק האחרון הוא "אהבה קשוחה". לגבי הקומיקס, אני לא ממש חובב קומיקס בדרך כלל אבל באמת שווה לך לנסות את "פריי" ואת "סיפורי קוטלות". זה אומנם נשמע מוזר שאדם שעושה טלביזיה וקולנוע יצליח להעביר סיפור בקומיקס, אבל הוא עושה את זה כל כך מעולה שזה מדהים. ובאמת מיד תלכי לראות את Pangs. הפרק שבו מבינים שהסדרה מרוויחה המון מהתוספת של אניה וספייק.

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo80.gifמיאו.

מה הפרק האחרון של באפי שראיתם ומתי? מזמן לא יצא לי לראות פרק של באפי
המחזמר, אני מניחה.
עכשיו שאניה מתה ובאפי לא בקשר עם ספייק או אנג'ל האם אתם חושבים שיכול לצמוח רומן בינה לבין זאנדר? לא.
אם אנג'ל היה ממשיך לעונה שישית איזו דמות מבאפי הייתם רוצים שתעבור להופיע אצלו? ווילו. ועכשיו שפרד מתה, ווסלי פנוי ו..
כן.
איזו שחקנית הייתם רוצים שג'וס ילהק לפרויקט הקולנועי החדש שלו WONDER WOMAN? מהוורס או בכלל? נטלי פורטמן.
מה הדמות האהובה עליכם מבאפי שאף פעם לא הופיעה בקרדיטים הראשיים ליילה גם.
מי השד האהוב עליכם בבאפי? הג'נטלמנים. קריפי much
אם היו מציעים לכם עכשיו לראות פרק אחד של באפי באיזה הייתם בוחרים? 'אויבים' מהעונה השלישית.
מה חשבתם על הסרט סרניטי? סרט חמוד ביותר.
האם אתם מכירים בגדולתו של ג'וס בכל דבר שהוא עושה? *סוגדת*
האם יצא לכם לקרוא אחד מספרי הקומיקס שלו? נופ.
ולסיכום תנו ציטוט באפי אהוב. לא האהוב, אבל אחד ברוח הפרק שבא לי לראות- Buffy: I never knew you had so much rage in you. Faith: What can I say, I'm the world's best actor. Angel: Second best.

rds15

New member
הציטוט הזה ../images/Emo99.gif

עכשיו יש לי חשק לראות את עונה 3 שוב[טוב, רוב הזמן יש לי חשק לראות את עונות 2-3, אז לא נורא].

מממ

מה הפרק האחרון של באפי שראיתם ומתי? - ביום שישי האחרון ראיתי את פרק המיוזיקל (והקומנטרי המשובח של ג'וס עליו), ואת גו פיש. עכשיו שאניה מתה ובאפי לא בקשר עם ספייק או אנג'ל האם אתם חושבים שיכול לצמוח רומן בינה לבין זאנדר? - כן. אם אנג'ל היה ממשיך לעונה שישית איזו דמות מבאפי הייתם רוצים שתעבור להופיע אצלו? לא מהדמיות הראשיות, אבל את פיית' בהחלט. איזו שחקנית הייתם רוצים שג'וס ילהק לפרויקט הקולנועי החדש שלו WONDER WOMAN? - אלייזה דושקו (בלי קשר לבאפיוורס). מה הדמות האהובה עליכם מבאפי שאף פעם לא הופיעה בקרדיטים הראשיים? - פיית'. מי השד האהוב עליכם בבאפי? - קלם. אני חייב להוסיף גם את סהאג'ן מאנג'ל. אם היו מציעים לכם עכשיו לראות פרק אחד של באפי באיזה הייתם בוחרים? - סופרסטאר. מה חשבתם על הסרט סרניטי? - מצויין ואיכותי. האם אתם מכירים בגדולתו של ג'וס בכל דבר שהוא עושה? - מאוד, וזה רק גובר ומשתבח עם הזמן. האם יצא לכם לקרוא אחד מספרי הקומיקס שלו? - לא, אני לא ממש מת על הז'אנר. ולסיכום תנו ציטוט באפי אהוב: - לא עולה לי כרגע לראש, אבל בטוח משהו קורע של זאנדר.

bluesweet

New member
אז ככה :)

מה הפרק האחרון שראיתי ומתי? 104 shells לפני שבועיים פאבי וזאנדר? לאאאאאאאאאאאאאאאאא דמות לאנגל? ווילו וונדר וומן? לילה דמות שלא הופיעה? לילה שד אהוב? סוויט מת עליו חולה עליו מעריץ אותו,השד הכי מגניב,ופעם ראשונה שהתלהבתי מדמות של רשע,אפילו למדתי קצת סטפס בגללו פרק לראות? קשה מאד...פעם נוספת עם רגש...או אחד מהווילו רעה סרניטי? מעריץ מושבע מדהים גוס? לא כל כך אבל מאד אובה אותו ומעריץ אותו תודות לבאפי ואנגל קומיקס? לא ציטוט...im buffy the vempayer and you are? ואחד שאני המצאתי... may the slayer be with you & angel to gaid you

lavender4

New member
תשובות..../images/Emo98.gif

מה הפרק האחרון של באפי שראיתם ומתי? היום פרק 17 של עונה 6 (וזה עדיין משגע אותי כל פעם מחדש) עכשיו שאניה מתה ובאפי לא בקשר עם ספייק או אנג'ל האם אתם חושבים שיכול לצמוח רומן בינה לבין זאנדר? לא, הם תמיד ישארו ידידים טובים לדעתי. אם אנג'ל היה ממשיך לעונה שישית איזו דמות מבאפי הייתם רוצים שתעבור להופיע אצלו? באפי!! כאילו כמובן...וכמובן שהם יהיו ביחד וימצאו דרך לעשות... את ה.. ככה שהוא לא יהיה רע בסוף
איזו שחקנית הייתם רוצים שג'וס ילהק לפרויקט הקולנועי החדש שלו WONDER WOMAN? פרד /איימי אקר, מאז שראיתי אותה (שוב) מתה והופכת לאליריה אני ממש מדוכאת, אני ממש אהבתי את הדמות שלה... מה הדמות האהובה עליכם מבאפי שאף פעם לא הופיעה בקרדיטים הראשיים? לא מצליחה לחשוב כרגע אל מישהו. מי השד האהוב עליכם בבאפי? השד הקטן הזה שבאפי דורכת עליו בעונה 4... אם היו מציעים לכם עכשיו לראות פרק אחד של באפי באיזה הייתם בוחרים?ווילו הכפולה מה חשבתם על הסרט סרניטי? סרט מצויין!! הכי ג'וס וודון שיכול להיות!! האם אתם מכירים בגדולתו של ג'וס בכל דבר שהוא עושה? בהחלט, אין ספק! האם יצא לכם לקרוא אחד מספרי הקומיקס שלו? כן, אפילו 2. ולסיכום תנו ציטוט באפי אהוב "man, my whole life just flashed before my eyes... i gotta get me a life!"

lavender4

New member
יש לי את the origin

שקראתי את חלקו, ואת viva la buffy שלא קראתי עוד, זה נשמע (ונראה) קצת הזוי.

City Of Angel

New member
תשובות ../images/Emo27.gif

מה הפרק האחרון של באפי שראיתם ומתי? את 2x04 ראיתי לפני כמה ימים עכשיו שאניה מתה ובאפי לא בקשר עם ספייק או אנג'ל האם אתם חושבים שיכול לצמוח רומן בינה לבין זאנדר? אם אני לא טועה זאנדר באפריקה בימים אלו. ולא, אין סיכוי אם אנג'ל היה ממשיך לעונה שישית איזו דמות מבאפי הייתם רוצים שתעבור להופיע אצלו? דרוסילה!! דמות כל-כך מבוזבזת.. איזו שחקנית הייתם רוצים שג'וס ילהק לפרויקט הקולנועי החדש שלו WONDER WOMAN? מ"באפי"? פיית' מה הדמות האהובה עליכם מבאפי שאף פעם לא הופיעה בקרדיטים הראשיים? ג'ונתן. הוא השתתף בכל העונות, מהפיילוט הראשון! מי השד האהוב עליכם בבאפי? קלם (החבר עם ה"בעיות עור" של ספייק) אם היו מציעים לכם עכשיו לראות פרק אחד של באפי באיזה הייתם בוחרים? FOOL FOR LOVE מעונה 5 מה חשבתם על הסרט סרניטי? לא ראיתי האם אתם מכירים בגדולתו של ג'וס בכל דבר שהוא עושה? האם אפשר לפקפק באלוהים? האם יצא לכם לקרוא אחד מספרי הקומיקס שלו? לא =) ולסיכום תנו ציטוט באפי אהוב."טיפש, אתה לא קולט שהיא לא אוהבת אותך?!" (ספייק רואה טלוויזיה באופן מאוד אירוני, לא זוכר מתי זה היה)

charmer

New member
ננסה

מה הפרק האחרון של באפי שראיתם ומתי? אממ ראיתי The Wish (לראשונה!) ו-Dopplegangland לפני שבוע וחצי בערך.
עכשיו שאניה מתה ובאפי לא בקשר עם ספייק או אנג'ל האם אתם חושבים שיכול לצמוח רומן בינה לבין זאנדר? ממש לא. נראה לי שהם כבר מזמן עברו את השלב שזה אפשרי. אולי עוד הרבה זמן, אם המון דברים ישתנו.
אם אנג'ל היה ממשיך לעונה שישית איזו דמות מבאפי הייתם רוצים שתעבור להופיע אצלו? אוז, אם היו מוצאים לזה צידוק בתסריט.
איזו שחקנית הייתם רוצים שג'וס ילהק לפרויקט הקולנועי החדש שלו WONDER WOMAN? מהוורס? איימי אקר נראה לי תהיה סבבה שם.
מה הדמות האהובה עליכם מבאפי שאף פעם לא הופיעה בקרדיטים הראשיים? טארה כמובן. (לא, אני לא מחשיבה פרק אחד כמספיק בשבילי). ואנדרו.
מי השד האהוב עליכם בבאפי? גנארל! איך אף אחד עוד לא בחר אותו? הוא שקסי ומגניב במיוחד.
אם היו מציעים לכם עכשיו לראות פרק אחד של באפי באיזה הייתם בוחרים? בדר"כ הייתי אומרת Family, אבל השבוע יש לי חשק לראות New Moon Rising.
מה חשבתם על הסרט סרניטי? לא ראיתי.
האם אתם מכירים בגדולתו של ג'וס בכל דבר שהוא עושה? אממ במידה מסוימת.
האם יצא לכם לקרוא אחד מספרי הקומיקס שלו? נופ.
ולסיכום תנו ציטוט באפי אהוב. כל היום היו לי רעיונות! כמובן שעכשיו שום דבר לא עולה לי לראש.

../images/Emo26.gif

מה הפרק האחרון של באפי שראיתם ומתי?לא זוכר. נראה לי הפרק שבאפי ופיית מתחלפות בגוף ואם זה זה אז מתישהוא אצל בר-חן עכשיו שאניה מתה ובאפי לא בקשר עם ספייק או אנג'ל האם אתם חושבים שיכול לצמוח רומן בינה לבין זאנדר?יכול, אבל אני מקווה שלא יצמח אם אנג'ל היה ממשיך לעונה שישית איזו דמות מבאפי הייתם רוצים שתעבור להופיע אצלו?הייתי שמח עם כל אחת איזו שחקנית הייתם רוצים שג'וס ילהק לפרויקט הקולנועי החדש שלו WONDER WOMAN?אין לי העדפה מה הדמות האהובה עליכם מבאפי שאף פעם לא הופיעה בקרדיטים הראשיים? אם פיית לא הופיעה בעונה השלישית אז פיית'. אם כן.. אז לא יודע. מי השד האהוב עליכם בבאפי?יש כ"כ הרבה.. אני צריך לחשוב על זה. אם היו מציעים לכם עכשיו לראות פרק אחד של באפי באיזה הייתם בוחרים? ג'ינג'רברד, כי זה היחיד שעוד לא ראיתי מה חשבתם על הסרט סרניטי? סרט מצויין האם אתם מכירים בגדולתו של ג'וס בכל דבר שהוא עושה? אהא האם יצא לכם לקרוא אחד מספרי הקומיקס שלו? tales of the vampires ולסיכום תנו ציטוט באפי אהוב that was nifty (זה לא הכי אהוב, אבל אחד מהאהובים)

smgfan

New member
עכשיו אני עונה../images/Emo192.gif

מה הפרק האחרון של באפי שראיתם ומתי? יכול להיות שהפרק האחרון וזה היה ממש מזמן... שנים...
*מתגעגעת* עכשיו שאניה מתה ובאפי לא בקשר עם ספייק או אנג'ל האם אתם חושבים שיכול לצמוח רומן בינה לבין זאנדר? לא. ממש לא. באפי אוהבת את זאנדר אך ורק בתור ידיד - וכך זה תמיד היה. אם אנג'ל היה ממשיך לעונה שישית איזו דמות מבאפי הייתם רוצים שתעבור להופיע אצלו? באפי כמובן! דההה...
איזו שחקנית הייתם רוצים שג'וס ילהק לפרויקט הקולנועי החדש שלו WONDER WOMAN? את שרה!
(אבל אני משוחדת...) למרות שכריזמה יותר מתאימה. ואולי בכלל את לילה מ"אנג'ל"? וגם פרד לא רעה... מה הדמות האהובה עליכם מבאפי שאף פעם לא הופיעה בקרדיטים הראשיים? פיית' מי השד האהוב עליכם בבאפי? יש כל כך הרבה! קשה להיזכר בכולם! נראה לי שגנארל! מצמרר.... אם היו מציעים לכם עכשיו לראות פרק אחד של באפי באיזה הייתם בוחרים? פרק מעונה רביעית.. כי אני מתגעגעת כל כך!!!!!! נוסטלגיה!! מה חשבתם על הסרט סרניטי? לא ראיתי. האם אתם מכירים בגדולתו של ג'וס בכל דבר שהוא עושה? ממש לא. ואין לי שום דבר נגדו, כן?
הוא עשה עבודה מעולההה פלוס פלוס! עם באפי ואנג'ל הסיפור הזה צריך להיכתב בהיסטוריה! תלמידים צריכים ללמוד על זה בבי"ס! פלוס בגרות חובה!!! ומתכונת!
אבל עבודות אחרות שלו לא ראיתי. האם יצא לכם לקרוא אחד מספרי הקומיקס שלו? ולסיכום תנו ציטוט באפי אהוב. לא.

lavender4

New member
גנארל...

גנארל זה השד שניסה לאכול את ווילו בפרק "אותו הזמן ואותו המקום" של עונה 7 (אחרי שווילו חוזרת מלונדון). ומסתבר שהשחקן שמשחק אותו - קאמדן טוי, שיחק את אחד הג'נטלמנים ב-Hush, ו"ערפד העל" בסוף העונה השביעית של באפי, ובאנג'ל בפרק why we fight (פרק פלאשבקי , שהם בצוללת בזמן המלחמה) בתור "נסיך השקרים" (ערפד שהיה בצוללת). כנראה אוהבים אותו בתפקיד המפלצת...

למעלה