שאלון,"קטן"....

תודה בכל זאת:)../images/Emo178.gif

ואם אני אמצא את האתר איכשהו את תוכלי להעלות את הקובץ? אני אלמד אותך אם יהיה לי ת'אתר...

ofer124

New member
עונה! (((=

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לאכול 2. לרקוד בלט 3. לרקוד היפ הופ 4. מחשב והרבה 5. לבלות עם חברים- חברות 6. לקנות בגדים, דברים מאגניבים לחדר 7. לישון 8. לשמוע מוזיקה של שירי מימון (מוזיקה בכלליות) 9. לראות טלויזה 10. לדבר עם הראל חחח (כשפגשתי אותו..) 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. שירי מיוון (= 2. הראל סקעת 3. ג'ניפר לופז 4. מדונה 5. כריסטינה אגילרה 6. סלין דיון 7. מיר מסיקה 8. מאיה בוסקילה 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. טלנובלה בע"מ 2. גיא פינס 3. כוכב נולד 4. קצרים 5. טוב אין לי זמן אני לא רואה כל כך הרבה טלוזיה!!!..חחח 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. הנרקוד 2. מלחמת העולמות 3. שרק 4. אפקט הפרפר 5. מארגנת החתונות 6. בילי אליוט 7. חותנת בהפרעה 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. את בת דודה שלי 2. את החברים שלי 3. את המערכת שלי עם דיסקים 4. נעלי בלט, ובגדי אימון 5. פלאפון 6. את מי שאני אוהב (אוהב אוהב) 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להספיק לחיות עד מינימום 120 2. לשכב..חח 3. להיות עשיר 4. להיות מפורסם 5. לממש את האהבה האמיתית שלי 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. אלקטרוניקה 2. מחשבים 3. מתמטיקה 4. אנגלית 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. ברד 2. סוכריה 3. ארוחה במסעדה 2 פורומים אהובים: 1. שירי מימון 2. מחול

נ ר ו ש

New member
../images/Emo27.gif

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לישון 2. לשמוע מוזיקה 3. לקרוא 4. לאכול
5. ללכת לים
6. ללכת לבריכה 7. לצייר 8. לטוס 9. לקנות 10. לצחוק
(מכורה) 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. ארקדי דוכין 2. הראל מויאל 3. יהודה פוליקר 4. הראל סקעת 5. מארון 5 6. ביטלס 7. בעז שרעבי 8. לא עולה לי עוד
8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. כוכב נולד
2. סוף הדרך
3. ארץ נהדרת
4. השמינייה מדי פעם 5. חברים מדי פעם 6. כולם אוהבים את ריימונד
7. לא עולה לי עוד 8. כנל
7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. טיטאניק
2. כל ה"שר הטבעות" 3. שרק 1+2 4. גבעת חלפון אינה עונה
5. סיפור אהבה בלתי נשכח
6. כדי להיות מאגניבה
- מלחמת הכוכבים (את כל מה שהספקתי לראות
) 7. מלחמת העולמות
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. אותי 2. דיסקמן 3. דיסקים 4. את המשפחה שלי 5. את נעמה
6. את הכלב שלי 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. חסס ושלום שלא יבוא
4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. גמרא 2. ערבית (מזל ששנה הבאה זה יהיה צרפתית
) 3. אנגלית 4. ספרות 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. מתנה לאמא שלי 2. בגדים 3. עוד בגדים
2 פורומים אהובים: 1. כוכב נולד 2. הראל מויאל 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. [לצרף]

אירינה27

New member
תשובות

10 דברים שאני הכי אוהבת לעשות 1 ללכת להופעות של הראל 2 לראות טלויזיה 3 לצאת לבלות עם חברות 4לשיר ולדקוד(חובבני) 5לישון 6 לאכול 7לעשות קניות 8 מחשבלגלוש באינטרנט 9לדבר בטלפון 10לקרוא ספרים 9 סלבריטיס הכי אהובים אלי זה 1 אחד ויחיד הראל סקעת 2 מירי מסיקה 3 שירי מימון 4 עדי כהן 5 ריקי גל בתור זמרת בלי שום קשר לכוכב נולד 6 מאוד אוהבת כל המשתתפים של ארץ נהדרת 7 צביקה הדר 8 עיברי לידר הוא מאוד קישרוני 9 שלומו ארצי 10 שי גבסו מחול 1גוגר קלוני הוא סחקן מאולה 2 ברוס ויליס הוא סחקן מדהים 3 סטינג 4 דסטין הופמן 5 אל פצינו 6 רוברט דנירו 7 גק ניקולסון 8 ברד פיט 9 גניפר הניסטון תוכניות אלויזיה אהובות אלי 1 היה כוכב נולד2 2 ארץ נהדרת 3 גיא פינס 4 יצפא 5 פיספוסים 6 הייתה תוכנית איפה אתה חי 7 הייתה תוכנית רק בישראל 8 חברים סרטים שאסור לפספס באמת שאני לא יודעת לאי בודד הייתי לוקחת 1 שתיה ואוכל 2 חברים שלי 3 דיסקמן ודיסקים 4 טלויזיה 5 בגד ים 6 פלאפון כך שלא הייתי מרגישה שאני באי בודד 5 דברים שהייתי רוצה להספיק לפני המוות להגיד לכל מישאני אוהבת שאני אוהבת אותם לבדוק שאף אחד לא כואס עלי לבקש מכל מישצריך אם צריך להשאיר ירושה גדולה לילדים להיות עם כל האנשים שאני אוהבת מה שהכי שנאתי בבית ספר זה מטמטיקה הנדסה סירטוט לשון 3 דברים שקניתי לאחרונה 1 דיסק 2 חצאית 3חולצה 2 פורומים אהובים אלי 1 רישמי של הררל סקעת 2 עדי כהן 1תמונה שלי עם הראל אבל אנ לא יודעת לצרף

למעלה