שאלון קטן!!

HANSAMA

New member
שאלון קטן!!

1:איזה כוח הייתם הכי רוצים: א'-לקפוץ גבוהה. ב'-כוח עצום בידים. ג'-כוח כישוף. ד'-כוח נינג'ה. 2:מה הכלי נשק הכי טוב: א'-חרב ב'-חץ וקשת ג'-קלשון ד'-אבק קסמים. 3:אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם כוחנית יחסית לילדים בגיל שלכם מ1-5 מה הייתם בוחרים. 4:אתם אוהבים ילדים: א'-לי ולילדים ברוך ה' אין שום קשר. ב'-אנ'לא סובל אותם! ג'-הם חמודים כאלה פצפונים. ד'-משום מה הם עוקבים אחריי תמיד!... 5:איך אתם מתארים את עצמיכם: א'-ספורטיבים, אדישים, רגישים ותינוקיים. ב'-נוקשים בעלי אופי חזק אבל בפנים דיי רגישים. ג'-ספורטיבים ואדישים. ד'-מתוקויות שכזה לא ראיתם.. ה'-אחר.....

HANSAMA

New member
הנה שלי!

1.כוח עצום בידיים. 2.חרב. 3. 4 4.משום מה הם עוקבים אחרי. 5.א'

יאי! עונה!

אני לאהוב שאלונים... 1. כישוף, כי אני גם כך קראטיסטית 2. חרב! *מלטפת באהבה את נדן הקאטנה שלי* 3. 4 בערך... 5.משום מה הם תמיד הולכים אחרי 6.נוקשה בעלת אופי חזק ורגישה מבפנים וד"א- הידעתם? לפי האופי האסטרולוגי, אינויאשה הוא מזל סרטן!

YuviChan

New member
אני מזל סרטן../images/Emo70.gif|סרטן|../images/Emo180.gif../images/Emo179.gif

S O R A

New member
שילי

1:איזה כוח הייתם הכי רוצים: ג'-כוח כישוף. הארי פוטר!!!!! 2:מה הכלי נשק הכי טוב: ג'-קלשון הגהנום מחכה לנו!!! 3:אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם כוחנית יחסית לילדים בגיל שלכם מ1-5 מה הייתם בוחרים. 3 4:אתם אוהבים ילדים: ג'-הם חמודים כאלה פצפונים. ואז הם גדלים ו.... 5:איך אתם מתארים את עצמיכם: ה'-אחר.... מתוקה ומפגרת....

GalBatz

New member
3=3 זה פסוק אמת.

מה שאומר ש-X יכול להיות כל דבר. חה חה חה. *מתפגרת* (בע, תתעלמו.><)

PakoLina

New member
תשובון קטן.

1. כוח כישוף. 2. חץ וקשת. 3. הא?
4. הם חמודים הם כאלה פצפונים. 5. אחר..

harar8

New member
אני גם

1: איזה כח הייתם הכי רוצים: ג'-כוח כישוף. 2: מה הכלי נשק הכי טוב: א'-חרב. 3: אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם כוחנית יחסית לילדים בגיל שלכם מ1-5 מה הייתם בוחרים:3 4: אתם אוהבים ילדים: ג'-הם חמודים כאלו פצפונים. 5: איך אתם מתארים את עצמכם: ה'-אחר...

MayaChan

New member
תשובות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

1
איזה כוח הייתם הכי רוצים: א'-לקפוץ גבוה (אלא מה?!)בידים. 2
מה הכלי נשק הכי טוב: א'-חרב וגם ב'-חץ וקשת ,אבל יותר חץ וקשת. 3
אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם כוחנית יחסית לילדים בגיל שלכם מ1-5 מה הייתם בוחרים. 2 (אני לא כזאת חזקה...). 4
אתם אוהבים ילדים: ג'-הם חמודים כאלה פצפונים. 5
איך אתם מתארים את עצמכם: ה'-אחר..... לפעמים יותר מדי רגישה,ולא אדישה!!!

תשובות!../images/Emo175.gif

:איזה כוח הייתם הכי רוצים: א'-לקפוץ גבוהה. ב'-כוח עצום בידים. ג'-כוח כישוף. ד'-כוח נינג'ה. 2:מה הכלי נשק הכי טוב: א'-חרב ב'-חץ וקשת ג'-קלשון ד'-אבק קסמים. 3:אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם כוחנית יחסית לילדים בגיל שלכם מ1-5 מה הייתם בוחרים.5 4:אתם אוהבים ילדים: א'-לי ולילדים ברוך ה' אין שום קשר. ב'-אנ'לא סובל אותם! ג'-הם חמודים כאלה פצפונים. ד'-משום מה הם עוקבים אחריי תמיד!... 5:איך אתם מתארים את עצמיכם: א'-ספורטיבים, אדישים, רגישים ותינוקיים. ב'-נוקשים בעלי אופי חזק אבל בפנים דיי רגישים. ג'-ספורטיבים ואדישים. ד'-מתוקויות שכזה לא ראיתם.. ה'-אחר..... היה כיף ביוש

Prince Of Hell

New member
שאלונים זה כיף ^^

1. כוח שיחזיק את נאראקו שלי קשור אליי ואל עדן כל החיים ;; 2.אני אוהבת חץ וקשת ^^ 3.אמ.. 4 >.> 4. א' ..
מגיל שנה עד 9 אני לא מתקרבת לילדים קטנים ^^ 5. נראה לי ב'

נורל

New member
עונה חולה על שאלונים

1:איזה כוח הייתם הכי רוצים: ג'-כוח כישוף. 2:מה הכלי נשק הכי טוב: ד'-אבק קסמים. 3:אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם כוחנית יחסית לילדים בגיל שלכם מ1-5 מה הייתם בוחרים. ג'-הם חמודים כאלה פצפונים. וזה תלוי אם זה תינוקים אז כן אם ילדים בגיל של אח שלי 5 6 7 מעצבנים ויש חמודים אה ויש שתמיד באים אליי בהפסקות וזה מעצבן הם חושבים שזה תופסת ><

למעלה