שאלון קטן

שאלון קטן

קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: האם את\ה אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג´לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם.... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג´מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג´ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? הספר הקרוב אלייך, עמ´ 103, שורה 17. מה כתוב שם? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו- תוסיף עוד 3 שאלות:

תשבות לשאלון

שם: מתן פירסינג: קעקועים: לא גובה:לא יודע מידת נעליים: 39 צבע שיער:חום אחים/אחיות: אחות בת 12 (מיותר וקרציה) בת כמה את נראית:12 משקפיים?כן גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית קצת אנגלית קצת פולנית קצת ערבית וקצת ספרדית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:לא יודע סרט מושכר שראית: לא יואה סרט בקולנוע: לילו וסטיץ שיר ששמעת: השיר הזה השיר שנתקע לך בראש:רכבת לשמים הדיסק שקנית: לא יודע הדיסק ששמעת: לא יודע האיש שהתקשרת אליו: ילד מהכיתה שלי האיש שהתקשר אליך:ילד מהכיתה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: פינת אור סאקורה איש שחשבת עליו: סבא שלי האם את/ה דלוקה על מישהו:כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן אלאיפה]: כן כרתים בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד להרוג אנשים: נגד!!!!!! עישון אצל בני עשרה: נגד!!! נסיעה במכונית אחרי ששתית:ד!!!!!! האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן (מי לא) אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב:לא שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון:לא התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: הרים ממתק: שוקולד סרט מצויר: סאקורה קורנפלקס: אין מסטיק: בזוקה צבע: ירוק יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג´לי: פטל תכשיט:אין חורף\קיץ: קיץ בחדר: שלי האיש האחרון ש ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:אף אחד הלכת איתו לסרט: אף אחד צעק עליך: אחותי שלח לך אימייל:סבא שלי האם אי פעם.... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג´מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: פינת אור הקטנה אוכל אהוב:פיצה תוכנית אהובה: פינת אור ספורט אהוב: ריצה תחביב:ספורט זמר/זמרת/להקה אהובים: סולדד פטרוטי עיתון אהוב: מעריב וסתם: מה השעה עכשיו?לא יודע תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג´ר או אייסיקיו? לא זה ולא זה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לא יודע איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהורים תיכון או אוניברסיטה? לא זה ולא זה אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? של הטלויה ריח האחרון שהרחת? אבק הספר הקרוב אלייך, עמ´ 103, שורה 17. מה כתוב שם?לא יודע איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לא פלאפון במה המבחן הבא שלכם, ומתי? חשבון שלישי הזה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו-הכלב שלי תוסיף עוד 3 שאלות: איזו קבצה בכדור רגל אתה אוהד :מכבי חיפה את מי כי שנאתה:יואה(דמות בסאקורה)וסנטי אפס מימה אתה כי מפחד:צפירה

ערן1987

New member
לא ידעתי שאני צריך אישור ממך

כדי להגיב בפורום.. הגבתי,הבעתי את דעתי-זוהי מטרת הפורום(לטובה או לרעה) את מגזימה עם כל הסיפור הזה,גם בהודעות הפרטיות

יורד על ילדים קטנים.. איפו טוב הלב

שהיה לך לפני אה?! תחזור לערן הנחמד וגמרנו סיפור ..

ערן1987

New member
מי ירד עליו?! איך הגעת לזה שאני

יורד עליו? אני מה שכתבתי לו "אני לא עונה על זה,זה דפוק לדעתי" תסבירי לי איך הגעת לזה שאני יורד עליו

*נופלת* התשובה שלך בתגובה שלך

אם הוא כתב משהו ואתה מגיב בזה שזה דפוק לדעתך זה אומר שאתה מעליב אותו כי הוא כתב את זה !!!!

ערן1987

New member
הוא העתיק את זה,לא כתב את זה

ואת קובעת את זה עוד בלי ששאלת אותו אפילו! בפעם המיליון:התכוונתי שהדפוק זה בקשר למה שהוא כתב,לא אליו.. מה קשה להבין בזה,מה?

תה יודע מה בסדר ! עדיין ככה אני

חושבת ובחיים שלי אני לא יסלח לך על מה שכתבת לי במסר בחיים לא !

ערן1987

New member
תקראי את מה שכתבתי לך לפני רגע

את לא ירדת עלי באותם הדברים? את התחלת עם כל העניין הזה,אל תשכחי.. "איש-איש בדעתו יחיה".. מכירה את המשפט? אז אני לא חושב שעשיתי משהו לא נכון,מה לעשות.. אני לא מתכוון להתנצל ולא כלום.. את הפכת את כל העניין הזה מנמלה לפיל

ערן1987

New member
ואני חושב שאמרתי משהו נכון

אולי זה מנוגד לדעה שלך,אבל זה לא שירדתי על הבן אדם עצמו,אלא על מה שכתב,ואני ממש לא מבין מה קשה לקלוט בזה..

Houndour

New member
חח אני לא מכיר את המשפט ../images/Emo79.gif

אבל אני מכיר את "איש באמונתו יחיה"
משומה אנשים-אנשים אוהבים להכפיל-להכפיל את המלה איש, זה באמת-באמת לא נח

ערן1987

New member
באנגלית זה הולך יותר טוב

live and let live.. למרות שגם אם משנים אותו ל-leave and let live זה גם טוב

S.Riddle

New member
והויכוח נפסק...כאן! ../images/Emo13.gif

אם לא תפסיקו מיד אני אשלח בכם את מוזת היאוי-פאנגירל שלי. תאמינו לי, אתם *לא* רוצים להתעסק איתה

למעלה