Vegeta fanatic
New member
או, אני מכורה לדברים האלה! ../images/Emo6.gif
קצת בכללי שם: נעמה. פירסינג: אולי בעתיד.
קעקועים: לא. גובה: 1.55 מ'. מידת נעליים: 38 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח קטן. בת כמה את נראית: 12. אני בת 15. -_- משקפיים? לא. גשר? לא. עבר פלילי: אין. שפות: עברית, אנגלית, לומדת ערבית ויפנית. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: "המשחק של אנדר" של אורסון סקוט קארד. סרט מושכר שראית: "בורות". סרט בקולנוע: לא זוכרת.
שיר ששמעת: Bette Davis Eyes של קים קרנס, ועכשיו Utakata no... yume? של Due Le Quartz.
השיר שנתקע לך בראש: כרגע אין אחד כזה. ת'נק גוד. הדיסק שקנית: דה דארקנס. אבל קנו לי אותו.
הדיסק ששמעת: מש'ו של אואזיס. האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי. האיש שהתקשר אליך: חברה שלי. תוכנית טלוויזיה שראית: אנג'ל. *_________* איש שחשבת עליו: גייל הרולד.
האם את/ה דלוקה על מישהו: על מישהו? אחד?! הצחקתם אותי. XD את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד?
את/ה אוהבת רכבות הרים: כן!!! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן. אין לי כוח וזמן לפרט... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד. להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: בעד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. האם את\ה אי פעם בכית על בת: WTF? אי פעם בכית על בן: WTF? אי פעם שיקרת: אני מניחה שכן. אי פעם נעצרת: במשטרה? לא. כמה פעמים היית מאוהבת: מי סופר?!?!? -_- נשבר לך הלב: בגלל אהבה? NEVER. שברת לבבות: אולי פעם אחת... >.> השם שלך הופיע בעיתון: אפ'פם. התחרטת על דברים שעשית: מי סופר דברים כאלה, באמת?! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חציל. אבל המילה האהובה עלי היא בת 3 אותיות. ממתק: אין תגובה. זה לא עוזר לדיאטה. XD סרט מצויר: מלך האריות, הקיסר נפל על הראש וכאלה. ^^ קורנפלקס: כריות... ^^; מסטיק: מנטה. צבע: ירוק. יום בשבוע: אין כזה. אולי שישי. היום הכי לא מועדף: שלישי.
ג´לי: איכס... תכשיט: עגילים. חורף\קיץ: קיץ! בחדר: פוסטר של באפייייייייי~~~~~~ האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: אמא/אבא. הלכת איתו לסרט: לא זוכרת. צעק עליך: לא זוכרת. בטח מורה. שלח לך אימייל: חברה. האם אי פעם.... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא. הופעת בציבור בפיג´מה? כן. ברחוב, באמצע הלילה. >.> דונ'ט אסק. בכית בסרט? כן. ב"מלך האריות", כמו כולם!
היית על במה? האי. חשבת שאת\ה הולך למות? לצערי, כן. נכשלת במקצוע? אכן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? בהחלט. דברים אהובים: שיר אהוב: קשה. הממ. Bitter Sweet Symphony של The Verve. *___* אה, וגם - Rio של Duran Duran. אוכל אהוב: פשטידת קישואים!!! ^_______^ תוכנית אהובה: באפי! אהבתי הגדולה ביותר!
הו, וגם אנג'ל, הכי גאים שיש, עמוק באדמה... ספורט אהוב: טניס. תחביב: לישון ולהזיל ריר. זמר/זמרת/להקה אהובים: גהההה, יש מלא. Due Le Quartz הם נציגי הרוק היפני, מוניקה סקס הם נציגי המוזיקה הישראלית ו"הסטרנגלרס" הם נציגי הבריט-פופ.
עיתון אהוב: הזמן הורוד!!!!!
וסתם: מה השעה עכשיו? 22:55 תפוח או בננה? תפוח! כחול או אדום? לא 'כפת. סתיו או אביב? אביב. מסנג´ר או אייסיקיו? אייסי. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב. תיכון או אוניברסיטה? הא?!?! אתה משועמם/ת? מאוד. רעש אחרון ששמעת? הקלדה. ריח האחרון שהרחת? גבינה צהובה וזיתים. הספר הקרוב אלייך, עמ´ 103, שורה 17. מה כתוב שם? יש רק 16 שורות בעמ' 103 של הנסיכה הקסומה! XDDDDDDD איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Light My Fire של The Doors. במה המבחן הבא שלכם, ומתי? היסטוריה. מחרתיים. להבריז. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו- לא היה אחד כזה, אין אחד כזה ולא יהיה אחד כזה. תוסיף עוד 3 שאלות: הממ... אני אוותר.
קצת בכללי שם: נעמה. פירסינג: אולי בעתיד.