שאלון קטן

שאלון קטן ../images/Emo98.gif

פרטים- שם: שם משפחה: כינוי: אזור: גובה: מסנג'ר: איסיקיו: מאכל אהוב: שאלות. קרטיב או גלידה? לילה או יום? רטוב או יבש? שוקולד מריר או מתוק? חורף או קיץ? ים או בריכה? קיבוץ או עיר? גבוה או נמוך? שקט או רעש? נרגילה או סיגריה? מים או וודקה? זהו לבנתיים, סתם בתור התחלה, רציתי להכיר אותכם.
להת'

Miss Murder

New member
עונה../images/Emo192.gif

שם:ענבר שם משפחה: כינוי:ברי אזור:י-ם גובה:1.62 מסנג'ר:כאילו תרשמו לי הרבה איסיקיו:אין מאכל אהוב:ג'אנק פוד שאלות. קרטיב או גלידה?גלידה לילה או יום?יום רטוב או יבש?רטוב חחחח שוקולד מריר או מתוק?מתוק חורף או קיץ?קיץ ים או בריכה?בריכה קיבוץ או עיר?עיר גבוה או נמוך?גבוה שקט או רעש?רעש נרגילה או סיגריה?איכס,שניהם דוחים מים או וודקה?שיהיה מים

T S F1

New member
לטס גו!

פרטים- שם: טניה, נעים להכיר. שם משפחה: נו באמת.. לא לימדו אותך שלא שואלים שאלה כזאת נשים גרושות?! כינוי: טינצ', טינק. אזור: סתכלי על המפה - הכתם השחור ליד חיפה. גובה: מעל פני הים. מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: אני אלרגית לפרח [סטוגודוש]. 241466993. מאכל אהוב: סיני.. אם אפשר להוסיף פיליפיני ברוטב, זה יהיה נהדר! שאלות. קרטיב או גלידה? אה.. קרטיב. לילה או יום? לילה!!! אתם יודעים מה אפשר לעשות לילדים קטנים בלילה, גשההורים שלהם ישנים?! רטוב או יבש? שיהיה רטוב. שוקולד מריר או מתוק? מה ז"א? את מתכוונת לשוקולד חלב, כן? אם כן, אז כן! חורף או קיץ? חורף! ים או בריכה? טפו על שניהם! קיבוץ או עיר? אה.. מושב גבוה או נמוך? תלוי מה. אם מדובר על השוקולד, אז שיהיה בארון נמוך, אבל אן מדובר במטוס שעף, רצוי שהוא יהיה גבוה באוויר. שקט או רעש? רעש, אבל שלא יכלול בתוכו בכי של תינוקות. נרגילה או סיגריה? סיגריה. החיים קשים כשאין נרגילה בבית. מים או וודקה? פחח.. אני אתן לשאר לענות על זה.

אני מניחה שלא יזיק..

שם: אביה שם משפחה:
כינוי:בולי, מושית. מה שתחליטו
אזור:חיפה גובה:1.74 מסנג'ר:במסרים, למי שרוצה איסיקיו:אין מאכל אהוב:בשר
קרטיב או גלידה?גלידה לילה או יום?לילה
רטוב או יבש?רטוב שוקולד מריר או מתוק?מריר
(נו מה, מריר זה הכי איכותי!!) חורף או קיץ?חורף
קיץ זה איכ. ים או בריכה?בריכה. קיבוץ או עיר?אממ... עיר. גבוה או נמוך?תלוי שקט או רעש?שקט. נרגילה או סיגריה?נרגילה. רק נרגילה. מים או וודקה?וודקה

המפ../images/Emo194.gif

שם:
קרן שם משפחה:
מזה משנה?
חח טוב נו פנחס כינוי:
אסי או חוחו עם שורוקקקקקקקקקקקק!!!!!!
אזור:
תל אביב גובה:
מטר שישים ככה [?]
מסנג'ר:
[email protected] איסיקיו:
מת מאכל אהוב:
איףף לא יודעת שאלות. קרטיב או גלידה?
תלוי לילה או יום?
גם תלוי ;[ רטוב או יבש?
איזה רטוב?
חחחחח סתם נו אממ לא יודעת
שוקולד מריר או מתוק?
רק מריר!
חורף או קיץ?
חורף
ים או בריכה?
ים קיבוץ או עיר?
עיר לייק דה!
גבוה או נמוך?
גבוה שקט או רעש?
הו אממ לא יודעת נרגילה או סיגריה?
שאלה קשה מידי! אבל סיגריה למרות שנרגילה זה הכי כיף שיש
מים או וודקה?
וודקה אבסולוט אםפ אפשר
יאללה יומטוב וכאלה

chen2390

New member
עונה ../images/Emo13.gif

פרטים- שם: חן שם משפחה: לא משנה
כינוי: חני, חנצ'וק
אזור: חיפה גובה: 1.66 מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 276194105 מאכל אהוב: סססס-יייי-ננננ-ייי יאמייייי
שאלות. קרטיב או גלידה? גלידהההה לילה או יום? לילה רטוב או יבש? רטוב שוקולד מריר או מתוק? מתוק חורף או קיץ? חורף ים או בריכה? ים קיבוץ או עיר? קיבוץ גבוה או נמוך? נמוך
שקט או רעש? רעש אבל רק בהופעות (ושיהיו של ברי
) נרגילה או סיגריה? סיגריה מים או וודקה? וודקההההההההההה יחי הוודקההה

The PeaceKeeper

New member
קבלו אותה בהפוכה~!

פרטים- שם:עומרי שם משפחה: המגניב! כינוי: אלוהים, האדמו"ר, משיח, איש ידוע, קאנט, אזור: מרכז גובה:1.87 מסנג'ר::| איסיקיו: לא זוכר... מאכל אהוב: שאלות. קרטיב או גלידה? קרטיב! לילה או יום? יום ולילה! רטוב או יבש? יבש שוקולד מריר או מתוק? חורף או קיץ? חורף ים או בריכה? ים שאין בו מדוזות קיבוץ או עיר? עיר גבוה או נמוך? גבוה שקט או רעש? שקט נרגילה או סיגריה? סיגר קובני מים או וודקה? וויסקי.

Elfangor

New member
יאר!!!

שם: איתי שם משפחה: אבולעפיה xD כינוי: אבו, פרה, נאבא\נאבו אזור: ירושלים עיר הקוד גובה: מטר שמונים וחמש-תשעים מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 161208038 מאכל אהוב: איוו 400 גרם מדיום וול בלי עגבניות ובלי חסה, רק מלפפון חמוץ ובצל, ברוטב ברביקיו+מיונז+חרדל+קטשופ, עם טבעות בצל בצד, גרררר נהייתי רעב. או פשוט פיצה :) שאלות. קרטיב או גלידה? קרחון לילה או יום? האמת שיש משהו נוגה בשעות בין הערביים P: רטוב או יבש? רטוב שוקולד מריר או מתוק? מתוק חורף או קיץ?חורף כי כיף, קיץ כי חברים. ים או בריכה? בריכה קיבוץ או עיר? ירושלים, זאת שאלה? P: גבוה או נמוך? האורך לא קובע... שקט או רעש? רעש, אבל שיהיה מונוטוני נרגילה או סיגריה? נרגילה, וגם זה רק עם חברים. מים או וודקה? וודקה לרוב.

קיר קמט

New member
בלה בלה בלה

שם: גילעד שם משפחה: יש כינוי: רוב הידידות שלי קוראות לי גילי, החברים - היו מלא כינויים, נשארו בעיקר ג'י וג'ידוק, ואבא קורא לי צוציק
אזור: ראשל"צ גובה: 187 מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 96708034 מאכל אהוב: לא יודע, אוהב לאכול שאלות. קרטיב או גלידה? גלידה לילה או יום? תלוי מתי רטוב או יבש? תלוי מתי שוקולד מריר או מתוק? העיקר שיהיה שוקולד חורף או קיץ? קיץ ים או בריכה? ים קיבוץ או עיר?לא מכיר צורת חיים אחרת מעיר אז לא יכול לקבוע גבוה או נמוך? תלוי במה שקט או רעש? שלא יהיה שקט מדי כי זה משגע נרגילה או סיגריה? אני אוהב להמנע מסרטן, תודה מים או וודקה? מים

Magic Girl גל

New member
../images/Emo22.gif הנה

שם: גל
שם משפחה: נראה לכם
כינוי: זאזו, גולגולת, גול, מקסי, פודוב
אזור: חיפה
גובה: 1.63 בערך
מסנג'ר: [email protected]
איסיקיו: 193080795
מאכל אהוב: המממ סלט יווני
קרטיב או גלידה? גלידה
לילה או יום? לילה
רטוב או יבש? יבש
שוקולד מריר או מתוק? מתוק
חורף או קיץ? קיץ
ים או בריכה? בריכה
קיבוץ או עיר? קיבוץ
גבוה או נמוך? גבוה
שקט או רעש? שקט
נרגילה או סיגריה? נרגילה
מים או וודקה? מים

מוצקלה25

New member
יאלה יאלה

שם:איל שם משפחה: שוורצנגר כינוי:אממ.. אילוש? אזור:תל אביב גובה:די גבוה... בסביבות המטר תשעים מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:311437465 מאכל אהוב:קשה לי להחליט, יש יותר מידי מהם שאלות. קרטיב או גלידה? גלידה לילה או יום? לילה רטוב או יבש? רוטב שוקולד מריר או מתוק? אין דבר כזה שוקולד מתוק אלא שוקולד חלב
. ובטח ששוקולד חלב חורף או קיץ? שניהם ים או בריכה? בריכה קיבוץ או עיר? עיר גבוה או נמוך? גובה שקט או רעש? תלוי איזה רעש נרגילה או סיגריה? לא זה ולא זה מים או וודקה? מים

Minimal Affair

New member
אללה.

פרטים- שם: רוני שם משפחה: ויינר כינוי: אזור: השרון גובה: מספיק גבוה מסנג'ר: איסיקיו: 332-254-812 מאכל אהוב: 332-254-812 שאלות. קרטיב או גלידה? קרטיב לילה או יום? לילה רטוב או יבש? רטוב שוקולד מריר או מתוק? מתוק חורף או קיץ? חורקיץ ים או בריכה? ים קיבוץ או עיר? קיבוץ גבוה או נמוך? גבונמוך? שקט או רעש? רעש? נרגילה או סיגריה? נאחוי. מים או וודקה? מים.

take out

New member
../images/Emo198.gif

שם: ניר שם משפחה: ב' כינוי: אני נטול כינוי! =( אזור: חיפה גובה: 1.70 קוצת מסנג'ר: לא אוהב... איסיקיו: 166530631 מאכל אהוב: ילדים קטנים שאלות. קרטיב או גלידה? בטח גלידה! לילה או יום? יום רטוב או יבש? יבש שוקולד מריר או מתוק? ברור מריר! חורף או קיץ? קיץ ים או בריכה? יםםםם קיבוץ או עיר? עיר גבוה או נמוך? באמצע... שקט או רעש? שקט.. לא... רעש... לא... באמצע! נרגילה או סיגריה? אף אחד! מים או וודקה? הממ... שאלה לא חוקית! לפעמים כך לפעמים כך...

למעלה