שאלון קטן

omer peleg

New member
הופה מגניב

חרשתי, כמה יוסי הכי אוהב, כמה יוסי, השומר של הגן לייב עם דן תורן הכי אוהב 1, החיים שממול, הפוך הכי אוהב 2, רגעים מהאקוסטי, 77 (ממש לא פייר לשאול איזה שירים של ברי הכי אהובים
) ממש לא אוהב, עוד חוזר הניגון לא יכול לשמוע, ככה זה הכי התמסחר, עוד חוזר הניגון מעציב אותי, נפתלי משמח אותי, שוב שגעון!!!! שמעתי הכי הרבה? כמה יוסי שמעתי הכי הרבה1? נגיעות מזמן לא שמעתי? חלליות אף פעם לא שמעתי(אם יש כזה)? בעל זבוב, כל מיני מהכל או כלום

ענת1986

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא../images/Emo140.gif

אתה מוזמן לספר קצת על עצמך...

הענבל

New member
מִיוֹ

חלליות
ניצוצות
באוויר
כמעיין המתגבר
האחר
לא יודעת.
ככה זה
מונסון
יומולדת
מה במקומות אחרים כאילו? רדיו,מסיבות, אצל חברים
נגיעות
עוד חוזר הניגון
אני דיי בטוחה של שמעתי את כ-ל השירים... לא יודעת אחד מסויים. עצוב. זה יחלוף.

giba70

New member
הענבל בה"א הידיעה ../images/Emo24.gif

לונג טיים נו סין, או בעברית "הרבה זמן לא הייתי בסין"
מה המצב?

הענבל

New member
ואני בכלל לא../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

שלומי מצויין. <ושלומך
> אני יותר קוראת
מאשר כותבת אז באמת יחסית לפעילותי בפורום לא הייתי הרבה זמן.

לקחת את זה מפורומשינה, נכון? חחחח

חרשתי:חלליות הכי אוהבת:עבדים הכי אוהבת1:כמה יוסי הכי אוהבת2:מונסון לא ממש אוהבת:שם יש פשוט לא יכולה לשמוע:לא יודעת... התמסחר:אממממ...עבדים? אין לי שמץ מעציב אותי:השומר של הגן מזמן לא שמעתי:עבדים(וחבל...|הולכת לשמוע|) משמח:כמה יוסי אף פעם לא שמעתי: ממממ...."זה לא יכול להיות שאף פעם אין יריות" שמעתי הכי הרבה: עבדים שמעתי הכי הרבה 2:כמה יוסי

ובכן,

חרשתם? ניצוצות אתם הכי אוהבים? חבל שאת לא אתם הכי אוהבים1? הפוך אתם הכי אוהבים2? בשבילך אתם לא ממש אוהבים? יהלום אתם פשוט לא יכולים לשמוע? לא יכולה לחשוב על אחד כרגע. הכי התמסחר? יומולדת עם אינפקטד מעציב אותכם? ניצוצות משמח אתכם? כמעיין המתגבר שמעתם הכי הרבה? ניצוצות (?) שמעתם הכי הרבה1? ככה זה מזמן לא שמעתם? אמונה עוורת אפעם לא שמעתם(אם יש כזה)? יש יש יש

שלי../images/Emo13.gif

אז מה השיר שהכי... חרשתם?עוד חוזר הניגון אתם הכי אוהבים?עיר של קיץ אתם הכי אוהבים1? ניצוצות אתם הכי אוהבים2?הדמעות של לילי אתם לא ממש אוהבים? לב שבור אתם פשוט לא יכולים לשמוע?לב שבור הכי התמסחר?יומולדת מעציב אותכם?חבל שאת לא , ריבונו של עולם ( הייתי חייבת עוד אחד..) משמח אתכם? בשבילך שמעתם הכי הרבה?יומולדת שמעתם הכי הרבה1?חלליות מזמן לא שמעתם?האחר , מונסון אפעם לא שמעתם(אם יש כזה)? עיר מקלט ( יש לי ..ולא יצא לי עוד לשמוע..אבל נדאג גם לזה..) קשה ! קשה!

ShuMacH

New member
כיף לראות

שיש קהילה לאומן מספר 1! שלום לכם! ולתכלס! חרשתי - עיר של קיץ (חורש עד היום ולעולם לא אפסיק לחרוש) הכי אוהב - עיר של קיץ הכי אוהב1 - הפוך (גירסת גיטרה מנסרת לילה) הכי אוהב2 - באוויר לא ממש אוהב - לא קיים. לא יכול לשמוע - לא קיים. מעציב - ריבונו של עולם משמח - עיר של קיץ (שוב) שמעתי הכי הרבה - אם הכי חרשתי על עיר של קיץ, אז מן הסתם שזה גם יהיה השיר ששמעתי הכי הרבה. מזמן לא שמעתי - לחץ, האיש שבקיר בטוח יש עוד... אף פעם לא שמעתי - אם אף פעם לא שמעתי, איך אני יכול לדעת שהוא קיים?

ShuMacH

New member
קיימים עוד שירים אהובים

כמה יוסי מן הסתם ומזמן גם לא שמעתי את רועד (עכשיו הזכרתם שלי לשמוע) שגם אהוב עלי

ShuMacH

New member
לב שלם

בקיצור אין שיר אצל ברי שאני שונא או יותר נכון אין אחד שאני לא אוהב

למעלה