שאלון קטן

israel1986

New member
שאלון קטן ../images/Emo163.gif

יש לציין שזה לקוח מפורום אחר, לא אני חשבתי על השאלות. אז מה השיר שהכי...
חרשתם?
אתם הכי אוהבים?
אתם הכי אוהבים1?
אתם הכי אוהבים2?
אתם לא ממש אוהבים?
אתם פשוט לא יכולים לשמוע?
הכי התמסחר?
מעציב אותכם?
משמח אתכם?
שמעתם הכי הרבה?
שמעתם הכי הרבה1?
מזמן לא שמעתם?
אפעם לא שמעתם(אם יש כזה)? ברור שעל חלק מהשאלות קשה לענות (השיר הכי אהוב, לדוגמה), אבל תנסו בכל זאת

שדב

חרשתם? חבלשאתלא אתם הכי אוהבים? הזיות אתם הכי אוהבים1? תחנה סופית אתם הכי אוהבים2? ככה זה אתם לא ממש אוהבים? אמונה עיוורת אתם פשוט לא יכולים לשמוע? עבדים הכי התמסחר? יומלדת (עמינפקטד) מעציב אותכם? חבלשאתלא משמח אתכם? רועד שמעתם הכי הרבה? ככה זה (בגלל שבתות וחגים..) שמעתם הכי הרבה1? יומולדת עמינפקטד מזמן לא שמעתם? לא משעתי ברי כברהרבה זמן.. אפעם לא שמעתם(אם יש כזה)? איכנשהו, יש כזה.

ענת1986

New member
../images/Emo132.gif

חרשתם? עוד חוזר הניגון (הגרסה של נגיעות) אתם הכי אוהבים? החיים שממול אתם הכי אוהבים1? הדמעות של לילי אתם הכי אוהבים2? הזיות אתם לא ממש אוהבים? אני רוצה מידבר אתם פשוט לא יכולים לשמוע? לא מצליחה לחשוב על שיר כזה. הכי התמסחר? ככה זה (לאהוב אותך) מעציב אותכם? הולך איתך תמיד משמח אתכם? יש יש יש שמעתם הכי הרבה? ככה זה שמעתם הכי הרבה1? יומולדת מזמן לא שמעתם? עיר מקלט. אפעם לא שמעתם(אם יש כזה)? אין.

israel1986

New member
../images/Emo163.gif

חרשתם? אולי כמה יוסי... לא בטוח. אתם הכי אוהבים? השומר של הגן. אתם הכי אוהבים1? חם על הירח. אתם הכי אוהבים2? לב שלם בגירסה של ההופעה. אתם לא ממש אוהבים? כמעיין המתגבר. אתם פשוט לא יכולים לשמוע? עדיין לא נתקלתי בכזה. הכי התמסחר? עבדים ומונסון. מעציב אותכם? לב שלם. משמח אתכם? החיים שממול. פשוט שיר קטן ויפה. שמעתם הכי הרבה? חלליות. שמעתם הכי הרבה1? רעש לבן. מזמן לא שמעתם? מפנה מקום. אפעם לא שמעתם(אם יש כזה)? יש המון כאלה.

123

חרשתם? כמה יוסי אתם הכי אוהבים? רועד אתם הכי אוהבים1? עיר של קיץ אתם הכי אוהבים2? כמעין המתגבר (אליפלט נחשב?) אתם לא ממש אוהבים? יש יש יש אתם פשוט לא יכולים לשמוע? מסתדרת עם כולם הכי התמסחר? עוד חוזר הניגון ולאהוב את עצמך מעציב אותכם? באויר משמח אתכם? כמה יוסי שמעתם הכי הרבה? כמה יוסי שמעתם הכי הרבה1? מונסון (בגלל אבא) מזמן לא שמעתם? כל נגיעות אפעם לא שמעתם(אם יש כזה)? לא נראה לי שיש כזה

Bob girl

New member
תשובות שילי!!

חרשתם? כמה יוסי אתם הכי אוהבים? עיר של קיץ אתם הכי אוהבים 1: בריז'יט ברדו זה לא פשוט אתם הכי אוהבים 2: השומר של הגן אתם לא ממש אוהבים: נימפה אתם פשוט לא יכולים לשמוע: חם על הירח הכי התמסחר: ככה זה מעציב אתכם: ככה זה משמח אתכם: אני יודע שמעתם הכי הרבה: יומולדת שמעתם הכי הרבה 1: השומר של הגן מזמן לא שמעתם: אמונה עיוורת

Big bear

New member
../images/Emo26.gif

חרשתי - עוד חוזר הניגון
הכי אוהב - החיים שממול
הכי אוהב 1 - עוד חוזר הניגון
הכי אוהב 2 - בעל זבוב
לא ממש אוהב - לחץ
לא יכול לשמוע - הגזמת...
הכי התמסחר - יומהולדת (אינפקטד)
מעציב אותי - נימפה
משמח אותי - רעש לבן
רגע אז מה זה חרשתם? - ככה זה
כנ"ל
מזמן לא שמעתי - עיר של קיץ לילה טוב
יכול להיות שיש.

israel1986

New member
גם אני לא ../images/Emo13.gif

בגלל זה (בין היתר) אמרתי שזה לקוח מפורום אחר. וכן, כמו שאביה אמרה יותר למטה בשרשור, ראיתי את זה בפורום משינה.

shulhi86

New member
הנני כאן!

חרשתי: כמה יוסי אוהב: משתנה... אוהב2: משתנה2...
לא ממש אוהב: אני רוצה מדבר, יהלום, תני לי מקום לא יכול לשמוע: כנ"ל התמסחר: במילה אחת: כמהיוסיחלליותככהזהעבדיםעודחוזרהניגוןמונסון מעציב אתכם: נפתלי משמח: אוחתכ בייבי, אלא מה? שמעתם הכי הרבה: אני מניח שאת כמה יוסי... שמעתם הכי הרבה1:מה? מזמן לא שמעתם: VENUS IN FURS אף פעם לא שמעתם: למעלה, חתולים וכל מיני ביצועי הופעות לילה טוב

חזרתי

חרשתם? עיר של קיץ אוהב? בשבילך אוהבים 1 ? חם על הירח אוהבים 2 ? כמה יוסי לא ממש אוהבים? זה לא יכול להיות שאף פעם אין יריות לא יכולים? לא של ברי.. התמסחר? וואלה התקלת... מעציב? מונסון שמעתם? עיר של קיץ שמעתם? רעש לבן מזמן לא? עוד חוזר הניגון אפעם? אא.. לא נראה לי שיש של ברי של שמעתי.. לפחות באלבומים אין

smiley9

New member
../images/Emo68.gifכאן ובגדול:)

חרשתי-עוד חוזר הניגון.
הכי אוהבת- הדמעות של לילי.
הכי אוהבת 1-בשבילך.
הכי אוהבת2-ניצוצות.
לא יכולה לשמוע-מזרחית....חחח סתם אין כזה.
הכי התמסחר-ככה זה.
מעציב אותי-ריבונו של עולם.
משמח אותי-ברז'יט ברדו זה לא פשוט(בעיקר הפתיחה).
שמעתי הכי הרבה-עוד חוזר הניגון.
שמעתי הכי הרבה-סימנים של חולשה.
מזמן לא שמעתי-חם על הירח.
אפעם לא שמעתי-אין:) יום טוב

Keitarou

New member
מממ...

הכי חרשתי:רעש לבן הכי אוהב: אממ.. אממ.. קשה מדי לענות... P= לא ממש אוהב:בעל זבוב, חתולים הכי התמסחר:חלליות מעציב אותכם:נפתלי הדג משמח אותכם:עוד חוזר הניגון... אבל ברי לא כתב את זה אז.. אממ.. אינני אוהב אותה.. שמעתם הכי הרבה:זה לא כמו הכי חרשתם עליו? מזמן לא שמעתים:אל תגידו לי לא אף פעם לא שמעתם:לא יכול להיות שאף פעם לא יורים.. או משו כזה.. אני לא זוכר בדיוק איך קוראים לשיר הזה... ואין לי מושג למה לא שמעתי אותו עדיין.. אני עכשיו בעבווווווודה ומשעעעעעעמם לי עד מאוד!! עוד עשרים דקות הביתה.. ^^

israel1986

New member
סתם הערה קטנונית

גם את "עוד חוזר הניגון" וגם את "אינני אוהב אותה" ברי לא כתב... כתבו אותם כמובן נתן אלתרמן ושאול טשרניחובסקי (בהתאמה..). דרך אגב, זה היה אחד הדברים הראשונים שגרמו לי להעריך את ברי...

Keitarou

New member
גם את אינני אוהב אותה? וואלה? אוקיי

תודה על המידע.. ^_^

israel1986

New member
זה יצא קצת לא ברור...

אז ככה- עוד חוזר הניגון - אלתרמן, אינני אוהב אותה - טשרניחובסקי.

Keitarou

New member
^_^ אני יודע שאת עוד חוזר הניגון

כתב אלתרמן... אני חייב לו ולברי (שהכיר לי את השיר הזה מלכתחילה) איזה 18 נקודות מהבגרות שלי בספרות... היה נורא כיף לפרש את השיר הזה... ^_^

ענת1986

New member
סיוט לפרש את השיר לפי מה שלומדים

בשיעורי ספרות.. יש שם מלא תרשימים, וזה איזה 6 עמודים של ניתוח! קצת מוגזם. השנה, אגב, אין את שירי אלתרמן בבגרות. הם ירדו במיקוד

ענת1986

New member
ויש כאלה...

שפשוט בוחרים בשיר אחר
למרות שהיה מאוד חבל לי לוותר על השיר הזה.

למעלה