שאלון קטן

VAMPhantom

New member
כמו הליהוק המפתיע שהיה בסרט...

כך אני הולך על הגרסה הישראלית... מאמין שמיימון יכולה עוד להפתיע

trilliane

Well-known member
מנהל
מימון מסוגלת לשיר סופרן?

ממש להגיע כ"כ גבוה בדיוק וברמה אופראית? אני לא מכירה אותה מספיק, אבל אני מודה שאני קצת בספק. אני לא מכירה מספיק זמרות סופרן, אז אני אלך על התשובה המוכרת: רינת גבאי. אני חושבת שבמקרה כזה הייתי פשוט עושה אודישנים ומוצאת מישהי צעירה ומוכשרת, כמו שמצאו את רוסום, שגם היא לא היתה עד עכשיו איזו כוכבת ענקית. ששי קשת בתור הפאנטום זה אכן ליהוק מעולה.

h0des0n

New member
וואלההה../images/Emo12.gif

רעיון מ-ע-ו-ל-ה
לרינת גבאי ... ח"ח על הרעיון
השילוב של שניהם דווקא טוב מאוד
זוכרים את שניהם במחזמר של היפה והחיה|סדגש
ממש נחמד...

trilliane

Well-known member
מנהל
אני ראיתי אותם בעלובי החיים

אם כי קשה לומר שראיתי אותם ביחד, לא היו להם ממש סצינות משותפות או דואט.

VAMPhantom

New member
אגב, רוצים סוד?../images/Emo8.gif

אני מזמן ,לפני כעשר שנים... שרק התפרסמה גבאי ובנוסף התחילו שמועות להבאת המחזמר לארץ... אני התחלתי לנסות בתרגום כל המחזמר, בנוסף הרכבתי קאסט למחזמר העברי... בין הקאסט, בהזדמנות אנסה לאתר ת'רשימה, רשמתי את גבאי ככריסטין, ואגב, את אלי גורליצקי(מכירים?) כאחד המנהלים יודעים את מי שיבצתי כפנטום?
תנחשו...

Jason2

New member
גם את לאה סלונגה גילו בצורה כזאת

הם עשו אודישנים ל"מיס סייגון" בהוואי ובפיליפינים והיא פשוט כבשה אותם באודישן הראשון (זה היה מצחיק כי היא הגיעה לאודישן עם פוסטר של "עלובי החיים" וביקשה חתימה). לפעמים כדאי לעשות אודישנים ולמצוא כשרון חדש.

python 4

New member
פרט מעניין בקשר לאודישן שלה..

היא שרה את on my own.. כי זה היה השיר האהוב עליה. או אולי בשביל להרשים את הבוחנים? אחרי זה היא שרה את the greatest love של וויטני יוסטון. ושנים אחרי, היא כמובן חלק בלתי נפרד מהשיר הזה, on my own.

Jason2

New member
אני בטוח שזה לא מה שהרשים

את הבוחנים, מה גם שבטח היו עשרות שבחרו בשיר הזה או בשיר אחר מ"עלובי החיים". אגב, הצעתי לכמה זמרות מתחילות לשיר באודישנים את On my own והרבה פעמים זה עזר.

geen

New member
תשובה

1. פאנטום האופרה, ג'יין אייר (גרסא אמריקאית) 2. (point of no return, sirens (jane eyre 3. dances with vampires, מחזמר שהלכתי לראות בברודווי בגלל השילוב של ערפדים ומייקל קרופורד המדהים, התברר שזה משהו מטומטם ברמות שלא יאמנו, האולם היה חצי ריק וההצגה מהר מאוד ירדה מהבמות. (למרות שדווקא נתקעו לי כמה שירים בראש, והם לא הספיקו להוציא דיסק...) 4. ששי קשת נשמע רעיון מצוין. 5. אין רעיון 6. פאנטום, או רנט. בתנאי שלא יהרסו אותם יותר מדי.

Jason2

New member
תשובות

1. עלובי החיים 2. On My Own 3. Whistle Down The Wind - דיסק שאני מצטער שקניתי. 4. לא יודע 5. לא יודע 6. מרי פופינס ובגרסה האנגלית - מתסכל שאני חזרתי מלונדון חודשיים לפני שהוא עלה.

אניטה007

New member
טוב, ננסה ../images/Emo11.gif

1. West Side Story 2. רק אחד? קשה, נגיד Tonight ויש כמה מעלובי החיים. 3. טוב לא כושל וירוד אבל אני ממש ממש לא אוהבת את Starlight Express ובבקשה לא לסקול אותי באבנים. 4. אין לי מושג. 5. אין לי מושג. 6. RENT ולא הייתי מתנגדת לראות בארץ את ג'קיל והייד, מאוד אהבתי אותו על הבמה.

h0des0n

New member
אמממ...../images/Emo4.gif

מי שחושב כמוני שששי קשת תפור לתפקיד הפנטום בפנטום (חחח משחק מילים , הא?
) שיסמן

אניטה007

New member
../images/Emo3.gif 'צטערת

שימי לב שלא אמרתי כושל וירוד, אמרתי שלא אוהבת אותו. מי אני שאקרא למחזמר כלשהו כושל וירוד

o C r A z Y o

New member
סבבה אין בעייה ../images/Emo6.gif

זה פשוט היה מתבקש, מאחר ואני כל כך אוהבת את המחזמר הזה...

trilliane

Well-known member
מנהל
קשה, קשה

1. עלובי החיים. האולטימטיבי 2. מכל מחזמר יש אחד, והפייבוריט מתחלף... אבל אף פעם אין על "הי הקשיבו הם שרים" (מרד הסטודנטים) 3. לא מכירה את הכושלים 4. ששי קשה שהועלה פה אכן בחירה מצויינת 5. לא יודעת, בשביל זה יש אודישנים. מה שבטוח לא את מיה דגן (אגב, התפקיד דורש מנעד רחב מאד, כולל סופרן. מיה שרה סופרן? אני לא יודעת, אבל היא לא נשמעת ככה) 6. פאנטום האופרה (כי עכשיו הוא יהיה להיט כמו שיקאגו, אז אולי מישהו יחליט שזה עיתוי טוב לרכוב על הגל).

למעלה