שאלון קטן

Cat Woman5

New member
לגבי 4 יש את שירלי הוד מבית צבי

שכבר העלו איתה ביצוע די טוב של שנים משירי הפאנטום, היא גם עשתה את המחזמר קנדיד למי שזוכר, נראה לי שהיא יכולה להכנס לנעלים האלו...

h0des0n

New member
שירלי הוד ?!

זאת אישה לא ? אני מדבר על תפקיד הפנטום ...

לונושקה

New member
בקשר לפנטום

אני דווקא הייתי חושבת על דודו פישר.... הוא יותר מתאים לדעתי...

Cat Woman5

New member
../images/Emo9.gif

4. את מי הייתם מהארץ מלהקים לתפקיד הפנטום מהמחזמר "פנטום האופרה" ? 5. את מי הייתם מהארץ מלהקים לתפקיד ויקטוריה מהמחזמר "ויקטור-ויקטוריה"? את 5 לא ממש קראתי והייתי בטוחה שזה לכריסטין....
סורי טעות גדולה שלי..

gvina18

New member
התשובות שלי

1. פנטום האופרה, שיער, כנר על הגג 2.wishing you were somehow here 3. לפעמים סיפור הפרברים מתיש אבל לא הייתי מגדירה כירוד 4. יש מן תחרת כזאת בין דוד פישר וששי קשת שאני חושבת שששי יותר מתאים באלגנטיות שלו ובאלגנטיות של הקול לעומת דוד פישר שהוא טו מאץ' למרות שאני לא יודעת את טיבן בשירה גם ליאור אשכנזי יכול להית בחירה מעניינת יש גם איזה שחקן רוסי שאני רק זוכרת שקוראים לו סשה גם משהו בעדינות שלו מאוד מתחבר לי לתפקיד הפנאטום . 5. בחירה תמוהה מאוד תהיה דנה אינטרנשל שיכולה להיות בחירה מפתיעה ומעניינת . 6. עלובי החיים , הייתי מוכנה לראות שוב את כנר על הגג לבמה מאוד נהנתי ממנו, את הפאנטום אני משאירה לפנזטיה של הבמה בלונדון חבל להביא משהו כל כך בעל עוצמה ולשנות אותו זה אבל גדול לעומת עלובי החיים שהבחירה של השחקנים הייתה כל כך מתאימה והביאה את הגרסה רכה ויפיפיה למחזמר

python 4

New member
הבחירה שלי..

1. עלובי החיים. מיס סייגון. מרטן גר. בובליל ושונברג - המחזמר. 2. whishing you were somehow here again, מתוך הפאנטום, אחד הקטעים המרגשים ששמעתי. וכמובן the movie in my mind המדהים ממיס סייגון. 3. המחזמר (שראיתי) שהכי נראה כמו הפקה של סיום שנה של בית ספר יסודי - תהילה. 6. מיס סייגון!!! זו לא שתהיה בעיה להשיג ויאטנמים למקהלה..

ווף

New member
הבחירה שלי...

1. אחים בדם 2. אם נדע לאהוב (תחת שמי פריז-יגאל יזרחי) 3. משחקי פיג'מה 4. איתי טירן/ גיא זוארץ 5. .... 6. מולאן רוג'

Eil

New member
הצתה מאוחרת או סתם חוסר זמן

חוסר זמן, כמובן. 1. המחזמר האהוב עליכם ביותר ? לה-מיז, עלובי החיים. 2. הנאמבר האהוב עליכם ביותר? קשה קשה... הפינאלה. 3. המחזמר הכושל והירוד ביותר ? לא ראיתי מספיק בשביל לומר. 4. את מי הייתם מהארץ מלהקים לתפקיד הפנטום מהמחזמר "פנטום האופרה"? שאלה מצויינת. אין לי מושג. ששי קשת. 5. את מי הייתם מהארץ מלהקים לתפקיד ויקטוריה מהמחזמר "ויקטור-ויקטוריה"? צופית גרנט. 6. המחזמר שחייב לעלות כמה שיותר מהר לארץ ? פאנטום האופרה (כי "עלובי" כבר עלה).

למעלה