שאלון קטן ולא קשור

שאלון קטן ולא קשור

מה נשמע? מה עשית היום? אתה לומד בימי שישי? צבע אהוב: יש חבר? היית עושה צניחה חופשית? באיזו כיתה אתה? יש פלאפון? דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד: מכור למחשב? עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? להקה אחת שאתה הכי אוהב: אתה מנהל פורום? יש לך משקפי שמש? הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: קנית השנה יומן? אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? ובכנרת? ובחו"ל? התגעגעת לבית ספר? יש לך שיער ארוך? יש לך כלב? וחתול? ואפרוחים? אתה גר במרכז בדרום או בצפון? אתה רוצה שיגמר השאלון? חבל כי הוא נגמר...

NiKi†a

New member
נראה שאנלא היחידה שערה בשעה כזאת...

מה נשמע?
לא משהו מה עשית היום? ישנתי. אתה לומד בימי שישי? לא צבע אהוב: כחול..שחור.. יש חבר? כנראה. היית עושה צניחה חופשית? כן באיזו כיתה אתה? י"ב יש פלאפון? כן דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד: סכין יפנית. מכור למחשב? אפשר לומר.. עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא להקה אחת שאתה הכי אוהב: מיוז אתה מנהל פורום? אכן יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: Dream Theater - Awake קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? אני ורותם עושות בו סדנאת יצירה בשיעורי אזרחות ותנ"ך. היית השנה באילת? כן ובכנרת? כן ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? כן יש לך כלב? כן וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? טוב..

מיקמיק 1

New member
עונה..

מה נשמע?הכל מעולה מה עשית היום?היום רק התחיל.. אתה לומד בימי שישי?כן צבע אהוב:תכלת יש חבר?לא היית עושה צניחה חופשית?כן באיזו כיתה אתה?ז' יש פלאפון?כן דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד:פלאפון, משפחה,חברים,טלויזיה, מחשב נייד ואוכל מכור למחשב?כן עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?לא להקה אחת שאתה הכי אוהב:היהודים אתה מנהל פורום?לא יש לך משקפי שמש?כן.. הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:ממ..לאדעת. קנית השנה יומן?כן אתה באמת כותב בו?לפעמים.. היית השנה באילת?כן ובכנרת?לא ובחו"ל?לא התגעגעת לבית ספר?קצת.. יש לך שיער ארוך?כן יש לך כלב?לא וחתול?לא ואפרוחים?היה.. אתה גר במרכז בדרום או בצפון?במרכז אתה רוצה שיגמר השאלון?לא ממש אכפת לי..

../images/Emo99.gif

מה נשמע?נפלא
מה עשית היום?אמ...לא הספקתי הרבה..רק מחשב מוזיקה ואוכל..אה ולהגיע לכמה מסקנות והחלטות חשובות אתה לומד בימי שישי?כן..$%#^%&!
צבע אהוב:כחול
יש חבר?לא היית עושה צניחה חופשית?
כל כך כן..אני מתה לזה
באיזו כיתה אתה?י' יש פלאפון?כן דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד:אחד?
חפצים
מכור למחשב?יותר מידי
עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?לא
להקה אחת שאתה הכי אוהב:אחת?
עכשיו בדווקא..מארון 5,גרין דיי,קולדפליי,סאם 41,דה ראסמוס,סיסטם אוף א דאון ואני מקווה שלא שכחתי כלום.
אתה מנהל פורום?לא יש לך משקפי שמש?לא אבל תמיד אפשר לכייס מאחותי הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:בדיסקמן זה גם טוב?
אמריקן אידיוט קנית השנה יומן?לא
אני מסתפקת ביומן בי"ס אתה באמת כותב בו?לעיתים היית השנה באילת?לא ובכנרת?לא ובחו"ל?גם לא
(הו ניו יורק ניו יורק..) התגעגעת לבית ספר?כן למען האמת יש לך שיער ארוך?בינוני כזה יש לך כלב?לא
וחתול?לא ואפרוחים?גם לא..
אתה גר במרכז בדרום או בצפון?מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון?לא כפת לי האמת

עונה

מה נשמע? וואלה הכל טוב מה איתך? מה עשית היום? קמתי לפני שעה אז לא הספקתי לעשות כלוםם אתה לומד בימי שישי? כן לצערי צבע אהוב: אדום, ורוד, לבן, תכלת, כחול יש חבר? לא היית עושה צניחה חופשית? בה=רור שלא באיזו כיתה אתה? ט' יש פלאפון? לההההההההההההההההההה דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד: פלאפון
מכור למחשב? אפשר לומר שכן עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? אתה עושה? להקה אחת שאתה הכי אוהב: אין אתה מנהל פורום? כן יש לך משקפי שמש? בטחח!!! הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין דיסק במערכת עכשיוו קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? אמממ כל מיני משפטים כאלההה וציורים
היית השנה באילת? לא ובכנרת? לא ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? ממש אבל ממש לא יש לך שיער ארוך? אפשר לומר יש לך כלב? לא חס וחלילה וחתול? כנ"ל ואפרוחים? עוד חיות שאתם רוצים שיהיו לי? אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? שייגמר כבררר

../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifעונה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

מה נשמע? סבבה מה עשית היום? כלום אתה לומד בימי שישי? כן צבע אהוב: אדום וורוד יש חבר? לא היית עושה צניחה חופשית? כן באיזו כיתה אתה? --- יש פלאפון? כן דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד: מטוס כדי לחזור חזרה מכור למחשב? לא עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא להקה אחת שאתה הכי אוהב: --- אתה מנהל פורום? לא יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: --- קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? כן (לימודים וכו'.. ) היית השנה באילת? לא ובכנרת? כן ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? לא ממש יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? במרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? לא יודעת

../images/Emo55.gif../images/Emo75.gif חיחיחי חמודד.. עונה

מה נשמע? הכל טוב תודה ששאלת
מה עשית היום? אממ הייתי אצל חברה.. אתה לומד בימי שישי? כן צבע אהוב: כתום סגול ורוד ותכלת יש חבר? לא היית עושה צניחה חופשית? ברווווווווווררררררררררררר
רק אני קטנה מדי
באיזו כיתה אתה? ו' יש פלאפון? כן דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד: אממ.. רק אחד?=/ מכור למחשב? כן עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? חח לא..
להקה אחת שאתה הכי אוהב: בקסטריט בויזזז רולזזז
אתה מנהל פורום? לא יש לך משקפי שמש? כן, שתי זוגות הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: של הבקסטריט בויז
קנית השנה יומן? נו ברור מה אני אלך עם היומן של שנה שעברה? אתה באמת כותב בו? כן.. היית השנה באילת? לא ובכנרת? כן ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? אממ.. אפשר להגיד.. יש לך שיער ארוך? לא ממש.. יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? הוא בכול מיקרה נגמר ככה שהשאלה לא ממש במקום..=/

עונה

מה נשמע? אחלה מה עשית היום? עדיין כלום אתה לומד בימי שישי? כה צבע אהוב: אמ יש חבר? לט היית עושה צניחה חופשית? לא נראה לי באיזו כיתה אתה? י' יש פלאפון? דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד: מכור למחשב? עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? חחח לא.... להקה אחת שאתה הכי אוהב: אתה מנהל פורום? לא יש לך משקפי שמש? כה הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: 2 של מושיק עפיה ו1 של אייל גולן קנית השנה יומן? כה אתה באמת כותב בו? לא היית השנה באילת? כה ובכנרת? אמממ לא זוכרת חח ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לא... יש לך שיער ארוך? כה יש לך כלב? חא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? נגמר לא ?

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה =]

מה נשמע?סבבה אגוזים
מה עשית היום?צחוקים עם חברה'שלי
אתה לומד בימי שישי?כן
צבע אהוב:שחור
יש חבר?לא.. וטוב שכך
היית עושה צניחה חופשית?ב=א=ר=ו=ר
באיזו כיתה אתה?ז'..
יש פלאפון?דהה
דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד:טלויזיה
מכור למחשב?דהההה..
עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?לאא.. מה אני אהבלה? להקה אחת שאתה הכי אוהב: אתה מנהל פורום? יש לך משקפי שמש? הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: קנית השנה יומן? אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? ובכנרת? ובחו"ל? התגעגעת לבית ספר? יש לך שיער ארוך? יש לך כלב? וחתול? ואפרוחים? אתה גר במרכז בדרום או בצפון? אתה רוצה שיגמר השאלון?

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifגמאני עונה!

מה נשמע? הכול סבבה
מה עשית היום? הייתי אצל חברה והיה כיף
אתה לומד בימי שישי? כן.. צבע אהוב: כתום ואדום
יש חבר? לא היית עושה צניחה חופשית? כן
באיזו כיתה אתה? ו' יש פלאפון? לא..
דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד: אממ.. ספר הארי פוטר?
מכור למחשב? כןן
עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא ממש..
להקה אחת שאתה הכי אוהב: גרין דיי
אתה מנהל פורום? לא..
יש לך משקפי שמש? היו לי.. עד שהם נאבדו
הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין לי קנית השנה יומן? כן
אתה באמת כותב בו? אממ כן
וגם עושה כל מיני קישקושים היית השנה באילת? אממ.. כן! ובכנרת? נראלי ובחו"ל? לא
אבל השנה כן! ביומולדת
התגעגעת לבית ספר? אממ לא כל כך.. יש לך שיער ארוך? בערך יש לך כלב? לא
וחתול? לא.. ואפרוחים? כנ"ל אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז
אתה רוצה שיגמר השאלון? כן.. מזה משעמם.. חח סתם.. לא
זה כל כך מוציא משעמום..

^^

מה נשמע? טוב תודה. מה עשית היום? ישנתי P: אתה לומד בימי שישי? רק שעתיים מדי פעם. צבע אהוב: שחור בעקרון. אבל גם לבנדר ובייבי-בלו. יש חבר? חס וכרפס P: היית עושה צניחה חופשית? לא נראה לי. באיזו כיתה אתה? י"ב. יש פלאפון? איכ. דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד: סכין |: מכור למחשב? ייתכן. עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? אני מעדיפה לחטט באף. תודה על ההתעניינות. להקה אחת שאתה הכי אוהב: Disturbed. אתה מנהל פורום? נה. יש לך משקפי שמש? כע. הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: הא? אין לי הרבה דיסקים, אני פשוט מורידה שירים. קנית השנה יומן? יאר. אתה באמת כותב בו? אכן. היית השנה באילת? לא השנה. ובכנרת? כנ"ל. ובחו"ל? כע. התגעגעת לבית ספר? האמת שקצת. יש לך שיער ארוך? כן. יש לך כלב? יס, בשם בוני *_* וחתול? אמ לא ממש, היו שני חתולי רחוב שטיפלתי בהם, אבל הם לא היו ממש שלי.. ואפרוחים? היו כשהייתי קטנה. אתה גר במרכז בדרום או בצפון? במרכז. אתה רוצה שיגמר השאלון? ייתכן :} חבל כי הוא נגמר... שיט.

PUZMAK J

New member
עונה

מה נשמע?מצוין מה עשית היום? הייתי אצל בת דודה שלי אתה לומד בימי שישי? כן צבע אהוב: שחור-סגול יש חבר? חבר לא, חברה... גם לא היית עושה צניחה חופשית? בוודאי באיזו כיתה אתה? ט' יש פלאפון? כן דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד: אוכל, ומיטה מכור למחשב? מה לעשות... עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? א... לא... להקה אחת שאתה הכי אוהב:guns &roses אתה מנהל פורום? לא יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין לי מערכת.. קנית השנה יומן? יומן כיס.. לא לשיעורי בית אם זה מה שאתה חושב... אתה באמת כותב בו? בטח, יש לי מיליון דברים... היית השנה באילת? לא ובכנרת? גם לא ובחו"ל? בכלל לא התגעגעת לבית ספר? כמו לנעל ישנה יש לך שיער ארוך? היה... עד לפני חודשיים יש לך כלב? לא וחתול? גם לא ואפרוחים? יש לי תוכי (כן כן... הוא מדבר) אתה גר במרכז בדרום או בצפון? צפון אתה רוצה שיגמר השאלון? מאד

עונה../images/Emo9.gif לפני שאני יוצאת../images/Emo3.gif

מה נשמע? סבבה מה עשית היום? על האש, אני מפוצצת
אתה לומד בימי שישי? לצערי כן
צבע אהוב: אדום יש חבר? לא
למה בנקודה כזו רגישה... היית עושה צניחה חופשית? אולי באיזו כיתה אתה? ט' יש פלאפון? כן דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד: MP3 מלא מלא מלא שירים
מכור למחשב? כן עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? ממש לא להקה אחת שאתה הכי אוהב: אממ....היי פייב, למרות שהם כבר לא להקה... אתה מנהל פורום? לא יש לך משקפי שמש? כן, שניים
הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אממ...שום דיסק
קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? כן
היית השנה באילת? אממ...כן, בפסח ובכנרת? כן ובחו"ל? כן התגעגעת לבית ספר? לא ממש
יש לך שיער ארוך? כבר לא
יש לך כלב? כן
וחתול? לא ואפרוחים? לא
אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז
אתה רוצה שיגמר השאלון? אמ...לא אכפת לי

B A W

New member
עונהנהנהנהנהננהנהנה

מה נשמע? אממממ, ככה....=\ מה עשית היום? חחחחח ישנתי איזה 14 שעות, וזהו...=) אתה לומד בימי שישי? לא...=) צבע אהוב: ירוק יש חבר? לא...=\ היית עושה צניחה חופשית? בהחלט! למרות שיש לי פחד ממטוסים ומגבהים, אבל זה נשמע הכי כיף בארץ! באיזו כיתה אתה? י' יש פלאפון? יאפ דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד: אם אפשר בנאדם אז את baw ואם אי אפשר אז ספר מכור למחשב? יאפ עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? חחחחחח לא להקה אחת שאתה הכי אוהב: אממממ לא יודעת... אתה מנהל פורום? לא יש לך משקפי שמש? חחחחחח לא....למרות שאומרים לי שמתאים לי, כל המשקפיים מציקות לי באף...מוזר! הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין דיסק, יש שירים שהורדתי מהקאזה... קנית השנה יומן? יאפ אתה באמת כותב בו? חחחחחח כן..עוד לא נגמלתי נווו היית השנה באילת? לא אבל אני אהיה הרבה, ונראה לי אני הבנאדם היחיד שעצוב מזה שהוא יהי באילת...=\ ובכנרת? לאאאא.....לא הייתי שם שנים ובחו"ל? כןןןן!!!! =)) יאיייייייי מושלם!!! התגעגעת לבית ספר? אממממ לא....אם הייתה לי אפשרות הייתי נשארת בחו"ל...מי בכלל חושב על בצפר?! יש לך שיער ארוך? יאפ....למרות שאני כל הזמן מסתפרת והמון, יש לי שיער ארוך רצח.... יש לך כלב? יאפפפ וחתול? לאאא ואפרוחים? חחחחח...לא.... אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכזזז אתה רוצה שיגמר השאלון? לאאאא, אבל נגמר עכשיו.

sapi1212

New member
עונה

מה נשמע? אחלה מה איתך? מה עשית היום? עבודה במתמטיקה אתה לומד בימי שישי? לצערי צבע אהוב: כחול יש חבר? לא היית עושה צניחה חופשית? עשיתי כבר באיזו כיתה אתה? ח' יש פלאפון? כן דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד: פלאפון מכור למחשב? כן עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא.... להקה אחת שאתה הכי אוהב: גרין דיי אתה מנהל פורום? לא יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: של רוני קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? כן היית השנה באילת? כן ובכנרת?לא ובחו"ל?לא התגעגעת לבית ספר?כן יש לך שיער ארוך? כן יש לך כלב? לצערי לא וחתול? כנ|ל ואפרוחים? כנ"ל אתה גר במרכז בדרום או בצפון? צפון אתה רוצה שיגמר השאלון? לא

../images/Emo42.gif

מה נשמע? הכל בסדר.. מה עשית היום? כלופ
אתה לומד בימי שישי? כן
צבע אהוב: שחור, ירוק, כחול וסגול. יש חבר? לא.. היה. היית עושה צניחה חופשית? ברור!!!! באיזו כיתה אתה? ח' יש פלאפון? כן, בטח... איך אפשר לחיות בלי????
דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד: הרבה דברים
מכור למחשב? כן.. חחחח עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? רק בבצפר
להקה אחת שאתה הכי אוהב: יש שתיים. גריין דיי וגוד שארלוט. למרות שאת גרין דיי אני יותר אוהבת, אניוואי.. אתה מנהל פורום? לא. יש לך משקפי שמש? כןןןןן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: משו שצרבתי דפוק כזה עם סקרצ'ים שחברה שלי עשתה.. חח קנית השנה יומן? כן. אתה באמת כותב בו? רק שטויות.. חח היית השנה באילת? לא ובכנרת? כן
ובחו"ל? לא
התגעגעת לבית ספר? ל-א
יש לך שיער ארוך? לא.. וחבל
יש לך כלב? לא
וחתול? לא
ואפרוחים? לא =\ אתה גר במרכז בדרום או בצפון? צפון, חיפה.. אתה רוצה שיגמר השאלון? כןXD

יyלושקי

New member
^$%^^&^&

מה נשמע? סבבה אגוזים מה עשית היום? קמתי, התקלחתי, עשיתי שיעורים, מחשב טלויזיה, אכלתי, וכו'.. אתה לומד בימי שישי? כן.. צבע אהוב: ורוד יש חבר? אין היית עושה צניחה חופשית? בכיףף באיזו כיתה אתה? ח' יש פלאפון? כעע דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד: אדם אהובב מכור למחשב? כעע עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לעע להקה אחת שאתה הכי אוהב: בקסטריט בויז אתה מנהל פורום? לעע יש לך משקפי שמש? שברתי אותם.. ממזמןן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: איןן קנית השנה יומן? לעע אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? לעע :[ ובכנרת? לעע ובחו"ל? כעע התגעגעת לבית ספר? לעעעע יש לך שיער ארוך? כע יש לך כלב? אין וחתול? ישש ואפרוחים? כע בטח למה לא, גם ברווזים.. אתה גר במרכז בדרום או בצפון? צפוןן אתה רוצה שיגמר השאלון? לע

ל א ק י

New member
../images/Emo37.gif

מה נשמע? הכלטוב מה איתך מה עשית היום? בניתי לוח דרושים מגניבי למדינת התפוזים :[ אתה לומד בימי שישי? לא צבע אהוב: כחול שחור אדום יש חבר? לא היית עושה צניחה חופשית? עשיתי
באיזו כיתה אתה? יב' יש פלאפון? יש דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד: מחשב עם חיבור לאינטרנט מכור למחשב? כמובן עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא להקה אחת שאתה הכי אוהב: Simple Plan אתה מנהל פורום? קצת יש לך משקפי שמש? לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: סתם דיסק צרוב
קנית השנה יומן? לא אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? לא ובכנרת? לא ובחו"ל? כן התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? עד האמת עצמות האלה בגב יש לך כלב? כן וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? צפון אתה רוצה שיגמר השאלון? לא

../images/Emo110.gif

מה נשמע? הכל סבבי מה עשית היום? בצפר/: אתה לומד בימי שישי? לא
צבע אהוב: כחול יש חבר? לא היית עושה צניחה חופשית? לא
באיזו כיתה אתה? ח' יש פלאפון? יס דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד: פלאפון, מחשב
, טלוויזיה, ואמממ עוד מישו מכור למחשב? כן עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? חחחחחח לא, פעם להקה אחת שאתה הכי אוהב: אוונסנס אתה מנהל פורום? לא יש לך משקפי שמש? לא
הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: שירי מימון קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? אממממ קשקושים
ורושמת כדי שהוא לא יהיה ריק
היית השנה באילת? יס ובכנרת? לא ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לא! יש לך שיער ארוך? אמממממ די
אמצע הגב בערך.. יש לך כלב? לא, היה וחתול? לא ואפרוחים? חחח לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? במרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? לא

../images/Emo83.gif../images/Emo41.gifעונהנהנהנהנהנהנה

מה נשמע? הכל טוב מה עשית היום? הלכתי לבית הספר
,אכלתי ארוחת צהריים
אתה לומד בימי שישי? כע... צבע אהוב: כחול שולטטט
יש חבר? לא היית עושה צניחה חופשית? לא יודעת..לא נראה לי..
באיזו כיתה אתה? ו' יש פלאפון? כע דבר אחד שהיית לוקח לאי בודד:את כל העולם
או 10 משאלות
מכור למחשב? כעעעע עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? חח האמת שכן...באמצע השיעור להקה אחת שאתה הכי אוהב:אמ...busrted אבל היא התפרקה אז green day אתה מנהל פורום?נופ.. יש לך משקפי שמש? כע הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: דיסק שאחותי הכינה לי עם כמה שירים שאני אוהבת.. קנית השנה יומן? כע אתה באמת כותב בו? כע היית השנה באילת? לא
ובכנרת? לאאא ובחו"ל? כן התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? בערך יש לך כלב? לא אבל היה לי וחתול?לא ואפרוחים?לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? אתה רוצה שיגמר השאלון?כן והוא באמת נגמררר

למעלה