שאלון!קוביות|

pusher

New member
שאלון!קוביות|../images/Emo215.gif

1.שיר פתיחה של איזה CSI אתה הכי אוהב? 2.איזה סדרת CSI אתה הכי אוהב? 3.דרגו מ-1 עד 3 את כל הסדרות 4.איזה דמות מכל סדרה אתה הכי אוהב? 5.איזה עונות אתה הכי אוהב? 6.נכון שהבן הזוג החדש של קת'רין(מי שרואה את וענה 4 באקסטרה
) פשוט מדהים?
חח השאלה במיוחד לרואי תיקים באפלה
7.מישהו יכול להעלות מתישהו תמונות של CSI ניו יורק קצת?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאני../images/Emo9.gif 1.שיר פתיחה של איזה CSI אתה הכי אוהב? אתה בצורה רצינית מבקש ממני לבחור את השיר שאני הכי אוהבת מבין 3 שירים של the who??? זה כה בלתי אפשרי../images/Emo7.gif. אבל אם אני ממש ממש ממש חייבת לבחור, זה יהיה Won't get fooled again, של CSI מיאמי. 2.איזה סדרת CSI אתה הכי אוהב? CSI לאס וגאס כמובן../images/Emo99.gif 3.דרגו מ-1 עד 3 את כל הסדרות. 1. CSI:LV 2. CSI:NY 3. CSI:MIAMI 4.איזה דמות מכל סדרה אתה הכי אוהב? מלאס וגאס אני הכי אוהבת את גריסום../images/Emo99.gif, וגרג../images/Emo99.gif, ושרה../images/Emo99.gif. מניו יורק אני הכי אוהבת את מאק../images/Emo99.gif. וממיאמי אני הכי אוהבת את וולף../images/Emo99.gif, אבל מעולם לא התעמקתי ממש בסדרה הזאת, מלבד כמה פרקים שיצא לי לראות, אז יש מצב שזה עשוי להשתנות. 5.איזה עונות אתה הכי אוהב? מכיוון שלראות את הסדרה באמת באמת כל הפרקים וזה, עדיין לא ראיתי, ובימים אלה אני מסיימת רק את העונה ה-1, עדיין לא אגיב על השאלה הזו../images/Emo3.gif 6.נכון שהבן הזוג החדש של קת'רין(מי שרואה את וענה 4 באקסטרה) פשוט מדהים? חח השאלה במיוחד לרואי תיקים באפלה. עדיין לא ראיתי את עונה 4 במלואה, אז אני לא יודעת../images/Emo122.gif. 7.מישהו יכול להעלות מתישהו תמונות של CSI ניו יורק קצת? אין לי לצערי הרב../images/Emo4.gif. שנה טובה לכולם../images/Emo9.gif [מחר, אבל הסיכויים הגדולים הם שמחר אני בבסיס בלילה../images/Emo7.gif, אז אני אאחל מראש../images/Emo3.gif]

shirmk

New member
טוב אז..

1.שיר פתיחה של איזה CSI אתה הכי אוהב: "CSI: LV- "The Who - Who are you 2.איזה סדרת CSI אתה הכי אוהב: CSI: LV 3.דרגו מ-1 עד 3 את כל הסדרות + 4. איזה דמות מכל סדרה אתה הכי אוהב + 5.איזה עונות אתה הכי אוהב: 1.CSI: LV- קת'רין ווילוס
- עונה 7 הכי חזקה! 2. CSI:NY - סטלה - עונה 1. 3. CSI מיאמי - קלי - אין לי. לא זוכרת עונה 4 נראה לי שאני יודעת על מי אתה מדבר אבל לא ממש זוכרת [Yes!] ואין לי תמונות ממש יפות של ניו יורק אבל אם אתה רוצה לאס וגאס אני יכולה לשים....

hadas 14

New member
../images/Emo66.gif עכשיו אני...

שיר פתיחה: של לאס וגאס סידרה אתה הכי אוהב: מיאמי דירוג: 1- מיאמי, 2-לאס וגאס, 3- ניו יורק דמות מכל סדרה: מיאמי- הורישיו לאס וגאס- כולם!!... אבל יותר מכל (וגם כי בשאלות שהצגנו פעם כאן יצאתי 100%!..)- ווריק. ניו יורק- שרה ומאק באותה מידה. עונות: מיאמי- עונה 3 לאס וגאס- עונה 4 ניו יורק- עונה 1 הבן זוג של קתרין בעונה החדשה הוא מדהים- אלכס השולט מתיקים! (הוא יותר חתיך ממאלדר
)

מממממממ תשובותיי......

1.שיר פתיחה של איזה CSI אתה הכי אוהב?= מיאמי. 2.איזה סדרת CSI אתה הכי אוהב?= מיאמי. 3.דרגו מ-1 עד 3 את כל הסדרות= 10 אני נותן לשלושתן. 4.איזה דמות מכל סדרה אתה הכי אוהב?= מיאמי-רייאן., אל.וי-גריסום. ניו יורק-סטלה. 5.איזה עונות אתה הכי אוהב?= כולם. 6.נכון שהבן הזוג החדש של קת'רין(מי שרואה את וענה 4 באקסטרה) פשוט מדהים? חח השאלה במיוחד לרואי תיקים באפלה 7.מישהו יכול להעלות מתישהו תמונות של CSI ניו יורק קצת?= תמונות בהודעות הבאות...

pusher

New member
../images/Emo215.gif

1.שיר פתיחה של איזה CSI אתה הכי אוהב?-ניו יורקקקקק 2.איזה סדרת CSI אתה הכי אוהב?לאס וגאס חח 3.דרגו מ-1 עד 3 את כל הסדרות-אני לא מאמינה שנתתי את זה,אני אוהבת את כולם
4.איזה דמות מכל סדרה אתה הכי אוהב?ניו יורק-סטלהההה ומאק!
וגאס-כולם חח,מיאמי-הבלונדה!אני תמיד שוכחת איך קוראים לה...קלי לא? 5.איזה עונות אתה הכי אוהב?-ניו ראיתי רק את 2,מיאמי-4 וגאס-2 ו-6 6.נכון שהבן הזוג החדש של קת'רין(מי שרואה את וענה 4 באקסטרה) פשוט מדהים? חח השאלה במיוחד לרואי תיקים באפלה-הווו כןןןןןןןן!!! 7.מישהו יכול להעלות מתישהו תמונות של CSI ניו יורק קצת?-לא נחשב

DeepThoughts

New member
../images/Emo142.gifאני

1. who are you 2. לאס וגאס כמובן 3. 1- לאס וגאס 20- ניויורק 90-מיאמי 4. שרה וגריסום שרה גריסום 5. עונות 4-5-6 בלאס וגאס

booshi

New member
=].....

1.שיר פתיחה של איזה CSI אתה הכי אוהב? who are you של וגאס 2.איזה סדרת CSI אתה הכי אוהב? las vegas 3.דרגו מ-1 עד 3 את כל הסדרות: 1- לאס וגאס. 2-ניו יורק 3-מיאמי 4.איזה דמות מכל סדרה אתה הכי אוהב? וגאס: ניק!!!!!!! ניו יורק:דני.. מאמי: ספידל<ז"ל....
5.איזה עונות אתה הכי אוהב? מיאמי ראשונה ושלישית. ניו יורק עונה שניה ולאס וגאס הכל... חחח 6.נכון שהבן הזוג החדש של קת'רין(מי שרואה את וענה 4 באקסטרה) פשוט מדהים? חח השאלה במיוחד לרואי תיקים באפלה: יאפ. 7.מישהו יכול להעלות מתישהו תמונות של CSI ניו יורק קצת? ======

liltz

New member
תורי...../images/Emo3.gif

1. השיר של CSI ניו יורק 2. CSI לאס וגאס 3. CSI לאס וגאס CSI ניו יורק CSI מיאמי 4.לאס וגאס: גריסום וניק ניו יורק: פלאק ודני (קצת את לינדזי) מיאמי: קלי, ריאן וקצת את אלכס 5.אני אוהבת את כל העונות אבל העונה החמישית של לאס וגאס והעונה השניה של ניו יורק הם עונות טובות (חוץ מזה הסידרה נשארת טובה תמיד ולא מדרדרת עם הזמן כמו סדרות אחרות) 6.אם הכוונה היא לזה שהיה חשוד באחת החיקירות שלה ושם היא הכירה אותו (ושמשחק ב 'פעם גנב')....אז הוא חמוד...
7.תמונה מהממת....

Hadar XDD

New member
מגיבה[:

1.שיר פתיחה של איזה CSI אתה הכי אוהב?אעאעא שך ניו יורקק[: 2.איזה סדרת CSI אתה הכי אוהב?ניו יורק 3.דרגו מ-1 עד 3 את כל הסדרות: 1.ניו יורק 2.לאס וגאס 3.מיאמי 4.איזה דמות מכל סדרה אתה הכי אוהב?ניו יורק-מאקק
לאס וגאס-גרג ווריק מיאמי-ריאןןןןןןןןןן:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] 5.איזה עונות אתה הכי אוהב?הכככככככל:] 6.נכון שהבן הזוג החדש של קת'רין(מי שרואה את וענה 4 באקסטרה) פשוט מדהים? חח השאלה במיוחד לרואי תיקים באפלה 7.מישהו יכול להעלות מתישהו תמונות של CSI ניו יורק קצת?

למעלה