../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאני../images/Emo9.gif 1.שיר פתיחה של איזה CSI אתה הכי אוהב? אתה בצורה רצינית מבקש ממני לבחור את השיר שאני הכי אוהבת מבין 3 שירים של the who??? זה כה בלתי אפשרי../images/Emo7.gif. אבל אם אני ממש ממש ממש חייבת לבחור, זה יהיה Won't get fooled again, של CSI מיאמי. 2.איזה סדרת CSI אתה הכי אוהב? CSI לאס וגאס כמובן../images/Emo99.gif 3.דרגו מ-1 עד 3 את כל הסדרות. 1. CSI:LV 2. CSI:NY 3. CSI:MIAMI 4.איזה דמות מכל סדרה אתה הכי אוהב? מלאס וגאס אני הכי אוהבת את גריסום../images/Emo99.gif, וגרג../images/Emo99.gif, ושרה../images/Emo99.gif. מניו יורק אני הכי אוהבת את מאק../images/Emo99.gif. וממיאמי אני הכי אוהבת את וולף../images/Emo99.gif, אבל מעולם לא התעמקתי ממש בסדרה הזאת, מלבד כמה פרקים שיצא לי לראות, אז יש מצב שזה עשוי להשתנות. 5.איזה עונות אתה הכי אוהב? מכיוון שלראות את הסדרה באמת באמת כל הפרקים וזה, עדיין לא ראיתי, ובימים אלה אני מסיימת רק את העונה ה-1, עדיין לא אגיב על השאלה הזו../images/Emo3.gif 6.נכון שהבן הזוג החדש של קת'רין(מי שרואה את וענה 4 באקסטרה) פשוט מדהים? חח השאלה במיוחד לרואי תיקים באפלה. עדיין לא ראיתי את עונה 4 במלואה, אז אני לא יודעת../images/Emo122.gif. 7.מישהו יכול להעלות מתישהו תמונות של CSI ניו יורק קצת? אין לי לצערי הרב../images/Emo4.gif. שנה טובה לכולם../images/Emo9.gif [מחר, אבל הסיכויים הגדולים הם שמחר אני בבסיס בלילה../images/Emo7.gif, אז אני אאחל מראש../images/Emo3.gif]