שאלון צ
אט

swirrrly

New member
שאלון צ../images/Emo17.gifאט ../images/Emo118.gif

האם אתה נכנס לצ'אט בתפוז? האם יש צ'אט מלבד הצ'אט בתפוז שאתה נכנס אליו - איזה? האם אתה נכנס בניק הרשום שלך או בניק אורח כשאתה נכנס לצ'אט? איזה סוגי ניקים בצ'אט מושכים אותך? מה עדיף: שיתחילו איתך או להתחיל עם אחרים? האם אתה לפעמים עושה גם סייבר סקס? האם יש לך מצלמה ואתה משתמש בה? האם אתה מסוקרן לדעת איך האדם השני נראה? האם אתה שולח תמונה שלך? האם אתה חושד שהאחר משקר לגבי נתוניו האישיים (כגון גיל, מין או מראה חיצוני)? האם אתה משקר לגבי נתוניך האישיים? לאיזה חדרים בצ'אט אתה נכנס? מה אתה חושב על החרשנים מחדרי הטריוויה למיניהם? מה היית מגריע, משנה, משפר, או מוסיף לצ'אט? באיזה מפורסם הכי היית רוצה להתקל בצ'אט? לאיזה מפורסם הכי מתחשק לך להתחזות בצ'אט? האם אתה נכנס לצ'אטים אוניברסליים? האם אתה מאמין שיכולה להתפתח ידידות בצ'אט? האם אתה מאמין שיכולה להתפתח זוגיות אינטרנטית בלבד? האם אי פעם הכרת ידיד בצ'אט? האם אתם עדיין ביחד? ולסיכום, מה יותר: צ'אט או פורום?

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

זה פתאטי לענות לשאלון של עצמך? ועוד להיות הראשון? (שאלה רטורית) האם אתה נכנס לצ'אט בתפוז? כן
האם יש צ'אט מלבד הצ'אט בתפוז שאתה נכנס אליו - איזה? לא (אשמח אם תמליצו לי
) האם אתה נכנס בניק הרשום שלך או בניק אורח כשאתה נכנס לצ'אט? בדרך כלל הרשום, אלא אם אני רוצה לעקוב אחרי מישהו ספציפי איזה סוגי ניקים בצ'אט מושכים אותך? כל דבר שהוא לא חרמני ולא סתם נתונים יבשים על הבנאדם מה עדיף: שיתחילו איתך או להתחיל עם אחרים? להתחיל עם אחרים. זה מעיד משהו (לרעה) על הבנאדם שהוא מתחיל האם אתה לפעמים עושה גם סייבר סקס? לא האם יש לך מצלמה ואתה משתמש בה? לא האם אתה מסוקרן לדעת איך האדם השני נראה? מדי פעם האם אתה שולח תמונה שלך? לעתים רחוקות האם אתה חושד שהאחר משקר לגבי נתוניו האישיים (כגון גיל, מין או מראה חיצוני)? לא האם אתה משקר לגבי נתוניך האישיים? כשיש לי אומץ (לעתים נדירות) לאיזה חדרים בצ'אט אתה נכנס? חסוי
מה אתה חושב על החרשנים מחדרי הטריוויה למיניהם? לא יודעת:\ מה היית מגריע, משנה, משפר, או מוסיף לצ'אט? עוד חדרים, עוד אנשים:\ באיזה מפורסם הכי היית רוצה להתקל בצ'אט? יונתן גל:] לאיזה מפורסם הכי מתחשק לך להתחזות בצ'אט? ג'ון נאש האם אתה נכנס לצ'אטים אוניברסליים? לא האם אתה מאמין שיכולה להתפתח ידידות בצ'אט? בוודאי האם אתה מאמין שיכולה להתפתח זוגיות אינטרנטית בלבד? כן האם אי פעם הכרת ידיד בצ'אט? כן האם אתם עדיין ביחד? כמעט ולא
ולסיכום, מה יותר: צ'אט או פורום? פורום

מ א מ י2

New member
ממליצה ../images/Emo219.gif

צ'אט טיפו. נכון,זה לילדים עם התמכרויות קשות מאוד
..

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

האם אתה נכנס לצ'אט בתפוז? לא
האם יש צ'אט מלבד הצ'אט בתפוז שאתה נכנס אליו - איזה? פעם הייתי נכנסת לזה של ערוץ הילדים
האם אתה נכנס בניק הרשום שלך או בניק אורח כשאתה נכנס לצ'אט? אני לא נכנסת בתפוז
איזה סוגי ניקים בצ'אט מושכים אותך? שמות רגילים
מה עדיף: שיתחילו איתך או להתחיל עם אחרים? שיתחילו איתי
האם אתה לפעמים עושה גם סייבר סקס?
האם יש לך מצלמה ואתה משתמש בה? לא
האם אתה מסוקרן לדעת איך האדם השני נראה? כה
האם אתה שולח תמונה שלך? לאא
האם אתה חושד שהאחר משקר לגבי נתוניו האישיים (כגון גיל, מין או מראה חיצוני)? כן
האם אתה משקר לגבי נתוניך האישיים? כן
לאיזה חדרים בצ'אט אתה נכנס? חדרים רגילים
מה אתה חושב על החרשנים מחדרי הטריוויה למיניהם? שהם חייזרים. סתאםםםם
מה היית מגריע, משנה, משפר, או מוסיף לצ'אט? כלום
באיזה מפורסם הכי היית רוצה להתקל בצ'אט? לא יודעת
לאיזה מפורסם הכי מתחשק לך להתחזות בצ'אט? נינט
האם אתה נכנס לצ'אטים אוניברסליים? לא
האם אתה מאמין שיכולה להתפתח ידידות בצ'אט? לא
האם אתה מאמין שיכולה להתפתח זוגיות אינטרנטית בלבד? אולי
האם אי פעם הכרת ידיד בצ'אט? לא
האם אתם עדיין ביחד? --
ולסיכום, מה יותר: צ'אט או פורום? פורום

dana re3

New member
עונה

האם אתה נכנס לצ'אט בתפוז?לא האם יש צ'אט מלבד הצ'אט בתפוז שאתה נכנס אליו - איזה?לא האם אתה נכנס בניק הרשום שלך או בניק אורח כשאתה נכנס לצ'אט?לפעמים זה ולפעמים זה... איזה סוגי ניקים בצ'אט מושכים אותך?לא יודעת... כל מיני. מה עדיף: שיתחילו איתך או להתחיל עם אחרים?שיתחילו איתי האם אתה לפעמים עושה גם סייבר סקס?לא האם יש לך מצלמה ואתה משתמש בה?לא האם אתה מסוקרן לדעת איך האדם השני נראה?כן האם אתה שולח תמונה שלך?לא האם אתה חושד שהאחר משקר לגבי נתוניו האישיים (כגון גיל, מין או מראה חיצוני)?כן האם אתה משקר לגבי נתוניך האישיים?לפעמים לאיזה חדרים בצ'אט אתה נכנס?כללי בדר"כ מה אתה חושב על החרשנים מחדרי הטריוויה למיניהם?חרשנים זה חרשנים חח מה היית מגריע, משנה, משפר, או מוסיף לצ'אט: אממ לא יודעת.. באיזה מפורסם הכי היית רוצה להתקל בצ'אט?אבריל לאבין חח לא יקרה לאיזה מפורסם הכי מתחשק לך להתחזות בצ'אט? האם אתה נכנס לצ'אטים אוניברסליים?לא האם אתה מאמין שיכולה להתפתח ידידות בצ'אט?ידידות? יש מצב האם אתה מאמין שיכולה להתפתח זוגיות אינטרנטית בלבד?לא האם אי פעם הכרת ידיד בצ'אט?לא האם אתם עדיין ביחד?לא ולסיכום, מה יותר: צ'אט או פורום?פורום

sof72

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo17.gif

האם אתה נכנס לצ'אט בתפוז?פעם הייתי נכנסת יותר היום כמעט ולא האם יש צ'אט מלבד הצ'אט בתפוז שאתה נכנס אליו - איזה? יש את נענע או GOOP האם אתה נכנס בניק הרשום שלך או בניק אורח כשאתה נכנס לצ'אט? לפעמים ככה ולפעמים ככה תלוי מהי המטרה איזה סוגי ניקים בצ'אט מושכים אותך? ניקים מסתוריים
מה עדיף: שיתחילו איתך או להתחיל עם אחרים? בד"כ מתחילים איתי,לפעמים אני גם מתחילה שיחה אם יש ניק שמסקרן אותי. ולא הבנתי אותך כל כך, כי אמרת שאת אוהבת להתחיל בגלל שאת חושבת שזה מעיד משהו לרעה אם מישהו מתחיל, אז מה זה מעיד עליך? (אם את קוראת את זה, תגיבי. אני באמת רוצה להבין.) האם אתה לפעמים עושה גם סייבר סקס?
האם יש לך מצלמה ואתה משתמש בה? לא האם אתה מסוקרן לדעת איך האדם השני נראה? כמעט ולא. אני חושבת שאני מדמיינת אבל אני ממש לא בקטע של חייבים לראות, להיפך אני אוהבת שלא רואים והכל חסוי ומסתורי. האם אתה שולח תמונה שלך? לא האם אתה חושד שהאחר משקר לגבי נתוניו האישיים (כגון גיל, מין או מראה חיצוני)? אני מאוד מאמינה לאחרים אז אני לא כל כך חושבת ככה. אבל אחרי משה הרבה פעמים כן. האם אתה משקר לגבי נתוניך האישיים? לפעמים בשביל להשתעשע או אם אני חושבת שזה לא חיוני בלאו הכי. לאיזה חדרים בצ'אט אתה נכנס? אני בד"כ בלובי מה אתה חושב על החרשנים מחדרי הטריוויה למיניהם? וואלה לא יודעת נראה לי משהו טוב מה היית מגריע, משנה, משפר, או מוסיף לצ'אט? הייתי מוסיפה יותר אנשים בעלי רמה אבל כנראה זה הסוג של המקום כאילו זה לא אמור להשתנות (בשביל זה יש פורום וכל השאר) באיזה מפורסם הכי היית רוצה להתקל בצ'אט? אני לא מאמינה שמפורסמים נכנסים לצאט סתם ככה. בעצם אני דיי בטוחה שאין כזה דבר. אבל אם כבר אז בR ... זה יכולהיות נחמד :) לאיזה מפורסם הכי מתחשק לך להתחזות בצ'אט? אף אחד לא יאמין לי גם ככה, אבל אין לי חשק להתחזות למפורסם כל שהוא האם אתה נכנס לצ'אטים אוניברסליים? מה זה? האם אתה מאמין שיכולה להתפתח ידידות בצ'אט? בטח כמובן בהחלט האם אתה מאמין שיכולה להתפתח זוגיות אינטרנטית בלבד? את מתכוונת לרומן וירטואלי?? האמת ש.. כן האם אי פעם הכרת ידיד בצ'אט? בטח הרבה ידידים האם אתם עדיין ביחד? עם חלקם כן ולסיכום, מה יותר: צ'אט או פורום? תלוי מאיזו בחינה. הפורום יותר על רמה והייתי בוחרת בו, אפשר לקרוא בו ולהחכים יותר אבל אם רוצים לדבר סתם עם מישהו להעביר את הזמן ולהכיר אנשים אז אם מוצאים מישהו נחמד זה יכול להיות כיף

למעלה