שאלון צבעים !@#$%^&*

שאלון צבעים !@#$%^&*

* סתם כי באלי על שאלון ...... |= , אז החלטתי לעשות שאלון -צבעים- ! [ לקוח מישרא-בלוג ] אדום 1. אתה אוהב עגבניות? 2. וגמבה? 3. ותותים? 4. אתה נגעל מדם? 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 6. יש לך בגדים אדומים בארון? 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 9. אוהבת את הצבע? צהוב 1. מה דעתך על לימון? 2. אוהבת חרדל? 3. וגבינה צהובה? 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך? 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? 8. מה לדעתך צהוב מסמל? 9. אוהבת את הצבע הזה? ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2. אתה אלרגי לדשא? 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5. מה עדיף?עלה או גבעול? 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל? 9. אוהב את הצבע הזה? כחול 1. מה דעתך על דרדסים? 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 3. אוהב ללכת לים? 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? 8. אוהבת את הצבע הזה? ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? 3. יש לך בגדים ורודים? 4. זה צבע רק לבנות? 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? 7. החיים ורודים? 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? כתום 1. אוהב תפוזים? 2. וקלמנטינות? 3. וגזר? 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6. אורנג' חברה טובה לא? 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? 10. אוהב אותו? שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? 3. איך חושך משפיע עלייך? 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? 10. אוהב את הצבע? * שאלון נחמד . P;

עונה !@#$%^&* ../images/Emo3.gif

* סתם כי באלי על שאלון ...... |= , אז החלטתי לעשות שאלון -צבעים- ! [ לקוח מישרא-בלוג ] אדום
1. אתה אוהב עגבניות? אמ , בסדר . 2. וגמבה? איכ , ללללא ! 3. ותותים? בטח 4. אתה נגעל מדם? אמ , קצת . 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אמ , שלשום ;P 6. יש לך בגדים אדומים בארון? יש ., 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? טלפון , חח 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? ש נ א ה 9. אוהבת את הצבע? נופ . צהוב
1. מה דעתך על לימון? חמוץ . אבל - יאמי 2. אוהבת חרדל? בעעע 3. וגבינה צהובה? כןכן זה טעים :] 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? ממ , לפעמים P= . כשאני בלי משקפיים 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך? צהוב xD ! 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נכון . :) 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? טבעת ...... 8. מה לדעתך צהוב מסמל? ר ו ע 9. אוהבת את הצבע הזה? אמ , כשהוא צהוב בננה אז , כן . ירוק
1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חחחחחחח לא ><' 2. אתה אלרגי לדשא? לא נראלי - יכול להיות P; 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן , זה נחמד :) . במיוחד כשאין מתחתיך חרקים 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אמ לפני שבוע ככה , - מכנס ירוק , 5. מה עדיף?עלה או גבעול? עלה . 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לימון ? >.> 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? הציור על החולצה של מאיה :] 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל? ק נ א ה . 9. אוהב את הצבע הזה? כן , מאוד ! כחול
1. מה דעתך על דרדסים? הם כחולים [ וגרגמל סקסי ] xD 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אכן . 3. אוהב ללכת לים? אע , כן . 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר ת'ים .... 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? - יש ארטיק כחול ? - זה נשמע מפחיד . O: 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? עטיפה של חטיף . 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? ר ו ג ע . 8. אוהבת את הצבע הזה? כן - מיי פייבוריט :) . ורוד
1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצה , ובזוקה ><' 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? אמ , חלק מהסטיגמה וגם חלק מהאמת ! 3. יש לך בגדים ורודים? לא ולא . 4. זה צבע רק לבנות? צבע לכולם , אבל לא ממש לי . 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? ל - א ! 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? גיל 3> 7. החיים ורודים? לא , החיים מקושטים !!!! - משפט נכון . 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? שקית . 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? א ה ב ה כתום
1. אוהב תפוזים? יאמי יאמי יאמי 2. וקלמנטינות? כן , אבל שונאת להוציא ת'גרעינים ! 3. וגזר? כןכן , ! :) 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? נ.ג.ד - ברור ! 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא , 6. אורנג' חברה טובה לא? ממ , יכול להיות - אבל סלקום יותר P; 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? ממ ,בסדר |= 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? מטקה . 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? ש מ ח ה , ע ל י ז ו ת 10. אוהב אותו? כן ! שחור
1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? אכן מרזה , ובהחלט הולך עם כל דבר ^^ 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סתם סטיגמה ! 3. איך חושך משפיע עלייך? לא ממש משפיע , תלוי איפה ! 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט . 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? הא ? ! 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? יאמייי , אני בכלל אוהבת שוקלד D ; 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? נחלת העבר . 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? Pאנק , ורוק ! 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? א ב ל , ע צ ב . 10. אוהב את הצבע? אמ , כן אין לי בעיה איתו :] * שאלון נחמד . P; 3>

iriiit

New member
עונהעונהעונה../images/Emo9.gif

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? הירק הכי טעים שיש [= 2. וגמבה?ממ לפעמים 3. ותותים? רק עם סוכררר. הרבה סוכר ^^ 4. אתה נגעל מדם? אם הוא לא שלי אז בעעעע D: 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני כמה ימים חיחי 6. יש לך בגדים אדומים בארון?לא מלא 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? עגבניות שרי [?!] S; 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה..לבבות וכאלה 9. אוהבת את הצבע? סבבה של צבע ! צהוב 1. מה דעתך על לימון? שהוא חמוץץ >< 2. אוהבת חרדל? אייייו . לא. 3. וגבינה צהובה? רק שהיא מותכת כזאתי..בטוסט / אטריות/ חביתה וכאלה 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? כן! גם לך זה קורה ?!? לא נכון \; 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך? מן הסתם . .טורקיז..סתם לא, צהוב. 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? תלוי אם הוא מקולקל . . .ניראלי חיחי 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? אמנמנמנמ...המרקר שלי DD; 8. מה לדעתך צהוב מסמל? שמשש...חום כזה 9. אוהבת את הצבע הזה? תלוי איזה צהוב.. ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כה! ומאז אנחנו לא מדברים יותר..שונאת אותו [: 2. אתה אלרגי לדשא? לאאא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? סתם לשכב, למרות שהדשא מלכלך כזה וזה מעצבן XD 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת ממש 5. מה עדיף?עלה או גבעול? עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? השרוכים של הנעליים :) 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל? טבעע חח 9. אוהב את הצבע הזה?כהה ! מאוד כחול 1. מה דעתך על דרדסים? כאלה סקסים! ! 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?תנסו אתם ותגידו לי אם זה נכון קודם P= 3. אוהב ללכת לים? בטחח 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? ממ לפעמים זה יותר ולפעמים זה 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא ממש.......^^ 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הגינסים שלי ניראלי חח 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? שמיייים 8. אוהבת את הצבע הזה? ברווררר ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? החדר שליי [: 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? סטיגמה , :) 3. יש לך בגדים ורודים? לא נזכרת.אבל ישמבצ 4. זה צבע רק לבנות? ממ יש בנים שהולכים אם זה אז..לא ממש 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? לא, אני יחשוב שהוא ערס 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? כה בערך .. 7. החיים ורודים? יש תקופות <: 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? החדרר.. 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? בנותת חח כתום 1. אוהב תפוזים? כה 2. וקלמנטינות? בעע 3. וגזר? לפעמים 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? ממ אני עדין לא סגורה על זה 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6. אורנג' חברה טובה לא? לא 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? ממ נגיד 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? גיטרה D: 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? התנתקות חח 10. אוהב אותו? בערך כה שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? ממ יאפ :p 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? יש כאלה שהולכים עם זה והם הכי לא משו כזה..אז סטיגמה 3. איך חושך משפיע עלייך? מפחייד :C 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? מה הדימוי ממנו הוא סובל או נהנה?! 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? בעעעעעע .....רק לבן [= 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? אפטררר...אה?! 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? פריקים חחח . למרות שזה לא הכי נכון 10. אוהב את הצבע?כהה * שאלון נחמד . P; צודקת P;

S p r i n g B

New member
פהלהלהלה../images/Emo6.gif

אדום: 1. אתה אוהב עגבניות?לא 2. וגמבה?לא 3. ותותים?כן 4. אתה נגעל מדם? לא כל כך... 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא יודעת.. 6. יש לך בגדים אדומים בארון?יאפ 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? חולצה אדומה של הסטודיו שלי
8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום?דם, אהבה...(שני דברים שלא כל כך קשורים...
) 9. אוהבת את הצבע? בסדר...
צהוב 1. מה דעתך על לימון? חמוץ
2. אוהבת חרדל? לא 3. וגבינה צהובה? לא 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? כמו כולם... 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך?כחול, לא? 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?יש מצב... 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? השמש (?) 8. מה לדעתך צהוב מסמל? רעננות
9. אוהבת את הצבע הזה? לא משהו...
ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא... זה כי אין לי בכלל קשרים איתו :] 2. אתה אלרגי לדשא? לא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כן
4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אין לי מושג... 5. מה עדיף?עלה או גבעול? עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: אממ בננה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? לא נראה לי שיש כזה... 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל? נזלת (
?) 9. אוהב את הצבע הזה? תלוי בגוון...
כחול 1. מה דעתך על דרדסים? מגניבים... 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?אולי... 3. אוהב ללכת לים? כן די... 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?יותר 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? אה? 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?המיטה שליייי
7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? שינה 8. אוהבת את הצבע הזה?כן
ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?חזיר 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? אמת לאמיתה 3. יש לך בגדים ורודים? לא נראה לי :] 4. זה צבע רק לבנות? לא... 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? תלוי עם איזה סוג של ורוד... 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד?לא 7. החיים ורודים?לא 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? אממממ לא יודעת... 9. מה לדעתך צבע זה מסמל?צביעות, כי לא הכל ורוד
כתום 1. אוהב תפוזים? כן 2. וקלמנטינות? ככה 3. וגזר? לא 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אולי 6. אורנג' חברה טובה לא?לא 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? אחלה... במיוחד פורום ביט 69
8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? אולסטאר כתומות שלי
9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? מאושר, כיפי 10. אוהב אותו? כן...
שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? לא בדקתי 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת?אמת! 3. איך חושך משפיע עלייך? לא משפיע 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? אין לי מושג... 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? איכס , אני מעדיפה שוקולד חלב =] 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? לא יודעת... 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? Pאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? אפל וקשוח
פחחח 10. אוהב את הצבע?|הוא בסדר... שאלון בסדר...

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה../images/Emo9.gifקראו עד הסוף../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif

אדום 1. אתה אוהב עגבניות?כןכן
2. וגמבה?כן
3. ותותים?גם
4. אתה נגעל מדם? לא
5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אתמולXD 6. יש לך בגדים אדומים בארון?חולצה אחת אולי
7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? אמממ לא יודעת><" 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה,דם 9. אוהבת את הצבע? הוא בסדר
צהוב 1. מה דעתך על לימון? חמוץ וטעים
2. אוהבת חרדל? לא
3. וגבינה צהובה? כן
4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור?משום מהXD
5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך?ירוק.סתםXD צהוב
6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?נכוןXDXD 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? לא יודעת><" 8. מה לדעתך צהוב מסמל? חום,שמש?><" 9. אוהבת את הצבע הזה? הוא בסדר גם><" ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן,זרקתי אותו
2. אתה אלרגי לדשא? לא,אבל שי כן
3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5. מה עדיף?עלה או גבעול? 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?לא יודעתXD 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל?דשא,טבע 9. אוהב את הצבע הזה? הוא בסדרXD
כחול 1. מה דעתך על דרדסים? יש להם ראש כחול
2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?אממ...כן...בטח... 3. אוהב ללכת לים?כןכןכןכןכןכןכןכן
4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?מאוד
6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?לא יודעת><" 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? שמיים,ים,מים בכלליXD 8. אוהבת את הצבע הזה?אממ...הוא בסדר
XD ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?איכאיכאיכאיכאיכאיכאיכ
2. פאקצות - סטיגמה או אמת? אמת
בעצם,תלוי 3. יש לך בגדים ורודים? איכ איכ איכ איכ אפילו לא אחד 4. זה צבע רק לבנות? לא
5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ?לא,הוא סתם ערס.בעצם כן,הוא גיי 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד?כה
7. החיים ורודים?לא 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? אחותי
9. מה לדעתך צבע זה מסמל?גועל נפש
כתום 1. אוהב תפוזים?
כה
2. וקלמנטינות? אממ..לא.. 3. וגזר? כן 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? ><"לא היה לי ממש משנה 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא
6. אורנג' חברה טובה לא?כן
הכי 7. ומה עם 'תפוז אנשים'?
נו ברור
*מתחנפת* 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? תפוז אנשים
9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת><" 10. אוהב אותו? הוא בסדר.XDXD שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? לא מרזה,כן הולך עם כל דבר 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? תלוי
3. איך חושך משפיע עלייך? לא משפיע,זה נחמד
4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?חושך מוחלט,הנקודה האדומה של הטלויזיה משגעת אותי 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?מה?
6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? איכ זה לא טעים
וזה לא שחור בכלל
7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק,רוק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? לא יודעת
10. אוהב את הצבע?הווווו כן

עדי D

New member
ירוקי../images/Emo99.gif

אדום
1. אתה אוהב עגבניות? שונאת
2. וגמבה? לא אוכלת ירקות><" 3. ותותים? יאמ.
4. אתה נגעל מדם? אכן. 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אממ. במחנ"ק האחרון נראלי. 6. יש לך בגדים אדומים בארון? אממ אני מניחה שכן 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? קלסר 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? שבט כרמל זונות
. וכמובן אהבה ובלה בלה בלה
9. אוהבת את הצבע? ככה. צהוב
1. מה דעתך על לימון? חמוץ. 2. אוהבת חרדל? לא
3. וגבינה צהובה? כעD: 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? שיווו גם אתם!?!? חשבתי שנאי לבד בעולם.
5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך? לא תאמינו.. אבל צהוב. 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא.
7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? ספר שיאי הגינס 2005 8. מה לדעתך צהוב מסמל? חום ושמחה. [!?!?] 9. אוהבת את הצבע הזה? לא כל כך. ירוק
1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא נוגעת בירקות. די. 2. אתה אלרגי לדשא? לא. 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? בוודאי. 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? עכשיוD: 5. מה עדיף?עלה או גבעול? גבעול. יותר כיפ לשחק איתו. 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה:O 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? לטאה כזו של נטוייז'ין 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל? שבטט תדהרר אימפריהה בירוקקקקקקקק!*&!*)&^!)!_!)
9. אוהב את הצבע הזה? מאודדד
. ובאימשלי בלי קשר לשבט.
כחול
1. מה דעתך על דרדסים? נמוכים קצת. לא? 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אני מאמינה לכם. 3. אוהב ללכת לים? מאוד
4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? איכ. שונאת בריכות. 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא. 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הלמעלה של המקלדת 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? חופש 8. אוהבת את הצבע הזה? אכן ורוד
1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? נצנצים 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? אמת. D: 3. יש לך בגדים ורודים? פה ושם 4. זה צבע רק לבנות? מסתבר שלא.. 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? לא בהכרך 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? אכן 7. החיים ורודים? פעם ב8273408714307 זמן. 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? צמיד של מחנה דבורקין 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? שמחת יתר. כתום
1. אוהב תפוזים? מאוד
2. וקלמנטינות? גם. 3. וגזר? ירק=איככככככככ. 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא יודעת 6. אורנג' חברה טובה לא? מעולה 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? אחלהבחלה 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? אממ הזה שמצ]צפ ההודעה במסנג'ר ומהבהב בכתום 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת 10. אוהב אותו? מאוד שחור
1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? יש מצב 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת . הכל אמתD: קשוחיםםם כולם. 3. איך חושך משפיע עלייך? לפעמים זה מפחיד. ולפעמים לא. 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? כי הוא אפל. 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? בטח 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? תרשו לי לשאול... מה?! 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק. 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? פחד 10. אוהב את הצבע? הוא בסדר

Xx MaayaN xX

New member
בא לי. ומשעמם לי. אז נעשה :)

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? כן 2. וגמבה? כן 3. ותותים? כן!!! 4. אתה נגעל מדם? לא ממש 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת 6. יש לך בגדים אדומים בארון? לא הרבה אבל כן. 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? פקק של קוקה קולה P: 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה או משו. 9. אוהבת את הצבע? כן הוא פסדר. צהוב 1. מה דעתך על לימון? סבבה אבל לא כשמים אותו במים! 2. אוהבת חרדל? לא 3. וגבינה צהובה? כן 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? כמו כולם 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך? צהוב ._. 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? זה כתום כזה P: 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? הפלאייר של קו-X 8. מה לדעתך צהוב מסמל? אור 9. אוהבת את הצבע הזה? כן ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? בשבילו זה ניגמר רע. כי אכלתי אותו. לי לא היה רע, היה טעים
2. אתה אלרגי לדשא? לא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן!!! 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? שבוע שעבר ניראלי 5. מה עדיף?עלה או גבעול? עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: קישוא. 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? פלאייר של ריבולבר. 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל? טבע 9. אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1. מה דעתך על דרדסים? חמודים קטנים כאלה. 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? יש מצב. אני אנסה מתישהו P: 3. אוהב ללכת לים? מאוד! 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות. 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא זה מצחיק כזה :) 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? דיסק של בלינק. 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? חופש 8. אוהבת את הצבע הזה? כן ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? סתם צבע. 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? סטיגמה... 3. יש לך בגדים ורודים? כן 4. זה צבע רק לבנות? ממ 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? תלוי 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? כן 7. החיים ורודים? לפעמים 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? פלאייר אחר של ריבולבר XD 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? שמחה [?] כתום 1. אוהב תפוזים? כן 2. וקלמנטינות? גם 3. וגזר? כה 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? נא 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן 6. אורנג' חברה טובה לא? כן. למרות שיש לי סלקום. 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? סבבה 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? שקית של 'דיסק קלאב'. 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת 10. אוהב אותו? הוא סבבה שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? תלוי. 3. איך חושך משפיע עלייך? אני אוהבת D: 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? בטח שחושך מוחלט! החדר שלי הכי חשוך שיש! 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? אע 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? איכ 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? מה אתם רוצים? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? חושך? 10. אוהב את הצבע? כן. יאללה ביי.

עונננה:]

אדום 1. אתה אוהב עגבניות?לאא 2. וגמבה?יאפ 3. ותותים?יאפ 4. אתה נגעל מדם? לא:p 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? חחח היום 6. יש לך בגדים אדומים בארון?מממ לא 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? האור של העכברXD 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה , דםD: 9. אוהבת את הצבע? אפשר להגיד ... צהוב 1. מה דעתך על לימון? סבביק 2. אוהבת חרדל? לא! 3. וגבינה צהובה? יאפ 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? ברור! 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך?צהוב[?!] 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא'דת :| 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? ספר , 8. מה לדעתך צהוב מסמל? שמחה [?!] 9. אוהבת את הצבע הזה? בערך , ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? איכס! 2. אתה אלרגי לדשא? לא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?יאפD: מאווד 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? מממ וואי מזמןן 5. מה עדיף?עלה או גבעול? לאזה ולא זה:| 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?תיק 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל? אממ אממ :| לא'דת 9. אוהב את הצבע הזה? לא כ"כ כחול 1. מה דעתך על דרדסים? נייס 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא'דת! 3. אוהב ללכת לים? יאפ 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא , זה מצחיקD: 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?אין לידי שום דבר כחול:| 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? חופפש:] 8. אוהבת את הצבע הזה?יאפD: ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פ א ק צ ו ת ! 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? אממת!! 3. יש לך בגדים ורודים? לא! 4. זה צבע רק לבנות? נממ לא! 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ?לא 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד?יאפ 7. החיים ורודים?לפחות לא שלי:/ 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? נעל של אחותי 9. מה לדעתך צבע זה מסמל?שמחה[?!] כתום 1. אוהב תפוזים? בערך 2. וקלמנטינות? כן , 3. וגזר? לא ממש 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד! 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?רק עם הבד הכתום הזה על הרגל 6. אורנג' חברה טובה לא?ניראה לי 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? נייס 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? 10. אוהב אותו? אממ אין לי שום דבר נגד הצבע:] שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? ח א ר ט ה ! 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמה!!!!!!!!!!!!!!!!! 3. איך חושך משפיע עלייך? אמ בסדר [?!] 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? אממ לא'דת 10. אוהב את הצבע?מאוווד:]

שאלון צבעים..

אדום 1. אתה אוהב עגבניות?יאפ 2. וגמבה?לא 3. ותותים?יאפ... 4. אתה נגעל מדם?ככהככה 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?נמנמנמנמ...לא זוכרת אני לא מאלה שנפצעים.. 6. יש לך בגדים אדומים בארון?כן... 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך?השרשרת גולגולת שלי עם החוט האדום... 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה 9. אוהבת את הצבע?יאפ צהוב 1. מה דעתך על לימון? חמוץ...P: 2. אוהבת חרדל?לאאאאאא 3. וגבינה צהובה?כןכן 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור?אהה...ככהככה העיניים שלי די עמידות...XDD 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך?צהוב..O___O 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?כן כי יש שם פיפי לא מיץ 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך?הפיפי שאני עושה כל בוקר 8. מה לדעתך צהוב מסמל?קיץ,שמחה 9. אוהבת את הצבע הזה?הוא נחמד ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?אהה...נופ אבל אני אוהבת אבוקדו 2. אתה אלרגי לדשא?לאאאא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?נמנמ...ככהככה 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לא זוכרת אין לי בגדים ירוקים..אני שונאת את אופיר מהקן שלי והוא כל הזמן לובש ירוק 5. מה עדיף?עלה או גבעול?עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבניה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?המוחטות שלי באף.. 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל?טבע,חופשיות 9. אוהב את הצבע הזה?לאאא כחול 1. מה דעתך על דרדסים?הם סוטים 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?אהה..אולי 3. אוהב ללכת לים?מאוד 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?יותר 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא זה מגניב...^^ 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?הסרגל כלים במחשב 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל?סקסXDD 8. אוהבת את הצבע הזה?כן ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?מסטיק!!!!!!!!!1 2. פאקצות - סטיגמה או אמת?אמת 3. יש לך בגדים ורודים?כן 4. זה צבע רק לבנות?כן בנים רדו מזה 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ?אני יחשוב שהוא מטרוסקסואל 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד?כן 7. החיים ורודים?לפעמיים 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?החדר שלי...יש לי מדפים ורודים ווילונות ורודים 9. מה לדעתך צבע זה מסמל?שמחת חיים כתום 1. אוהב תפוזים?מאוד 2. וקלמנטינות?כנ"ל 3. וגזר?כן 4. היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא... 6. אורנג' חברה טובה לא?מאוד 7. ומה עם 'תפוז אנשים'?מושלם 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?תפוז אנשיםXD 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה?----- 10. אוהב אותו?לא!!!!!!!!!!!!!!!1 שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?הולך עם כל דבר מרזה לא 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת?סטיגמה 3. איך חושך משפיע עלייך?אהה..אין לי בעיה עם חושך 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?אני משאירה את האור במזדרון 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?לאדעת..כי אנשים לא אוהבים שחור ומדביקים לו סטיגמות רעות 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד?זה שוקולד טעים... 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל?אה?!? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ?פאנק זה לא מוזיקה שחורה...\\: 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך?רוע...או חור 10. אוהב את הצבע?

משעמם לי, ואין שומדבר מעניין בטלויזיה..

אה, וגם חם לי.. אבל את מי זה מעניין! לשאלון חסר המשמעות הזה.. אדום 1. אתה אוהב עגבניות? כן. 2. וגמבה? כן. 3. ותותים? כן. 4. אתה נגעל מדם? בערך.. 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום.. 6. יש לך בגדים אדומים בארון? ממ..אני חושבת ו..לא נראלי.. 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? העכבר של המחשב (?) 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? את השם שלי..(קוראים לי שני..) 9. אוהבת את הצבע? אפשר לומר.. צהוב 1. מה דעתך על לימון? חמוץ.. 2. אוהבת חרדל? לא נראלי שאי פעם טעמתי חרדל, אבל אני אמנע אם תהיה לי ההזדמנות..זה פשוט לא נראה טוב.. 3. וגבינה צהובה? כשהיא מותכת.. 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? מן הסתם.. 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך? זהב (?) 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? זה לא בדיוק צהוב..זה יותר צבע של הפנים של תפוח אחרי שהוא נמצא יותר מדיי זמן במגע עם אויר.. 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? הנקודה הזו של הלחצן הזה שמכבים איתו את המסך מחשב.. 8. מה לדעתך צהוב מסמל? דברים.. 9. אוהבת את הצבע הזה? לא ממש.. ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא שזכור לי.. 2. אתה אלרגי לדשא? לא. 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא, כי אז עולים עלייך מלא חרקים קטנים ומוזרים כאלה ואז אתה מנסה להוריד אותם ממך והמאמץ שאתה עושה כדיי להוריד אותם ממך יורד לטימיון כי הם פשוט לא עוזבים אותך..אז אני מעדיפה לשכב על המיטה הנוחה שלי, עם הפנים לתיקרה, באוויר המחניק של החדר שלי ולחשוב על העולם.. 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני כמה זמן.. 5. מה עדיף?עלה או גבעול? זה משנה?! נניח שכן..עלה. 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה, בננה.. 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? הצינור.. 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל? טבע..אני חושבת.. 9. אוהב את הצבע הזה? לא ממש.. כחול 1. מה דעתך על דרדסים? אחלה גמדים.. 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? תמיד כשמסתובבים יש סחרחורת אז זה לא לעיניין, בנוגע לזה שכשזזים ומסתכלים לשמיים מקבלים סחרחורת..אני לא יודעת..לא ניסיתי ואני גם לא במצב לנסות.. 3. אוהב ללכת לים? כן.. 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר..יש לי חוויות לא נעימות מהים..זרקו עליי דג מת!!! ו-2 עצמות קטנות שלו חדרו לי טיפה לרגל.. 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה מגניב.. 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? האוזניות.. 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? דברים אחרים.. 8. אוהבת את הצבע הזה? יכוליות.. ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? רוני סופרסטאר.. 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? --- 3. יש לך בגדים ורודים? פיג'מה.. 4. זה צבע רק לבנות? מי אני שאחליט?! 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו? לא..אני אמנם אניח שהוא עיוור צבעים, אבל אני בהחלט לא אחשוב שהוא הומו.. 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? ממ..אני לא בדיוק יודעת אלו צבעים המכרים שלי אוהבים.. 7. החיים ורודים? העיתונים, החדשות ומה שקורה לכל אחד בחיים הפרטיים שלו יספקו את התשובה.. 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? הפיג'מה שלי.. 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? דברים שצבע צהוב למשל לא מסמל.. כתום 1. אוהב תפוזים? כן.. 2. וקלמנטינות? פחות.. 3. וגזר? כן. 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד! 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? עד היום הצמיד על היד.. 6. אורנג' חברה טובה לא? לא יודעת.. 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? כן ברור.. 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? הצמיד של גוש קטיף..ולא רק מבחינה פיזית.. 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? מאבק על גוש קטיף..אנחנו עוד נחזור! 10. אוהב אותו? מחוברת אפשר לומר.. שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כנראה.. 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אולי.. 3. איך חושך משפיע עלייך? לא טוב.. 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? ברור שעם קצת אור.. 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? כי ככה בא.. 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? בעעע.. 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? שיהיה.. 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק.. 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? דברים.. 10. אוהב את הצבע? אולי..

m i k m i k 1

New member
עניתי

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? אהא 2. וגמבה?רק אדומה 3. ותותים? מאודדדדדד
4. אתה נגעל מדם? תלוי של מי 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני חודש 6. יש לך בגדים אדומים בארון? כן 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? כדור 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? זה בא לי בסיוטים אז ~מחזור~ 9. אוהבת את הצבע? לא ממש צהוב 1. מה דעתך על לימון? חמוץ 2. אוהבת חרדל? לאאאא בעעע 3. וגבינה צהובה? כן 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? לא 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך? כחול 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן, אז מה? 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? שקית 8. מה לדעתך צהוב מסמל? שמחה?! 9. אוהבת את הצבע הזה? לא מתחברת כל כך ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא,אף אבוקדו לא הסתיים ברע 2. אתה אלרגי לדשא? לא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? נראה לי 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אממממממ... 5. מה עדיף?עלה או גבעול? עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? אין לידי משהו ירוק 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל? דשא 9. אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1. מה דעתך על דרדסים? אחלה 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? ניסיתי וזה נכון 3. אוהב ללכת לים? מאודדד 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? מספריים 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? שמיים 8. אוהבת את הצבע הזה? לאאאאא ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? הילה זילברשטיין 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? אמת 3. יש לך בגדים ורודים? כמעט ולא אולי אחד שניים 4. זה צבע רק לבנות? לא 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? ממש לא, אבא שלי הולך עם ורוד [יש לי אבא קול] 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? הילה זילברשטיין 7. החיים ורודים? הילה זילברשטיין....חחח סתם, החיים ממש לא ורודים! 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? אין כאן שום דבר ורוד 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? הילה זילברשטיין כתום 1. אוהב תפוזים? כן 2. וקלמנטינות? פחות 3. וגזר? אהאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6. אורנג' חברה טובה לא?עדיף סלקום 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? אחלה, מה איתך? 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? שקית 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? אותי?! 10. אוהב אותו? אהאאאא שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? שום דבר כבר לא ירזה אותי, אבל הולך עם כל דבר 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמה!!!! 3. איך חושך משפיע עלייך? אמאאא'לה 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? עם טיפונת אור 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? יש לו דימוי? 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? לאאאאאא 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? גולןןן 10. אוהב את הצבע? לא

black rock star

New member
מגניבייוששיין../images/Emo103.gif

אדום 1. אתה אוהב עגבניות?קצת
2. וגמבה?
3. ותותים?אעאעאעאעעאע
4. אתה נגעל מדם? די 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?><
6. יש לך בגדים אדומים בארון?לא 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך?הצמיד שלי 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום?שנאה 9. אוהבת את הצבע? ככה ככה צהוב 1. מה דעתך על לימון? חמוץ 2. אוהבת חרדל? לא 3. וגבינה צהובה? ככה ככה 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור?לא
יש לי משקפי שמש.
5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך?אני מניחה שצהוב 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?עכשיו שאני חושבת על זה.כן
7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? 8. מה לדעתך צהוב מסמל? האור של המנורה 9. אוהבת את הצבע הזה? לא ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2. אתה אלרגי לדשא? לא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כן
4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת 5. מה עדיף?עלה או גבעול? עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:אבטיח? 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?הצמיד שלי ^^ 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל?מכבי חיפה
9. אוהב את הצבע הזה? מאוד
כחול 1. מה דעתך על דרדסים? כחולים 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?נכון! 3. אוהב ללכת לים? כן 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? אני אלך על אותו דבר 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? כן.אתם יכולים לעבוד על אנשים שיש לכם מחלה נדירה שנקראת כחלחולחלת אצלי זה עבד^^ 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?הפקק של הנסטי אפרסק
7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? שמיים 8. אוהבת את הצבע הזה? כן ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? זוהר 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? סטיגמה 3. יש לך בגדים ורודים? אני חושבת 4. זה צבע רק לבנות? לא 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ?לא 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד?כן 7. החיים ורודים?לא 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?הסדין של אחותי
9. מה לדעתך צבע זה מסמל? נמנמנמנמנ ורוד? כתום 1. אוהב תפוזים? כן 2. וקלמנטינות? כןןןן
3. וגזר? כןןןןןןן =] אליעזר והגזר
המבין יבין
4. היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד =] 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6. אורנג' חברה טובה לא? מעולה 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? אחלה של אנשים 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? הכרית הנעימה של אחותי 3> 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? גזר 10. אוהב אותו? כן שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת?סטיגמה.ואני שונאת סטיגמות 3. איך חושך משפיע עלייך? סקסי 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?חושך 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?אה? 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? מאז ולתמיד 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? מהההההה? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? חושך ואפלה.אה כן, וקשוח.
10. אוהב את הצבע?כן

נעומימי

New member
עונה DD=

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? כן 2. וגמבה?לא 3. ותותים?מאוד
4. אתה נגעל מדם? לא 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול 6. יש לך בגדים אדומים בארון? כן 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? המשקפיים שלי ברגע זה 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה
9. אוהבת את הצבע? מאוד צהוב 1. מה דעתך על לימון? חמוץXD 2. אוהבת חרדל? לא 3. וגבינה צהובה? כןןן
4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? כמו כולם 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך? צהוב 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? יש מצב, אף פעם לא שמתי לב 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? מרקר צהוב 8. מה לדעתך צהוב מסמל? משהו חמוץXD 9. אוהבת את הצבע הזה? ממש לא ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כמו לכולם
2. אתה אלרגי לדשא? לא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן
4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני המון זמן 5. מה עדיף?עלה או גבעול? עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: אני אוותר על זהXD 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? עטיפה של ספר 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל? את העיניים של אביב XD
9. אוהב את הצבע הזה? לא כחול 1. מה דעתך על דרדסים? הם כחולים 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אני כרגע בחדר אז קצת קצה לבדוק 3. אוהב ללכת לים? מאודדדד 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? המחשב 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? שמיים 8. אוהבת את הצבע הזה? כן ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקקצות 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? לא יודעת:S 3. יש לך בגדים ורודים? כן 4. זה צבע רק לבנות? כן 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? אולי 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? כן 7. החיים ורודים? לפעמים
8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? המגבת 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? ורוד?! כתום 1. אוהב תפוזים? כן 2. וקלמנטינות? לא 3. וגזר? לא 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6. אורנג' חברה טובה לא? בהחלט
7. ומה עם 'תפוז אנשים'? אחלה גם 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? הסמל של תפוז 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? תפוז[?!] 10. אוהב אותו? לא במיוחד שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמה, למרות שחלקית זה נכון 3. איך חושך משפיע עלייך? לטובה
אפשר להירדם 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? לא יודעת:S 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? אה-הא 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? [?!] 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? המוווון דברים 10. אוהב את הצבע? כן ~העייפות משפיעה עליי לרעה~

nofarad

New member
שאלון חמוד=]

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? כן מאוד.. 2. וגמבה? אהאה 3. ותותים? גם תותים.. 4. אתה נגעל מדם? לפעמים במצבים מסויימים 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? הממ..אתמול נחתכתי מסכין.. 6. יש לך בגדים אדומים בארון? כן,אני חושבת.. 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? הצמידי שלייי 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה.. 9. אוהבת את הצבע? כן הוא חביב..סתם צבע ממש חזק.. צהוב 1. מה דעתך על לימון? ט-ע-י-ם 2. אוהבת חרדל? לאאאא 3. וגבינה צהובה? חלקית ביותר.. 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? כן מי לא?.. 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך? צהוב?! 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? מה השאלה??. 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? בובספוג!!!סמל סקס.. 8. מה לדעתך צהוב מסמל? קלילות.. 9. אוהבת את הצבע הזה? ככןן ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חח לא אבוקדו זה טעים.. 2. אתה אלרגי לדשא? כןן לפעמים..חח סתם תתלוי.. 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כןן 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? שלשום.. 5. מה עדיף?עלה או גבעול? עלה.. 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבניה.. 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? עוד צמידי.. 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל? טבע 9. אוהב את הצבע הזה? כןן כחול 1. מה דעתך על דרדסים? חמודיםם 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?כן מה קשור לירוק?? 3. אוהב ללכת לים? מאוודד!!!וואי כל כך.. 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות ים זה מגניב! 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא זה סטטיייל חח סתם זה מצחיק דווקא.. 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? ברושש 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? רוגע 8. אוהבת את הצבע הזה?כן מאוד.. ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? יופי.. 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? אמת אבל זה כזה רע.. 3. יש לך בגדים ורודים? כן 4. זה צבע רק לבנות? לא בהכרח.. 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ?הממ..תלוי עד כמה ורוד.. 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? אהאה!אנייי 7. החיים ורודים? כןן אם מתחייסים אליהם ככה.. 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? הפלאפון שליי.. 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? יופיי ושמחה כתום 1. אוהב תפוזים? ברור 2. וקלמנטינות? ברור 3. וגזר? ברור 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא..הייתי בעד.. 6. אורנג' חברה טובה לא? לא יודעת.. 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? מגניבב 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? לא עולה לי עכשיו.. 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? שיגעון 10. אוהב אותו? כן הוא נחמד.. שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן וכן.. 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת אבל גם זה לא רע.. 3. איך חושך משפיע עלייך? לפעמים מפחיד לפעמים לא.. 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? לפי המצברוח. 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שחור מראה קרירות לפעמים.. 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? תלוי בחשק.. 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? מזה?.. 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאננקקקק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? קשיחות 10. אוהב את הצבע?כן מאוד אפילו..

moran916

New member

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? כן 2. וגמבה?כן 3. ותותים?כן 4. אתה נגעל מדם? לא כלכך.. 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני כמה ימים 6. יש לך בגדים אדומים בארון?כן 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך?בקבוק קולה 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אנערף 9. אוהבת את הצבע? כה נחמד..
צהוב 1. מה דעתך על לימון? הכי טעים בעולםם 2. אוהבת חרדל? לא בעצם.. אפעם לא טעמתי.. 3. וגבינה צהובה? זה נחמד 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? כן 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך? לא בצבע של דפי זהב 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?לא נכון 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? בושם 8. מה לדעתך צהוב מסמל? חרדל<<>#%#$ 9. אוהבת את הצבע הזה? לא
ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא רוצה לדבר על זה 2. אתה אלרגי לדשא? לא אח שלי כן 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? הכי אחי 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? ממממ לדעת.. 5. מה עדיף?עלה או גבעול? עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?איזה חרסינה 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל?חראאא מאיפה לי לדעתתת?? 9. אוהב את הצבע הזה? כןןן
כחול 1. מה דעתך על דרדסים? שהם הומואים 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא 3. אוהב ללכת לים? לא 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? לא אוהבת בכלל 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא. יש ארטיק כחול?
6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?דאורדורנט 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל?ים 8. אוהבת את הצבע הזה?
ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בדרכ פקצות ופרחות אבל זה בולשיט.. אחלה צבע 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? סטיגמה. ולא ראיתי תשאלה הזאת קודם
3. יש לך בגדים ורודים? חצאית אחת 4. זה צבע רק לבנות? לא 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ?בהתחלה חשבתי. ואז חצי בצפר הלכו אם זה אז התרגלתי 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? לא ממש משש אחלה צבע.. מה זאת הקונספירציה הזאת ל הורוד 7. החיים ורודים?ברורררררררררר
8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? כלום זה החדר של אח שלי 9. מה לדעתך צבע זה מסמל?
כתום 1. אוהב תפוזים? כן 2. וקלמנטינות? לא 3. וגזר? כן 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? לא הייתה לי דעה בנושא 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא זוכרת.. 6. אורנג' חברה טובה לא?לא יודעת.. יש לי סלקום 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? אחלה של דבר 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? בושם.. אני אשכרה מסתכלת כמו מפגרת ומחפשת דברים כתומים..
9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? 10. אוהב אותו?
שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמה 3. איך חושך משפיע עלייך? 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? מוחלט 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?הא? 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד?לא 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? מה 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? 10. אוהב את הצבע? כן

oFka7

New member
היה אותו פה כבר חעח../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

אדום 1. אתה אוהב עגבניות?לא הכי 2. וגמבה?לא:| 3. ותותים?כהה
4. אתה נגעל מדם? לא ממש חח 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?ממ...היום בבוקר 6. יש לך בגדים אדומים בארון?באארור 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? קטשופ
8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום?להט,אהבה 9. אוהבת את הצבע? הצבע האהוב עליי^.^ צהוב 1. מה דעתך על לימון? חמוץ...:p 2. אוהבת חרדל? ממ כע 3. וגבינה צהובה? כה 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור?כן 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך?צהוב 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?יאכ אני שונאת מיץ תפוחים:S:S::S 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? צ'יפס
8. מה לדעתך צהוב מסמל? רעננות,קיץ 9. אוהבת את הצבע הזה? כהה ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? ממש לא
2. אתה אלרגי לדשא? לא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כה 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? היום 5. מה עדיף?עלה או גבעול? עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:לימון 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?עט 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל?לא יודעת 9. אוהב את הצבע הזה? ממ כע כחול 1. מה דעתך על דרדסים? חמודים 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא יודעת:| 3. אוהב ללכת לים? לא ממש 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?יותר 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?חחחחחחח לא 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?עפרון 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? קור 8. אוהבת את הצבע הזה?לא הכי ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?חמוד^.^ 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? שניהם 3. יש לך בגדים ורודים? כןכןכן 4. זה צבע רק לבנות? לאלאלא 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ?ממש ממש לא 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד?אני!^_______^ 7. החיים ורודים?לא
8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?הגופיה שלי 9. מה לדעתך צבע זה מסמל?מתיקות כתום 1. אוהב תפוזים? כע 2. וקלמנטינות? לא:S:S:S:Sבעעעעעע 3. וגזר? לא ממש 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? חח לא אכפת לי 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא זכורת 6. אורנג' חברה טובה לא?אינלימושג 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? אחלהללה 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?קלסר 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? אנרגיה 10. אוהב אותו? מממ..אפשר להגיד שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כןן 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמה 3. איך חושך משפיע עלייך? לפעמים קצת מפחיד 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?חושך מוחלט 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?כי כל ה"פריקים" התחילו להתלבש איתו 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? יאכ לא 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? מה זה?
8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנקק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? אפלה....-.- 10. אוהב את הצבע?מממ הוא נחמדי

=] למרות שנראה לי היה כבר...

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? כן מאוווווד 2. וגמבה? כן 3. ותותים? כן
4. אתה נגעל מדם? לא 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת מתישהו שבוע שעבר נראה לי... 6. יש לך בגדים אדומים בארון? אכן כן 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? לאדעת
8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה, כוח 9. אוהבת את הצבע? כן למה לא? צהוב 1. מה דעתך על לימון? טעייים 2. אוהבת חרדל? לפעמים 3. וגבינה צהובה? לא
4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? אממ כן, מן הסתם... 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך? צהוב
6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? חח כן XD 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? גמלאדעת
8. מה לדעתך צהוב מסמל? כיף, שמחה 9. אוהבת את הצבע הזה? כן מאוד. ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? ברור.
הרבה אפילו, אני שונאת אבוקדו.
2. אתה אלרגי לדשא? חח לא... אבל אני אלרגית לאבק עצי זית D= 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן... (= 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? בזה הרגע ממש =] חולצת טריקו ירוקה... 5. מה עדיף?עלה או גבעול? עלה נראה לי... 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה, מנגו, קלמנטינה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? אלון!!!! "כולם עכשיו לצעוק יוווו, היער הוא ירוק יוווו" 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל? שלווה, רוגע, אושר 9. אוהב את הצבע הזה? כן זה הצבע שאני הכי אוהבת...
כחול 1. מה דעתך על דרדסים? הם ממש חמודים ואני מאוד אוהבת את הסדרה! 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אכן כן 3. אוהב ללכת לים? כן... מאוד 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? חח לא זה סטייל 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? פיזית? אחד הצמידים שלי... 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? סטייל, משהו מגניב ממש 8. אוהבת את הצבע הזה? כן ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? נופר קוקי שלי
2. פאקצות - סטיגמה או אמת? תלוי... 3. יש לך בגדים ורודים? כן 4. זה צבע רק לבנות? לא.. בעצם תלוי איזה ורוד 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? לא 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? חח נופי 3> 7. החיים ורודים? יאפ =] 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? לאדעת זה שאלה מוזרה... 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? שמחת חיים, אופיטימיות כתום 1. אוהב תפוזים? יאפ 2. וקלמנטינות? כן 3. וגזר? ברור 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? חח כן [= למרות שהייתי בעד... 6. אורנג' חברה טובה לא? לאדעת אפפעם לא היה לי... אבל סלקום שולט!
7. ומה עם 'תפוז אנשים'? מאוד מאוד טוב! 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? ארר... 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? כיף, קופצניות, צחוק 10. אוהב אותו? כן שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? באמת מרזה ובאמת הולך עם כל דבר =] 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? גם תלוי... 3. איך חושך משפיע עלייך? מרדים. או מצחיק ממש, תלוי בשעה. 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? קצת אור מהמסדרון. 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? כי אנשים שמגדירים את עצמם "פריקים" הם אלו שהולכים איתו, והם יצרו את התדמת הזאת. וזה נהנה ד"א, שקרצייה פרחה בת 15 לובשת אותך- שזה ממש לא כיף. לשחור פחות יש את הבעיה הזאת. 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? ולנצח נצחים
7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? הא? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? ג'אז ופאנק רוק =] 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? גם רוגע מסויים וגם מגניבות, קשיחות. 10. אוהב את הצבע? כן.

shelly malka

New member
אניניניניני... ../images/Emo153.gif../images/Emo121.gif

* סתם כי באלי על שאלון ...... |= , אז החלטתי לעשות שאלון -צבעים- ! [ לקוח מישרא-בלוג ] אדום 1. אתה אוהב עגבניות?כןן
2. וגמבה?כהה
3. ותותים?
4. אתה נגעל מדם? לא..אבל אם זה בכמויות אז כן.. 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום.. 6. יש לך בגדים אדומים בארון?אמ..צריך ליהות 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? כוס של נסקפה
8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה..
9. אוהבת את הצבע? סבבה של צבע צהוב 1. מה דעתך על לימון?אחלה של פרי\ירק
2. אוהבת חרדל? ל-א
3. וגבינה צהובה? כהההה
4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? כה
5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך?חח כסף..[צהוב] 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?לא.. בפנוכו פיפי.. 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? צמיד של ליבסטרונג 8. מה לדעתך צהוב מסמל? שמש\ ביתר ירושלים
9. אוהבת את הצבע הזה? מממאאוווווווודדדדדדדד ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חחחח כן[עליתם עליי
] 2. אתה אלרגי לדשא? ל-א
3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?שיוצר טז כה 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול 5. מה עדיף?עלה או גבעול? עלה
6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה?
7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? שמיכה.. 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל?עצים? 9. אוהב את הצבע הזה? כהההההההההההההההההה כחול 1. מה דעתך על דרדסים? יצורים כחולים.. 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא ניסיתי ויש עכשיו חושך
3. אוהב ללכת לים?כן ולא 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? אמצע
5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא זה חמוד.. 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?סדין 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? שמיים? 8. אוהבת את הצבע הזה?סבב של צבע ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בזוקה[באליי
] 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? אמת
3. יש לך בגדים ורודים? מעטים הם הבגדים 4. זה צבע רק לבנות? ל=א 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ?ממש לא זה יפה לבניים ורוד...
6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד?כן 7. החיים ורודים?לא תמיד
8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? החלוק של האמבטיה.. 9. מה לדעתך צבע זה מסמל?חזיר
או שלא[
] כתום 1. אוהב תפוזים? מאאאאאאאאודד
2. וקלמנטינות? כההה
3. וגזר? אכן 4. היית בעד או נגד ההתנתקות?לא מבינה בזה 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא.. 6. אורנג' חברה טובה לא?יש מצב 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? מה איתם? 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? כדור
9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? התנתקות? 10. אוהב אותו? אכןן שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כנראה וכן 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? גם וגם
3. איך חושך משפיע עלייך? לא אוהבת חושך
4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?עם מידה כלשהי של אור
5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?כי הצבעים האחרים מקנאים בו שהוא הכי מצליח
6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? מאז ולתמיד
7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? לא דעת.. 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? אפלה.. 10. אוהב את הצבע?מאודדדד * שאלון נחמד . P; אכןן..

shelly malka

New member
אנשים ביררתי ו.. ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

אפרטהייד זה: לקוח מויקיפדיה: אָפַּרְטְהַיְד (מאפריקאנס Apartheid: הפרדה) הינו המדיניות והמשטר הגזעניים שהונהגו על ידי ממשל המיעוט הלבן בדרום אפריקה משנת 1948 ועד שנת 1990. מדיניות זו הושתתה על עקרונות של הפרדה גזעית בין לבנים, שחורים וצבעוניים (בני תערובת), ומתן זכויות יתר לאלו הלבנים. בקיצור גזענוות בין השחורים והלבנים.. וזה הזמן להודעות לי
חיחיחיחיחיחיחיחי

למעלה