שאלון צבעים

שאלון צבעים../images/Emo6.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? 2- וגמבה? 3- ותותים? 4- אתה נגעל מדם? 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 6- יש לך בגדים באדום בארון? 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 9- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

BIoNdY

New member
יש שאלון =] =] =]

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא 2- וגמבה? כה 3- ותותים? בטח 4- אתה נגעל מדם? לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול 6- יש לך בגדים באדום בארון? רק נראה לי 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הפועל חיפה 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה =] 9- אוהב את הצבע? מאוד צהוב 1- מה דעתך על לימון? איכסה 2- אוהב חרדל? כה 3- וגבינ"צ? כה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כה אבל זה כייף 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? חחחחחח לא יודע 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! אה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אמממ כה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? לא יודע... 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שנאה... 10- אוהב את הצבע הזה? לא כל כך ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא =] 2- אתה אלרגי לדשא? לא חחח 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? בטח 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: הכל בערך... עגבניה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אממ לא זוכר לא נראה לי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? העץ ליד החלון חחחחח 9- מה לדעתך ירוק מסמל? לא יודע.. לבלוב. חיים 10- אוהב את הצבע הזה? ככה כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? כפפרע עליהם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחחחח אתה יודע לפעמים... לא לעיתים רחוקות 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? קצת 4- אוהב ללכת לים? מאוד 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? הרבה פחות.. ים זה כמו חלום 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? מאוד חחחח 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? כמה לא יודע מה זה השאלות האלה? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? החולצת תנועה! 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? בני המושבים! (סתם.. חחחח אני יודע רוגע וכאלה) 10- אהב את הצבע הזה? כה ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת לאמיתה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא אין לי חחחח 4- זה צבע רק לבנות? יש בנים שיפה להם.. אבל דוגרי כה 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? יש סיכויים 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? חח כה חבר טוב שלי 7- החיים ורודים? אממממ לפעמים הם מראים ניצוצות ורודים... אבל צריך לחפש אותם טוב טוב 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אחותי חחחח 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פקאצות חחח סתם... שמחה.. אושר... אובר דרמטיות 10- אוהב את הצבע? חחח חמוד כתום 1- אוהב תפוזים? כה =] 2- וקלמנטינות? כה =] 3- וגזר? גם כה 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? הייתי בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לא יודע.. אני עם פלאפון 7- ומה עם "תפוז אנשים"? חחחח כפרע עליהם =] 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הפורום 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? וואלה לא יודע לא חשבתי על זה... אתר באינטרנט 10- אוהב אותו? בתור צבע ככה... בתור אתר מאוד =]

Sinner16

New member
כבר הייתי בטוח שזה יהיה בצבעי גאווה

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא. 2- וגמבה? נחמד. 3- ותותים? לא. 4- אתה נגעל מדם? כן. אבל קצת הגברתי על זה. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? נגיד שבוע ככה. 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן. אפילו דיי הרבה. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? מכונית ^^ אדומה.. 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה. [כמה פלצני, הא?!] 9- אוהב את הצבע? כן. צהוב 1- מה דעתך על לימון? נחמד. 2- אוהב חרדל? קשור עם מה. אבל כן בכלליות. 3- וגבינ"צ? כן ^^ 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? סגול אפור. מה נראה לך?! 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! בהזדמנות. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אתה לא תאמין! יש גם כאלה שהאריזה שלהם צהובה! אין רק חברה אחת שמייצרת מיץ תפוחים! שיואו!!! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? עט. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? קנאה. 10- אוהב את הצבע הזה? חביב. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא. 2- אתה אלרגי לדשא? לפריחה שלו, כן ^^ [וכולם יורדים עליי בכיתה על זה.] 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? היה יוכל להיות נחמד. 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? [...] יש לי בוקסר צמוד אחד שהוא ירוק. ואני לובש אותו פה ושם. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? לגלגל או לאכול?! חחח, סתם.עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מנגו. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הספר? המממ.. יש בו אלמנט מסויים של ירקרקות. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? "חוברתמ ידע למתגייס ליחדות השדה" [בעכס.] 9- מה לדעתך ירוק מסמל? גועל. וגם שתי ידידות ממש טובות שלי, בלי שום קשר לקישור הראשון. 10- אוהב את הצבע הזה? אני מוקף בו. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא עושה לי את זה. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? קצת. 4- אוהב ללכת לים? כן. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות מהים. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא. וגם החושך לא. תתפלא. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אחד. ויש עליו שני פסים כחולים. והדפס מאחורה בכחול. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? היומן שלי. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה. [אני חייב להפסיק עם הפלצנות.] 10- אהב את הצבע הזה? בהחלט. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אחותי. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? זאת תגית ששמים על בנות מסויימות. מה הקשר לאמת או שקר? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא קיימים. [אבל ממש אין לי בעיה עם הצבע. באמת.] 4- זה צבע רק לבנות? לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. לרוב הוא יהיה ערס.. ממש. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אחותי. 7- החיים ורודים? לא כל כך. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הספר של שאלון ז' של בני גורן.. למרות שזה סגלגל בעיקר. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אידיאליות. 10- אוהב את הצבע? אין לי שום בעיה איתו. כתום 1- אוהב תפוזים? לא. 2- וקלמנטינות? גם לא. 3- וגזר? נחמד פלוס. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? - 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא. 6- אורנג' חברה טובה? יש לי פלאפון של אורנג' אבל אין לי שום דעה עליהם. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? מה זה? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הדיסק- Garbage - Version 2.0 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? בינוניות. 10- אוהב אותו? בהחלט.

XspiritX

New member
עונהההההההההה

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? כן 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? כן 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שכחתי:p 6- יש לך בגדים באדום בארון? הרבה חח 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? החולצה שלי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 9- אוהב את הצבע? יאפ צהוב 1- מה דעתך על לימון? רשע 2- אוהב חרדל? לא כולכך 3- וגבינ"צ? המ... 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? קצת 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב:p 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? :O?! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הצבע של החבר שלי :p 9- מה לדעתך צהוב מסמל? ביצים :p חחחח סתם צוחק 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לאע 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן ההכי כיף 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני שבוע 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הכרית 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חיים 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים לאללה 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חמים:p 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ממש 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? המ... 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא אוכל ארטיק :p 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 3 נראה לי:p 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הכיסא 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בנותת 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אעעע 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? ממש ורודים לא... 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לאחח 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אני:p 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? תבע החדר של אחותי:p 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? אפשר לאומר שכן כתום 1- אוהב תפוזים? יאמיי כן כן 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד:p 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? גנבים 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אין מילים 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? יש פס על הכרית בצבע כתום:p 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?הוא אותי:$?!

yotem 16

New member
בכיף../images/Emo83.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? יאפ 2- וגמבה? כן 3- ותותים? מאוד 4- אתה נגעל מדם? אממ זה לא שאני מאוהב בזה או משו, אבל לא מלחיץ אותי P: 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני שבוע בערך 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? מסרק לשיער 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? סוג של מלכותי 9- אוהב את הצבע? יאפ צהוב 1- מה דעתך על לימון? טעים 2- אוהב חרדל? אף פעם לא טעמתי 3- וגבינ"צ? מכור 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כמו כולם
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! אי וויל 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אממ אני לא אוהב מיץ תפוחים וזה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מפתח לבית 9- מה לדעתך צהוב מסמל? טירוף 10- אוהב את הצבע הזה? לא הייתי לובש אותו, אבל הוא יפה בבלונים P: ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן, חוץ מהקטע של לחשוב 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אממ לפני כמה ימים איי גס 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה? 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? עטיפה של אקמול צינון 9- מה לדעתך ירוק מסמל? רעל 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? פעם אהבתי אותם P: 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? גם אותם 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? חוץ מהקטע של החול 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? לא מת על אף אחד מהם למען האמת 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה מגעיל 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? ממ לא יודע 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? קופסא של ווזלין (אני חולה! זה כי כל השפתיים והאף שלי התייבשו ;[) 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה 10- אהב את הצבע הזה? מאוד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? הומואים 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? חולצה או שתיים 4- זה צבע רק לבנות? לבנות ולערסים 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא, הוא ערס 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? ממ לא 7- החיים ורודים? עם עליות וירידות :) 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? פסים במצעים של המיטה P: 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? מתיקות 10- אוהב את הצבע? כן כתום 1- אוהב תפוזים? מאוד מאוד מאוד. אין יום שאני לא אוכל בו תפוז. 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? מאוד 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? גם 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אקמול צינון לילה 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודע 10- אוהב אותו? יאפ

Only Dreaming

New member
And the colored girls say...

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן. 2- וגמבה? לא. 3- ותותים? כן. 4- אתה נגעל מדם? קצת. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מאיפה לי? 6- יש לך בגדים באדום בארון? חולצה אחת או שתיים. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הצד של Cocoon Crash של K's Choice. 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? מלחמה? 9- אוהב את הצבע? הוא בסדר. צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ. 2- אוהב חרדל? הוא בסדר. 3- וגבינ"צ? כן. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! |נושך|. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מחברת פיסיקה. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? פחדנות וכו'. 10- אוהב את הצבע הזה? לא. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? מעולם לא. אני לא אוהב אבוקדו. 2- אתה אלרגי לדשא? לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אין לי הרבה דשא ראוי. 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תות. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? מסתבר. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? ספר ערבית. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע ושיט. 10- אוהב את הצבע הזה? כן. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? הם נאצים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אין לי דעה מגובשת. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? חשוך עכשיו. 4- אוהב ללכת לים? לא. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 3, נראה לי. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הג'ינס שאני לובש. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? עצב, או משהו. 10- אהב את הצבע הזה? כן.
ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פרווה ורודה מזעזעת. לא יודע למה. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? קצת משניהם. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא. 4- זה צבע רק לבנות? תלוי. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא, אני אחשוב שהוא ערס. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אחותי הקטנה. אבל היא המירה את עצמה לכחול לאחרונה. 7- החיים ורודים? יואו, לא.
8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? ספר כלשהו. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות או משהו כזה. 10- אוהב את הצבע? לא. כתום 1- אוהב תפוזים? כן. 2- וקלמנטינות? כן. 3- וגזר? לא. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא בטוח. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא. 6- אורנג' חברה טובה? כן. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כפרעליהם. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? ספר לימוד של אחותי הקטנה. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לאדע. 10- אוהב אותו? לא ממש.

BlackCheshire

New member
../images/Emo215.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? יאפ. 2- וגמבה? בטח. 3- ותותים? מי לא? 4- אתה נגעל מדם? לא. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני כמה ימים. 6- יש לך בגדים באדום בארון? לא. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? נורית בקרה נחשבת? 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה. 9- אוהב את הצבע? לא ממש. צהוב 1- מה דעתך על לימון? יש לו צורה מגניבה. 2- אוהב חרדל? ככה ככה. 3- וגבינ"צ? OMG גבינה צהובה! *סוגד* 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? זה לא יהיה נורמלי אם אני אגיד שלא. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? יש לי דפי זהב? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! *בייטס הים\הר* 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אולי. אני שותה ישר מהאריזה אז אני לא רואה איזה צבע יש לזה. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אוי, נו. אין לי כח לקום ולהדליק את האור. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אינטיליגנציה. 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? פעם אני ועוד כמה אנשים צלבנו אבוקדו בשירותים של מישהו. זה נחשב? 2- אתה אלרגי לדשא? לא שידוע לי. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן! 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני כמה שנים.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תפוז. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? זה מה שאתם חושבים.. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? נו, כבר אמרתי שאין לי כח להדליק את האור. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? תמימות. 10- אוהב את הצבע הזה? כן. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חבורה של סוטים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? טובים לעטיפת מתנות. :] 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אתה צריך תרופות. 4- אוהב ללכת לים? לא. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? לא אוהב את הבריכה. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? יש ארטיקים כחולים? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הראש שלי. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רגש. 10- אהב את הצבע הזה? כן. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אחותי. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? טימטום. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא. 4- זה צבע רק לבנות? לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? זה די באופנה עכשיו, לא? [סליחה, אני לא עוקב.] 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא. 7- החיים ורודים? חשוף פה, אז אני לא יכול לראות באיזהצבע הם. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? נו, מה הבעיות שלך?? חשוך פה!! אני לא רואה כלום!! 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אה... לא יודע. 10- אוהב את הצבע? לא בדיוק. כתום 1- אוהב תפוזים? כן. 2- וקלמנטינות? כן. 3- וגזר? כן. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נמנע. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אתה קשה קליטה, הא?
6- אורנג' חברה טובה? אולי. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? לא ידעתי שזו חברה.
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אני אאלץ להוציא עליך את זעמי באופן לא מבוקר. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? דברים כתומים כאלה... ועגולים... נו.. תשתמשו בדמיון. >_> 10- אוהב אותו? לא ממש.

../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif../images/Emo143.gif../images/Emo215.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? קצת 2- וגמבה? קצת 3- ותותים? קצת 4- אתה נגעל מדם? קצת 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לאיודעת 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? המיטה 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה? 9- אוהב את הצבע? קצת צהוב 1- מה דעתך על לימון? לא אוהבת 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? רק גוש חלב 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? אני עושה אפצ'י 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? דפים 9- מה לדעתך צהוב מסמל? צהוביות כזאת 10- אוהב את הצבע הזה? קצת ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא, להפך אני אוהבת אבוקדו 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תפוח 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? ליודעת 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? ספר 9- מה לדעתך ירוק מסמל? שלווה 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? נחמדים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? איכ 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? בערך 5 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? קרם 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמיים 10- אהב את הצבע הזה? לא ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? איכ 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא 4- זה צבע רק לבנות? כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? כן 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן 7- החיים ורודים? פוקסיה כזה 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? עט 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ליודעת 10- אוהב את הצבע? לא כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כן 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הקיר? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אחלה 10- אוהב אותו? כן

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא מתה על זה :] 2- וגמבה? כנ"ל ^^ 3- ותותים? אממ פרי סקסי במיוחד.
4- אתה נגעל מדם? אמ תלוי. >< 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום. 6- יש לך בגדים באדום בארון? יאפ. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? חצי מהחולצה שלי [?!] 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? סקסיות. 9- אוהב את הצבע? למה לא בעצם. צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ. 2- אוהב חרדל? לא! איכ :S 3- וגבינ"צ? רק בטוסט. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? נו במת :X 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? נו במת. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי!
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אעה? מי שותה מיץ תפוחים?! oO 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אמ ציור של גאווה שחברה ציירה לי :] 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אש. 10- אוהב את הצבע הזה? לא יותר מדי. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא :S 2- אתה אלרגי לדשא? לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? שצריך. 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אמ שנה שעברה. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? מה!? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? קלסר שלי לתקשורת, חלק מהצעיף שלי, הסוודר של הכלבה שלי.. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע. 10- אוהב את הצבע הזה? יאפ. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? מזדהה איתם. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? משעמם. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי. 4- אוהב ללכת לים? כןכןכןכן
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אחד שניים. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הת.זהות שלי, קפוצ'ון שזרוק לידי, התיק שלי.. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חופש. 10- אהב את הצבע הזה? מאוד. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בנות. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? לרוב במת. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא הרבה..לא יצא לי עוד לעשות קניות עם הצבע הזה. 4- זה צבע רק לבנות? לרוב לבנות. מעטים הבנים שזה במת מחמיא להם. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? או ערס. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? מיתר חחחח 7- החיים ורודים? מאוד. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הכובע שלי! :] 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? טוב, חיובי. 10- אוהב את הצבע? יאפ למה לא.
כתום 1- אוהב תפוזים? רק סחוט טבעי. 2- וקלמנטינות? כן אבל שאמא תקלף אותם :S 3- וגזר? איכ. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? --- 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? ^^ 6- אורנג' חברה טובה? מאוד
7- ומה עם "תפוז אנשים"? לא משו..חח 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הכובע שלי! חחח [נו הוא בכמה צבעים.], מכנס שזרוק לידי.. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? טוב, חיובי. 10- אוהב אותו? לא ממש.

tooly111

New member
:S

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? ממש לא. 2- וגמבה? ממש לא. 3- ותותים? כן. 4- אתה נגעל מדם? לא. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? ביום שני. 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הסטיקר נגד סיגריות שיש לי על השולחן. 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? קומוניזם. 9- אוהב את הצבע? לא במיוחד. צהוב 1- מה דעתך על לימון? טעים. 2- אוהב חרדל? איכס. 3- וגבינ"צ? איכס. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מן הסתם. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אין לי דפי זהב. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אף פעם לא בדקתי. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אין כזה דבר. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? פיפי. 10- אוהב את הצבע הזה? לא. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? איכס אבוקדו. 2- אתה אלרגי לדשא? לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא. 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? עכשיו. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: כמעט כל הפירות והירקות. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? ממש לא. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? סטיקר של מרצ. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? הרבה דברים. 10- אוהב את הצבע הזה? כן. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? הו...? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא עושה לי את זה. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אולי. 4- אוהב ללכת לים? לא במיוחד. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא זוכר, הרבה. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? התחתונים שלי. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שקט. 10- אהב את הצבע הזה? כן. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? המממ... 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש לי חולצה עם כמה פסים ורודים. 4- זה צבע רק לבנות? לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא. 7- החיים ורודים? לא. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? לא יודע. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? כלום. 10- אוהב את הצבע? לא במיוחד. כתום 1- אוהב תפוזים? כן. 2- וקלמנטינות? לא. 3- וגזר? קצת. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כנראה שלא... 6- אורנג' חברה טובה? לא יודע. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? מה איתם? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? עץ תפוזים. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? דוסים משוגעים שמרביצים לחיילים? 10- אוהב אותו? כן.

probably

New member
מיאו המוות.

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן. 2- וגמבה? כן. 3- ותותים? כן. 4- אתה נגעל מדם? כן. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול. 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? השמיכה עם המשבצות האדומות. 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? מוות! 9- אוהב את הצבע? כן. :] צהוב 1- מה דעתך על לימון? מעולה! 2- אוהב חרדל? לא! 3- וגבינ"צ? בערך. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? ברור. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נכון. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אלוהים. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? פיפי. 10- אוהב את הצבע הזה? לא כ"כ. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא. 2- אתה אלרגי לדשא? כן. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? יצא לי. 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני כמה ימים. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא יודע! 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? בצל ירוק! 9- מה לדעתך ירוק מסמל? רוגע. 10- אוהב את הצבע הזה? כן. מאד. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? אוךךךךךךךךךךך.... 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? משהו פנטסטי. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? מה הקשר? 4- אוהב ללכת לים? כן. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא. זה מפגר לשאול על זה. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? שניים? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הג'ינס שלי. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שעמום! 10- אהב את הצבע הזה? לא כ"כ. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? עליי! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת. וטוב שכך! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אפס. 4- זה צבע רק לבנות? לא! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא. 7- החיים ורודים? לא. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? כלום. אין לי דברים ורודים בבית. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שמחה , אושר ו-LOVE. 10- אוהב את הצבע? כן. כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן, אבל פחות. 3- וגזר? חחחחחחחח. כן. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא. 6- אורנג' חברה טובה? מעולה. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? גם טוב. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? לא יודע. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? פיפי שהתקלקל? או שמש. 10- אוהב אותו? בערך. מיאו!

../images/Emo189.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? קצת 2- וגמבה? ממש לא 3- ותותים? כן:) 4- אתה נגעל מדם? קצת 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אממ לא זוכרת 6- יש לך בגדים באדום בארון? 3 בלחץ 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הסמל של אוניל על הסווצ'רט שלי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 9- אוהב את הצבע? לא צהוב 1- מה דעתך על לימון? שהוא חמוץ? 2- אוהב חרדל? ככה 3- וגבינ"צ? ככה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מתי עוד אני מסתנוורת? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב.. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אין בקרבתי צהוב 9- מה לדעתך צהוב מסמל? ענארף 10- אוהב את הצבע הזה? ככה ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן זה היה דוחה 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן זה חביב;] 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא זוכרת 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? ה-התחל במחשב 9- מה לדעתך ירוק מסמל? צמחיה 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? הם נמוכים וזאת סדרה מטומטמת 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? שהם מחרמנים רצח חח ;] 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא כי אני עושה את זה להנאתי כל הזמן 4- אוהב ללכת לים? מאוד:) 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? לא אוהבת בריכה 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא יודעת 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הסמל של האיי סי קיו 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? לא יודעת 10- אהב את הצבע הזה? חביב ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? שזה הכי יפה בארץ 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? מלאאאאא 4- זה צבע רק לבנות? ממש לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? ממש לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אני 7- החיים ורודים? פיי לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? החזיה שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? יופי :) 10- אוהב את הצבע? חווולהההההה כתום 1- אוהב תפוזים? ככה 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? חח לאא 6- אורנג' חברה טובה? כן אחלה 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אין פה כתום 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? את אורנג' 10- אוהב אותו? חביב

רק בגלל התמונה אני עונה

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? בערך 2- וגמבה? כןןן 3- ותותים? נורא! 4- אתה נגעל מדם? לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת, חודש ככה 6- יש לך בגדים באדום בארון? כע 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? השעון והצמיד שלי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה, ודם. 9- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? טעיםםםםםםםםםםםםםם!!
2- אוהב חרדל? כעעע 3- וגבינ"צ? ברור 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? נוראאאאאאאאאא 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב?
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? צבע פיפי כזה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אממ לא עולה לי משו כזה 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שנאה, ככה אמא לימדה אותי 10- אוהב את הצבע הזה? כן ולא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חחחחחחחחח ברור נו 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כןןןן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?
בווקס! 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תפוח! 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? המרקר הירוק שלי אני משתמשת בו כל הזמן! 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חופש.. 10- אוהב את הצבע הזה? כןןןןןןןן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודיזים כאלה. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחחחחחחחח הש!!!
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא =/ 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? בערך 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? הרבהההההה 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הסרטים? סתם סתם האייסטי שלי.. העטיפה כחולה 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? עומק 10- אהב את הצבע הזה? נוראא ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? הפלאפון שלי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? שניהם.. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן.. לא חסר
4- זה צבע רק לבנות? ממש לא, גם להומואים.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא תמיד 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? חחחחחחחחח כע 7- החיים ורודים? מידי פעם כן.. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הפלאפון שלי :) 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פרחות 10- אוהב את הצבע? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!! :) כתום 1- אוהב תפוזים? לפעמים 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? נוראאאאאאא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? באמצע 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? חחחחחחחח כן 6- אורנג' חברה טובה? מעולה! 7- ומה עם "תפוז אנשים"? מדהימים! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אממ... המצעים האהובים עלי.. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? דמיון חח 10- אוהב אותו? כן :) והנה התמונה, הייתי חייבת! מכוערים אני אוהההההההההההבת אתכם!!

RoNa lovely

New member
אני בסך הכל חתולהה ואואואואואווווו

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? כן 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? יום שישי
6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? השעון שלי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? דם. 9- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? בעע 2- אוהב חרדל? בעע 3- וגבינ"צ? בעע 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? :| מי לא? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? ירוק
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! **ביט יו** 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אה? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הספים פה של אבא שלי 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמש. 10- אוהב את הצבע הזה? לא. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?
2- אתה אלרגי לדשא? חח לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אוהו! יותר משנה 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תפוח אדום. זתומרת, לפני שהוא אדום הוא ירוק. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אה? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? עוד מהספרים של אבא שלי.... 9- מה לדעתך ירוק מסמל? רוגע. 10- אוהב את הצבע הזה? כן. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חרמנים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?
סוטים! 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אה? 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? חח לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אחד 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? כל הבגדים שלי
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ים. 10- אהב את הצבע הזה? כן. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? איכס. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש לי גרביים וורודות 4- זה צבע רק לבנות? לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? יש את הבנים שמסתלבטים... 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? הבנות אצלנו בשכבה? 7- החיים ורודים? ממש. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הספרים של אבא שלי:|. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אידיוטיות. 10- אוהב את הצבע? לא. כתום 1- אוהב תפוזים? כן. 2- וקלמנטינות? כן. 3- וגזר? כן. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? בטח!
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? נחשו. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? גזר? 10- אוהב אותו? כן.

boringggggggggg

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא 2- וגמבה? לא 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? אממ רק אם יורד הרבה 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שנחתכתי 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? אממ בובה 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 9- אוהב את הצבע? נחמד צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? יותר קיא צלול 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אין 9- מה לדעתך צהוב מסמל? סאטלה 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכר 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אולי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אין 9- מה לדעתך ירוק מסמל? רוגע 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? שיעשו לי ילד 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? נחמדים 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? ים 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? קלמר 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? לא יודע 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקאצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אין 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? יותר ערס 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אין 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? בנות 10- אוהב את הצבע? לא כתום 1- אוהב תפוזים? לא 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? תפוזבל 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? לא יודע 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? התנתקות 10- אוהב אותו? לא ממש

margarine

New member
meeee

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות?
כע 2- וגמבה?
כע 3- ותותים?
כע 4- אתה נגעל מדם?
נואפ 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?
לאזוכרת 6- יש לך בגדים באדום בארון?
נואפ.. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך?
פרחים 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?
דם ו/או אהבה 9- אוהב את הצבע?
לא ממש צהוב 1- מה דעתך על לימון?
חמוץ 2- אוהב חרדל?
לא מזיז לי 3- וגבינ"צ?
יאק 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?
מן הסתם...? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?
אין לי דפי זהב (קטנונית שכמותי) 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?
כע 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?
מרקר 9- מה לדעתך צהוב מסמל?
אור ו/או שנאה (כן אני סותרת את עצמי תמודדו) 10- אוהב את הצבע הזה?
לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?
אמ. לא (?) 2- אתה אלרגי לדשא?
לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?
לא עשיתי את זה מגיל 10 בערך 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?
ואוו.... 7 שנים?... 5- מה עדיף: עלה או גבעול?
גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:
עגבניה, בננה.. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק?
נגיד 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?
מרקר.. 9- מה לדעתך ירוק מסמל?
טבע 10- אוהב את הצבע הזה?
לא ממש כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?
חמודיים :) 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?
נגדם 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?
כן 4- אוהב ללכת לים?
לא מתה על זה 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?
יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?
נואפ 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?
אני לא סופרת :| 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?
העגלה של אחיין שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?
שמיים/ים 10- אהב את הצבע הזה?
חביב ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?
מצוייץ 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?
אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?
אין לי 4- זה צבע רק לבנות?
לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?
לא (למרות שזה לא סותר) 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד?
שירן 7- החיים ורודים?
רק דרך עיניים אדומות :) 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?
המצעים של אחותי שמחכים לקיפול 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?
תרופה 10- אוהב את הצבע?
לא כתום 1- אוהב תפוזים?
כע 2- וקלמנטינות?
כע 3- וגזר?
כע 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?
נמנעתי :) 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?
נואפ 6- אורנג' חברה טובה?
כל החברות אותו חרא 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
אמממממ תפוזונה :) 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?
תפוז בסלון 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?
צ'אקרת המין (יוגה 10 חודש בכיתה ז' עד היום זה תקוע בראש... ואני ביב') 10- אוהב אותו?
חביב

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif עוד מעט בגרות!!!!!!!111111

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות?
. 2- וגמבה?
. 3- ותותים?
. 4- אתה נגעל מדם?
. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת. 6- יש לך בגדים באדום בארון?
. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הדיסק של אֶריק ברמן. 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? דם, אהבה. 9- אוהב את הצבע?
. צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ. 2- אוהב חרדל?
. 3- וגבינ"צ?
. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?
. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?
. זה ירוק בהירבהיר. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? >< 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמש! 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אנלא אוהבת אבוקדו. 2- אתה אלרגי לדשא?
. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא נסיתי את זהXD. 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? עכשיוXD. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה...........?! 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מלפפון, תפוח.. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לאדעת. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? :S 9- מה לדעתך ירוק מסמל? דשא[!?] 10- אוהב את הצבע הזה? כן, חביב. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?
$##!@ הם חמודים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? XDD 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לאדעת. 4- אוהב ללכת לים?
ו
. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? לאדעת. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?
. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לאדעת>< 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? העיניים שלי[!?] 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע. 10- אהב את הצבע הזה?
. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצותXD. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? גם וגם
. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?
. 2. אבל זה פוקסיה
4- זה צבע רק לבנות? ולהומואים!? חח סתם. לאדעת><. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?
, אני חושבת שהוא מושפע מהאופנה. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? >< 7- החיים ורודים? מהזה לא. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? איכס. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פאקצותXD 10- אוהב את הצבע?
. כתום 1- אוהב תפוזים?
. 2- וקלמנטינות?
. 3- וגזר?
. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא התעניינתי בזה. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? היה לי, אבל סתם בשביל הקטעXD. 6- אורנג' חברה טובה? אני מניחה. 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? i don't know. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אנערף. 10- אוהב אותו?
.

Saint Marco

New member
אניייי

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? לא כל כך 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? ממש לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? השבוע 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? התיק שלי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חום ואנרגתיות. 9- אוהב את הצבע? דיי צהוב 1- מה דעתך על לימון? פרי הדר מעולה 2- אוהב חרדל? לא הכי 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? וואל דדההההה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אין 9- מה לדעתך צהוב מסמל? ביישנות 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לאורך המון שנים 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? פפפפפפפ 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לימון 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? יש מצב 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? החוגר שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חיים 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? בע 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? בע 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? סחרחורת זה תמיד 4- אוהב ללכת לים? לפעמים 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? לא יודע 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה מגעיל 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? הרבה 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? העיניים שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? כוח 10- אהב את הצבע הזה? מאוד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ארנבות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אין 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? אחשוד 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא מכיר 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אין!!!!!1 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? תמימות 10- אוהב את הצבע? לא כתום 1- אוהב תפוזים? מאוד 2- וקלמנטינות? כנ"ל 3- וגזר? גם 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה מקום 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הויטמינים שלי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? גיוון 10- אוהב אותו? יש עליו

למעלה