שאלון פרקי השבוע

נעמקה19

New member
עונה ../images/Emo121.gif

איזה פרק הכי אהבת ולמה? אני לא ממש זוכרת... השבוע בעיקרון היה ממש טוב.
בעד או נגד שניצן בשמיניה? בעדדדד!
חשבת שמולי קשור לשלושת אנשי המסכות? ברור
מי השחקן/ית שהוכיחה את עצמה השבוע ולמה? אדית חצור. ולא, אני לא אומרת את זה בגלל שאני מעריצה אותה. אלא בגלל שהיא הראתה את יכולת המשחק שלה הרבה יותר יוב מבתחילת העונה.
מה לדעתך יקרה עם שלומיק? דגנית תזמין אותו עוד פעם או פעמיים לדבר איתו, ובסוף היא תגלה לו. נראה לי הכי הגיוני שהיא עוד אוהבת אותו, ושגם הוא אותה...
סוזי הכלמזי או פזית החנונית? פזית
רוני ונטשה- יכלו לעשות לדניאל יותר ממה שעשו, או שעשו זאת מושלם?עשו זאת מושלם, למרות שלדניאל מגיע יותר...
איזה זוג עשה לכם את זה השבוע? דגנית ושלומיק
...למרות שהם לא ממש נקראים זוג
איזו דמות הכי עיצבנה אתכם? איה...! ווי היא נהיית קרציה
איך היה השוד של ניני, ניצן ואדם? מדהים! ניהנתי מכל שניה בו!
דגנית צריכה לספר לשלומיק על בן בן או לא? לא!! הוא הילד שלה! לא שלו! היא כל כך צודקת! ראיתם איך היא בכתה? "לא שלא...הוא לא שלא, זה הילד שלי דדי, שלי!" זה היה כל כך מרגש
. והיא מה זה צודקת! כל מה שמניאק הזה עשה, זה לשכב איתה וללכת. זה כל כך דוחה! הוא היה יכול להשאר, לעזור לה עם התינוק... להתקשר...משהו! אבל לא...!
הוא היה בהודו!
איה- הייתה צריכה לשתף פעולה עם פיקאצ`ו או לא? לא!
בעד מי הייתם בויכוח של פרק 100- אדם או דורי?דורי, ברור
פרק 100- מאכזב או לא? מאכזב ביותר
מה אתם רוצים שיקרה בשבוע הבא?דדי יציע לדגנית נישואים לפני ששלומיק יעשה משהו

Fergie7

New member
עונה ../images/Emo39.gif

איזה פרק הכי אהבת ולמה? פרק 97 כי זה היה פרק יפה.
בעד או נגד שניצן בשמיניה?
נ=ג=ד
חשבת שמולי קשור לשלושת אנשי המסכות? כן.
מי השחקן/ית שהוכיחה את עצמה השבוע ולמה? פיקאצ'ו..חחח...
מה לדעתך יקרה עם שלומיק? ירצה את בןבן?
סוזי הכלמזי או פזית החנונית? פזית. שונאת את סוזי.
רוני ונטשה- יכלו לעשות לדניאל יותר ממה שעשו, או שעשו זאת מושלם? יכלו יותר.
איזה זוג עשה לכם את זה השבוע? פזית ואדם.
איזו דמות הכי עיצבנה אתכם? דניאל, סוזי וניצן!!!
איך היה השוד של ניני, ניצן ואדם? מצחיק.
דגנית צריכה לספר לשלומיק על בן או לא? לא.
איה- הייתה צריכה לשתף פעולה עם פיקאצ`ו או לא? לא.
בעד מי הייתם בויכוח של פרק 100- אדם או דורי? דורי.
פרק 100- מאכזב או לא? מאוד מאוד מאוד מאכזב. חלאס כבר עם הפלאשבקים. מה אתם רוצים שיקרה בשבוע הבא? שאיה תחזור לשמינייה, שניצן תעוף כבר.

../images/Emo55.gifעונה

איזה פרק הכי אהבת ולמה? את הפרק שאיה ראתה את העיתון.. בעד או נגד שניצן בשמיניה? גם וגם.. מצד אחד אני אוהבת את ניצן ושמחה שהיא בשמיניה.. אבל זה כאילו היא מחליפה את איה.. אבל אפשר להגיד שבעד.. חשבת שמולי קשור לשלושת אנשי המסכות? כן.. הוא היה מוזר מהתחלה מי השחקן/ית שהוכיחה את עצמה השבוע ולמה? איה בגלל שאיך שהיא הסתדרה לגמרי לבד במדבר ומצאה לעצמה דרכים לשרוד.. מה לדעתך יקרה עם שלומיק? הוא יגלה שבןבן שלו וירצה אותו סוזי הכלמזי או פזית החנונית? אפחת רוני ונטשה- יכלו לעשות לדניאל יותר ממה שעשו, או שעשו זאת מושלם? עשו זאת כמעט מושלם.. כי עכשיו נטשה חזרה לסטודיו איזה זוג עשה לכם את זה השבוע? אדם וניני איזו דמות הכי עיצבנה אתכם? דניאל איך היה השוד של ניני, ניצן ואדם? נדיר דגנית צריכה לספר לשלומיק על בן או לא? צריכה איה- הייתה צריכה לשתף פעולה עם פיקאצ`ו או לא? כן, כי הוא היחד שיכול להציל אותה בעד מי הייתם בויכוח של פרק 100- אדם או דורי? פרק 100- מאכזב או לא? מאכזב.. ציפיתי ליותר.. הכל היה כמעט רק פשבקים והיה דיי משעמם.. מה אתם רוצים שיקרה בשבוע הבא? שימצאו את איה ושנבין כבר מה המסכות והמטה סקרופיו רוצים

נעמקה19

New member
כששאלו "איזה שחקן\ית הוכיח\ה את

עצמו\ה" התכוונתי לשחקן או השחקנית, לא לדמות.

Super Chuly

New member
סופ"ש מדליק לכולם!

איזה פרק הכי אהבת ולמה? של היום היה מ-צ-ו-י-ן! בעד או נגד שניצן בשמיניה? בעד, אולי כי זה ייצור כזה אקשן שאי אפשר לסרב לו, כשאיה תחזור למסרבי ה
- דלגו על התשובה הבאה: חשבת שמולי קשור לשלושת אנשי המסכות? יודעת| שמולי קשור לשלושת אנשים המסכות מי השחקן/ית שהוכיחה את עצמה השבוע ולמה? גולן אזולאי, הוא מעביר מין תחושה כזאת שמשהו לא בסדר, אבל אופן כל כך קטן, ומחוכם. משחק במיטבו מה לדעתך יקרה עם שלומיק? דגנית תגלה לו על בן בן סוזי הכלמזי או פזית החנונית? חח פזית החנונית, שירה כנצלבוגן ענקית! רוני ונטשה- יכלו לעשות לדניאל יותר ממה שעשו, או שעשו זאת מושלם? הייתי אומרת שהן היו צריכות גם לדרוס אותו, אבל זה בכל זאת ערוץ הילדים איזה זוג עשה לכם את זה השבוע? דורי וניצן
איזו דמות הכי עיצבנה אתכם? דניאל, כרגיל איך היה השוד של ניני, ניצן ואדם? מותח ומצחיק (מרחבא!), אבל קצר מדי דגנית צריכה לספר לשלומיק על בן או לא? המממ מה שהיא תחליט- מקובל עליי
איה- הייתה צריכה לשתף פעולה עם פיקאצ`ו או לא? קשה להחליט בעד מי הייתם בויכוח של פרק 100- אדם או דורי? בוודאי שדורי! אדם חזר לימי המניאקיות שלו פרק 100- מאכזב או לא? מאכזב?! היה מקסים, סוף סוך דורי ניצח את אדם! מה אתם רוצים שיקרה בשבוע הבא? הממ שאיה תחזור כבר!!! ליהי :)

KiShKooSh

New member
טוב זה מתחיל לעצבן...

אני הגיתי את הדיונים, אני הגיתי את סיכומי הפרקים אני לא יכולה לראות שאנשים פשוט באים ועושים את זה בלי סוף. סליחה, אין לי זכות להגיד לכם מה לפתוח ומה לא... אז זה רעיונות שלי, וזה לפעמים מעצבן הייתי חייבת להגיד, זה ממש מעצבן. וזאת חן.

סליחה........

ראיתי שזו מסורת כזאץ, וחשבתי שיהיה נחמד אחד כזה משלי...
אבל את צודקת- זה באמת מעצבן... מבטיחה לא לבטוח אחד כזה יותר.
ובנוגע לדיונים- לא ידעתי שאת התחלת לפתוח דיונים, אז אני מקווה שזה בסדר אם אני ימשיך לבטוח, כי יש עוד שפותחים, וחוץ מזה, זה נושא די כללי, לא? סורי

Seas Girl

New member
עונהה ../images/Emo187.gif

איזה פרק הכי אהבת ולמה? פרק 98 הפרק שהם פרצו למוזיאון! בעד או נגד שניצן בשמיניה? בעד... ניצן ממש חמודה
חשבת שמולי קשור לשלושת אנשי המסכות? כן... שיערתי. מי השחקן/ית שהוכיחה את עצמה השבוע ולמה? דון ועדי בסצינה עם דניאל... מה לדעתך יקרה עם שלומיק? אמ... לא יודעת סוזי הכלמזי או פזית החנונית? סוזי לשלטון..
רוני ונטשה- יכלו לעשות לדניאל יותר ממה שעשו, או שעשו זאת מושלם? מושלם איזה זוג עשה לכם את זה השבוע? דורי וניצן
איזו דמות הכי עיצבנה אתכם? דניאל.. איך היה השוד של ניני, ניצן ואדם? שווה ביותר... דגנית צריכה לספר לשלומיק על בן או לא? ברור שכן.. איה- הייתה צריכה לשתף פעולה עם פיקאצ`ו או לא? לא.. בעד מי הייתם בויכוח של פרק 100- אדם או דורי? דורי.. אדם סתם מעצבן פרק 100- מאכזב או לא? מאכזב ביותר... עלק פרק חגיגי מה אתם רוצים שיקרה בשבוע הבא? שתהיה יותר התקדמות עם איה...

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

איזה פרק הכי אהבת ולמה?אממ את הפרק שאדם ניני וניצן התגנבו למוזאון הזה ולקחו את היהלום של קה
למה אהבתי אותו? כי הוא היה טוב
בעד או נגד שניצן בשמיניה?ברור שבעד
חשבת שמולי קשור לשלושת אנשי המסכות?כן..
מי השחקן/ית שהוכיחה את עצמה השבוע ולמה?אמממ ניצן
מה לדעתך יקרה עם שלומיק?לא יודעת... תאמת שפעם ראשונה אין לי מושג
סוזי הכלמזי או פזית החנונית?פזית החנונית
רוני ונטשה- יכלו לעשות לדניאל יותר ממה שעשו, או שעשו זאת מושלם?יכלו לעשות יותר ממנה שעשו
בהרבה יותר...
איזה זוג עשה לכם את זה השבוע?אמממ אין כבר כ"כ הרבה זוגות
אז אני לא יודעת..
איזו דמות הכי עיצבנה אתכם?דניאל
איך היה השוד של ניני, ניצן ואדם?מעולה
דגנית צריכה לספר לשלומיק על בן או לא?כן
איה- הייתה צריכה לשתף פעולה עם פיקאצ`ו או לא?ברור שלא
בעד מי הייתם בויכוח של פרק 100- אדם או דורי?דורי..
פרק 100- מאכזב או לא?בקטנה..
מה אתם רוצים שיקרה בשבוע הבא?ה-כ-ל

למעלה