שאלון פרקי השבוע

שאלון פרקי השבוע

איזה פרק הכי אהבת ולמה?
בעד או נגד שניצן בשמיניה?
חשבת שמולי קשור לשלושת אנשי המסכות?
מי השחקן/ית שהוכיחה את עצמה השבוע ולמה?
מה לדעתך יקרה עם שלומיק?
סוזי הכלמזי או פזית החנונית?
רוני ונטשה- יכלו לעשות לדניאל יותר ממה שעשו, או שעשו זאת מושלם?
איזה זוג עשה לכם את זה השבוע?
איזו דמות הכי עיצבנה אתכם?
איך היה השוד של ניני, ניצן ואדם?
דגנית צריכה לספר לשלומיק על בן או לא?
איה- הייתה צריכה לשתף פעולה עם פיקאצ`ו או לא?
בעד מי הייתם בויכוח של פרק 100- אדם או דורי?
פרק 100- מאכזב או לא?
מה אתם רוצים שיקרה בשבוע הבא?

עונה!

איזה פרק הכי אהבת ולמה?כל הפרקים התערבבו לי.. אבל היה שבוע חלש יחסית.. בעד או נגד שניצן בשמיניה?
נ=ג=ד
!! זה המקום של איה!! חשבת שמולי קשור לשלושת אנשי המסכות?כן מי השחקן/ית שהוכיחה את עצמה השבוע ולמה? אממ.. מה לדעתך יקרה עם שלומיק? לא יודעת סוזי הכלמזי או פזית החנונית?פזית רוני ונטשה- יכלו לעשות לדניאל יותר ממה שעשו, או שעשו זאת מושלם?אחלה איזה זוג עשה לכם את זה השבוע?דורי וניצן איזו דמות הכי עיצבנה אתכם? הפיקאצ'ו הסגול!!!!!!!!!!
דגנית צריכה לספר לשלומיק על בן או לא?צריכה איה- הייתה צריכה לשתף פעולה עם פיקאצ`ו או לא? אני סומכת עליה
בעד מי הייתם בויכוח של פרק 100- אדם או דורי? דורי פרק 100- מאכזב או לא?מאוד!! נו באמת זה המקום של איה!! מה אתם רוצים שיקרה בשבוע הבא?שניצן תעוף מהשמיניה! איה תחזור מהמדבר!! ותחזור במהירות הבזק לשמיניה !! ושלא תסבול יותר היא כבר סבלה מספיק!!!!! ליהי לאב הילי

../images/Emo23.gifעונה...../images/Emo23.gif

איזה פרק הכי אהבת ולמה?הפרק של השוד בעד או נגד שניצן בשמיניה? נגדד!!
חשבת שמולי קשור לשלושת אנשי המסכות? אני בטוחה. מי השחקן/ית שהוכיחה את עצמה השבוע ולמה? אדם מכוון שהוא הוכיח את עצמו-עונה שעברה הוא שחצן והוא השתנה. מה לדעתך יקרה עם שלומיק? אין לי מושג. סוזי הכלמזי או פזית החנונית?פזית
רוני ונטשה- יכלו לעשות לדניאל יותר ממה שעשו, או שעשו זאת מושלם? עשו זאת מושלםם
איזה זוג עשה לכם את זה השבוע? שני השחקנים שעשו לי ת'שבוע...אממ... ניני ו אדם. איזו דמות הכי עיצבנה אתכם?רוחל'ה איך היה השוד של ניני, ניצן ואדם?מוצלח ביותר!
דגנית צריכה לספר לשלומיק על בן או לא? לא! איה- הייתה צריכה לשתף פעולה עם פיקאצ`ו או לא? לא!
בעד מי הייתם בויכוח של פרק 100- אדם או דורי? דורי
פרק 100- מאכזב או לא? מאוד מאוכז .. ניצן לא הייתה צריכה להכנס במקום איה מה אתם רוצים שיקרה בשבוע הבא?שאיה תחזור !!!

Rioter

New member
נממ.

איזה פרק הכי אהבת ולמה? לא זוכרת, נו, אמרתי לכם שהכל מתערבב לי
, אבל אולי בכלזאת.. הפרק של הפריצה למוזיאון.
בעד או נגד שניצן בשמיניה? בעד, זה דווקא אחלה. חשבת שמולי קשור לשלושת אנשי המסכות? ברור. מי השחקן/ית שהוכיחה את עצמה השבוע ולמה? ניצן, ללא ספק! מה לדעתך יקרה עם שלומיק? דגנית תגלה לו על בן-בן ובלה בלה, והיא תעבור לגור איתו ועם בן-בן בסופו של דבר. סוזי הכלמזי או פזית החנונית? לא סובלת את שתיהן. רוני ונטשה- יכלו לעשות לדניאל יותר ממה שעשו, או שעשו זאת מושלם? עשו זאת מושלם, אבל תמיד אפשר לשאוף לעוד. איזה זוג עשה לכם את זה השבוע? המסכות. הם הכי כפרעליהם. איזו דמות הכי עיצבנה אתכם? דניאל, כמו תמיד. איך היה השוד של ניני, ניצן ואדם? מגניב. דגנית צריכה לספר לשלומיק על בן או לא? כן, זו זכותו של שלומיק לדעת. איה- הייתה צריכה לשתף פעולה עם פיקאצ`ו או לא? חח לא שהייתה לה ברירה כל כך... אבל כן. בעד מי הייתם בויכוח של פרק 100- אדם או דורי? דורי, כיוון שאדם חמדן. פרק 100- מאכזב או לא? ציפיתי ליותר, אבל היה מקסים. מה אתם רוצים שיקרה בשבוע הבא? שיהיה חם. חם ומגניב.

נעמקה19

New member
גם אמא שלי אמרה את זה, על דגנית.

שהיא תעזוב את דדי ותלך לשלומיק. זה הגיוני מצד אחד- אבל מצד שני לא. מוזר. אני במתח

נעמקה19

New member
כן ../images/Emo6.gif היא התחילה לראות בזמן האחרון

! חחחחח, היא פשוט ראתה אותי ואת אותי כל הזמן מדברות על השמיניה, מצטטות משם, וכל הזמן רואות פרקים... ואז, אחרי שאיה "מתה", אחותי הייתי לגמרי בדיכאון, ואמא שלי קיוותה שאיה תחזור, בשביל שאחותי תהיה שמחה
, אז היא התחילה לראות כי היא היתה במתח אם איה תחזור או לא... בשביל אחותי. ואז היא התחילה לאהוב את זה, והיא רואה עכשיו

נעמקה19

New member
היא לא מעריצה, אם תהית ../images/Emo3.gif

היא סתם רואה, אומרת "פרק נחמד" והולכת XD אבל זה נחמד שיש מישהו ניטרלי במשפחה, שכייף לדבר איתו על השמיניה... כי אחותי כל הזמן מצדיקה את הדברים לטובתה של איה... ואמא שלי ניטרלית, וכייף לדבר איתה

Oshi love Tamir

New member
חחחחחח אמא שלי...

ראתה איתי מבערך הפרקים האחרונים של העונה הראשונה והיא מאוד אוהבת את זה
והיא מעריצה את הביטלס מגיל 16 אז זה בטח מוסיף וכל פעם ששמים שיר שלהם היא מאושרת
והיא אוהבת את רוחלה כי היא מצחיקה וגם לאמא שלי קוראים רוחלה חחחחחח...ואמא שלי באמת מתעניינת בסדרה לא רק בשביל לראות איתי,היא באמת אוהבת את זה
יש לי אמא אחלה ביותר

נעמקה19

New member
גם אמא שלי אוהבת את זה ../images/Emo9.gif

והיא צוחקת מכל הבדיחות שלהם...אפילו הלא מצחיקות...
אתם צריכים לראות את זה

אפילו אני../images/Emo9.gif

איזה פרק הכי אהבת ולמה? הפרק של הפריצה למוזיאון וזה.. בעד או נגד שניצן בשמיניה? בעד שהיא תהיה אבל כבר מורחים ת'טע עם איה יותררר מדיי זמן.. חלאס. חשבת שמולי קשור לשלושת אנשי המסכות? זה היה הכי צפוי בעולם. אבל חשבתי שיפתיעו.. מי השחקן/ית שהוכיחה את עצמה השבוע ולמה? ניצן. היא מדהימה. מה לדעתך יקרה עם שלומיק? אין לי מושג.. לא חשבתי על זה.. סוזי הכלמזי או פזית החנונית? לא ממש משנה.. רוני ונטשה- יכלו לעשות לדניאל יותר ממה שעשו, או שעשו זאת מושלם? אין מילים
איזה זוג עשה לכם את זה השבוע? רק בגלל היום - דורי וניצן
איזו דמות הכי עיצבנה אתכם? אדם התחיל לעצבן..
איך היה השוד של ניני, ניצן ואדם? מדהים. דגנית צריכה לספר לשלומיק על בן או לא? כן.. לא נראה לי קריטי בכלל. איה- הייתה צריכה לשתף פעולה עם פיקאצ`ו או לא? מצד אחד - כל הכבוד לה. מצד שני - היא אף פעם לא יכולה לדעת מה הוא יעשה לה ככה ש.. בעד מי הייתם בויכוח של פרק 100- אדם או דורי? דוריייי פרק 100- מאכזב או לא? לא מה אתם רוצים שיקרה בשבוע הבא? שאיה תחזור כבר..

למעלה