שאלון פסיכי לגמרי

שאלון פסיכי לגמרי

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5. באיזה צבע הפוני שלך? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16.–לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת השטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45. מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?

אני......

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אם יגיע.... 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? SO,WTF,WTH???! 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? בחופשים-10 בערך...כשיש בי"ס 5-6 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? "אהההה כןןןן" 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? NOTHING HURTS LIKE LOVE-DANIEL BEDINGFIELD 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אין לי יחס אלייהם... 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? מה שבא ברוך הבא 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? פקודה מאת דןXDD 11. האם יצא לך לשבור קיר? לע...... 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לגרום לנחמה לא לירוק עליי..... 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? לע 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לע 16.–לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? אימיול... 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? כן....כן....... 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אהממממ 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אנרגיית גובה,בני....תהייה לי בריא 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי לא בא להם?! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי....איזה שאלון זרוק
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי קלמר....ספיר מקרלמת
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר?NOPE 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את דניאל...דיסקמן לא צריך...דניאל ישיר לי...ו....אהמ... 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? את אחיך 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לונדון,כי כייף שם...אנשים נחמדים יותר..... 30. אם היית מגיעה לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "למה דניאל החדיר לך לשם תלשון שלו?" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?: "עולם אנחנו ותו לא"
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לא רוצה לשנות
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? "אוו....כןןן...זה טובבבבבב" [ואם זה באנגלית אז:ITS GOOOD--> מוסקל חחח] 34. מה היה הספר האחרון שקראת? .........NEXT 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? טוווב.....כת השרשרים של ג'ון סינה,מתאבק בסמאקדאון....
36. האם אתה חבר בכת השטן? אני עם ג'ון סינה,לא ברור?!JCCC 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? תזיפים של דניאל
38. האם אתה אלוהים? לא........:-| 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לע 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? שקסי.....נו מה תרוצה?גרר 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט..למרות שבזמן האחרון ספיר ואני לועסות מסויק אנטיביוטיקה כזה..יאקקק ,ממש ענבים ופטל
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? חחחחחחחחח לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? אוייי כן
45. מה מעיר אותך בבוקר? אימא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? תהיו בריאים! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לע 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? יאפ 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? יצור. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אנערף 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא יודעת,אבל התנגחתי בקיר,לא נעים.....
54. על מה אתה חושב כרגע? על תעודתי היפהפיה 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להורגה
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא יודה....
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? עוברת רגיל ,דה? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? את אחותך! 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? שאתה נסיכה? צצצצ...אני מותק,כפרעליי 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? דניאל?לע.... 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מחושמלXDD 62. מה עושה לך את זה? דן 63. מה זה היפי? אתה!!!! 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?לאלוהים! 65. מה היית בגלגול הקודם? סליחה??! 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? פחחחח 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מחברת היסטוריה חחחח 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? חחחחחחחחחחחחחח 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? אין,הכל יאמי 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני כחודשיים,שפעת. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? הוא קירח...... 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? ...... 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? השפן של.... 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מדעים וערבית! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? כלום
,אבקר שם את אחיך..... 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? חחחח...בימינו מגלחים..... 78. על מה תקבל פרס נובל? על אהבה לזולת 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקיXDD 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חדרי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? שאלתי שאלה על שאלה אחרת בתורה.....לא משנה.... 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? מממ.... 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "אני יודעת" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אלוהים
,והוא שולט! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי זה לא זוגי XDD 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי יש בימיינו בשר יותר טעים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? עכבר או אוגר XDD 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? להתחמם
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? חחחחחח המחשב שנדפק:( 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "יש'ך אש?" 92. מה חי בעליית הגג? אחותך 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? המצעד הבריטיXDD 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? טריליון! 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת עליו! 96. למה מגלחים כבשים? כי....צריך צמר לאנשים?
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? סלואו...בכייף 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. Nה? Nj..... 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי...בא לו? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי היה לי מה זה משעמם...זזתי למסן,ביוש
אני שומעת מיוז,פלאג אינ בייבי,חעחע

necky

New member
שלייייייי

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ישחק כדורגל 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? SO? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד לבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 10 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? הייתי יושב בשקט 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? BUBBLEN של בלו 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אין לי יחס 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אין סיכוי 11. האם יצא לך לשבור קיר? עם מכשיר חשמלאי מסוים כן יצא לי 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לנבא את העתיד הנה דוגמא(אני הולך לישון עוד מעט) 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לא משנה 14. יש לך כרטיס תלמיד? היה 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16.–לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? פיפו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מה? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אני נהיה עצוב 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לא יודע 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין לי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אני חושב שמת 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם לא יודעים לשחק 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם כלבים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 אין לי קלמר 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את עצמי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מכונית 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ברצלונה, כי זאת העיר האהובה עליי 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? לא יודע 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? דמיונלציה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? בשעה כזאת אני לא יודע כלום 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? לא יודע 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אני לא קורא ספרים 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? באף אחת 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? לא רוצה לקבל בלון 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לפעמים 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי בא לו 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? ברגע זה מישהו מטריד אותי בפלאפון אבל לא מינית 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? הרעש של השכנים 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? תכלת 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לא יודע 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? ב2.90 אני רוצה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? אחת 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אני מקווה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא זוכר 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא זוכר 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? הידיים שלי 54. על מה אתה חושב כרגע? על המיטה 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לברוח 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא זוכר 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? לא מסתכל עליו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מה זאת השאלה הזאת 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? לא רוצה להוכיח 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? סבתא שלי 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמעט בדיוק כמו שהלכתי לישון 62. מה עושה לך את זה? לחייך כל הזמן ולשמוע מוסיקה חחחחחח 63. מה זה היפי? איזה שאלות דפוקות אין לי כוח כבר 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לאלוהים 65. מה היית בגלגול הקודם? את 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? גם את 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? תמונה של פרפר 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? בטח שלא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שניצל וקריספי(של מקדולנדס) 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני כמה שבועות, היה לי חום 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי בא לו 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? ערפא איכפת לי 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני לא ארגיש לעולם 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אעלים אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? על שינה 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? מה זה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? חחחחחחח 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכר 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכר 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא זוכר(כרגע אני לא זוכר כלום למזלי) 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא מתחלק 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא טעים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? גבינה צהובה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי זה שיעור ספורט 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אף אחת 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? תזרקי תפוח 92. מה חי בעליית הגג? עכבר 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? עשינו עסק 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא יודע 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ 96. למה מגלחים כבשים? כי יש להם הרבה שיער 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא בא לי 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. מה? 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי משמעם לו 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי משעמם לי

מה לסבתא שלך ולחוף של נודיסטים?

:-D..בואנה ערפא, הרגת אותי מצחוק!!!!!!!!חחחחחחחח!!!! חחחחחח:-D :-D :-D

necky

New member
חחחחחחחחחח

לא יודע, בגלל השעה לא היה לי מה לרשום אז סתם זרקתי את זה

למעלה