שאלון פסיכולוגי

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifעונה :)

1. מה שלומך?סבבה מה איתך? 2. בן כמה אתה?מה זה משנה עכשיו ?! 3. מה השם שלך?אריאל למה!? 4. אתה בא לפה הרבה?כן ואתה? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל?כי אני אוהבת סקרים ושאלונים, יש בעיה? 6. באיזה עוד פורומים אתה?איזה אתה? 7. מילה אהובה עלייך?מה זה השאלה הזאת?! 8. זה הכינוי הראשון שלך?כן ושלך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון?12 למה? 10. מכיר את מאור כהן?כן, יש בעיות איתו? 11. אתה הומו?ניראה לך!? 12. אני לא..רוצה שקל?! 13. לפחות לא עכשיו..רוצה להגיד את זה גם לכל העולם? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER?כן מה ניראלך!? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה?אתה לא רואה!? 16. מה אתה אומר?!?מה אני אומרת?! 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג?מעייף, מה אתה חושב!? 18. מחר יש לך מפגש פורום?לא ולך? 19. וואלה?מה אתה לא מאמין?! 20. אמא שלך ערו...אבא שלך ערומקווווו ?! 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גסססססססאתה רואה שעניתי? 22. אה ענית?אתה עיוור או משו!? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח?אתה רואה האלופה!? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך?חברים למה? 25. וואלה גם עליי..וואלה?! 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. ><למה אתה מקווה? 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם!ואם לא באלי? הודגש באמצעות מדגישומטיק
הלך לי טוב :)

../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

1. מה שלומך?הכל בסדר איך אצלך? 2. בן כמה אתה? 14 וחצי,למה? 3. מה השם שלך?עינב אני חושבת לא? 4. אתה בא לפה הרבה? לא תמיד
אתה? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל?אממ לא יודעת אתה? 6. באיזה עוד פורומים אתה?כל מיני אתה? 7. מילה אהובה עלייך? אתה?
8. זה הכינוי הראשון שלך? אני חושבת שכן למה? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? 12-1-2 מתי אתה? 10. מכיר את מאור כהן?מי זה?
11. אתה הומו?לא כי אני בת
אתה?
12. אני לא..וואלה? חחחחחחחחחח 13. לפחות לא עכשיו.. וואלה?
14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? יכול להיות למה? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? כן לצערי, למה? 16. מה אתה אומר?!? כלום אתה? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רע ומר
למה?
18. מחר יש לך מפגש פורום?לא לך? 19. וואלה?כן וואלה לך? 20. אמא שלך ערו...
? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס למה? 22. אה ענית? לא אתה? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח?לא מזה? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? המומינים שוללללטטטטטטטטטטט נכון?
25. וואלה גם עליי..חח וואלה?
26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< כן כן עניתי
עניתי?
27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! מזה הפורום הזה? טל! זו הדרך שלך לפרסמם את הפורום?
אני אגיד ליסמין

elator

New member
ווי

1. מה שלומך? לא משהו 2. בן כמה אתה? 25 3. מה השם שלך? -- 4. אתה בא לפה הרבה? ממש לא 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? שעמם לי 6. באיזה עוד פורומים אתה? כל מיני 7. מילה אהובה עלייך? לא נראה לי שיש לי כזאת 8. זה הכינוי הראשון שלך? לא 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? 6 ככה,עוד מעט 10. מכיר את מאור כהן? לא אישית 11. אתה הומו? לא 12. אני לא.. הממ? 13. לפחות לא עכשיו.. מה? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? כן 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? האמת שלא 16. מה אתה אומר?!? אני חייבת לומר? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? לא יודעת,לא ניסיתי אף פעם 18. מחר יש לך מפגש פורום? לא 19. וואלה? ?? 20. אמא שלך ערו... טוב... 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס אוקיי... 22. אה ענית? דיייי 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? מי? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? desperate housewives 25. וואלה גם עליי.. אתה מכיר בכלל? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< ואם לא? 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! מה יש שם?(עניתי בשאלה.מרוצה?)

yar290

New member
חדשהההה ו..עונהההה

קודם אני בת 14 וחצי מאר שבע וקוראים לי יערההה 1. מה שלומך? למה זה מעניין אותך? 2. בן כמה אתה? למה שאני אגיד לך? 3. מה השם שלך? מה השם שלך? 4. אתה בא לפה הרבה? אתה מנסה להתחיל איתי? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? כי בא לי ו...רגעעע למה אתה כאן? 6. באיזה עוד פורומים אתה? מה זה משנה למה אתה אומר את זה? 7. מילה אהובה עלייך? מה המילה האהובה עליך? 8. זה הכינוי הראשון שלך? מה שלך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? באיזה אתה? 10. מכיר את מאור כהן? מיי זה? 11. אתה הומו? אני ניראת לך כמו אחת? 12. אני לא.. יופי מה אתה רוצה ממני? 13. לפחות לא עכשיו.. מה לא עכשיו? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? מזההההה? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? כן למה אתה שואל? 16. מה אתה אומר?!? אני אומרה ....מה אתה אומר? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג?איך זה באמת? 18. מחר יש לך מפגש פורום? לא יודעת אתה יודע? 19. וואלה? וואלה? 20. אמא שלך ערו... לא אמא שלך ערו?... 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס אז למה אתה ענית? 22. אה ענית? כן ואתה? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח?לא הם דפוקים אתה רוצה? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? מה עליך? 25. וואלה גם עליי.. באמת???? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< יא אללה עניתי מה אתה רוצה? 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! עכשיו?! למי יש כוחחח???

כואבות לי האוזניים:(

>עליך לענות על כל התשובות בשאלה על שאלה..< 1. מה שלומך? בסדר. 2. בן כמה אתה? 16 3. מה השם שלך? דניאל 4. אתה בא לפה הרבה? מבקרת הרבה, כן.. פעם בשבוע ככה.. כותבת פעם בחודש. אבל שאני מחליטה לכתוב אני עונה על כל שאלון. 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? תוצאה של שיעמום. 6. באיזה עוד פורומים אתה?אופנה אלטרנטיבית..רק בגלל השירשורים המגניבים שלהםD: 7. מילה אהובה עלייך? בובליק. 8. זה הכינוי הראשון שלך? כן. 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? מתי שאני עייפה בדרך כלל. 10. מכיר את מאור כהן? כן 11. אתה הומו? כן 12. אני לא.. 13. לפחות לא עכשיו.. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? אכן. 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? כן 16. מה אתה אומר?!? מה אני צריכה לאמר??? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? קצת בעיה. 18. מחר יש לך מפגש פורום? מחר יש לי טיסה. 19. וואלה? וואלה 20. אמא שלך ערו...מההההההההההההההD: איכסP: 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס 22. אה ענית? לא, שאלתי מהD: 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? כמובן. 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? מועדון לילה, קצרים, משחק מכור, החיים זה לא הכל. 25. וואלה גם עליי.. 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם!

מממ....

1. מה שלומך? תלוי, מי שואל? 2. בן כמה אתה? קשה לבדוק בכרטיס האישי שלי? ^_~ 3. מה השם שלך? מה זה משנה? ^^ 4. אתה בא לפה הרבה? אתה שואל את זה הרבה? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? למה אתה...? 6. באיזה עוד פורומים אתה? אתה מנסה לעקוב אחריי? X: 7. מילה אהובה עלייך? גם "מיאו" נחשבת כמילה? 8. זה הכינוי הראשון שלך? הממ... לא? XD 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? קשה לענות על זה בשאלה, אתה יודע? 10. מכיר את מאור כהן? מי? םO 11. אתה הומו? ייתכן. איך אני אמורה לדעת בודאות בגילי? 12. אני לא.. אתה בטוח שאתה לא? ^^ 13. לפחות לא עכשיו.. לא בטוח שעכשיו? מה לגבי אחר-כך? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? כמובן, מי לא? ^^ 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? אתה מסוגל לבדוק לבד, נכון? 16. מה אתה אומר?!? מה אני אומרת, באמת? םO 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? איפה בדיוק שיחקתי תפקיד פסיכולוג? 18. מחר יש לך מפגש פורום? לא יודעת. יתכן, של איזה פורום? 19. וואלה? אמממ... כן? 20. אמא שלך ערו... מה? [הייתי חייבת לזרום...] 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס מאוחר מדי, לא? 22. אה ענית? אתה לא רואה? :} 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? גור ומה...? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? Invader Zim, אבל זה לא משודר יותר בישראל. למה... למהההה!? 25. וואלה גם עליי.. באמאש'ך? O_____O 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< אתה יודע שזה לא טוב לקוות? ^^ 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! מה זה הפורום הזה?

pureK

New member
../images/Emo35.gif

1. מה שלומך? תסלח לי אם אתעלם ממך? 2. בן כמה אתה? אני רואה שלא. אתה לא יודע שלעולם לא שואלים אישה לגילה? 3. מה השם שלך? לא הייתי רוצה שידעו שאני איתך, אפשר להשאר חסויה? 4. אתה בא לפה הרבה? אתה מוכן להפסיק להתייחס אליי בלשון זכר? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? באמת למה? 6. באיזה עוד פורומים אתה? אתה עוקב אחרי? 7. מילה אהובה עלייך? מזתמרת? 8. זה הכינוי הראשון שלך? לא לימדו אותך לא לחטט לא בעניניך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? רוצה לבוא להקריא לי סיפור לילה טוב או סתם מחכה שאלך כבר? 10. מכיר את מאור כהן? הוא משלך? 11. אתה הומו? אתה מתכוון להומוסקסואל או הומוסאפיינס? 12. אני לא.. ומה אם תחשוב שוב? 13. לפחות לא עכשיו.. אופה! התחילו הספקות? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? למה לי לדפדף? מה זה, ספר? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? כמה קיבלת בהבעה? 16. מה אתה אומר?!? בדקית האוזניים השנתית שלך לא היום? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? זה לא אתה שמזיין לי בשכל? 18. מחר יש לך מפגש פורום? מפגשי פורום התקיימו בתקופת הרומאים, הידעת שהאימפריה נפלה לפני כמה שנים? 19. וואלה? איפה היית באלף ומשהו השנים האחרונות? 20. אמא שלך ערו... מה עם כבוד למשחה, שמעת על חיה כזו? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס. וואלה? 22. אה ענית? עוד לא ניקית את עדשות המשקפיים? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? נדמה לי או שאני לא מעודכנת? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? של מי השורה הזאת בכלל?! 25. וואלה גם עליי.. אז עכשיו נוכל להיות חברים? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< למה זה מטריד אותך עד כדי כך שאתה מקווה? 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! נכון שסתם בחרת מספרים ואמרת שזה פורום כדי שאני אתחיל לחפש ואז אתאכזב?

Ofek The Diva

New member
מנסה לענות חח

1. מה שלומך?יהיה בסדר לא? 2. בן כמה אתה?כמה נראה לך? 3. מה השם שלך?מסקרן אותך אה? 4. אתה בא לפה הרבה?בטח מה לא שמת לב? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל?למה אתה פה? 6. באיזה עוד פורומים אתה?למה אתה שואל? 7. מילה אהובה עלייך?מה שלך? 8. זה הכינוי הראשון שלך? למה זה מעניין אותך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? 10. מכיר את מאור כהן? מכיר את יוסי מימון? 11. אתה הומו? ואבא שלך? 12. אני לא..מה אתה לא? 13. לפחות לא עכשיו..עכשיו לא מה? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER?מה זה? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה?כן ואתה? 16. מה אתה אומר?!?למה אתה לא מקשיב?!?! 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג?איך זה להיות כמו מטומטם? 18. מחר יש לך מפגש פורום?איזה פורום? 19. וואלה?יוסי? 20. אמא שלך ערו...מה קרה נעצרת באמצע? חעע 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס- חח מה אתה מחקה את גור ואוח 22. אה ענית? אתה לא? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? כמו כולם לא? חעחחע 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך?אתה בטוח שאתה רוצה לדעת? 25. וואלה גם עליי.. וואלה? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< מה אני כמוך? מדלגת? 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! בטוח שמגניב שם?

talush2005

New member
חחחחח עוננה

טוב אני מזהירה מראש שזה לא מצחיק או משהו כמו שבטח חלקו עשו פה סתם משעמם לי ואני מחפשת איך להעביר את הזמן. . 1.מה שלומך? מתי יהיה טוב? 2. בן כמה אתה? נגמרו לך השאלות? 3. מה השם שלך? למה תמיד שואלים את זה? 4. אתה בא לפה הרבה? למה לא? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? למה לא? 6. באיזה עוד פורומים אתה? למה זה מעניין? 7. מילה אהובה עלייך? מדוע? 8. זה הכינוי הראשון שלך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? באיזה שעה שוקעת השמש? 10. מכיר את מאור כהן? מי לא מכיר אותו? 11. אתה הומו? גם בנות יכולות להיות הומו? 12. אני לא.. 13. לפחות לא עכשיו.. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? מי לא? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? אתה חושב שאני טפשה? 16. מה אתה אומר?!? למה תמיד צריך להגיד משהו? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? 18. מחר יש לך מפגש פורום? לאיזה פורום יש מפגש מחר? 19. וואלה? נענע? 20. אמא שלך ערו... 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס 22. אה ענית? מה יש לענות על זה? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? אה? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? באיזה ערוץ? 25. וואלה גם עליי.. 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! - מה מגניב שם?

דללה

New member
נו טוב :)

1. מה שלומך? בסדר מה איתך? 2. בן כמה אתה? 18 ואתה? 3. מה השם שלך? שני ושלך? 4. אתה בא לפה הרבה? האמת פעם ראשונה שאני פה.. כמה אתה בא לפה? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? אין לי מושג... אולי אתה יודע? 6. באיזה עוד פורומים אתה? הרבה... מה איתך? 7. מילה אהובה עלייך? וואלה? 8. זה הכינוי הראשון שלך? לא.. למה? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? מה אכפת לך? 10. מכיר את מאור כהן? ברור!! מי? 11. אתה הומו? לא ואתה? 12. אני לא.. נו אז למה אתה מציק לי? 13. לפחות לא עכשיו.. אז מתי? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? ברור! אתה לא? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? כן למה? 16. מה אתה אומר?!? מי אתה בכלל? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? מעפן איך לך? 18. מחר יש לך מפגש פורום? לא ולך? 19. וואלה? באמא שלי... למה אתה שואל? 20. אמא שלך ערו... מה?
21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס.. נו אז מה? 22. אה ענית? למה לא? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? בטח.... מה זה? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? ארתור... מה עליך? 25. וואלה גם עליי..באמא שלך? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< לא מאמין לי? 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! לא בא לי.. מה תעשה לי? וואו זה היה הזוי

למעלה