שאלון פסיכולוגי

B o N u s

New member
שאלון פסיכולוגי

>עליך לענות על כל התשובות בשאלה על שאלה..< 1. מה שלומך? 2. בן כמה אתה? 3. מה השם שלך? 4. אתה בא לפה הרבה? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? 6. באיזה עוד פורומים אתה? 7. מילה אהובה עלייך? 8. זה הכינוי הראשון שלך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? 10. מכיר את מאור כהן? 11. אתה הומו? 12. אני לא.. 13. לפחות לא עכשיו.. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? 16. מה אתה אומר?!? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? 18. מחר יש לך מפגש פורום? 19. וואלה? 20. אמא שלך ערו... 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס 22. אה ענית? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? 25. וואלה גם עליי.. 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם!

B a r r B e e

New member
עונה...

1. מה שלומך? יכול להיות יותר רע? 2. בן כמה אתה? בת כמה אני ניראית? 3. מה השם שלך? את/ה לא יודע/ת לקרוא? 4. אתה בא לפה הרבה? פעם בחודש-חודשיים נחשב הרבה? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? מה לך לא משעמם לפעמים?! 6. באיזה עוד פורומים אתה? מכיר/ה את פורום הפרעות חרדה? 7. מילה אהובה עלייך? חרא נחשב? 8. זה הכינוי הראשון שלך? למה ראית אותי בכיוני אחר? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? לא יודעת. את/ה? (
)
10. מכיר את מאור כהן? מי? 11. אתה הומו? בת יכולה להיות הומו? 12. אני לא.. אה לא? 13. לפחות לא עכשיו.. מה ז"א? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? למה יש לך משהו אחר? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? לא? 16. מה אתה אומר?!? מה?!? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? את/ה הפסיכולוג לא?! 18. מחר יש לך מפגש פורום? יש לי? 19. וואלה? מה? 20. אמא שלך ערו... באמת?? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס וואלה?!? 22. אה ענית? למה אסור? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? מתי ראית אותי רואה את זה? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? יש לי תוכנית אהובה?! 25. וואלה גם עליי.. איזה? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< מה לא?! 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! חייבת?!

hilonet14

New member
עונה... :)

1. מה שלומך? מעולה...! 2. בן כמה אתה? 14 3. מה השם שלך? הילה 4. אתה בא לפה הרבה? אני דיי חדשה.. נראה לי שאני יבוא הרבה 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? כי הוא כיפייי 6. באיזה עוד פורומים אתה? רובי וויליאמס... 726 תיכנסו.....! טופ 10 7. מילה אהובה עלייך? בקיצור... אני חורשת עליה... חחיחי 8. זה הכינוי הראשון שלך? איזה כינוי?... 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? זה משתנה אתמול 2 וחצי בלילה 10. מכיר את מאור כהן? לא 11. אתה הומו? כן אני אוהבת בנים! 12. אני לא.. אני לא אוהבת ללמוד 13. לפחות לא עכשיו.. מה לא עכשיו?! 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? נמממממ 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? נננננמממממממממממממממ 16. מה אתה אומר?!? מואהההה 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? מרתק פשוט! 18. מחר יש לך מפגש פורום? נננננמממממממ 19. וואלה? אעההה 20. אמא שלך ערו... מההההההה!???? חעחעחעחעעחעחעחעחעחעח 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס חחחחחח אתה מוזר 22. אה ענית? כן יש בעיות?... אתה סוטה ברמות! 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? זה גגגגגססססססססססססס הייתי פעם 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? בובספוג חיחיח 25. וואלה גם עליי.. רציני.. בוא נפתח מועדון מעריצים!!!!! 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< יאפפפפ 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! בוא לפורום 726 ותגיד רובי וויחליאמס מלך! ואז אני יבוא לשלך! ^.^

עונה

1. מה שלומך? בסדר יחסית 2. בן כמה אתה? 15.8 3. מה השם שלך? שירלי 4. אתה בא לפה הרבה? לא ממש 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? כי כיף לענות על שאלונים 6. באיזה עוד פורומים אתה? הרבה פורומים 7. מילה אהובה עלייך? קטסטרופה 8. זה הכינוי הראשון שלך? ממש לא 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? סביבות חצות 10. מכיר את מאור כהן? אממ נראה לי שכן... שמעתי עליו פעם 11. אתה הומו? לא 12. אני לא.. 13. לפחות לא עכשיו.. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? כן 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? אה? 16. מה אתה אומר?!? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? לא יודעת 18. מחר יש לך מפגש פורום? אין 19. וואלה? 20. אמא שלך ערו... 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס 22. אה ענית? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? לא חחח 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? השיר שלנו 25. וואלה גם עליי.. 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם!

B o N u s

New member
../images/Emo124.gifאני מזכיר

צריכים לענות בשאלה על שאלה!~ 1. מה שלומך? למה אתה שואל?

hilonet14

New member
אוקיי עכשיו היבנתי.. ננסה שוב?

1. מה שלומך? מה איכפת לך? 2. בן כמה אתה? מה אני? 3. מה השם שלך? יש לי שם? 4. אתה בא לפה הרבה? אתה חושב? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? מה אני בפורום? 6. באיזה עוד פורומים אתה? מה זה פורום? 7. מילה אהובה עלייך? מה עליך? 8. זה הכינוי הראשון שלך? אתה רואה עוד כינוי?.. 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? אני הולכת לישון?.. 10. מכיר את מאור כהן? מה? 11. אתה הומו? אאאאאאההההההה??????? 12. אני לא.. מה אתה לא? 13. לפחות לא עכשיו.. מה לא עכשיו? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? מה זה? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? אתה דפוק? 16. מה אתה אומר?!? רגע אז אתה דפוק? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? אני פסיכולוג? ישששששששש 18. מחר יש לך מפגש פורום? באמת? 19. וואלה? טיפו? 20. אמא שלך ערו... מה? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס מה גס? 22. אה ענית? על מה עניתי? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? גור ומוח? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? יש דבר כזה? 25. וואלה גם עליי.. מה עליך? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< טפו וטפו??....... 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! באמת????

D:

1. מה שלומך? מה שלומך? 2. בן כמה אתה? בן כמה אתה? 3. מה השם שלך? מה שמך? 4. אתה בא לפה הרבה? אתה בא לכאן הרבה? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? למה אתה נמצא פה בכלל? 6. באיזה עוד פורומים אתה? באיזה פורומים אתה נמצא? 7. מילה אהובה עלייך? מה המילה שאתה אוהב? 8. זה הכינוי הראשון שלך? זה הכינוי הראשון ש'ך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? באיזו שעה אתה נכנס למיטה? 10. מכיר את מאור כהן? אתה מכיר אותו? 11. אתה הומו? אתה הומו? 12. אני לא.. אתה לא? 13. לפחות לא עכשיו.. לא עכשיו? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? אתה משתמש בדפדפן הזה? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? אתה ענית?! 16. מה אתה אומר?!? מה אתה אומר?!!!!!!!! 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? באמת איך זה? 18. מחר יש לך מפגש פורום? לך יש מחר מפגש פורום? 19. וואלה? וואלה?! 20. אמא שלך ערו... מה? D: 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס זה גס? 22. אה ענית? מה? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? אתה רואה את זה? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? מה התוכנית טלוויזיה האהובה עלייך? 25. וואלה גם עליי.. מה גם עלייך? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< אתה ענית הכל שאלה בשאלה? 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! אתה בפורום 1362?

sims 4 life

New member
עונה../images/Emo107.gif../images/Emo178.gif

1. מה שלומך?בסדר 2. בן כמה אתה?ב*25/11- 11 3. מה השם שלך?אריאל 4. אתה בא לפה הרבה?תלוי 5. למה אתה בפורום הזה בכלל?כדי לקחת שאלונים לפורום סימס 577 |פרסומת סמויה| 6. באיזה עוד פורומים אתה?סימס ולפעים wwe 7. מילה אהובה עלייך?beach? 8. זה הכינוי הראשון שלך?לא 9. באיזה שעה אתה הולך לישון?9:30 10. מכיר את מאור כהן?מוכר לי 11. אתה הומו?אני שונא אותם איך אני יהיה כזה?
12. אני לא..גמאני לא.. 13. לפחות לא עכשיו..אני גם לא יהיה.. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER?לפעמים 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה?כן.. 16. מה אתה אומר?!?!שזה שאלון מוזר! 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג?רע.. 18. מחר יש לך מפגש פורום?לא.. 19. וואלה?.co.il 20. אמא שלך ערו...התכוונת לשלך? ערומה! 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס 22. אה ענית?כן 23. אה אתה גם רואה גור ואוח?כן 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך?לא 'דע 25. וואלה גם עליי.. 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם!חיה ונראה..

ניסיון../images/Emo152.gif

1. מה שלומך?בסדר,מה איתך? 2. בן כמה אתה?זה משנה? 3. מה השם שלך?למי אכפת? 4. אתה בא לפה הרבה?למה לי?
5. למה אתה בפורום הזה בכלל?כי משעממם לי אולי? 6. באיזה עוד פורומים אתה?למה לי להגיד-.-? 7. מילה אהובה עלייך?הא? 8. זה הכינוי הראשון שלך?לא למה? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון?יש מישהו שהולך לישון כל פעם באותה השעה? 10. מכיר את מאור כהן?מי זה? 11. אתה הומו?למה? 12. אני לא..שקל? 13. לפחות לא עכשיו..אחר כך כן? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER?יש מישהו שעדיין עושה את זה? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה?לא בדקת? 16. מה אתה אומר?!?מה?? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג?איך אתה מרגיש עם זה? 18. מחר יש לך מפגש פורום?זה משנה? 19. וואלה?האתר? 20. אמא שלך ערו...הא? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס-יש מישהו שלא מכיר את זה? 22. אה ענית?אה שאלת? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח?יש מישהו חוץ ממני שרואה את זה? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך?אני חייבת לבחור אחת? 25. וואלה גם עליי..אתה לא שם לב מה אני כותבת בכלל? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< ואם לא,מה תעשה לי? 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם!-למה מה קרה?

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. מה שלומך
למה אתה שואל? 2. בן כמה אתה
בת כמה אני נראית לך? 3. מה השם שלך
מזה עניינך? 4. אתה בא לפה הרבה
לא שמת לב? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל
אולי כי באלי? 6. באיזה עוד פורומים אתה
מה אכפת לך? 7. מילה אהובה עלייך
תגיד, אתה רוצה לשגע אותי או מה? 8. זה הכינוי הראשון שלך
מה נראה לך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון
למה? 10. מכיר את מאור כהן
יש מישהו שלא מכיר?! 11. אתה הומו
איך בת יכולה להיות הומו? 12. אני לא..- יופי לך!! 13. לפחות לא עכשיו..- טוב! 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER
אתה לא? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה
אתה לא יכול פשוט לבדוק בעצמך? 16. מה אתה אומר
אתה חירש? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג
אני אמורה להרגיש כמו פסיכולוגית? 18. מחר יש לך מפגש פורום
רוצה גם לבוא? 19. וואלה
נענע? 20. אמא שלך ערו...- או שלא... 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס- וואו! 22. אה ענית
מה אכפת לך? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח
לא כבר עברתי את הגיל? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך
אמרו לך פעם שאתה חופר? 25. וואלה גם עליי..- שמחה בשבילך! 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< - יופי שאתה מקווה... 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! - לא באלי!

shahar1989

New member
עונה

1. מה שלומך? הכל טוב מה איתך? 2. בן כמה אתה? 17, זה באמת מעניין? 3. מה השם שלך? אם הוא יהיה חפצ'ה אתם עדיין תאהבו אותי? 4. אתה בא לפה הרבה? דווקא כן, ואת? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? מה אכפת לך באיזה פורומים אני? 6. באיזה עוד פורומים אתה? זה יעזור לי עם אני אגיד? 7. מילה אהובה עלייך? למה? 8. זה הכינוי הראשון שלך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? ואם אני אגיד 7 תצחקו עליי? 10. מכיר את מאור כהן? כי אתה אוהב אותו? 11. אתה הומו? וזה מפריע? 12. אני לא.. (אני גם לא זה בסדר..) 13. לפחות לא עכשיו.. (אני שמחה על האנפורמציה..) 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? מה זה? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? חוץ מ12-13 שלא היו שאלות.. 16. מה אתה אומר?!? מאיפ הגיע השאלון הזה? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? רק אני חושבת שזה מעבצן? 18. מחר יש לך מפגש פורום? למה אתה רוצה לפגוש אותי? 19. וואלה? מה וואלה? 20. אמא שלך ערו...מהה? אמא שלי ערו? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס ועם עניתי, מה תעש לי? 22. אה ענית? מי אני? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? מה זה? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? אתה אוהב טלויזיה? 25. וואלה גם עליי.. זאת בכלל לא שאלה חבוב!! 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< כשאין שאלה לא עונים שאלה..חיחחיי 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! אם אני באה לפורום אתה בא לקומונה 17937? (שם מממש מגניבב!! )

TALLLLi

New member
:)

1. מה שלומך? בסדר גמור מה איתך?! 2. בן כמה אתה? 17 ואתה? 3. מה השם שלך? טלי ולך? 4. אתה בא לפה הרבה? ת'אמת..לא כ"כ..ואתה?! 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? לא משעמם לך לפעמים?! 6. באיזה עוד פורומים אתה? עברי לידר! 7. מילה אהובה עלייך? סבב',ר-צ-ח..מה קורה?! 8. זה הכינוי הראשון שלך? ממ...מי זוכר?! 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? 3,4 לפנות בוקר... 10. מכיר את מאור כהן? אני אמורה להכיר? 11. אתה הומו? אין שאלה למין השני? 12. אני לא.. באמאש'ך?! 13. לפחות לא עכשיו.. מה אתה רציני כאילו?? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? כן? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? לא... 16. מה אתה אומר?!? ראית מזה?! 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? מישהו אמר שאני פסיכולוג? 18. מחר יש לך מפגש פורום? למה לא הודיעו לי?!
19. וואלה? YAHOO 20. אמא שלך ערו...אה??? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס 22. אה ענית? בשאלה... 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? זה קיים עדין? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? אי אר...ו..של מי השורה הזאת? {רק בגלל שצריך לענות בשאלה..} 25. וואלה גם עליי.. יאא איזה קטע..רציני?! 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< סתכל למעלה...
27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם!"הנה אני בא...."

chuti

New member
עונה

1. מה שלומך? הכל טוב 2. בן כמה אתה? 13.5 3. מה השם שלך?הילה 4. אתה בא לפה הרבה? פעם ביום 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? כי משעמם לי..מה זה למה? 6. באיזה עוד פורומים אתה? תראו בחתימה..מוזמנים 7. מילה אהובה עלייך? ? 8. זה הכינוי הראשון שלך? מה? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? מתי שבא לי 10. מכיר את מאור כהן? לא 11. אתה הומו? לא ואתה? 12. אני לא.. כה בטח 13. לפחות לא עכשיו..מממ יש לך משו לספר? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? כן 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? כן 16. מה אתה אומר?!? מה שאתה אומר 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג?ממ מה? 18. מחר יש לך מפגש פורום? לא 19. וואלה? כן 20. אמא שלך ערו... לא עובד בכתב... 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס וואלה לא ידעתי 22. אה ענית? לא 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? לא =/ 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? האלופה 25. וואלה גם עליי..וואלה 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< כן קרציה 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם ממממ נחשוב

I N S T I N C T

New member
עונה../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

1. מה שלומך?מעולה 2. בן כמה אתה?13 3. מה השם שלך?שיר 4. אתה בא לפה הרבה?כה 5. למה אתה בפורום הזה בכלל?כי אני אוהבת שאלונים וסקרים
6. באיזה עוד פורומים אתה?הראל סקעת 7. מילה אהובה עלייך?אהבה
8. זה הכינוי הראשון שלך?לא.. 9. באיזה שעה אתה הולך לישון?מתי שבא לי.. חופשים 3 ושיש לימודים 11-12 10. מכיר את מאור כהן?מוכר לי השם.. 11. אתה הומו?לאאא 12. אני לא.. 13. לפחות לא עכשיו.. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER?לפעמים 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה?כה 16. מה אתה אומר?!?כה 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג?רעעעעע 18. מחר יש לך מפגש פורום?לא 19. וואלה?וואלה 20. אמא שלך ערו... 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס חחחחח 22. אה ענית?לא :p 23. אה אתה גם רואה גור ואוח?לא מה אני אהבלה?! חח 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך?ארתור 25. וואלה גם עליי.. 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! טוב

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

1. מה שלומך? הכל טוב ואתה?
2. בן כמה אתה? אני בת.14.הידד.
3. מה השם שלך? חסוי.
4. אתה בא לפה הרבה? פעם הייתי באה הרבה.עכשיו כבר לא.
5. למה אתה בפורום הזה בכלל?כי משעמם לי
6. באיזה עוד פורומים אתה?האלופה,מיכאלה,טב"ע,הפיג'מות
ויש עוד אבל אני לא זוכרת
7. מילה אהובה עלייך?הידד.
8. זה הכינוי הראשון שלך?ירדנדן
9. באיזה שעה אתה הולך לישון?מתי שאני נרדמת בעיקרון.
10. מכיר את מאור כהן? כן
11. אתה הומו? אני אוהבת בנים זה בטוח.
12. אני לא.. לא חשבתי שכן
13. לפחות לא עכשיו.. אז יש מצב?
14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER?
15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? כן
16. מה אתה אומר?!? מה שאתה שומע
17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? לא מלהיב
18. מחר יש לך מפגש פורום? לא
19. וואלה? נענע
20. אמא שלך ערו... בה.
21. אל תענה על שאלה 20.. זה גסססססססמאוחר מידי
22. אה ענית? כן
23. אה אתה גם רואה גור ואוח? שונאת את זה
24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? דרייק וג'וש
25. וואלה גם עליי.. מעולה
נשב לראות את זה ביחד
26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< עניתי אל דאגה
27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם!איזה פורום זה?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ester6

New member
אני?

1. מה שלומך? הכל טוב
מה איתך? 2. בן כמה אתה? בת כמה נראה לך שאני? 3. מה השם שלך? בשביל מה יש כינוי? 4. אתה בא לפה הרבה? כן, למה לא? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? סתם שיעמום.. זה קורה לך לפעמים? 6. באיזה עוד פורומים אתה? כל מיני.. באיזה אתה? 7. מילה אהובה עלייך? צריכה להיות לי מילה אהובה? 8. זה הכינוי הראשון שלך? ראית אותי עם כינוי אחר? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? זה ממש תלוי.. באיזה שעה אתה הולך לישון? 10. מכיר את מאור כהן? לא. אני אמורה להכיר אותו? 11. אתה הומו? אני בת.. איך אני יכולה להיות הומו?! 12. אני לא.. וואלה? אתה בטוח? 13. לפחות לא עכשיו.. ועכשיו?? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? כן.. אתה מכיר מישהו שלא? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? זה מה שאמורים לעשות.. לא?! 16. מה אתה אומר?!? אתה לא שומע?? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? אני פסיכולוג? טוב לדעת.. 18. מחר יש לך מפגש פורום? לא. וגם אם היה אני לא חושבת שהייתי הולכת, לך יש? 19. וואלה? אה? מה הקטע של "הוואלה" הזה שאתה תוקע בלי קשר לכלום? 20. אמא שלך ערו... אה?? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס.. דיי, באמת? 22. אה ענית? לא. עברתי את כיתה ג'. אתה עברת או עוד לא? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? לא. משעמם לי בחיים? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? השיר שלנו ונימלטים! מה שלך? 25. וואלה גם עליי.. וואלה.. אז למה אתה לא מצטרף לפורומים האלה? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< גם אני..? 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! איזה פורום זה?

Miss Menta

New member
עונה ../images/Emo28.gif

1. מה שלומך? אחלה. 2. בן כמה אתה? 13. 3. מה השם שלך? שרית. 4. אתה בא לפה הרבה? ברור
. 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? כי אני אוהבת לענות על שאלונים. 6. באיזה עוד פורומים אתה? כל מיני .... :] 7. מילה אהובה עלייך? בננה. D: 8. זה הכינוי הראשון שלך? ממממממ .. שריתוש? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? כשאני עייפה. 10. מכיר את מאור כהן? כן מטלנובלה בע"מ לא? 11. אתה הומו? ברור. סתם!1 לא. 12. אני לא.. יופי כי אני בונה עלייך P: 13. לפחות לא עכשיו.. אל תהיה, בשבילי!
14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? לא, התקינו לי מקסטון. 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? כן. 16. מה אתה אומר?!? מה שאתה רואה
17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? אחלה. 18. מחר יש לך מפגש פורום? נופ. 19. וואלה? כן. 20. אמא שלך ערו... מה? סתם. ח.D: 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס חחחח 22. אה ענית? כן.
23. אה אתה גם רואה גור ואוח? לאא. 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? השיר שלנו. 25. וואלה גם עליי.. אה, לא גור ואוח? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< כן כן. 27. בוא לפורום 1362 מאגניב שם! |פרסומת סמויה|

למעלה