שאלון פסיכולוגי מס' 7007

שאלון פסיכולוגי מס' 7007

גיל: מין: ועכשיו לשאלות נא להתרכז: 1. האם מראש אתה יודע שאתה הולך לענות על השאלון הזה ? 2. האם שאלה מס' אחת גרמה לך להחליט לענות על השאלון למרות שתחילה סברת שלא תענה עליה? 3. האם נתקלת בפורום הזה בטעות ? או שמתוך כוונה באת לכאן לענות או לצפות בסקרים? 4. אתה חושב שעל טעויות צריכים לשלם? 5. אם ענית כן, אנא שלח את פרטי כרטיס האשראי אליי במסר והשב על שאלה 6. 6. יש לך אפשרות גיהוץ לסכומים גבוהים? 7. לדעתך, האם יש להסיר שאלונים מוזרים ופסיכולוגים כמו זה מהפורומים? 8. אתה חושב הרבה על משמעות השאלות בשאלון זה? (וגם על השאלה הזאת) 9. מה לדעתך שאלון זה יכול לגרום לאנשים חסרי סבלנות שמתמודדים איתו? 10. האם יש לך סבלנות לשאלה האחרונה ? 11. האם עכשיו כשסיימת אתה מרגיש בהרבה יותר טוב עם עצמך ומסופק? בהצלחה , לרשותך 12 דקות לענות על השאלון . עם סיום מילוי שאלון זה לחץ על הכפתור "שלח תגובה" שנמצא למטה

CrazyYoYo

New member
תשובות

גיל: 13 מין: זכר ועכשיו לשאלות נא להתרכז: 1. האם מראש אתה יודע שאתה הולך לענות על השאלון הזה ? כן 2. האם שאלה מס' אחת גרמה לך להחליט לענות על השאלון למרות שתחילה סברת שלא תענה עליה? לא 3. האם נתקלת בפורום הזה בטעות ? או שמתוך כוונה באת לכאן לענות או לצפות בסקרים? אפשרות 2 4. אתה חושב שעל טעויות צריכים לשלם? לא, מטעויות צריך ללמוד ולהמשיך הלאה 5. אם ענית כן, אנא שלח את פרטי כרטיס האשראי אליי במסר והשב על שאלה 6. 6. יש לך אפשרות גיהוץ לסכומים גבוהים? לא 7. לדעתך, האם יש להסיר שאלונים מוזרים ופסיכולוגים כמו זה מהפורומים? לא 8. אתה חושב הרבה על משמעות השאלות בשאלון זה? (וגם על השאלה הזאת)לא 9. מה לדעתך שאלון זה יכול לגרום לאנשים חסרי סבלנות שמתמודדים איתו? העברת שעמום 10. האם יש לך סבלנות לשאלה האחרונה ? כן 11. האם עכשיו כשסיימת אתה מרגיש בהרבה יותר טוב עם עצמך ומסופק? לא ממש.. אבל היה נחמד

../images/Emo39.gifעונה..

גיל:12 מין: נקבה ועכשיו לשאלות נא להתרכז: 1. האם מראש אתה יודע שאתה הולך לענות על השאלון הזה ? מה?? 2. האם שאלה מס' אחת גרמה לך להחליט לענות על השאלון למרות שתחילה סברת שלא תענה עליה? מה זה השאלות האלה??? 3. האם נתקלת בפורום הזה בטעות ? או שמתוך כוונה באת לכאן לענות או לצפות בסקרים? חברה סיפרה לי עליו.. 4. אתה חושב שעל טעויות צריכים לשלם? תלוי איזה 5. אם ענית כן, אנא שלח את פרטי כרטיס האשראי אליי במסר והשב על שאלה 6. 6. יש לך אפשרות גיהוץ לסכומים גבוהים? 7. לדעתך, האם יש להסיר שאלונים מוזרים ופסיכולוגים כמו זה מהפורומים? כן=/ 8. אתה חושב הרבה על משמעות השאלות בשאלון זה? (וגם על השאלה הזאת) מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה??? 9. מה לדעתך שאלון זה יכול לגרום לאנשים חסרי סבלנות שמתמודדים איתו? להשתגע. כמוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10. האם יש לך סבלנות לשאלה האחרונה ? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11. האם עכשיו כשסיימת אתה מרגיש בהרבה יותר טוב עם עצמך ומסופק? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

עונה

גיל: 14 מין: נ' ועכשיו לשאלות נא להתרכז: 1. האם מראש אתה יודע שאתה הולך לענות על השאלון הזה ? נראה לי 2. האם שאלה מס' אחת גרמה לך להחליט לענות על השאלון למרות שתחילה סברת שלא תענה עליה? לא 3. האם נתקלת בפורום הזה בטעות ? או שמתוך כוונה באת לכאן לענות או לצפות בסקרים? בכוונה 4. אתה חושב שעל טעויות צריכים לשלם? בטח 5. אם ענית כן, אנא שלח את פרטי כרטיס האשראי אליי במסר והשב על שאלה 6. 6. יש לך אפשרות גיהוץ לסכומים גבוהים? אין לי כרטיס אשראי כפרהה 7. לדעתך, האם יש להסיר שאלונים מוזרים ופסיכולוגים כמו זה מהפורומים? לא חח זה מצחיק 8. אתה חושב הרבה על משמעות השאלות בשאלון זה? (וגם על השאלה הזאת) אני ידועת שאין לו משמעות אז חבל על המאמץ 9. מה לדעתך שאלון זה יכול לגרום לאנשים חסרי סבלנות שמתמודדים איתו? להשתגע 10. האם יש לך סבלנות לשאלה האחרונה ? נראה לי 11. האם עכשיו כשסיימת אתה מרגיש בהרבה יותר טוב עם עצמך ומסופק? לא חח

../images/Emo45.gif

1. האם מראש אתה יודע שאתה הולך לענות על השאלון הזה ? הגדירי "מראש". כשראיתי את כותרת ההודעה, החלטתי לענות עליה- אם לזו הכוונה, אז התשובה היא כן. 2. האם שאלה מס' אחת גרמה לך להחליט לענות על השאלון למרות שתחילה סברת שלא תענה עליה? כפי שאמרתי, החלטתי שכן אענה על השאלות עוד לפני שראיתי את תוכן ההודעה =_= 3. האם נתקלת בפורום הזה בטעות ? או שמתוך כוונה באת לכאן לענות או לצפות בסקרים? טעות? אף אחד לא טמן לי מלכודת לבוא לכאן. באתי מתוך שיעמום אני מניחה. 4. אתה חושב שעל טעויות צריכים לשלם? תלוי אילו טעויות. 5. אם ענית כן, אנא שלח את פרטי כרטיס האשראי אליי במסר והשב על שאלה 6. למה לשלם... את טעות? או שמא אני טועה ואת זה בכלל אתה. הא, נו מילא oO 6. יש לך אפשרות גיהוץ לסכומים גבוהים? אנ'לא מגהצת. 7. לדעתך, האם יש להסיר שאלונים מוזרים ופסיכולוגים כמו זה מהפורומים? לאלא, בכלל לא. אני אוהבת שאלונים מתוחכמים. 8. אתה חושב הרבה על משמעות השאלות בשאלון זה? (וגם על השאלה הזאת) יש לי דברים אחרים, קצת חשובים יותר, לחשוב עלייהם :} תודה. 9. מה לדעתך שאלון זה יכול לגרום לאנשים חסרי סבלנות שמתמודדים איתו? להגיע לשאלה זו, לקרוא אותה, להתרגז ולחזור בחזרה לפורום מבלי לשלוח את התשובות לשאלון זה. 10. האם יש לך סבלנות לשאלה האחרונה ? Try me. 11. האם עכשיו כשסיימת אתה מרגיש בהרבה יותר טוב עם עצמך ומסופק? ח, לא.

../images/Emo9.gif

גיל:14 מין:נקבה ועכשיו לשאלות נא להתרכז: 1. האם מראש אתה יודע שאתה הולך לענות על השאלון הזה ?כן 2. האם שאלה מס' אחת גרמה לך להחליט לענות על השאלון למרות שתחילה סברת שלא תענה עליה?לא 3. האם נתקלת בפורום הזה בטעות ? או שמתוך כוונה באת לכאן לענות או לצפות בסקרים?מתוך כוונה 4. אתה חושב שעל טעויות צריכים לשלם?כן 5. אם ענית כן, אנא שלח את פרטי כרטיס האשראי אליי במסר והשב על שאלה 6. 6. יש לך אפשרות גיהוץ לסכומים גבוהים?לא 7. לדעתך, האם יש להסיר שאלונים מוזרים ופסיכולוגים כמו זה מהפורומים?לא 8. אתה חושב הרבה על משמעות השאלות בשאלון זה? (וגם על השאלה הזאת)לא 9. מה לדעתך שאלון זה יכול לגרום לאנשים חסרי סבלנות שמתמודדים איתו?להתאבד
10. האם יש לך סבלנות לשאלה האחרונה ?כן 11. האם עכשיו כשסיימת אתה מרגיש בהרבה יותר טוב עם עצמך ומסופק?נורא בהצלחה , לרשותך 12 דקות לענות על השאלון . עם סיום מילוי שאלון זה לחץ על הכפתור "שלח תגובה" שנמצא למטה

../images/Emo110.gif

1. האם מראש אתה יודע שאתה הולך לענות על השאלון הזה? כן
2. האם שאלה מס' אחת גרמה לך להחליט לענות על השאלון למרות שתחילה סברת שלא תענה עליה? הא?
3. האם נתקלת בפורום הזה בטעות ? או שמתוך כוונה באת לכאן לענות או לצפות בסקרים? לא בטעות.. באתי כדי לענות 4. אתה חושב שעל טעויות צריכים לשלם? לא 5. אם ענית כן, אנא שלח את פרטי כרטיס האשראי אליי במסר והשב על שאלה 6. 6. יש לך אפשרות גיהוץ לסכומים גבוהים? ^ 7. לדעתך, האם יש להסיר שאלונים מוזרים ופסיכולוגים כמו זה מהפורומים? לא 8. אתה חושב הרבה על משמעות השאלות בשאלון זה? (וגם על השאלה הזאת) אינלי שמץ מה אני חושבת
9. מה לדעתך שאלון זה יכול לגרום לאנשים חסרי סבלנות שמתמודדים איתו? לשבור את הראש?
10. האם יש לך סבלנות לשאלה האחרונה ? כן 11. האם עכשיו כשסיימת אתה מרגיש בהרבה יותר טוב עם עצמך ומסופק? לא חחח אבל כיף לענות

למעלה