שאלון פסח

Drorrrrrr

New member
שאלון פסח ../images/Emo157.gif ../images/Emo26.gif

1. מתי בפעם האחרונה מצאת את האפיקומן? 2. מה קיבלת תרומתו? 3. איזה שיר פסח את/ה הכי אוהב/ת? 4. מצה- כן או לא? 5. איזו מכה הכי שווה מבין עשר המכות? 6. את/ה יודע/ת לשיר את "אחד מי יודע" עד 13? 7. מה המאכל הכי שווה של פסח [מהצלחת הזו נו
]? 8. מרור או חרוסת? 9. עוף או עגל? 10. תירוש או יין לבן? 11. מה נשתנה הלילה הזה? 12. כולנו מסובים או אני בסלון מול הטלויזיה מחפש/ת מה לראות? 13. פסח

מיאו. ../images/Emo25.gif

1. מתי בפעם האחרונה מצאת את האפיקומן? המ, אני אף פעם לא מצאתי אותו
לא שאני זוכרת, לפחות. אבל אמרו לי שכשהייתי ממש קטנה מצאתי. 2. מה קיבלת תמורתו[תרומתו
]?
ע"ע שאלה 1. 3. איזה שיר פסח את הכי אוהבת? המפ, אחד מי יודע? 4. מצה- כן או לא? עם שוקולד. 5. איזו מכה הכי שווה מבין עשר המכות? דם. או צפרדעים. אני חושבת שדם. 6. את/ה יודע/ת לשיר את "אחד מי יודע" עד 13? לא. 7. מה המאכל הכי שווה של פסח? נראלי שהקניידלעך. אבל רק אלה של סבתא.
8. מרור או חרוסת? לא זה ולא זה. 9. עוף או עגל? ממ, נו, לוידעת. 10. תירוש או יין לבן? תירוווש
11. מה נשתנה הלילה הזה? עושים את הפסח אצלנו. ויהיה כיף. 12. כולנו מסובים או אני בסלון מול הטלויזיה מחפשת מה לראות? כולנו מסובים. כי אצל סבאסבתא מצד אבא לא יתנו לי לזוז מטר, ועם הצד השני כיף. 13. פסח
פסח.[?!?!]

HermioneCamila

New member
אה...

1. אני מוצאת כל שנה ! חוץ משנה שעברה.. וזאת שלפניה... אהמממ... 2. קיבלתי אממ.. 50 ש"ח ... בכל פעם שמישהו מוצא אפיקומן כולם מקבלים 50 ש"ח ... פרס ניחומים לכולם... 3.כל השירים של פסח מגעייילייים.. ! בעע.. 4.לאאא.. מצה זה חרא ! היא משמינה.. והיא מגעייילה... 5. דם.. וחושך ! חושך זה מאאאגניב.. 6.אממ לא.. 7.שום דבר, בפסח זה זמן טוב לעשות דיאטה... 8. שניהם איכס.. 9. לאא ! רוצחחחים !! <אורלי צימחונית.. !> 10.יין לבן.. 11.כלום כלום כלום... עדיין הולכים לסבתא, ועדיין סובלים נשיקות מכל מיני אנשים שרואים פעם ב47 שנה.. כלום =( 12. כולנו מסובים =( ... 13. פסח זה חרא... מצידי לישון כל השבוע הזה...

בלה

1. מתי בפעם האחרונה מצאת את האפיקומן? אין לי מזל בזה.. 2. מה קיבלת תרומתו? :/ 3. איזה שיר פסח את/ה הכי אוהב/ת? לא אוהבת. 4. מצה- כן או לא? איכס. פעם אהבתי. 5. איזו מכה הכי שווה מבין עשר המכות? דם... 6. את/ה יודע/ת לשיר את "אחד מי יודע" עד 13? לא. 7. מה המאכל הכי שווה של פסח [מהצלחת הזו נו ]? לא אוהבת את המאכלים האלו. 8. מרור או חרוסת? שום דבר. 9. עוף או עגל? איכס. דיי. אם כבר אז עוף. 10. תירוש או יין לבן? תירוש.! 11. מה נשתנה הלילה הזה? כלום. 12. כולנו מסובים או אני בסלון מול הטלויזיה מחפש/ת מה לראות? טלווזיה. 13. פסח? בלע. אני לא בנאדם של פסח. אוהבת -

crazy4tc

New member
../images/Emo12.gif

1. מתי בפעם האחרונה מצאת את האפיקומן? לא מצאתי, אצלנו הילדים מחביאים 2. מה קיבלת תרומתו? גם לא קיבלתי
מקבלים מתנות לפני זה... 3. איזה שיר פסח את/ה הכי אוהב/ת? המממ... "אחד מי יודע..." 4. מצה- כן או לא? כן ולא
5. איזו מכה הכי שווה מבין עשר המכות? בכורות |רוצחת|
6. את/ה יודע/ת לשיר את "אחד מי יודע" עד 13? רק אם ההגדה של פסח לידי
7. מה המאכל הכי שווה של פסח [מהצלחת הזו נו ]? חרוסת- הדבר היחידי שאני אוהבת 8. מרור או חרוסת? חרוסתתת
9. עוף או עגל? לאאאאא אני צמחונית!!! 10. תירוש או יין לבן? תירווש
11. מה נשתנה הלילה הזה? שהלילה אני לא אוכל להיות במחשב
12. כולנו מסובים או אני בסלון מול הטלויזיה מחפש/ת מה לראות? כולנו מסובים
13. פסח? ...?

../images/Emo157.gif../images/Emo155.gif../images/Emo157.gif

1. מתי בפעם האחרונה מצאת את האפיקומן?אני כול שנה כמעט מוצאת את האפיקומן אני ואחותי הילדות היחידות בפסח
2. מה קיבלת תרומתו?כסף 3. איזה שיר פסח את/ה הכי אוהב/ת?הממ אחד מי יודע? 4. מצה- כן או לא? דפנטלי לא!! 5. איזו מכה הכי שווה מבין עשר המכות?צפרדע
6. את/ה יודע/ת לשיר את "אחד מי יודע" עד 13?חחח רק עם עזרת ההגדה 7. מה המאכל הכי שווה של פסח [מהצלחת הזו נו ]?אין ממש 8. מרור או חרוסת?שניהם לא 9. עוף או עגל? אני לא אגיד שאני צמחונית אבל אני פשוט לא אוכלת עוף(חוץ מבצורת שניצל) או עגל 10. תירוש או יין לבן?תירוש!! 11. מה נשתנה הלילה הזה?שעכשיו אנחנו חוגגים את הפסח כמשפחה מצומצמת
12. כולנו מסובים או אני בסלון מול הטלויזיה מחפש/ת מה לראות?בפסח הזה אני מתארת לעצמי שאני אהיה מול הטלויזיה 13. פסח?...במילה אחת rules חחחח

למעלה