שאלון פסח

Victem

New member
שאלון פסח../images/Emo155.gif

שם: גיל: מתי התעוררת היום? מרגיש את פסח מתקרב? אתה אוהב את החג הזה? מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? מה עשית עד כה בחופש? היה כיף? מה התיכנונים שלך לערב החג? ולשאר החופש? אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? את כולה? שומר על כשרות? עשיתם כבר נקיון פסח? ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? יצא לך פעם לשאול את הכושיות? מה עשית בפסח שעבר? מתכוון ללמוד בחופש? אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: חג שמח לכולם

sweet shir

New member
עונה

שם: שיר גיל: 13 מתי התעוררת היום? ב-8, היה לבן דוד שלי בר-מצווה
מרגיש את פסח מתקרב? כה! אכלתי היום בבוקר מצברייט
אתה אוהב את החג הזה? יאפ! הרבה חופש
מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? מצברייט מה עשית עד כה בחופש? ישתי, הלכת לקניון, נפגשתי מחברות והלכתי לבר מצווה. היה כיף? כן מה התיכנונים שלך לערב החג? אל סבא וסבתא ולשאר החופש? לישון
אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? כן.. את כולה? עד הקטע של האוכל..
שומר על כשרות? לא עשיתם כבר נקיון פסח? לא ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? לא..חחחח יצא לך פעם לשאול את הכושיות? נראה לי מה עשית בפסח שעבר? אממ.. לא יודעת מתכוון ללמוד בחופש? לצערי, כן.. הפציצו אותנו בפול שיעורים..
אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: כעת אני רואה ש"ש בערוץ 2..

sukrazit

New member
עונההה

שם: סיון גיל: 14 מתי התעוררת היום? 10 וחצי מרגיש את פסח מתקרב? כה אתה אוהב את החג הזה? כה מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? מצה עם שוקולד מה עשית עד כה בחופש? כלום.. היה כיף? כן היה כיף לעשות כלום! מה התיכנונים שלך לערב החג? לאכול עם המשפחה וזהו ולשאר החופש? ללכת לסופרלנד,ללונה פארק ולבאולינג אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? כן קצת את כולה? לא שומר על כשרות? כן עשיתם כבר נקיון פסח? כן ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? לא חח יצא לך פעם לשאול את הכושיות? כן מה עשית בפסח שעבר? אממ לא זוכרת... מתכוון ללמוד בחופש? רק קצת אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: לא..

kate162

New member
../images/Emo3.gif

שם:....קייט גיל:....15 מתי התעוררת היום?.... 9:30 מרגיש את פסח מתקרב? ....לא,אני אפילו לא יודעת מתי זה יוצא
אתה אוהב את החג הזה?...קצת מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה?...חרוסת מה עשית עד כה בחופש?...כלום היה כיף?....לא מה התיכנונים שלך לערב החג?...לשבת ולאכול עם המשפחה ולשאר החופש?...לצאת עם חברות אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה?...לא את כולה?...לא שומר על כשרות?....לא עשיתם כבר נקיון פסח?....כן, היום
ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי?....עכשיו כן יצא לך פעם לשאול את הקושיות?....לא מה עשית בפסח שעבר?....לא זוכרת מתכוון ללמוד בחופש?...אין לי ברירה, נתנו לי מלא שיעורים

עונה~

שם: קרן גיל: עוד חודש ומשהו 14 מתי התעוררת היום? 13:30....
מרגיש את פסח מתקרב? לגמרי אתה אוהב את החג הזה? כן!! מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? קנידעלך מה עשית עד כה בחופש? כל מיני היה כיף? כן מה התיכנונים שלך לערב החג? לשיר עם המשפחה ולעשות חיים ולשחק עם בת דודה שלי המתוקה והקטנה. ולשאר החופש? שיעורים,חברים,הצגות.כל מיני אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? כן את כולה? כן שומר על כשרות? כן עשיתם כבר נקיון פסח? כן.אבל עוד לא סיימנו ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? כן!! יצא לך פעם לשאול את הכושיות? כן מה עשית בפסח שעבר? מי זוכר מתכוון ללמוד בחופש? חייבים..
אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות?

dana re3

New member
עונההה

שם:דנה גיל:14 וחצי מתי התעוררת היום?12 מרגיש את פסח מתקרב?כןןן אתה אוהב את החג הזה?מאודדד מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה?
מה עשית עד כה בחופש?יצאתי עם חברים.. היה כיף?כן מה התיכנונים שלך לערב החג?לעשות ליל הסדר בבית
ולשאר החופש?אין עוד אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה?כן את כולה?את רובה שומר על כשרות?כן עשיתם כבר נקיון פסח? ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי?לא חח יצא לך פעם לשאול את הכושיות?כן מה עשית בפסח שעבר?מה עשיתי? ליל סדר... מתכוון ללמוד בחופש?קצת.. אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן:

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

שם: קרן
מתי התעוררת היום? ב-8 וחצי כי יצאנו לטיול..
מרגיש את פסח מתקרב? ממ לא
אתה אוהב את החג הזה? לא כל כך..
מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? מי מלחחח
מה עשית עד כה בחופש? טיילתי, הייתי בחזרות, נפגשתי עם חברות, הייתי בקניון, עשיתי שיעוריםם..
היה כיף? נחמדד
מה התיכנונים שלך לערב החג? ללכת לסדר פסח אצל סבתא וסבא
ולשאר החופש? אני טסה לטורקיה
אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? יאפפ
את כולה? אולי מדלגים על 3 עמודים
שומר על כשרות? לא
עשיתם כבר נקיון פסח? לא
ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי?נקי כן, מסדור לא
יצא לך פעם לשאול את הכושיות? חח כןן
מה עשית בפסח שעבר? הייתי בניו יורקקקקקק
מתכוון ללמוד בחופש? ממ לא..
אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: פסח שמחחחחחחח :) הודגש באמצעות מדגישומטיק

ady18

Well-known member
תשובות

שם:יעל גיל:22 מתי התעוררת היום?11 מרגיש את פסח מתקרב?כן אתה אוהב את החג הזה?לא מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה?קנידלך ומצה מטוגנת מה עשית עד כה בחופש? היה כיף? מה התיכנונים שלך לערב החג?אצל דודים ולשאר החופש? אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה?חצי את כולה? שומר על כשרות?קצת עשיתם כבר נקיון פסח?בערך ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי?כן יצא לך פעם לשאול את הכושיות?כן שהייתי קטנה מה עשית בפסח שעבר?רגיל מתכוון ללמוד בחופש? אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן:

Emi25

New member
אני

שם: אמיליה גיל: 25 (היה לי יום הולדת לפני 5 ימים) מתי התעוררת היום? ב8 וחצי, לא יכולה לקום מאוחר. מרגיש את פסח מתקרב? ככה... אתה אוהב את החג הזה? כן מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? אוגיות של פסח מה עשית עד כה בחופש? איזה חופש? אני עובדת היה כיף? ממש לא מה התיכנונים שלך לערב החג? אני נוסאת לאימא שלי באשקלון ולשאר החופש? כלום אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? כן כי באלה של אימא שלי שומר מצוות את כולה? נראה לי שכן שומר על כשרות? לא... עשיתם כבר נקיון פסח? לא ממש מנקה, רק קצת ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? בית שלי נקי בדרך כלל יצא לך פעם לשאול את הכושיות? מה??? מה עשית בפסח שעבר? אותו דבר מתכוון ללמוד בחופש? אני לא לומדת אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן:

../images/Emo203.gifעונהנהנהנהנהנהנהנהנה

שם:רונה
מרגיש את פסח מתקרב?חח לצערי כן..:( אתה אוהב את החג הזה?לא.. מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה?שום דבר ת'אמת..
מה עשית עד כה בחופש?הרבה בילוים ויציאות
היה כיף?חח כן
מה התיכנונים שלך לערב החג?לחפש ת'אפיקומן לאכול וכו'? נו באמת לא יודעת
ולשאר החופש?עדיין לא סגור אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה?כן.. את כולה?חח כן=/ שומר על כשרות?כן עשיתם כבר נקיון פסח?אפשר לומר שכןXP ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי?ככה ככה..
יצא לך פעם לשאול את הכושיות?כן
מה עשית בפסח שעבר?לא זוכרת מתכוון ללמוד בחופש?אכן כן..לצערי אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן:כואבת לי השן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

No NiCk15

New member
../images/Emo15.gifעונה../images/Emo9.gif

שם:אירנה גיל:13(עוד 7 ימים) מתי התעוררת היום?6 לצערי(כי הייתי צריכה לצאת מוקדם לטיול..) מרגיש את פסח מתקרב?כן אתה אוהב את החג הזה?מאוד מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה?העוף^^ מה עשית עד כה בחופש?יצאתי לסרט,הלכתי לטיול,לקניון ועוד כלמיני דברים.. היה כיף?מאוד מה התיכנונים שלך לערב החג?לאכול?
ולשאר החופש?סתם כלמיני בילויים וזה.. אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה?כן את כולה?כן שומר על כשרות?כן עשיתם כבר נקיון פסח?לא ממש ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי?ככה ככה יצא לך פעם לשאול את הכושיות?כן מה עשית בפסח שעבר?לאזוכרת מתכוון ללמוד בחופש?כן אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן:חזרתי מטיול בגליללללDDD:

..

שם: שיר גיל: 14 וחצי מתי התעוררת היום? לא התעוררתי כי לא ישנתי
מרגיש את פסח מתקרב? כה אתה אוהב את החג הזה? אהאא מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? מרק עם קניידלעך חח מה עשית עד כה בחופש? הרבהה הרבה היה כיף? מאוד מה התיכנונים שלך לערב החג? סבא וסבתא ולשאר החופש? הלוואי שכל שבוע יהיה כמו השבוע הזה.. במיוחד כמו אתמול+היום אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? בטח את כולה? אממ כן..? שומר על כשרות? ברור עשיתם כבר נקיון פסח? כן בערך ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? חחח... רובו יצא לך פעם לשאול את הכושיות? קושיותת לא כושיות.. וכן בגיל קטן יותר מה עשית בפסח שעבר? הייתי באיללתתת מתכוון ללמוד בחופש? אממ אני חייבת
אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: היה לי הלילה הכי מושלם בעולם
ולא ישנתי כל הלילה ורקדתי מלא ו... טוב אני אעצור פה.. חח

not normal one

New member
עונה

שם: יובל גיל: 15 מתי התעוררת היום? עשר וחצי מרגיש את פסח מתקרב? לא ממש אתה אוהב את החג הזה? מתה עליו מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? מצברייט!! מה עשית עד כה בחופש? הרבה :] היה כיף? מאוד מה התיכנונים שלך לערב החג? לעשות את ליל הסדר?
ולשאר החופש? לא יודעת.. אבל אני מאוד מקווה שיהיה סיור מגניב בת"א :) אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? עם אמא כמו שלי אין כל כך ברירה..
את כולה? כנ"ל שומר על כשרות? רק בפסח
עשיתם כבר נקיון פסח? בערך ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? כמעט יצא לך פעם לשאול את הכושיות? ברור מה עשית בפסח שעבר? לא זוכרת מתכוון ללמוד בחופש? עם כל העבודות אין כל כך ברירה... אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: לא תודה

עונה

שם:יסמין גיל:13 מתי התעוררת היום?12 מרגיש את פסח מתקרב?ככה ככה אתה אוהב את החג הזה?לא (חוץ מהחופש הארוך :p) מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה?לחם ... חחח מה עשית עד כה בחופש?כלום היה כיף?כה כלום זה דבר כיפי ביותר !!! חחח מה התיכנונים שלך לערב החג?לא יודעת ולשאר החופש?שעורים .... :( אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה?כה את כולה?לא שומר על כשרות?לא עשיתם כבר נקיון פסח?לא ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי?לא ממש יצא לך פעם לשאול את הכושיות?לפני 100000 שנה בערך .... מה עשית בפסח שעבר?אההה לא זוכרת מתכוון ללמוד בחופש?אין לי ממש ברירה אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: אהה אין לי ...

עונה../images/Emo3.gif

שם:צביה גיל:17 מתי התעוררת היום? 6 וחצי מרגיש את פסח מתקרב?מאוד!!! אתה אוהב את החג הזה?לא! מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה?אמ...חרוסת יאמיי מה עשית עד כה בחופש?למדתי (למבחנים.. חח) וניקיתי את הבית היה כיף?ללמוד-לא! לנקות-כן! מה התיכנונים שלך לערב החג?סדר עם חצי עולםםם חחח ולשאר החופש?להיות עם חברים,ללמוד קצת :( ,כל מיני... אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה?כן את כולה?כן שומר על כשרות?כן עשיתם כבר נקיון פסח?הרוב-כן ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי?כן יצא לך פעם לשאול את הכושיות?חחחח כן מה עשית בפסח שעבר?המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מתכוון ללמוד בחופש?יש לי ברירה? אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן:אמ.... מה אתם רוצים עוד לדעת? חחחחחח

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שם: אוריין גיל: 15 מתי התעוררת היום? 11 ומשהו מרגיש את פסח מתקרב? קצת אתה אוהב את החג הזה? בערך מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? לא משהו ספציפי מה עשית עד כה בחופש? קצת לימודים, מבחן, סרט, מפגשים.. שיעמום התבטלות טלוויזיה והרבה מחשב היה כיף? נחמד מה התיכנונים שלך לערב החג? להיתקע בבית ולרדוף אחרי בני דודים קטנים? יהיה טעים ולשאר החופש? לא משהו מיוחד, כיף בעיקר אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? כן את כולה? כן אבל לא כולם.. שומר על כשרות? כן
עשיתם כבר נקיון פסח? לא ממש ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? כל כך לא יצא לך פעם לשאול את הכושיות? כן מה עשית בפסח שעבר? ת'אמת שהייתי בכלל בספרד מתכוון ללמוד בחופש? בסוף שלו.. לצערי אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: התחלתי דיאטה.. משעמם לי.. ואני מעוצבנת

R o t e m 1 5

New member
../images/Emo80.gifעונה

שם: רותם גיל: 14.5 מתי התעוררת היום? 9 וחצי מרגיש את פסח מתקרב? כן אתה אוהב את החג הזה? מאוד מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? מצות מה עשית עד כה בחופש?הייתי באילת
היה כיף? מאוד מה התיכנונים שלך לערב החג? אין ולשאר החופש? מחשב טלוויזיה
אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? כן את כולה? לא שומר על כשרות? כן עשיתם כבר נקיון פסח? לא יודעת
ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? לא
יצא לך פעם לשאול את הכושיות?כן ניראה לי מה עשית בפסח שעבר? לא זוכרת מתכוון ללמוד בחופש? חייבת
אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: אני אוהבת את טלי שרון
לא קשור אמרתם

נעים מאוד קודם כל../images/Emo13.gif

שם:קסם גיל:22 וחצי מתי התעוררת היום? ב 08:00 מרגיש את פסח מתקרב?כן אתה אוהב את החג הזה? פעם אהבתי מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה?חרוסת מה עשית עד כה בחופש?כשהייתי תלמידה, פשוט התבטלתי טוטאלוס היה כיף?מאד מה התיכנונים שלך לערב החג?לעשות ליל סדר ולהפגש עם החבר ולשאר החופש?אין הרבה מה לעשות כי חוהמ"פ אני עובדת אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה?אכן את כולה?כןןןןןןןןן שומר על כשרות?בערך עשיתם כבר נקיון פסח?כן ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי?באמת נקי. יצא לך פעם לשאול את הכושיות?נראה לי כן מה עשית בפסח שעבר?לא משהו מיוחד מתכוון ללמוד בחופש?לא אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן:כן! מעצבן אותי שבחג הזה שוחטים כבשים, החג אינו חג חירות מבחינתי כל עוד בעלי החיים חיים תחת מרותם של בני האדם אשר גוזלים חופש מיצורים חיים חאירם וחוגגים את החופש שלהם! חג שמח

My self and i

New member
נעעעעעעעע../images/Emo110.gif

שם: שרית:) גיל: 12 וחצי. מתי התעוררת היום? 11
מרגיש את פסח מתקרב? כן. אתה אוהב את החג הזה? כן. מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? קניידלך. מה עשית עד כה בחופש? וואו די הרבה. הייתי בתחרות ריקודים עם אנה ארונוב
, סרט, עוד סרט, לונה פארק:) ועוד. היה כיף? כן, מאוד. מה התיכנונים שלך לערב החג? הומ רגיל כאילו >.> ולשאר החופש? אני נוסעת לצפון
אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? יאפ. את כולה? יש מצב. שומר על כשרות? בפסח? כן. עשיתם כבר נקיון פסח? כן. ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? חחחחחח המפ, יש לי עוד כמה דברים לנקות אבל הוא באמת נקי. יצא לך פעם לשאול את הכושיות? כן. מה עשית בפסח שעבר? האמת שאני לא זוכרת
הא נסענו לאילת ולא זוכרת
מתכוון ללמוד בחופש? כן, בטח. אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: שאין לי כח לכלום. והאייסי לא מתחבר לי

B A W

New member
עונהננהנה

שם:---- גיל: חמש עשרה וחצי מתי התעוררת היום? שבע...
לא הודיעו לי שהתבטלו היום התיגבורים, ואני כמו מטומטמת גם הגעתי לבית הספר! מרגיש את פסח מתקרב? יאפ, תפסתם אותי באמצע ניקיון אתה אוהב את החג הזה? ככה...אני שונאת לנקות מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? את תפוחי האדמה של סבתא... מה עשית עד כה בחופש? תיגבורים, נקיונות, שינה, אימונים, ביקור בחדרה, ויציאה למסעדה... היה כיף? השינה האימונים, חדרה, והמסעדה! מה התיכנונים שלך לערב החג? ללכת לדודה שלי (יאפי...לא! אני רוצה לסבתא, כפרה עליה!) ולשאר החופש? ללמוד ללמוד, ועוד קצת ללמוד... אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? יאפ, והשנה זה הולך להיות כזה סבל! את כולה? כן שומר על כשרות? כן עשיתם כבר נקיון פסח? אני באמצע...רק החדר שלי נשאר, כל הבית כבר נקי! ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? לא, אני מבולגנת תחת! יצא לך פעם לשאול את הכושיות? חחחחח לא... מה עשית בפסח שעבר? הייתי באילת עם חברה... מתכוון ללמוד בחופש? יאפי אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: כן אני שומעת את hips dont lie והוא מתנגן בלופים. הוא כבר יצא לכולם מהתחת, ואני נורא נהנית לשמוע אותו...וחוץ מזה מעניין אותי לדעת מי יישבר קודם, אני או בני משפחתי (אני מהמרת עליהם...) חג שמח לכולם

למעלה