שאלון פלייליסט

S m e l l y Cat

New member
אוי זה דווקא כיף

1. איך העולם רואה אותי? josh ritter - good man אינני איש כי אם אישה ): 2. איך החברים שלי רואים אותי? לנון - who has seen the wind האא. איים מג'יקול... 3. איך אני רואה את עצמי?ub40 - king חגגדשכגדא מה זה התשובות האלה 4. איך אני רואה את החברים שלי? I've Seen All Good People של יס ואו נחמד. 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? Dziewczyno חחחחחחחחח זה פולנית אני לא יודעת מה זה אומר. אבל השיר שמח 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? panda bear - i'm not 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? family conference. משפחתי חושקת בי בסתר אוו אינססט אני אוהבת 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? i'll believe in anything 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?guess how much i love you 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? dead on arrival 11. עצה טובה בשבילי: Nineteen Hundred And Eighty Five ?!?! אוי זה שיר יפה אבל נשאיר אותו קצת כבר נחזור לשאלון..... נגמר הבה נמשיך 12. העצה שאני מממליץ לחברים? הילדה שלי 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? every you every me חח פלסיבו? :Z 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? לו לו של כוורת 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? we can work it out חחחחחחחחחח נחמד. 16. ובהלוויה שלי? benbag chair הו יהיה שמייח 17. ובברית של הבן שלי? bryter layter
תינוק בר מזל. 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? i am the walrus הוו אהבה ברת מזל הלוואי ויקדישו לי אותו יום אחד. 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? song to sing when i'm lonely אוי זה שיר נחמד תכף אמשיך. נגמר 20. איך יהיה לי מחר? all i really want 21. למה אני כאן? i was born אוקיי ואו נשבעת שזה מה שיצא. באלוקים אוקיי? בחיי אימי. בחיי אבי ואחותי הקטנה. 22. איך אנשים מבינים אותי? enterlude 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? i'm a believer 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? the serious deception מתוך הארי פוטר.5. 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? blue would be blue אני בספק 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מאחורי הגדר הלבנה של מתי כספי וגרוניך 27. איך תהיה השנה הזו? track 3 חחחחחחח . 28. מתי אני אשמח?queen bitch 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? little sister 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? the tallywood string quartet - queer 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? all that jazz
32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? fade to black להתראות הלכתי להעלם לתוך שחור אני אוהבת את זה כל כך... 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? you make me like charity של הנייף
34. איך החיים נכון לעכשיו? amity של אליוט סמית ממ החיים הם ידידות. 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? block of wood 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? portable's men society כל כך נכון. הניידות תשתלט על העולם 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? if i fell חחחח אם איפול. זה יפה זה די עמוק כשחושבים על זה.... 38. מה עשיתי אתמול? the pollenated girls 39. מה אני אעשה מחר? horn intro 40. מה מרגיז אותי? jealousy ואו נכון... 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? starter 42. מה אני הכי שונא\ת? dondante אני אפילו לא יודעת מה זה אומר. להתראות לקח לי שנים...

limors2

Well-known member
חחחחח טראק 3. כה עמוק ומלא משמעות.

i was born הכי טוב!! וזה שתפלי לקבר. זה של ג'ייסון קסטרו אולי?

limors2

Well-known member
האא חבל.

בדיוק שמעתי את של ג'ייסון, לפני דקה וכ-25 שירים!

למעלה