שאלון פלאפונים

CAM1LA

New member
שאלון פלאפונים

1. יש לך פלאפון צבעוני? 2. לפלאפון שלך יש שם? 3. אם כן, איך קוראים לו? 4. זה בן או בת? 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: 9. כמה רינגטונים יש לך? 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? 13. אם זה רינגטון, איזה? 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? 15. אם יש לך שיר, איזה? 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? 17. כמה אנימציות זזות יש לך? 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? 22. איזה חברת פלאפון יש לך? 23. אתה מרוצה ממנה? 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? 25. איזה סוג פלאפון יש לך? 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? 30. יש לך אינפרא אדום? 31. יש לך mp3 בפלאפון? 32. יש לך מצלמה בפלאפון? 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? 34. יש לך bigtalk? 35. אתה שולח הרבה sms? 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? 45. יש לך רמקול בפלאפון? 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים?

Ssu

New member
עונההה

1. יש לך פלאפון צבעוני?כן.. 2. לפלאפון שלך יש שם?לא ממש.. רעיון טוב.. מממ.. מעכשיו!! 3. אם כן, איך קוראים לו?יויה.. 4. זה בן או בת?בן.. כפרה עליו.. 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי?גיי.. 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות?קצת.. אבל זורמים.. 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון:ממממממ..דשא.. שמיים.. עננים.. קשת בענן.. וזה קצה סירטון.. למי שיש סאמסונג אולי ידע.. 9. כמה רינגטונים יש לך?הרבה.. לא סופרת.. 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך?הרבה.. לא סופרת.. אין כוח.. 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם?צלצול.. 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? רינגטון.. 13. אם זה רינגטון, איזה?תלוי למי.. 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר?רגיל.. 15. אם יש לך שיר, איזה? 16. כמה אנימציות רגילות יש לך?מממ.. נו לא בופרת.. 17. כמה אנימציות זזות יש לך?כנ"ל.. 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך:פרח.. 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: שני יצורים נותנים בראש אחד לשני.. 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון?לא.. 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה?שלושה.. 22. איזה חברת פלאפון יש לך?סלקום.. 23. אתה מרוצה ממנה?כן.. 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? 25. איזה סוג פלאפון יש לך?סאמסונג.. 26. מה הדגם של הפלאפון שלך?934.. 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך?לא.. 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה?שניים.. 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה?כן.. וכן.. 30. יש לך אינפרא אדום?לא.. 31. יש לך mp3 בפלאפון?לא.. 32. יש לך מצלמה בפלאפון?לא.. בקרוב.. 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? 34. יש לך bigtalk?לא.. 35. אתה שולח הרבה sms?בערך.. 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון?12.. 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים?לפעמים.. 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט?הרבה.. 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת?שום הודעה.. לא אוהבת הודעות קוליות.. 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי?פלאפון.. 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון?בפלאפון.. 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון?מה רע..? 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון?הוווו.. אין כוח לבדוק.. כי אצלי צריך לספור.. 45. יש לך רמקול בפלאפון?לא.. 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי?בלי.. 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת?מקורי.. 48. מה הצבע של הפלאפון שלך?אפור.. כסוף.. 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום?קצת מיותר.. 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים?הישנים..

אני עונה:

1. יש לך פלאפון צבעוני?כן 2. לפלאפון שלך יש שם? 3. אם כן, איך קוראים לו? 4. זה בן או בת? 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות?כן.. 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון:ציור לש טיפה, שרשום :חיוך מביא קסמים: 9. כמה רינגטונים יש לך?ואללה לא זוכרת 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך?לא יודעת 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם?גם וגם 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון?ריטונג 13. אם זה רינגטון, איזה?חגיגה-שרית חדד! 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר?צליל חיוג 15. אם יש לך שיר, איזה? 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? 17. כמה אנימציות זזות יש לך?3 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: הטיפה.. 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון?כן 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה?2 22. איזה חברת פלאפון יש לך?פלאפון!!!!!!! 23. אתה מרוצה ממנה?כן 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? 25. איזה סוג פלאפון יש לך? 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך?כן 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה?כן,ולא גולשת הרבה. 30. יש לך אינפרא אדום?לא:( 31. יש לך mp3 בפלאפון?לא 32. יש לך מצלמה בפלאפון?לא 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? 34. יש לך bigtalk? 35. אתה שולח הרבה sms?כן 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת?לבנתיים-אין שהורדה... (תביאו לי רעיונות..) 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי?פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון?לא 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון?אין להם ילדות.. 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון?100000 לא יודעת אבל אמרו לי שזה הרבה 45. יש לך רמקול בפלאפון?כן 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי?בלי 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת?מקורי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך?כסף וכחול 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים?

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gifועעוונננהנהה

1. יש לך פלאפון צבעוני? כן 2. לפלאפון שלך יש שם? לא חח 3. אם כן, איך קוראים לו? -- 4. זה בן או בת? אין לי מושג 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? אולי חח 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? סטרייט אני מקווה. טוב נו לפחות בנתיים הוא לא יצר מהאראון 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? ביותר 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: פו הדב והחמור עם רקע ירוק מהמםם 9. כמה רינגטונים יש לך? 3. כי הפלאפון החרא שלי לא מקבל רינגטונים! 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? לא ספרתי 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? צלצול 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? עם הפלאפון 13. אם זה רינגטון, איזה? 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? רגיל 15. אם יש לך שיר, איזה? 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? אין 17. כמה אנימציות זזות יש לך? אין 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? רק אחד הורדתי 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? 5. לא זוכרת איזה 22. איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' 23. אתה מרוצה ממנה? כן 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? 25. איזה סוג פלאפון יש לך? sony ericson 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? מ... לא זוכרת האמת...
27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? כן! 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? יש, לא גולשת הרבה. יקררר30 . יש לך אינפרא אדום? לא 31. יש לך mp3 בפלאפון? לא 32. יש לך מצלמה בפלאפון? לא 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? 34. יש לך bigtalk? מה זה? 35. אתה שולח הרבה sms? כן 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? 12 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? לא ממש 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? כן 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? אני הקלטתי 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? פלא 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? שעון 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? הכל!! פשוט הכל! 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? מוגזם 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? המוןןן 45. יש לך רמקול בפלאפון? כן 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? אין לי אז אני לא יודעת 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? אי אפשר להחליף אצלי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? לבן ותכלת 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? ואווווווווו 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? את הישנים והטובים! למה מכריחים את כולנו למות מסרטן?!?!

איזה שאלון חמוווווווווווווד

דרך אגב אני חדשה
. יש לך פלאפון צבעוני?יאפ 2. לפלאפון שלך יש שם?יאפ 3. אם כן, איך קוראים לו?נושי
4. זה בן או בת?בת 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו?עכשיו המצאתי לו את השם הזה 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי?סטרייט 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות?נממ לא
8. תאר את הרקע שלך בפלאפון:זה רקע עם פרחים כחולים 9. כמה רינגטונים יש לך?די הרבה
10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך?הרבה
11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם?גם וגם 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון?זה רינגטון 13. אם זה רינגטון, איזה?חסוי
14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר?שיר 15. אם יש לך שיר, איזה?שוב חסוי 16. כמה אנימציות רגילות יש לך?אין לי 17. כמה אנימציות זזות יש לך?" 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך:" 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: " 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון?אני מנסה
21. כמה משחקים יש לך, ואיזה?אין לי 22. איזה חברת פלאפון יש לך?סלקום 23. אתה מרוצה ממנה?יאפ 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף?אני מרוצה מסלקום 25. איזה סוג פלאפון יש לך?כאילו שאני זוכרת
26. מה הדגם של הפלאפון שלך?" 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך?יאפ 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה?זה הראשון 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה?יש ואני לא גולשת הרבה 30. יש לך אינפרא אדום?למה צריך אינפרא אדום בפלאפון?!
31. יש לך mp3 בפלאפון?נופ 32. יש לך מצלמה בפלאפון?נופ 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו?אין לי מצלמה 34. יש לך bigtalk? לא 35. אתה שולח הרבה sms?לא באיזה גיל קנו לך פלאפון?10 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים?פעם 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט?יאפ 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת?הודעה שבאה עם הפלאפון 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי?פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון?מהפלאפון 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד?אוהו המון דברים (מוזרים) 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון?שזה לא טוב לקבל קרינה מגיל כל כך צעיר
44. כמה מספרים יש לך בפלאפון?הרבה 45. יש לך רמקול בפלאפון?יאפ 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי?בלי 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת?החלפתי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך?כחול עם פרחים (לא פאקצה) 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום?שזה יותר מדי 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים?אני אוהבת את מה שבאמצע

LiTtalTal

New member
עונה../images/Emo3.gif

1. יש לך פלאפון צבעוני? כן. 2. לפלאפון שלך יש שם?כן. 3. אם כן, איך קוראים לו? אייבי (AB) 4. זה בן או בת? משהו באמצע..
5. אם אין לו שם, אז תיתן לו?- 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? לא ולא.. 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? יאפ, אבל טובות. 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: רקע שחור עם שפתיים אדומות וכתוב באדום ליטל. 9. כמה רינגטונים יש לך? 5. 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? לא ספרתי, אבל הרבה. 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? צלצול. 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? רינגטון. 13. אם זה רינגטון, איזה? צחוק הגורל- פיטר רוט. 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? צליל חיוג? אני בורה
15. אם יש לך שיר, איזה?- 16. כמה אנימציות רגילות יש לך?0. 17. כמה אנימציות זזות יש לך?0. 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך:- 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: - 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? - 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? - 22. איזה חברת פלאפון יש לך? פלאפון. 23. אתה מרוצה ממנה? יאפ. 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף?- 25. איזה סוג פלאפון יש לך? LG820 (מצורפת תמונה) 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? - 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? לא. 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? שניים. 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? רק שאני יותר מכמה ימים בבית ובא לי לבדוק מה קורה. 30. יש לך אינפרא אדום? אה?! 31. יש לך mp3 בפלאפון? לא משתמשת בזה. לא בדקתי. 32. יש לך מצלמה בפלאפון? לא. 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? אין. 34. יש לך bigtalk? לא. 35. אתה שולח הרבה sms? כן. 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? 15. 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? לא. 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? לא. 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? הודעה שהורדתי. 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? סלולרי. 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? בודק מה השעה הפלא'. 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד?- 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? עצוב
44. כמה מספרים יש לך בפלאפון?50 בערך.. 45. יש לך רמקול בפלאפון? - 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? בלי. 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? לא יכולה להשתמס בפאנלים בכלל.. 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? כחול כסף.. 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום?שזה נחמד
50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? החדשים של הדור השלישי!

Ligeiro

New member
../images/Emo56.gif

1. יש לך פלאפון צבעוני? כן 2. לפלאפון שלך יש שם? היה לו, נראה לי
3. אם כן, איך קוראים לו? - 4. זה בן או בת? בן 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? ישמצב 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? סטרייט 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? לא מה :$ 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: העטיפה של "היהודים LIVE" 9. כמה רינגטונים יש לך? הרבה
10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? אין לי כוח לספור ;[ 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? גם וגם 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? רינגטון 13. אם זה רינגטון, איזה? היהודים - ליפול 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? רגיל 15. אם יש לך שיר, איזה? - 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? אנימציות? המ, לאדע אם יש :X 17. כמה אנימציות זזות יש לך? יש כזה דבר אנימציה שלא זזה? :O 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: - 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: - 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? כן 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? איזה 5 ככה. סתם שטויות :p 22. איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג'
23. אתה מרוצה ממנה? כן 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? - 25. איזה סוג פלאפון יש לך? nokia 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? 3510i אולי?
27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? לא 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? 4 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? ניתקו לי ;[ 30. יש לך אינפרא אדום? לא 31. יש לך mp3 בפלאפון? לא 32. יש לך מצלמה בפלאפון? לא 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? - 34. יש לך bigtalk? לא 35. אתה שולח הרבה sms? כן 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? המ. לוזוכר. :p 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? לא 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? כן 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? הקלטתי 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? בפלאפון 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? שלא נדע ;[ 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? היום זה נחוץ, כנראה. 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? מי יספור עכשיו ;[ 45. יש לך רמקול בפלאפון? לא 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? בלי 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? מקורי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? כחול-כתום 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? מיותרים ברובם 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? חדשים

../images/Emo110.gif

1. יש לך פלאפון צבעוני? כן 2. לפלאפון שלך יש שם? פעם היה
3. אם כן, איך קוראים לו? .. 4. זה בן או בת? בת
5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? אולי חחחח 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? סטרייט
7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? כן
8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: לבבב עם ברקים כאלה
9. כמה רינגטונים יש לך? לא הרבה... חחחח 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? 35 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? גם וגם 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? רינגטון 13. אם זה רינגטון, איזה? אמממממממ לא מוגדר
14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? הא?
15. אם יש לך שיר, איזה? ^ 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? לוידעת 17. כמה אנימציות זזות יש לך? ^ 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: ^ 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: ^ 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? כבר לא 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? ^ 22. איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' 23. אתה מרוצה ממנה? לא
24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? לוידעת
25. איזה סוג פלאפון יש לך? אממממממממ לוזוכרת האמת 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? ^ 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? כעע.. הוא כבר שנתיים אצלי
28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? ^ 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? פעם הייתי גולשת מלא.. עכשיו פחות 30. יש לך אינפרא אדום? לא
מזה?
31. יש לך mp3 בפלאפון? לא 32. יש לך מצלמה בפלאפון? לא 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? ^ 34. יש לך bigtalk? נראלי
35. אתה שולח הרבה sms? חחח מלא 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? 11 וחצי 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? לא 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? כן 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? אמממממממממ שאני הקלטתי אם אנלא טועה 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? בפלא
42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? בית?
43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? אממממממממ לוידעת
44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? אממממ נמחקו לי 45. יש לך רמקול בפלאפון? לא 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? בלי 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? מקורי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? כחול 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? זה נחמד
מה רע?? 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? לוידעת.. כל אחד ומה שנח לו

עונה

1. יש לך פלאפון צבעוני? לא 2. לפלאפון שלך יש שם? לא 3. אם כן, איך קוראים לו? ... 4. זה בן או בת?... 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? לא נראה לי 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? לא יודעת יש לו נטיות לפעמים לשחק יותר מידי עם הפלאפונים של אנשים אחרים....... 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? אהא 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: אין רקע יש רק אייקון... חייבת להחליף!! 9. כמה רינגטונים יש לך? 4 חחחח 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? 20 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? גו וגם 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? רינגטון 13. אם זה רינגטון, איזה? חכי עוד רגע- סגיב כהן
14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? רגיל 15. אם יש לך שיר, איזה? ... 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? אין לי 17. כמה אנימציות זזות יש לך? אין 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? לא 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? 3, סנייק קזינו וחפרפרת. יש לי פלאפון מעפן כמו שאפשר להבין 22. איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' 23. אתה מרוצה ממנה? בסדר 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? לא כזה משנה 25. איזה סוג פלאפון יש לך? סמסונג 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? 514
27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? ממש לא 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? 4 בערך 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? יש אבל לא נכנסת 30. יש לך אינפרא אדום? לא 31. יש לך mp3 בפלאפון? לא 32. יש לך מצלמה בפלאפון? לא 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? . 34. יש לך bigtalk? לא, קו פתוח 35. אתה שולח הרבה sms? אין לי SMS 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? 12 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? לא 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? לא 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? "הגעתם למשיבון הסלולרי של 054...." 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? בודקת מה השעה בפלאפון 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? אי אפשר לדעת כבר 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? ההורים דואגים יותר מידי, או שפשוט יש להם יותר מידי כסף
44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? שניה בודקת.. 106 45. יש לך רמקול בפלאפון? לא 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? לא ניסיתי עם 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? מקורי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? כחול 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? זה טוב אבל לפעמים זה מסובך קצת 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? שיהיה משוכלל אבל לא יותר מידי

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gifשאלון כלבבי ../images/Emo9.gif

1. יש לך פלאפון צבעוני? יאפ
2. לפלאפון שלך יש שם? כה 3. אם כן, איך קוראים לו? רובי
4. זה בן או בת? בן כאילו שיואו
5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? אבל יש לו
6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? גיי
7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? לא
8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: וונדי וסטאן מסאות' פארק 9. כמה רינגטונים יש לך? יש לי כמה שהורדתי.. ובגלל שהוא MP3 כל השירים של הMP3 הם גם צלצולים 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? *בודקת* אוף לא יודעת
11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? צלצול...
12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? רינגטון/שיר
13. אם זה רינגטון, איזה? כללי - רבות הדרכים, ויש לי כל מיני שירים של מוניקה סקס, אינפקציה, SUEDE, RHCP, כל מיני 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? צליל חיוג?
15. אם יש לך שיר, איזה? ושוב -
16. כמה אנימציות רגילות יש לך? אין לי, פלאפון חדש וזה
17. כמה אנימציות זזות יש לך? רגע, אנימציה רגילה לא זזה? אז מזה? 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: אין
19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך:
20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? לא
21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? יש לי 1 שקוראים לו הצייד. 22. איזה חברת פלאפון יש לך? פלאפון
23. אתה מרוצה ממנה? מאוד!
24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? אבל אני כן
25. איזה סוג פלאפון יש לך? SK מיוזיק סליידר 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? SK מיוזיק סליידר 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? לאאאאאאאאא
28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? וואי איזה 4-5 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? יאפ ויאפ
30. יש לך אינפרא אדום? כן
אין לי שמצ מזה. 31. יש לך mp3 בפלאפון? כןןןןןן
32. יש לך מצלמה בפלאפון? נופ
33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? אין מה
34. יש לך bigtalk? לאאא 35. אתה שולח הרבה sms? המונים!
36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? 8 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? לא
38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? לפעמים
39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? הורדתי! 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? עם שעון
42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? הכל?
43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? בכיף?
44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? נראלי 40
45. יש לך רמקול בפלאפון? לאאא =[=[=[=[=[=[=[=[ 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? בלי אבל בגלל הקרינה וזה.. 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? מקורי
48. מה הצבע של הפלאפון שלך? כחול כהה
49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? שווה!
50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? החדשים...

ady18

Well-known member
תשובות

. יש לך פלאפון צבעוני?כן 2. לפלאפון שלך יש שם? 3. אם כן, איך קוראים לו? 4. זה בן או בת? 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות?כן 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון:דולפין וכחול 9. כמה רינגטונים יש לך?בערך 40 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך?31 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם?גם וגם 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? רינגטון 13. אם זה רינגטון, איזה?לשם מירי מסיקה 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? 15. אם יש לך שיר, איזה? 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? 17. כמה אנימציות זזות יש לך?כמה לא ספרתי 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון?כן 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה?5 22. איזה חברת פלאפון יש לך?אורנג 23. אתה מרוצה ממנה?כן 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? 25. איזה סוג פלאפון יש לך? 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה?לפעמים 30. יש לך אינפרא אדום?לא 31. יש לך mp3 בפלאפון?לא 32. יש לך מצלמה בפלאפון?לא 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו?לא 34. יש לך bigtalk?לא 35. אתה שולח הרבה sms?לא 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון?בערך ב15 נראה לי 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט?כן 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון?20 45. יש לך רמקול בפלאפון?כן 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי?בלי 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? 48. מה הצבע של הפלאפון שלך?כחול 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים?

../images/Emo39.gifעונה..

1. יש לך פלאפון צבעוני? כן 2. לפלאפון שלך יש שם? ?? 3. אם כן, איך קוראים לו? 4. זה בן או בת? חחחח מה? 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? כן.. 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? ?? 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? אולי.. 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: תכלת כזה.. 9. כמה רינגטונים יש לך? ממ.. 5 משו כזה.. 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? 50 ומשו.. 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? צלצול 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? ריגנטון 13. אם זה רינגטון, איזה? שיר הנושא של "השיר שלנו" 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? צליל חיוג רגיל 15. אם יש לך שיר, איזה? 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? הרבה 17. כמה אנימציות זזות יש לך? כנ"ל 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: פרח כזה.. 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: רגשון אדום כזה כועס.. ממש חמוד 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? לא 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? לאדעת אין לי כוח לבדוק 22. איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' 23. אתה מרוצה ממנה? כה.. 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? אני די מרוצה אבל הייתי רוצה סלקום.. יש שם יותר מבצעים והכל.. 25. איזה סוג פלאפון יש לך? סנדו משו.. 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? ? 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? לא 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? 3 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? כן ואני לא גולשת בו 30. יש לך אינפרא אדום? מההההה?? 31. יש לך mp3 בפלאפון? לא 32. יש לך מצלמה בפלאפון? לא 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? 34. יש לך bigtalk? 35. אתה שולח הרבה sms? כה 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? ממ.. כיתה ג' 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? כן 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? רנגטונים רק.. 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? בודקת מה השעה בפאלא 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? לאדעת.. להכין אוכל? חח סתם
43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? מממ... ישברו אותו אחרי שניה.. מה הם צריכים פלאפון?? מילא אמא מלווה אותם לכל מום כמעט 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? ממ הרבהה.. 45. יש לך רמקול בפלאפון? לא 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? בלי 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? מקורי כי אין אחרים.. 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? אפור..
49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? ממ... לא ממש נחוץ.. 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? את הישנים.. מה אני צריכה ווקי טוקי בפלאפון??????? אני מסתפקת בפלא שיש לי.. מילא הוא רק כדי לדבר ולשלוח אס אם אסים..

CAM1LA

New member
עונה לעצמי כי משעמם

1. יש לך פלאפון צבעוני? כן 2. לפלאפון שלך יש שם? כן! 3. אם כן, איך קוראים לו? הרבי 4. זה בן או בת? בן 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? גיי 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? אני כתבתי אותן 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: גארפילד 9. כמה רינגטונים יש לך? 25 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? 52 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? גם וגם 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? רינגטון 13. אם זה רינגטון, איזה? השיר החדש של גרין דיי. אין לי כוח לכתוב עכשיו ת'שם. 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? יש לי בדיחה 15. אם יש לך שיר, איזה? בדיחה 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? 25 17. כמה אנימציות זזות יש לך? 1 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: לא יודעת... קשה לבחור 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: גארפילד מקשקש בזנב 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? כן 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? 5. סנייק, גולף, מירוץ מכוניות, איזה משחק הרפתקאות ושח-מט 22. איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום 23. אתה מרוצה ממנה? כן 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? 25. איזה סוג פלאפון יש לך? נוקיה 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? 6230 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? לא 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? 2 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? יש ולא הרבה 30. יש לך אינפרא אדום? כן 31. יש לך mp3 בפלאפון? כן 32. יש לך מצלמה בפלאפון? כן 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? גם וידאו 34. יש לך bigtalk? לא 35. אתה שולח הרבה sms? לא 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? 10 נראה לי 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? כן 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? כן 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? רגילה 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? השעון שלי התקלקל אז בפלאפון 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? לדבר, לבוא אלינו כשלא מוצאים אותו ועוד מיליון דברים מיותרים. 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? מיותר לגמרי. למה ילד בן 6-7 צריך פלאפון?! 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? 63 45. יש לך רמקול בפלאפון? כן 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? יותר נוח עם 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? מקורי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? לבן פנינה 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? נחמד אבל מוגזם 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? החדשים ממש מגניבים ומעבירים ת'זמן כשמשעמם אבל אין כמו הישנים והנוחים עם המקשים הנורמאלים.

coullette

New member
^_^

1. יש לך פלאפון צבעוני?
כן 2. לפלאפון שלך יש שם?
לא 3. אם כן, איך קוראים לו?
4. זה בן או בת?
בן 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו?
מוקי 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי?
הפלאפון שלי הוא סית' והוא בצבע אדום. 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות?
לא 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון:
רקע של דארת' ויידר ושומר מסך של אנאקין ושל הקיסר ושל אובי וואן. 9. כמה רינגטונים יש לך?
הרבה 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך?
לא יודעת 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם?
צלצול 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון?
רינגטון 13. אם זה רינגטון, איזה?
המנגינה של דארת' ויידר-אימפריאל מארץ'. 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר?
מנגינה 15. אם יש לך שיר, איזה?
16. כמה אנימציות רגילות יש לך?
לא יודעת 17. כמה אנימציות זזות יש לך?
לא יודעת 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך:
לא יודעת 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך:
של סטאר וורז 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון?
לא 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה?
3 22. איזה חברת פלאפון יש לך?
אורנג' 23. אתה מרוצה ממנה?
כן 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף?
לשום חברה 25. איזה סוג פלאפון יש לך?
נוקיה3100 26. מה הדגם של הפלאפון שלך?
27. האם זה הפלאפון הראשון שלך?
לא 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה?
1 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה?
יש 30. יש לך אינפרא אדום?
לא 31. יש לך mp3 בפלאפון?
לא 32. יש לך מצלמה בפלאפון?
יש אפשרות לחברמצלמה 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו?
רגילה 34. יש לך bigtalk?
לא 35. אתה שולח הרבה sms?
כן 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון?
לא זוכרת 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים?
לא 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט?
כן 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת?סטנדרטית 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי?
פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון?
שעון 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד?
לשלוט עלינו 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון?
לא בסדר 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון?
לא יודעת 45. יש לך רמקול בפלאפון?
כן 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי?
בלי 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת?
החלפתי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך?
אדום עם ציור של עכביש 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום?
כלום 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים?
לא יודעת

CrazyYoYo

New member
תשובות

1. יש לך פלאפון צבעוני?
2. לפלאפון שלך יש שם?
3. אם כן, איך קוראים לו? 4. זה בן או בת? פלאפון = זכר 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? כן. 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: דגים כאלה זזים 9. כמה רינגטונים יש לך? לא יודע, למה שאני אספור 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? ^ 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? צלצול 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? בא עם הפלא' 13. אם זה רינגטון, איזה? 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? רגיל 15. אם יש לך שיר, איזה? 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? לא יודע 17. כמה אנימציות זזות יש לך? לא יודע 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: אין 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: אין 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? לא 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? 2 22. איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' 23. אתה מרוצה ממנה? כן 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? 25. איזה סוג פלאפון יש לך? סמסונג 800 ומשהו 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? ^ 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? השני 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? 1 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? יש, ולא 30. יש לך אינפרא אדום? לא חושב 31. יש לך mp3 בפלאפון? לא 32. יש לך מצלמה בפלאפון? לא 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? 34. יש לך bigtalk? לא יודע מה זה 35. אתה שולח הרבה sms? לא 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? כיתה ג' אני חושב.. או ד' 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? לא 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? לא 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? עם הפלא' 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? שעון 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? (?) 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? שיהיה להם בכיף 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? 40 + - 45. יש לך רמקול בפלאפון? לא 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? בלי 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? אין לי פאנל 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? כסף 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? שלא איכפת לי 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? הישניםX:

WhiskyBar1

New member
טכנופוביה

1. יש לך פלאפון צבעוני? מבחוץ או מבפנים? מבפנים כן וגם מבחוץ.אז כן, יש לי פלאפון צבעוני =] 2. לפלאפון שלך יש שם?לא 3. אם כן, איך קוראים לו?לא קוראים לו הוא בא לבד.פע. 4. זה בן או בת? זה? לפני רגע שאלת אם יש לו שם לעזעזל! איך הוא פתאום הפך לזה? 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו?נו טוב.. נקרא לו..נחמן! 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? אני חושבת שדו, אני באמת צריכה לשאול אותו.. 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות?לא, אני חושבת שאני משועממת 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון:לא זוכרת. נראה לי לבן וכתום 9. כמה רינגטונים יש לך? כמה הורדתי? 0 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? לא ספרתי 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? גם וגם
12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? פלאפון 13. אם זה רינגטון, איזה? יש לי אוגר 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? שיר 15. אם יש לך שיר, איזה? ריקוד הכובע טדם טדם טדם, טהטהטהטהטה טדם. 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? חם פה 17. כמה אנימציות זזות יש לך?אולי נפעלי מזגן? 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך:רגילה? שני אנשים בתנוחה המסיונרית. סתם. אין לי, מה זאת אומרת?? אני מדברת איתו לא משחקת איתו! 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: טרבייה סידייל קוזנצ'יק.. 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? לא. אין לי אינטרנט. 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? לא יודעת, לא בדקתי אפעם. 22. איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג'. 23. אתה מרוצה ממנה? בטח. 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? אורנג'? 25. איזה סוג פלאפון יש לך?נוקיה 26. מה הדגם של הפלאפון שלך?לאדעת 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך?שני 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה?אם זה השני, נחשו לבד 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? אפעם לא הבנתי את הקטע של האינטרנט בתוך הפלאפון. 30. יש לך אינפרא אדום?לא נראה לי, מה זה? 31. יש לך mp3 בפלאפון?לא 32. יש לך מצלמה בפלאפון?לא 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 34. יש לך bigtalk?לא 35. אתה שולח הרבה sms?מרבה להשתמש, זה נחמד לפעמים 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון?כיתה ד זה 9? 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים?לא 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט?לא 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? ידיד שלי הקליט לי 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי?טלפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הולכת עם שעון ובודקת בטלפון. כמה עילג מצידי. 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד?להשמיד אנדרואידים 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון?המדינה הזאת גם ככה התקלקלה 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון?לא יודעת, כמה שצריך? 45. יש לך רמקול בפלאפון?כן!!! 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי?ברמקול ! 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? מקורי מקורי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך?כחול 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום?שיחה מזוהה =]]] 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים?לא מעדיפה כלום יום טוב.

Didosh1

New member
עונה

1. יש לך פלאפון צבעוני?כן 2. לפלאפון שלך יש שם?כן 3. אם כן, איך קוראים לו?חזי 4. זה בן או בת?בן 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו?אבל יש לו! 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי?גיי 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות?לא 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון:ספונג' בוב וחבר שלו(הורוד הזה) 9. כמה רינגטונים יש לך? מלא!! 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? מליון!! 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם?גם וגם 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון?רינגטוון 13. אם זה רינגטון, איזה?lose control 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר?שיר 15. אם יש לך שיר, איזה?כחתי איך קוראים לו 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? 3 17. כמה אנימציות זזות יש לך?0 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך:אושרי כהן!! 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: אין 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון?פעם הורדתי 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? 1 ארץ נהדרת 22. איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' 23. אתה מרוצה ממנה? כן 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? לא רוצה! 25. איזה סוג פלאפון יש לך? נוקיה 6100 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? כבר אמרתי 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? לא 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? 7 בערך 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? כן ולא 30. יש לך אינפרא אדום? כן 31. יש לך mp3 בפלאפון?לא 32. יש לך מצלמה בפלאפון?לא 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? 34. יש לך bigtalk?לא 35. אתה שולח הרבה sms?לא 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון?8 חחח 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? לא 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט?כן 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת?שהורדתי 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי?פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון?בפלאפון 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד?להכין שניצל 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון?זה טוב! כי אז הם יכולים לדבר עם ההורים שלהם=] 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון?לא יודעת 45. יש לך רמקול בפלאפון?כן 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי?בלי 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת?החלפתי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך?תכלת-אפור 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום?שיהיה לו בכיף 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? הישנים והטובים נחמד=]

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

1. יש לך פלאפון צבעוני? לא.
2. לפלאפון שלך יש שם? לא.
3. אם כן, איך קוראים לו? ---
4. זה בן או בת? |מגלגלעיניים|.
5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? לא.
6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? |מגלגלעיניים|.
7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? דע.
8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: שלושה חזירים, ובין חזיר לחזיר יש לב קטן. ולמטה כתוב התאריך.
9. כמה רינגטונים יש לך? 4.
10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? 38.
11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? גם וגם.
12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? עם הפלאפון.
13. אם זה רינגטון, איזה? ---
14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? רגיל.
15. אם יש לך שיר, איזה? ---
16. כמה אנימציות רגילות יש לך? 1.
17. כמה אנימציות זזות יש לך? 7.
18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: שלושת החזירים שלי.
19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: ארבעה סמיילים מקפצים.
20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? לא.
21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? 5. סנייק 2, התנגשות בחלל, פינבול, בנטומי וזיכרון 2.
22. איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום.
23. אתה מרוצה ממנה? כן.
24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? --
25. איזה סוג פלאפון יש לך? נוקיה.
26. מה הדגם של הפלאפון שלך? 3310.
27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? לא.
28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? 3.
29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? לא.
30. יש לך אינפרא אדום? לא.
31. יש לך mp3 בפלאפון? לא.
32. יש לך מצלמה בפלאפון? לא.
33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? ---
34. יש לך bigtalk? לא. יש לי talkman.
35. אתה שולח הרבה sms? הייתי.
36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? 13.
37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? לא.
38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? כן.
39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? רגילה.
40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? פלאפון.
41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? בפלאפון.
42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? |מגלגלעיניים|.
43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? מפחיד.
44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? 65.
45. יש לך רמקול בפלאפון? לא.
46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? עם, אבל אין לי.
47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? החלפתי.
48. מה הצבע של הפלאפון שלך? לבן שקוף.
49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? מוגזם.
50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? הישנים.

למעלה