שאלון פירות

D o o S h a

New member
שאלון פירות../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

טוב, שאלון קצת שונה על.. פירות! נתחיל:
אבטיח
1) אוהב אבטיח? 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..]
תפוז
1) אוהב תפוז? 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי?
תות
1) אוהב תותים? 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה?
בננה
1) אוהבת בננות? 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! זהו...
וואיייייי אבא שלי התקשר עכשיו להודיע לי שנולד לי בן-דוד!! איזה כיףףף =]]]

D o o S h a

New member
עונה לעצמייי =]

אבטיח 1) אוהב אבטיח? מאוד 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? לא בעע 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] כן
תפוז 1) אוהב תפוז? נאמיי 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? יאפ 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? הפרי~ סתם, שניהם תות 1) אוהב תותים? יאממ 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? בקפצת 3) נכון תמיד כששותים שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? אכן בננה 1) אוהבת בננות? כן 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? משאירה קצת 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? קופים, מן הסתם.
מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! תותים! אבל גם אבטיח, וגם בבנות, ובעצם גם תפוז. בכלל- הכל! זהו...

../images/Emo80.gif

אבטיח 1) אוהב אבטיח? כן. 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? אם אני רעבה
3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] כן תפוז 1) אוהב תפוז? כן *0* 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? כן 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? מה זו השאלה הזו
תות 1) אוהב תותים? כן 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? קצפתקצפתקצפת 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? אני לא מכינה שייק פירות >>" בננה 1) אוהבת בננות? כן 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? אם אני אוכלת בשעור אומשו ומחזיקה את זה מתחת לשולחת אז כן, אבל בקללי אני משאירה שיהיה יותר נוח. 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? קוף [?] מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! הכל ^^ מזל טוב :]

מ א מ י2

New member
עונה לך ../images/Emo219.gif

מזל טוב להולדת הבן דוד!
אם מותר לשאול ולחטט-איך קוראים לו? לי יש אחות בת חצי שנה
. נתחיל: אבטיח 1) אוהב אבטיח?מאודדד 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה?רק אם אין ברירה ואבא אותך לי ככה 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] בארור! תפוז 1) אוהב תפוז?כן 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? כן 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? שניהם תות 1) אוהב תותים?מאודד 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט?איכ יוגורט! קצפת! 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה?נכון בננה 1) אוהבת בננות?לא ממש 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק?מורידה 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה?תות
. מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?!אבטיח ותות

lintu1

New member
תשובותיי...

אבטיח 1) אוהב אבטיח?יאפ 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה?לא 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..]:כן תפוז 1) אוהב תפוז?לא כל כך 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים?כן 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי?האתר תות 1) אוהב תותים?יאפ 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט?קצפת^^
3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה?ברור^^ בננה 1) אוהבת בננות?כן 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק?משאירה את הקליפה^^ 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה?חננה
מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?!בננה ותות^^

קרני44

New member
../images/Emo109.gif מזל טוב על הבנדוד החדש ../images/Emo9.gif

אבטיח
1) אוהב אבטיח? יאפפ
2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? לא
3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] כה, מסטיק אבטיח
תפוז
1) אוהב תפוז? יאפפ
2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? כן
|תפוס|3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? שניהם
תות
1) אוהב תותים? כן
2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? בקצפת
3) נכון תמיד כששותים שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? לא שותה פרי שייק..
בננה
1) אוהבת בננות? לאא
2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק?
3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? קומונת בננות בע"מ
מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! תות!

עונה..

נתחיל: אבטיח 1) אוהב אבטיח?כה 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה?לא 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..]כה תפוז 1) אוהב תפוז?כה 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? כה 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? שניהם..:p תות 1) אוהב תותים?כה 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט?קצפת 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה?כה בננה 1) אוהבת בננות?לא ממש 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק?מוציאה ת'קליפה 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה?צהוב מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?!תות

מזל טוב ועונה (חדשה כאן!)

אבטיח
אוהב אבטיח? - כן
אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? - הוא לא מתוק ואני לא אוהבת אותו במיוחד
אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] - ברור תפוז
אוהב תפוז? * כה
אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? * מאוד
מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? * קשה תות
אוהב תותים? > מאוד
מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? > ברור שבקצפת!! יאמיייייי!!
נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? > אני לא שותה בדרך כלל שייק... לא יוצא לי בננה
אוהבת בננות? $ כה
אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? $ בזמן האחרון אני מוציאה את הקליפה
מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? $ צבע צהוב וכמובן - בננה מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?!
#1 תות + אבטיח
#2 תפוז + בננה (השקעתי כי משעמם לי
)

Ofek The Diva

New member
עווונה

נתחיל: אבטיח 1) אוהב אבטיח? לפעמים חח 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה?לא 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] ארטיק אבטיח=] תפוז 1) אוהב תפוז?ןכ 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? כן 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? חחחחחחחח תות 1) אוהב תותים?לא ממש 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט?בקצפת 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה?חחח גם אני=] בננה 1) אוהבת בננות?בערך 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק?חחח שיהיה נוח להחזיק 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה?=0 מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! תותים זהו... ומזל טובב=]

mami182

New member
עונההה...

נתחיל: אבטיח 1) אוהב אבטיח?כה 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה?כה 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..]כה תפוז 1) אוהב תפוז?כה 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים?כה 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי?פרי תות 1) אוהב תותים?כה 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? יוגורט 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה?לא שותה בננה 1) אוהבת בננות?כה 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? מוציאה הכל 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? אוכל

ALFI G

New member
עונה

אבטיח 1) אוהב אבטיח? בטח! 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? לא להיסחף 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] רק הפרי אין יותר טעים תפוז 1) אוהב תפוז? כן 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? כן 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? לגלוש לאתר ולאכול תות 1) אוהב תותים? כן 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? יוגורט 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? כןן ליגהה בננה 1) אוהב בננות? כן 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? משאיר חחח 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? קוף מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! אבטייחחח!!!

עונההה

טוב, שאלון קצת שונה על.. פירות! נתחיל:
אבטיח
1) אוהב אבטיח?לא
2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה?לא אוכלת 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] הארטיק נחמד
תפוז 1) אוהב תפוז?כן אבל מעצבן לקלף אותו
2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? כן
3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? הפרי..נראה לי
תות 1) אוהב תותים?כן 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט?אני מעדיפה רק עם סוכר
אבל אם כבר אז קצפת 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה?אני לא ממש שותה..אבל כן זה נכון בננה 1) אוהבת בננות?כן 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק?לפעמיים ככה ולפעמיים ככה
3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?!תות! זהו... ומזל טוב על הבן-דוד!

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif חדשש פהה.. ועונהה ../images/Emo26.gif

נתחיל: אבטיח 1) אוהב אבטיח?
2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה?
3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..]
תפוז 1) אוהב תפוז?
2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים?
3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? הפרי תות 1) אוהב תותים?
2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? שניהם.. 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה?
בננה 1) אוהבת בננות?
2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? משאיר קצת... 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? צהוב.. מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! אבטיח...
זהו...

מ א מ י2

New member
וולקאם עומר ;] ../images/Emo219.gif

אתה כבר מכיר אותי,כך שאין צורך בהסבר.

TuTyBoP15

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifעונה נה נה../images/Emo9.gif

אבטיח
1) אוהב אבטיח? כן
2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? לא..
3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] מסטיקים כן.. ארטיקים לא
תפוז
1) אוהב תפוז? מאודדדד
2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? לא הכי..
3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? האתר חחחח
תות
1) אוהב תותים? מאודדדדדדדדדדדד
2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? קצפת
3) נכון תמיד כששותים שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? אני לא שותה שייק פירות חח
בננה
1) אוהבת בננות? כן
2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? משאירה קצת
3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? עצירות
מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! אממ.. קשה להחליט.. אבל נראה לי תפוז
הודגש באמצעות מדגישומטיק

dana re3

New member
עונה

נתחיל: אבטיח 1) אוהב אבטיח?מאוד 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה?לא 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..]כן תפוז 1) אוהב תפוז?כן 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? כן 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? שניהם חחחח תות 1) אוהב תותים?לא 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט?אני לא אוהבת תות 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה?לא בננה 1) אוהבת בננות?לא ממש 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק?אני לא אוכלת בננה 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?!אבטיח ותפוז חח זהו... מזל טוב

למעלה