שאלון פיצות.

esterosh

New member
שאלון פיצות.../images/Emo78.gif

למה? כי משעמם לי ,תשובה מספיק טובה וכנה
טוב יאללה ..מי שרוצה יכול לענות. 1. אוהבים פיצה? 2. איזה תוספות אתם אוהבים לשים? 3. מוספים גם רוטב וטבלינים? 4. מתי אכלתם פיצה בפעם האחרונה? 5. אתם בדרך כלל קונים מגש שלם או רק חתיכה אחת? 6. איזה תוספת הכי מוזרה שמתם על הפיצה? 7.יש לכם מקום פיצה מעודף,או שכל פעם אתם משנים מקום? 8. איזה תוספת בחיים לא תשימו על הפיצה? 9. כמה פרוסות של פיצה אתם מסוגלים לאכול? ((במילים אחרות פירקתם פעם מגש שלם?) 10. ידעתם שעפר היה שליח פיצה? מה הייתם עושים אם הייתם מקבלים פיצה מעפר? משהו להוסיף? איזה קטע,עכשיו עשיתי לכולם חשק מטורף לפיצה

MEyTi L O

New member
באמת עשית לי חשק> <

1. אוהבים פיצה? ברור ! 2. איזה תוספות אתם אוהבים לשים? בצל , פטריות , עגבניות .. מה שבאXD 3. מוספים גם רוטב וטבלינים? יש טבלין גבינהXD או הרגיל הזה 4. מתי אכלתם פיצה בפעם האחרונה? חודש :| 5. אתם בדרך כלל קונים מגש שלם או רק חתיכה אחת? תלוי .. אם זה לבית אז 2 מגשית כי כולם אוכלים ואז זה לעצמי אז אחד
6. איזה תוספת הכי מוזרה שמתם על הפיצה? טונה ! 7.יש לכם מקום פיצה מעודף,או שכל פעם אתם משנים מקום? רק פאפא ג'ינוס ( הפיצה של אפעל שכל רמת גן אוהבת ) ! טוב נו לפעמים אני פושעת .. 8. איזה תוספת בחיים לא תשימו על הפיצה? אננס :-S 9. כמה פרוסות של פיצה אתם מסוגלים לאכול? ((במילים אחרות פירקתם פעם מגש שלם?) 2 וזה רק אם אני ממש ממש רעבה 10. ידעתם שעפר היה שליח פיצה? מה הייתם עושים אם הייתם מקבלים פיצה מעפר? מי הכיר אותו אז ?! הוא בכלל לא היה שווה כלום שהוא עשה את זה ! חחחחחחחחחחח סתםסתם> < הייתי מזמינה אותו לכוס מיםכמו שאני עושה עם כל השליחיםXD ואז אונסת אותו כי הוא חתיךXD משהו להוסיף? בא לי פיצה !!

../images/Emo85.gif גם ליי ../images/Emo3.gif

1. אוהבים פיצה? יאפפפ
2. איזה תוספות אתם אוהבים לשים? אממ רגיל או , עגבניה , גבינה בולגרית , פטריות , זייתים שחורים. 3. מוספים גם רוטב וטבלינים? רוטב פיצה ותבלין פיצה .. 4. מתי אכלתם פיצה בפעם האחרונה?מממ לא זוכרת \: 5. אתם בדרך כלל קונים מגש שלם או רק חתיכה אחת?אממ לעצמי מגש קטן כזה של שש אבל אני לא גומרת
6. איזה תוספת הכי מוזרה שמתם על הפיצה? גם טונה ^^ 7.יש לכם מקום פיצה מעודף,או שכל פעם אתם משנים מקום?משנה אבל בדר"כ שואו ביס , פוצי פיצה. 8. איזה תוספת בחיים לא תשימו על הפיצה? מלפפון \: 9. כמה פרוסות של פיצה אתם מסוגלים לאכול? ((במילים אחרות פירקתם פעם מגש שלם?) אחרי צום .. נראלי
10. ידעתם שעפר היה שליח פיצה? מה הייתם עושים אם הייתם מקבלים פיצה מעפר?
מה לא הייתיי עושה לו
משהו להוסיף? שמשעמם לי

עונה!

1. אוהבים פיצה? כןןןןןןןןןןן 2. איזה תוספות אתם אוהבים לשים? זיתים (ירוקים בלבד
) 3. מוספים גם רוטב וטבלינים? לא, למה להרוס? 4. מתי אכלתם פיצה בפעם האחרונה? בברצה, לפני כמה ימים 5. אתם בדרך כלל קונים מגש שלם או רק חתיכה אחת? תלוי אם רק אני אוכלת או כולם 6. איזה תוספת הכי מוזרה שמתם על הפיצה? אני לא נוהגת להרוס את הפיצות שלי 7.יש לכם מקום פיצה מעודף,או שכל פעם אתם משנים מקום? דומינוס שליטה, אבל אין פה אז אני נאלצת להסתפק בפיצה של הכפר
8. איזה תוספת בחיים לא תשימו על הפיצה? טונה וכל סוג של בשר... 9. כמה פרוסות של פיצה אתם מסוגלים לאכול? ((במילים אחרות פירקתם פעם מגש שלם?) הרבה חחחחחחח עדיין לא הגעתי למגש...אבל הצלחתי להגיע לחצי
10. ידעתם שעפר היה שליח פיצה? מה הייתם עושים אם הייתם מקבלים פיצה מעפר? טלי היתה שליחה לא?
לגבי עפר לא ידעתי
אבל מגניב לקבל ממנו פיצה, נזמין אותו להיכנס
משהו להוסיף? אני לא רעבה חחחחח

וכדי שתיהיה עוד תגובה אני מנדבת גם את חברתי

האהובה לענות 1. אוהבים פיצה? כן 2. איזה תוספות אתם אוהבים לשים? ירקות 3. מוספים גם רוטב ותבלינים? רק אם זה חריף 4. מתי אכלתם פיצה בפעם האחרונה? מזמן..לא זוכרת 5. אתם בדרך כלל קונים מגש שלם או רק חתיכה אחת? מגש שלם כי אני אף פעם לא אוכלת פיצה לבד 6. איזה תוספת הכי מוזרה שמתם על הפיצה? נראה לי שאבוקדו
7.יש לכם מקום פיצה מעודף,או שכל פעם אתם משנים מקום? הבית 8. איזה תוספת בחיים לא תשימו על הפיצה? בשר/טונה 9. כמה פרוסות של פיצה אתם מסוגלים לאכול? ((במילים אחרות פירקתם פעם מגש שלם?) 3 גג
10. ידעתם שעפר היה שליח פיצה? מה הייתם עושים אם הייתם מקבלים פיצה מעפר? לא יודעת מי זה משהו להוסיף? להכין פיצה בבית זה יותר כיף מלקנות טל!

esterosh

New member
מגניב שאת תורמת

להעלת התגובות בפורום..ממש עידוד עלייה .
ותודה לטל
עכשיו לפחות היא יודעת מי זה עפר?

esterosh

New member
עונהההה ../images/Emo6.gif

1. אוהבים פיצה?לא...איזה קטע עכשיו ייבשתי את כל השאלון. האמת שאני דיי אוהבת . אבל תמיד אחרי פיצה כואבת לי הבטן
אז אני כבר פחות אוהבת. אז השאלה למה בכלל פתחתי שאלון על פיצה..פשוט כי שעימם לי חחח
2. איזה תוספות אתם אוהבים לשים? זיתים (ירוקים או שחורים לא משנה לי.)או פטריות. 3. מוספים גם רוטב וטבלינים?לפעמים את אני שמה את התבלין שהם נותנים. 4. מתי אכלתם פיצה בפעם האחרונה?לפני שבועים בערך. 5. אתם בדרך כלל קונים מגש שלם או רק חתיכה אחת? בדרך כלל חתיכה. אבל כן תלוי, עם מי אני אוכלת. 6. איזה תוספת הכי מוזרה שמתם על הפיצה? אננס. 7.יש לכם מקום פיצה מעודף,או שכל פעם אתם משנים מקום? משנה..לא ממש אכפת לי.. ברוב המקרים פיצה נשארת פיצה . 8. איזה תוספת בחיים לא תשימו על הפיצה? ברוקולי, עגבניות,טונה,בשר וגם האננס לא היה מוצלח חחח
9. כמה פרוסות של פיצה אתם מסוגלים לאכול? ((במילים אחרות פירקתם פעם מגש שלם?) הכי הרבה שאכלתי זה 3 פרוסות.(שהיו יחסית קטנות).בחיים לא פירקתי מגש שלם. אבל ראיתי אנשים שמפרקים וזה מצחיק.
10. ידעתם שעפר היה שליח פיצה? מה הייתם עושים אם הייתם מקבלים פיצה מעפר? הייתי נותנת לו טיפ גדול, חוץ מזה מה כבר אני יכולה לעשות?
אהה ואולי הייתי מזמינה כל יום פיצה !
משהו להוסיף? בא לי פיצה.

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifעונה ../images/Emo9.gif

1. אוהבים פיצה? ברור D: 2.איזה תוספות אתם אוהבים לשים? לרוב אני אוהבת בלי כלום אבל לפעמים עם זיתים שחורים או ירוקים 3.מוספים גם רוטב וטבלינים? לא תמיד 4.מתי אכלתם פיצה בפעם האחרונה? לפני שבוע 5.אתם בדרך כלל קונים מגש שלם או רק חתיכה אחת? חתיכה אחת 6.איזה תוספת הכי מוזרה שמתם על הפיצה? זעתר חח אבל זה היה טעים! 7.יש לכם מקום פיצה מעודף,או שכל פעם אתם משנים מקום? כן אני אוהבת את פיצ סבארו אבל הכי את פיצה האט
8.איזה תוספת בחיים לא תשימו על הפיצה? טונה כי אני לא אוהבת משש חח 9.כמה פרוסות של פיצה אתם מסוגלים לאכול? ((במילים אחרות פירקתם פעם מגש שלם?) אני מסוגלת 2 או 3 ><" אבל מגש שלם לא חח 10.ידעתם שעפר היה שליח פיצה? מה הייתם עושים אם הייתם מקבלים פיצה מעפר? חחח את זה נשארי לדמיון B) סתם XD משהו להוסיף? באמת בא לי פיצה עכשיו

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifכמה טעויות ../images/Emo69.gif

*ממש *פיצה *נשאיר
יצאתי טיפשה

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif תורי לענות ../images/Emo6.gifXD

1. אוהבים פיצה?כן 2. איזה תוספות אתם אוהבים לשים?בלי כלום / זיתים [ירוקיםלא שחורים XD ] 3. מוספים גם רוטב וטבלינים?כן
4. מתי אכלתם פיצה בפעם האחרונה?לפני שבוע וחצי בערך 5. אתם בדרך כלל קונים מגש שלם או רק חתיכה אחת?אם זה עם חברות אז משולש אחד אם זה עם המשפחה אז אנחנו קונים מגש 6. איזה תוספת הכי מוזרה שמתם על הפיצה?לא אוהבת לנסות דברים חדשים באוכל XD 7.יש לכם מקום פיצה מעודף,או שכל פעם אתם משנים מקום?לא משנה לי .. אבל העיקר שזה לא יהיה פיצה עגבניה זה לא פיצה ! זה מצה עם רוטב עגבניות וגבינה 8. איזה תוספת בחיים לא תשימו על הפיצה?פיטריות :S 9. כמה פרוסות של פיצה אתם מסוגלים לאכול? ((במילים אחרות פירקתם פעם מגש שלם?)1-1וחצי XD אף פעם לא אכלתי מגש שלם XD 10. ידעתם שעפר היה שליח פיצה? מה הייתם עושים אם הייתם מקבלים פיצה מעפר? ידעתי
, הייתי אומרת לו תודה לוקחת את הפיצה ונותנת לו טיפ XD משהו להוסיף?בתאבון
איזה קטע,עכשיו עשיתי לכולם חשק מטורף לפיצה
, נכון XDD

למעלה