שאלון פחד!!!

אה.

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? אינלי כח איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? ליודעת האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? כן מה בחיים לא תסכים לעשות? כלום איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? החיים שלי האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? כן האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? ליודעת מה הדבר הכי דוחה לדעתך? ג'וקים האם אתה מפחד מג'וקים? כן מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? מזה משנה אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? שסבבה מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? שניהם ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? כן

Big Apple Boy

New member
אפקט הפחד...

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך?: נכנסתי לפורום אלביס פרסלי
. איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים?: מתעלם מהם. האם אי פעם התגברת על פחד?: כן.. ואיזה?: רכבת הרים.. מה בחיים לא תסכים לעשות?: להיפרד מהמשפחה. איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה?: אין כזה. האם אתה אוהב סרטים מפחידים?: לא.. ואם לא למה?: זה מפחיד. האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו?: כן. מה הדבר הכי דוחה לדעתך?: אילן רמון כמו שהוא נראה עכשיו... האם אתה מפחד מג'וקים?: מאוד... מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך?: שאני מת.. אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו?: שיסתדר לבד
מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך?: שעכביש יעלה עליי... ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך???: לא..

ברררר ../images/Emo186.gif מפחיד../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? ללכת בחושך לבד הביתה באמצע הלילה איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? מנסה לעשות להם דווקר האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? גבהים, חושך, חפצים חדים מה בחיים לא תסכים לעשות? לגרום לעצמי נזק איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? "החצי האפל" של סטיבן קינג האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? כן. אין לי מושג למה. האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? כן מה הדבר הכי דוחה לדעתך? יותר מידי דברים האם אתה מפחד מג'וקים? לא, פשוט מגעיל מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך?
מעדיפה לא לזכור אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? בכיף אח שלי מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? ללכת לאיבוד. ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? לפעמים "אם לא נדע להתגבר על הפחד, לא נדע כיצד זה לחיות בלעדיו"

../images/Emo58.gif

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך ? נישמע דפוק אבל כחשבתי שאסף הולך להיפרד מימני... איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? בוכה, צועקת, מחבקת מישהו... האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? לא זכור לי מה בחיים לא תסכים לעשות? לא ניראה לי שיש משהו כזה... איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? אין.. האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? ברור שכן ! האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? כן מה הדבר הכי דוחה לדעתך? יש מלא דברים.. כל החרקים האלה .. או אנשים ממש שמנים שאוכלים כמו בהמות דברים ממש משמינים..בעעע... האם אתה מפחד מג'וקים? כן!! מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? לא מימזמן חלמתי שאני נימצאת בבית שהוא כביכול של אבא שלי (ההורים שלי גרושים ) ואני לבד בבית ויש מישהו מבחוץ שמפחיד אותי וכול זה.. ובאותו חלום חלמתי שאחי מת ואני נוגעת בדם שלו ואני בוכה ואף אחד לא שומע אותי.. אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? שאני יעזור לו מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? ללכת לאיבוד! ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? בדר"כ לא ..

למעלה