שאלון פחד!!!

שאלון פחד!!!../images/Emo18.gif

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? מה בחיים לא תסכים לעשות? איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? מה הדבר הכי דוחה לדעתך? האם אתה מפחד מג'וקים? מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך???

NiKi†a

New member
טופ../images/Emo26.gif

דבר הכי מפחיד שקרה לך? מממ, עמדתי בשדה תעופה ולידי עמדו ערבים, ואז הדיילת ביקשה מהם משהו והם הסתכלו אחד על השני במבט ממש מפחיד (2 גברים) וחשבתי שהם הולכים להתפוצץ עליי בכל רגע [זה פאקינג מפחיד!
] איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? שומעת מוזיקה, רואה סרט מצחיק :) האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? לא חושבת מה בחיים לא תסכים לעשות? אין לי מושג איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? לא קראתי לאחרונה. האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? כן הכי, כי לפחד זה כייף :] האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? אולי..תלוי במה מה הדבר הכי דוחה לדעתך? יש המון דברים דוחים. האם אתה מפחד מג'וקים? כה
מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? תרדו כמה שירשורים למטה, זה כתוב שם. אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? מסבירה לו שזה לא באמת מפחיד כמו שזה נראה :) מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? תלוי איפה ללכת לאיבוד..אבל שעכביש יעלה עליי זה יותר מפחיד. ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? לא ממש

מסטולית

New member
../images/Emo9.gif

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? כשהייתי בהולנד בגיל 11 בערך עשינו טיול אופניים כזה ליד תעלה מגעילה ירוקה כזאת מלאה אצות... ואח שלי התגלגל טיפה עם האופניים ונכנס בי... אני התגלגלתי הרבה הרבה ונפלתי [כן, ניחשתם טוב] לתוך התעלה הדוחה הזאתי והייתי בטוחה שאני הולכת למות כל רגע... בסוף אמא הוציאה אותי
[עם אצות על הראש] איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? בוכה? האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? פחד גבהים היה לי קצת... שנה שעברה בטיול השנתי פתאום התחלתי לבכות... נראה לי שמאז ששיחררתי את זה אנלא כל כך פוחדת מזה... מה בחיים לא תסכים לעשות? קרחת? איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? לא קוראת האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? מפחידים במידה, בלי הגזמות... אחרת יש לי סיוטים ותמונות מוזרות מהסרט עולות לי בראש פתאום... האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו?כן ברור מה הדבר הכי דוחה לדעתך? ג'וקים, ארבה, נחשים האם אתה מפחד מג'וקים? מאוד מאוד מאוד. מפחדת מהם יותר ממה שהם מגעילים אותי מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? לפני כמה זמן חלמתי משו הזוי ביותר שאונסים אותי ואת חברה שלי... עד היום זה חוזר אלי.. חחחח אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? תלוי ממה הוא מפחד... בדר"כ אני אעזור לו מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? נראה לי שללכת לאיבוד... זה הרגשה של חוסר אונים כזאת... אמאלה. ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? לפעמים... רק אם זה ממש ממש חושך אחלה סקר!

EROTOMANIA

New member
../images/Emo121.gif

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? ראיתי את הצלצול. איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? מתחבאת מתחת לשמיכה\צורחת. האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? הפחד לדבר עם אנשים. מה בחיים לא תסכים לעשות? לגעת בעכביש. איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? הארי פוטר חח האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? לא, כי הם מפחידים! האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? אולי. מה הדבר הכי דוחה לדעתך? עכבישים. האם אתה מפחד מג'וקים? כן
מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? נפלתי מבנין גבוה יחד עם מיטה o_O אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? אולי. מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? עכביש. איככככס. ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך? לא ממש.

ל א ק י

New member
אמ

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? סבא מת איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? אמ פחד של רגע כלשהו, לא תמידי - חותכת את עצמי או משו [?] האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? אמ בערך
אני מצליחה להעלות במעליות :$ מה בחיים לא תסכים לעשות? לפוצץ בלון [למרות שעשיתי את זה כמה פעמים בחיים שלי
] איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? מה יכול להיות כל כך מפחיד בספר האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? אמ כן כשזה בבוקר וזה :$ האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? אמ אני מניחה שכן מה הדבר הכי דוחה לדעתך? הרג בלון
האם אתה מפחד מג'וקים? כשאני עם אנשים מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? שוקי מת אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? אני אעזור לו מה :$ מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? ללכת לאיבוד.. בעיקר כי אני יודעת תמיד איפה אני נמצאת אז זה יהיה ממש ממש רע
ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? קצת X:

noooga

New member
../images/Emo60.gif

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? שרדפו אחרי איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? נמצאת בחברת אנשים גדולים ממני האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? על החושך מה בחיים לא תסכים לעשות? ללכת לבד במושב ב-2 בלילה איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? משהו באנגלית... היד של הקוף נדמה לי
האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? לא כי זה מפחיד מן הסתם האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? לא יודעת מה הדבר הכי דוחה לדעתך? עכבישים? האם אתה מפחד מג'וקים? לא ממש מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? זה בעיה לספר את זה... נעזוב אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? בוא אני אעזור לך מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? שעכביש יעלה עלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חס וחלילה!!! אוי וואי! הייתה לי צמרמורת נוראית עכשיו! רק לא זה ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? לא

../images/Emo139.gif

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך?שהעפרון קם לתחייה ואמר "יחי העפרונות" איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים?טוב מאוד האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה?כן מה בחיים לא תסכים לעשות?אני אסכים לעשות הכל איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה?לא קראתי ספר מפחיד לאחרונה האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה?כן זה כיף האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו?תלוי מי ומה מה הדבר הכי דוחה לדעתך?חרקים האם אתה מפחד מג'וקים?נגעלת מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך?שעלה עליי בבוקר חיה מפחידה על הצוואר אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו?יעזור מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך?שעכביש יעלה עליי,ללכת לאיבוד זה כיף ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך???לא

תשובותתת

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? היו כמה... איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? לא מתמודדת, בורחת. האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? לא. מה בחיים לא תסכים לעשות? לאכול ג'וק?! איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? לא קוראת ספרים מפחידים. האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? כןןןןןןןן אני אוהבת, חברה שלי מקשרת את זה לזה שאני מזוכיסטית... האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? כן מה הדבר הכי דוחה לדעתך? ג'וקים האם אתה מפחד מג'וקים? כןןן מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? היו הרבה אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? לא'דעת מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? עכביש יעלה עלי!!! ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? לא

English Muffin

New member
אווו מפחדת ../images/Emo2.gif

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך?שכימעט חטפו אותי איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים?אני מנסה לחשוב בהיגיון איכשהוא שהם לא יפחידו אותי האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה?פעם פחדתי מכלבים עכשיו אני כבר לא מה בחיים לא תסכים לעשות?לאכול ג'וקים איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה?לא קראתי אף פעם ספר מפחיד האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה?אני נורא אוהבת סרטים מפחידים האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו?כן מה הדבר הכי דוחה לדעתך?דברים שניראים כמו דרקון האם אתה מפחד מג'וקים?כן מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך?שאני נופלת ממדרגות ופעם חלמתי שאני בתוך אמבטיה מלאה סרטנים ברר
אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו?שאני ינסה לעזור לו מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך?שעכביש יעלה עלי ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך???ליפעמים אם זה ממש חושך ואני לבד ברחוב או בקומה למטה בבית שלי

dead me

New member
ממ...הנה

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? ממ..חיחי פעם הייתי לבד בבית והתיישבתי על השלט ולא הבנתי למה הטלוויזיה מעבירה ערוצים לבד :/ אהה כן ושראיתי רוח רפאים. איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים?אני מפנימה הכל.. :/ האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? לא מה בחיים לא תסכים לעשות? לא אסכים לעזור לפגוע בבן אדם יקר לי איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? לא אוהבת ספים מפחידים האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? קצת..כי הם כלכך צפויים ומשעשעים אותי.. האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו?ברור , תלוי בשביל מי.. מה הדבר הכי דוחה לדעתך? הכי דוחה? סתם מישי שמגעילה אותי :/ האם אתה מפחד מג'וקים?ממש לא..וגם לא מצפרדעים וכאלה מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך?שרצחתי את חבר שלי :/ אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו?אם אני יכולה לעזור בכיף מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? ללכת לאיבוד..בחושך!!!!!!!! ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? נורא נורא נורא נורא מפחדת מחושך!

ady18

Well-known member
תשובות

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך?הכי שהפחידו זה היו סבא מת הכלב מת ושנפלתי מהסוס איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים?אמ נרתעת ולרוב לא עושה את הדברים כמו בלונה פארקויש דברים שצריך לעשות אז אני מנסה להרגע קצת אבל לרוב לא מצליח האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה?עם הסוס רכבתי אבל לא בכול הטניקות מהטכניקה שנפלתי פחדתי ולא הייתי מסוגלת לעשות אותה מה בחיים לא תסכים לעשות?לעלות על מתקנים בלונה פארק כמו רכבת הרים ולהרוג גוק איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה?אין כזה האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה?כן האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו?לא מה הדבר הכי דוחה לדעתך?גוק האם אתה מפחד מג'וקים?כן מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך?אמממ היו הרבה אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו?לא יכולה לעזור אני פחדנית נורא סורי מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך?עכביש ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך???לא

chompi2

New member
SPOOKY

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? לא זוכרת>< איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? יאפ האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? לא זוכרתתת מה בחיים לא תסכים לעשות? רכבת הרים עם לופיםP: איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? לא קראתי מפחיד האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? יאפ האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? תלוי מה מה הדבר הכי דוחה לדעתך? בהמות אדם האם אתה מפחד מג'וקים? לא מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? יש מלאא וואה אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? לא יודעת. מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? איבוד ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? לאא

jaqui

New member
פחדד

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? הייתה לי תאונה איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? מתמודדת איתם האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? לא מה בחיים לא תסכים לעשות? לא יודעת איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? לא קוראת האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? כן ביחד עם מישהו האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? תלוי במה מה הדבר הכי דוחה לדעתך? לא יודעת האם אתה מפחד מג'וקים? לפעמים מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? לא יודעת אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? שיירגע מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? עכביש... ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? לא

עונההההההה../images/Emo5.gif

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך?הדבר שקרה לי אתמול...שיחת טלפון מאוד לא צפויה. בעצם היה קצת צפוי אבל עדיין מפחיד...מאוד איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים?הלב דופק לי ואני נלחצת ומהר חושבת מה לעשות מה לעשות מה לעשות האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה?
זאת הרגשה טובה...הרבה פעמים. מה בחיים לא תסכים לעשות?
לרצוח איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה?
די עם ספרים. האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה?
לא ממש. כי הם מפחידים. אני מעדיפה קומדיות, דרמה וכו' ... כשהייתי יותר קטנה הדבר היחיד שרציתי לראות היה סרטי אימה.. עכשיו כבר לא.. הזדקנתי
האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו?
יש מצב מה הדבר הכי דוחה לדעתך?
** **** האם אתה מפחד מג'וקים?
מאוד מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך?
לא רוצה לדבר על זה. אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו?
איי וויל הלפ יו, מאי דיר מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך?
ברור שעכביש...מה אתם צוחקים עלי? ללכת לאיבוד זה נחמד. עדיף לא לבד...אבל טוב נו ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? לא

Atza

New member
../images/Emo12.gif

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? אממממ אתמול ... אתמול קרה משהו נוראי
איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? בוכה \ צוחקת האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? לא זוכרת מה בחיים לא תסכים לעשות?לרצוח איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? אמממ לא זוכרת האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? כן בטח .. כי כיף להיות מתוחים
האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? ברור .. מה הדבר הכי דוחה לדעתך? הקאות\מוגלה .. איכס נו יש לי עכשיו בחילה
האם אתה מפחד מג'וקים?כןןןןןןןןןןן מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? וואי הרבה לא זוכרת מה הכי .. אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? ברור שכן אני אעזור לו מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? שעכביש יעלה עלי ! אני אוהבת להאבד
קורה לי מלא ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? קצת כמו כולנו

Sashoosh

New member
../images/Emo28.gif אנייי

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? וואו קרו לי המון.... לא זוכרתתת איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? אני לא האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? אממ.. .לא שזכור לי מה בחיים לא תסכים לעשות? בחיים אני לא אכנס לבד למעלית איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? לא אוהבת ספרי אימה האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? אני מתה על סרטי אימההה האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? תלוי איזה חבר... אם זאת חברה טובה טובה אז כן
מה הדבר הכי דוחה לדעתך? ממ לאדעת האם אתה מפחד מג'וקים? ממש לא... אני מתע על ג'וקים מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? לא זוכרת אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? מה זתא אומרת מבקש את עזרתי? מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? ללכת לאיבוד ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? כן

בררררררר

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? יש המון איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים?בוכה חחח האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה?כן, עליתי על האנקונדה בתל אביב. נכון, בדרך כמעט שברתי למי שישב לידי את היד מרוב שלחצתי ופחדתי. מה בחיים לא תסכים לעשות?באנג'י, צניחה חופשית איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה?לא קוראת ספרים האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה?אוהבת מאוד! בגלל הפחד נו.. האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו?תלוי מה הסיטואציה מה הדבר הכי דוחה לדעתך?ג'וקים האם אתה מפחד מג'וקים?כן מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך?שחזרתי לאקס שלי, וכן זה מפחיד מאודדדד אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו?תלוי מי זה מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך?עכביש ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך???לפעמים, או אחרי שראיתי סרט מפחיד

הנה

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? מממ..... תנו לי לחשובבבב... לא עולה לי בראש כרגע איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? צועקת... חחח האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? כעיקרון לא היה לי איזשהו פחד מסוים.. מה בחיים לא תסכים לעשות?להרוג מישו איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? חחחחמ צמרמורת חחח נחשב<? האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? לא זה מפחיד אותי חח בעיקר הצעקה בעע מגעיל עם כל הדם וזהה האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? תלוי מי החבר חח ותלוי מה הסיכון... מה הדבר הכי דוחה לדעתך? לאכול משהו דוחה זה הכי דוחההה האם אתה מפחד מג'וקים? יס בערך.. מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? ממ.... שאנסו אותי... אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? סבבה
מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? עכביששש אמאאאאא ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך???חחח עלק מפחדת מחושךך

../images/Emo39.gif

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? מצאתי חצי ג'וק בנעל שלי עד היום אני מגלה שם כל מיני רגליים [לא שלי
] איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? צורחת ו/או בורחת לכיוון אחר האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? כה. כלבים מה בחיים לא תסכים לעשות? בנג'י או צניחה חופשית איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? קאטרינה
האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? אני אוהבת. זה כיף לפחד
[ובמקביל לחבק את החבר שלך שנמצא ליד
] האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? תלוי מי... מה הדבר הכי דוחה לדעתך? יש הרבה
האם אתה מפחד מג'וקים? כה.. מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? שאני הולכת לשתות כוס מים ובכל חור אני מוצאת נחש ענקענק שרוצה לטרוף אותי אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? אני עוזרת לו בשמחה
מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? ללכת לאיבוד
ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? טיפה

למעלה