שאלון פורים !!!!

אלללההה

מה אתה הכי אוהב בפורים?= משלוח מנות למה היתחפשת השנה?= לא התחפשתי למה היתחפשת שנה שעברה?= לא התחפשתי :| האם אתה בקטע של נפצים?= לא האם ניפצעת פעם מנפצים?= לא מה התחפושת הכי הזויה שהייתה לך אי פעם?= וואלה אני לא זוכרת תחפושות שלי בכלל חוץ מאיזה בובה עם מפתח כזה מאחורה שמסובבים אותה האם אתה מתמיד לקרוא את המגילה גם בערב וגם בבוקר?= פחח ממש האם צמת בתענית אסתר?= נהה למי מהפורום הזה אתה נותן משלוח מנות? (רק 2 אנשים בלבד)= פיצ ופיצ[P:] איזה מילוי אתה אוהב באוזן המן?= אם כבר אז רק שוקולד.

shiraz cohen

New member
פורים שמח!

מה אתה הכי אוהב בפורים? אממ הכול!!! למה היתחפשת השנה? לא ממש התחפשתי. לקחתי מאח שלי את החולצת שפים שלו.
היה מגניב. למה היתחפשת שנה שעברה? לא נראה לי שהתחפשתי. האם אתה בקטע של נפצים? זה מגניב כשאנשים אחרים עושים את זה. האם ניפצעת פעם מנפצים? לא. מה התחפושת הכי הזויה שהייתה לך אי פעם? אמממ... מוכרת פרחים?!
בכיתה ג' נראה לי. האם אתה מתמיד לקרוא את המגילה גם בערב וגם בבוקר? אממ לא... אבל קראתי בערב. האם צמת בתענית אסתר? לא. למי מהפורום הזה אתה נותן משלוח מנות? (רק 2 אנשים בלבד) למה רק 2?! לכוולם! איזה מילוי אתה אוהב באוזן המן? שוקולד. יאמי... חג פורים שמח ומבדח לכולם !!!!!!!!!!!!!! גם לך!!!

סינטטית

New member
אלללהה!!!

מה אתה הכי אוהב בפורים?= חופש למה היתחפשת השנה?= למנהלת פורום סינרגיה למה היתחפשת שנה שעברה?= לעצמי האם אתה בקטע של נפצים?= לא האם ניפצעת פעם מנפצים?= לא מה התחפושת הכי הזויה שהייתה לך אי פעם?= הממ האם אתה מתמיד לקרוא את המגילה גם בערב וגם בבוקר?= לא האם צמת בתענית אסתר?= לא למי מהפורום הזה אתה נותן משלוח מנות? (רק 2 אנשים בלבד)= פיצ הקטנה שלי, אני נותת לה את שניהם! איזה מילוי אתה אוהב באוזן המן?= שוקולד

גמני!

מה אתה הכי אוהב בפורים? חופש למה היתחפשת השנה? לא התחפשתי למה היתחפשת שנה שעברה? אממ אני חושבת נמר כזה. חח משו עם אוזניים נו האם אתה בקטע של נפצים? ממש ממש לא האם ניפצעת פעם מנפצים? כן ;[ שהייתי בת 10 בערך. יש לי כוויה מזה ביד. בגלל זה אני מפחדת מהם
מה התחפושת הכי הזויה שהייתה לך אי פעם? חיפושית D: זה היה אחד היפים. האם אתה מתמיד לקרוא את המגילה גם בערב וגם בבוקר? חח לא. האמת שכבר שנתיים לא קראתי בכלל. האם צמת בתענית אסתר? לא למי מהפורום הזה אתה נותן משלוח מנות? (רק 2 אנשים בלבד) מורן, אור ודפנה הפיציות, שלומית, אופיר וככככולם נו! איזה מילוי אתה אוהב באוזן המן? האמת שאני לא אוהבת בכלל |: איכ.

באיחורון

מה אתה הכי אוהב בפורים?=
את הילדים הקטנים שמתחפשים למה היתחפשת השנה?=
אני אתחפש כנראה לנודיסטית בשביתה
(רעיון ממודיעין
רונקי עדה) למה היתחפשת שנה שעברה?=
לחיילת על מדי א' האם אתה בקטע של נפצים?=
לא האם ניפצעת פעם מנפצים?=
לא מה התחפושת הכי הזויה שהייתה לך אי פעם?=
המממממ לא זוכרת האם אתה מתמיד לקרוא את המגילה גם בערב וגם בבוקר?=
בערב האם צמת בתענית אסתר?=
אסור לי למי מהפורום הזה אתה נותן משלוח מנות? (רק 2 אנשים בלבד)=
לרונקי ולאור איזה מילוי אתה אוהב באוזן המן?=
תמרים/פרג

Torn Identity

New member
אז מה אם עבר החג? ../images/Emo3.gif

מה אתה הכי אוהב בפורים?= להתחפש.
למה היתחפשת השנה?= סתם משו לא מוגדר, תקעתי על עצמי כל כך הרבה שטויות.
למה היתחפשת שנה שעברה?= ספייק מבאפי.
האם אתה בקטע של נפצים?= לא, זה כלכך בית ספר יסודי.
האם ניפצעת פעם מנפצים?= לא נראה לי.
מה התחפושת הכי הזויה שהייתה לך אי פעם?= המפ, המקור ממכושפות?
האם אתה מתמיד לקרוא את המגילה גם בערב וגם בבוקר?= בטח, גם בארוחת הצהריים ולפני שאני נוטל ידיים. (NOT).
האם צמת בתענית אסתר?= בטח!
בין ארוחה לארוחה, מה. או בין קוביית שוקולד לאחת. X: למי מהפורום הזה אתה נותן משלוח מנות? (רק 2 אנשים בלבד)= לשרון כי היא אשתי היפה.
ול... אמממ... לילדים נזקקים, כי חשוב להיות אנשים טובים!
איזה מילוי אתה אוהב באוזן המן?= שוקולד, דה.

בדיילי אדיר ../images/Emo13.gif

מה אתה הכי אוהב בפורים?= למה היתחפשת השנה?= למה היתחפשת שנה שעברה?= האם אתה בקטע של נפצים?= האם ניפצעת פעם מנפצים?= ממש לא. מה התחפושת הכי הזויה שהייתה לך אי פעם?= רוח רפאים בהכחשה =] האם אתה מתמיד לקרוא את המגילה גם בערב וגם בבוקר?= אני לא מתמידה בלקרוא את המגילה בכלל
האם צמת בתענית אסתר?= כן, רק אני אצום... למי מהפורום הזה אתה נותן משלוח מנות? (רק 2 אנשים בלבד)= לי ולי, כי אני שמנה ואוהבת אוכל
ולכולכם גם :] איזה מילוי אתה אוהב באוזן המן?= שוקולד

למעלה