שאלון פורים !!!!

שאלון פורים !!!!

השאלון ניכתב בלשון זכר אך הוא מכוון לשני המינים יחד !!!!! תהנו.. מה אתה הכי אוהב בפורים?= למה היתחפשת השנה?= למה היתחפשת שנה שעברה?= האם אתה בקטע של נפצים?= האם ניפצעת פעם מנפצים?= מה התחפושת הכי הזויה שהייתה לך אי פעם?= האם אתה מתמיד לקרוא את המגילה גם בערב וגם בבוקר?= האם צמת בתענית אסתר?= למי מהפורום הזה אתה נותן משלוח מנות? (רק 2 אנשים בלבד)= איזה מילוי אתה אוהב באוזן המן?= חג פורים שמח ומבדח לכולם !!!!!!!!!!!!!!

איי אם ............................

מה אתה הכי אוהב בפורים?= הכל הכל הכל למה היתחפשת השנה?= כלום למה היתחפשת שנה שעברה?= גם כלום האם אתה בקטע של נפצים?= ממש לא האם ניפצעת פעם מנפצים?= כע ביום של הבר מצווה שלי מה התחפושת הכי הזויה שהייתה לך אי פעם?= פח זבל בגיל 7...חחחח האם אתה מתמיד לקרוא את המגילה גם בערב וגם בבוקר?= כע. האם צמת בתענית אסתר?= לא למי מהפורום הזה אתה נותן משלוח מנות? (רק 2 אנשים בלבד)= לצליל, ואור איזה מילוי אתה אוהב באוזן המן?= שוקולד ותמרים

שלומיתת

New member
אניP:

וואו..משעמם לי..זה בא בול בזמן;] מה אתה הכי אוהב בפורים?=שמתחרפנים..הכי טוב
למה היתחפשת השנה?=לא ממש התחפשתי..יותר שמתי כמה אביזרים למה היתחפשת שנה שעברה?=אברלוין או משהו כזהO: דעמט.. האם אתה בקטע של נפצים?=לא ממש האם ניפצעת פעם מנפצים?=לא נראלי מה התחפושת הכי הזויה שהייתה לך אי פעם?=ביתXDDDDDDDDDDDDDDDDDD האם אתה מתמיד לקרוא את המגילה גם בערב וגם בבוקר?=לא האם צמת בתענית אסתר?=כן למי מהפורום הזה אתה נותן משלוח מנות? (רק 2 אנשים בלבד)=בצורה וירטואלית?טוב נוD: אבל לורוצה לשניםP: לאור מורן ורון ועומר:) ואם בתאל מעין ונורית היו נכנסות לפה אז גם להןD: איזה מילוי אתה אוהב באוזן המן?=לא מתה על אוזני המן אבל אם כבר עם שוקולדP:

לאלאלאלא אאוץ'../images/Emo2.gif

זה הכל מאהבה
את הסוליה הכי יקרה שאני מכירה!
ואני מכירה סוליות...

loolilo

New member
../images/Emo151.gif

השאלון ניכתב בלשון זכר אך הוא מכוון לשני המינים יחד !!!!! תהנו.. מה אתה הכי אוהב בפורים?= חח כולם שמחים כאלה. זה כיף [: והתחפושות והכל.. למה היתחפשת השנה?= נסיכה למה היתחפשת שנה שעברה?= פרפר חח האם אתה בקטע של נפצים?= בע, ממש לא. האם ניפצעת פעם מנפצים?= טפוטפוטפו לא. מה התחפושת הכי הזויה שהייתה לך אי פעם?= חחחח בגיל 5 נראה לי התחפשתי לדינוזאור :) כן,זה הכי הזוי. האם אתה מתמיד לקרוא את המגילה גם בערב וגם בבוקר?= לא.. האם צמת בתענית אסתר?= לא למי מהפורום הזה אתה נותן משלוח מנות? (רק 2 אנשים בלבד)= ליסה מונרו ואופיר ^___^ איזה מילוי אתה אוהב באוזן המן?= שוקולד,אבל גם ככה לא מתה על זה. חג פורים שמח ומבדח לכולם !!!!!!!!!!!!!! גם לך

timon12

New member
שלי

מה אתה הכי אוהב בפורים?=את החופש
למה היתחפשת השנה?=לא התחפשתי רק צבעתי קצת את השיער. (קצת עאלק)
למה היתחפשת שנה שעברה?=גם סתם צבעתי ת'שיער. אין לי רעיונות טובים בשנתיים האחרונות.
האם אתה בקטע של נפצים?=זה מגניב, אבל זה סתם ביזבוז כסף.
האם ניפצעת פעם מנפצים?=לא
מה התחפושת הכי הזויה שהייתה לך אי פעם?=אממ, מרגול
האם אתה מתמיד לקרוא את המגילה גם בערב וגם בבוקר?=קראתי רק אתמול.
האם צמת בתענית אסתר?=לא
למי מהפורום הזה אתה נותן משלוח מנות? (רק 2 אנשים בלבד)=אי אפשר רק 2, לכולם ממש מגיע! אתם הפורום הכי טוב בתפוז!
איזה מילוי אתה אוהב באוזן המן?=שוקולד וקרם אגוזים. מצורפת תמונה של השיער שלי.

timon12

New member
אני מת על זה!!!!!

ספריי חח יש יום אחד בשנה, שאפשר לעשות שטויות בשיער ולא יסתכלו עליך מוזר. אז לא לנצל אותו?

שלומיתת

New member
חחח

גמני אהבתי את זה,עד שהסתכלתי במראהXD וגם זה שאח"כ שמתי 7 פעמים שמפו ועדין לא הכל ירד.

עוננננה [=

מה את הכי אוהבת בפורים? - ת'חופפפפש ! למה היתחפשת השנה? - לכלום :) למה היתחפשת שנה שעברה? - ארנב [: האם אתה בקטע של נפצים? - לאאאאא ! D: האם ניפצעת פעם מנפצים? - ללא , .. :) מה התחפושת הכי הזויה שהייתה לך אי פעם? - לא היה לי משהווו הזוווי :) האם את מתמידה לקרוא את המגילה גם בערב וגם בבוקר? - לא O: האם צמת בתענית אסתר? - אה , אמורים לצום ? D: , חחח לא . למי מהפורום הזה את נותנת משלוח מנות? (רק 2 אנשים בלבד) - למנהלת ולבתאל XD איזה מילוי את אוהבת באוזן המן? - אנלא אוהבת ! D:

vered151

New member
אניי ../images/Emo9.gif

מה אתה הכי אוהב בפורים?= את התחפושות! ברור למה היתחפשת השנה?= וודקה סמירנוף למה היתחפשת שנה שעברה?= לורד..חחחח (מי שלא הבין קוראים לי ורד..והתחפשתי לפרח ורד כאילו, לא משנה נו) האם אתה בקטע של נפצים?=
האם ניפצעת פעם מנפצים?=
מה התחפושת הכי הזויה שהייתה לך אי פעם?= ממ...התחפשתי לקיר גרפיטי..נחשב? האם אתה מתמיד לקרוא את המגילה גם בערב וגם בבוקר?=
האם צמת בתענית אסתר?=
למי מהפורום הזה אתה נותן משלוח מנות? (רק 2 אנשים בלבד)=
איזה מילוי אתה אוהב באוזן המן?=
חג פורים שמח ומבדח לכולם !!!!!!!!!!!!!! גם לךךךךךך

למעלה