שאלון פורים

פאמקי

New member
שאלון פורים../images/Emo151.gif

מה דעתכן על המנהג להתחפש בפורים?
האם התחפשתן?
מתחפשות? (אם כן ואם לא, תנו לדמיון להתפרע) במה הייתן בוחרות ולמה?
איזו תחפושת הכי זכורה לכן מילדותכן/ בגרותכן?
איך חגגתן את פורים?
אוזני המן, כן או לא? ואם כן, איזה טעם? פורים שמח
.

Nישהי31

New member
עונה ראשונה../images/Emo3.gif

מה דעתכן על המנהג להתחפש בפורים? - מנהג מדליק, מאתגר וכייפי. למה רק לגויים??
האם התחפשתן? השנה אני בעצלנות.
מתחפשות? (אם כן ואם לא, תנו לדמיון להתפרע) במה הייתן בוחרות ולמה? ע"ע תשובה 2
איזו תחפושת הכי זכורה לכן מילדותכן/ בגרותכן? אווו יש כמה. הכי זכורה לי תחפושת חייל בחיל הים. הייתי היחידה בגן שהתחפשה לחייל עם צמה ארוכה
איך חגגתן את פורים? רגע! הוא עוד לא הגיע. בתכנון לצבוע ת'בית
.
אוזני המן, כן או לא? ואם כן, איזה טעם? בטח שכן. התחלתי לאכול בחנוכה. אני מעדיפה את המסורתיים עם התמרים והשוקולד ( לא סובלת פרג. נשאר בשיניים עד פסח) אם יורשה לי, מוסיפה שאלה משלי
משלוחי מנות? עושות? למי? משהו יצירתי?

עונה

מה דעתכן על המנהג להתחפש בפורים? אותי משעמם האם התחפשתן? לא מתחפשות? (אם כן ואם לא, תנו לדמיון להתפרע) במה הייתן בוחרות ולמה?כשהייתי קטנה התחפשתי לקאבוי נראה לי... איזו תחפושת הכי זכורה לכן מילדותכן/ בגרותכן?ראי למעלה איך חגגתן את פורים?שגרה אוזני המן, כן או לא? ואם כן, איזה טעם?לא

ji ji

New member
גם עונה

מה דעתכן על המנהג להתחפש בפורים? משעשע ביותר האם התחפשתן? אכן כן, שילגיה מתחפשות? (אם כן ואם לא, תנו לדמיון להתפרע) במה הייתן בוחרות ולמה? התפרעךי והפכתי את שילגיה לקצת מופקרת איזו תחפושת הכי זכורה לכן מילדותכן/ בגרותכן? בגיל 4 בערך לארנב איך חגגתן את פורים? מסיבה של חברים היה שמח ומצחיק אוזני המן, כן או לא? ואם כן, איזה טעם? לא בלחץ, אין לי בעיה שיחלוף החג בלי לאכול כמה אוזניים אבל אם כבר שיהיה עם שוקולד וחלבה ולא, השנה לא שלחתי משלוחי מנות... חג שמח!!

אוססונה

New member
עונה בשושן פורים....

בוקר טוב. להתחפש - משעשע, מוסיף שמחה רבה. טוב לפעמים להתפרק ולפרוק, באיפוק... כן, התחפשתי... תכננתי להתחפש תחפושת נועזת ביותר, אך בגלל מזג האויר, שניתי לתחפושת "צנועה"... חתולה שמילה "מיוחמת", התאמנתי "ליילל, אותן יללות מוכרות, בעונת היחום.... יש לי פנטזיה דמיונית, להתחפש "למלצרית", חשופת שדיים בחוטיני "שקוף" (ואני בכלל, שונאת "חוטיני"...). ממלצרת בפאב של "עליזים ועליזות"...(בזמנו, הייתי ממלצרת הרבה, זכיתי להרבה טיפים....הטיפ הגבוה ביותר, היה מאחד "חתיך" להדהים, אשר המתין עד אחרי שסיימתי את המשמרת....תנו לדמיון שלכן להתפרע, מה עשינו אח"כ. לפחות הוא קיבל "תמורה מלאה", להשקעתו.... ). התחפושת הזכורה לי מהילדות, איך לא?? "מלכת אסתר", כמובן... על אף שרציתי להתחפש "לושתי", לא הרשו לי... אזני המן - שונאת, שונאת שונאת, באותה מידה שאני שונאת "סופגניות" בחנוכה. כפי שאני לא "מחבבת", מצות בפסח... על משלוחי מנות, אני אחראית בבית... אני פשוט מחליפה מזה לזה... השנה, קבלנו משלוח מנות שונה, שהכיל: שני בקבוקי יין, שני כוסות יין, ומספר גבינות... מעוצב יפה ביותר. *אנחנו נוסעות לירושלים, להמשיך את חג הפורים, בעיקר לחלק "דמי פורים", לאחיינים הרבים... ריקי ואני, נדיבות מאוד "בדמי פורים", הם מחכים לנו......* למה לא כל יום פורים???

למעלה