עונה בשושן פורים....
בוקר טוב. להתחפש - משעשע, מוסיף שמחה רבה. טוב לפעמים להתפרק ולפרוק, באיפוק... כן, התחפשתי... תכננתי להתחפש תחפושת נועזת ביותר, אך בגלל מזג האויר, שניתי לתחפושת "צנועה"... חתולה שמילה "מיוחמת", התאמנתי "ליילל, אותן יללות מוכרות, בעונת היחום.... יש לי פנטזיה דמיונית, להתחפש "למלצרית", חשופת שדיים בחוטיני "שקוף" (ואני בכלל, שונאת "חוטיני"...). ממלצרת בפאב של "עליזים ועליזות"...(בזמנו, הייתי ממלצרת הרבה, זכיתי להרבה טיפים....הטיפ הגבוה ביותר, היה מאחד "חתיך" להדהים, אשר המתין עד אחרי שסיימתי את המשמרת....תנו לדמיון שלכן להתפרע, מה עשינו אח"כ. לפחות הוא קיבל "תמורה מלאה", להשקעתו.... ). התחפושת הזכורה לי מהילדות, איך לא?? "מלכת אסתר", כמובן... על אף שרציתי להתחפש "לושתי", לא הרשו לי... אזני המן - שונאת, שונאת שונאת, באותה מידה שאני שונאת "סופגניות" בחנוכה. כפי שאני לא "מחבבת", מצות בפסח... על משלוחי מנות, אני אחראית בבית... אני פשוט מחליפה מזה לזה... השנה, קבלנו משלוח מנות שונה, שהכיל: שני בקבוקי יין, שני כוסות יין, ומספר גבינות... מעוצב יפה ביותר. *אנחנו נוסעות לירושלים, להמשיך את חג הפורים, בעיקר לחלק "דמי פורים", לאחיינים הרבים... ריקי ואני, נדיבות מאוד "בדמי פורים", הם מחכים לנו......* למה לא כל יום פורים???