שאלון פורים

עונה

האם אתם מתחפשים השנה?לא נראה לי .למה?אני לא אתחפש.. .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )?א- שלגיה בעע ב-מכשפה ג-כלה תמניה ד-אחשוראש ה-יהושוע פרוע ו-לכושי .האם אתם אוהבים את פורים?כן.. .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים?אולי .מה קניתם בינתיים לתחפושת?כלום .קניתם בכלל?לא .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)?לא כאילו אנחנו גם לא לומדים בימים רגילים חעחעח .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים?בארור .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים?ממש לא .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם?לא התלבטטי

עונההההההההה

.האם אתם מתחפשים השנה?כן .למה?ככה .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )?מלכת אסתר נמרה ליצן .האם אתם אוהבים את פורים?כןןןןןןן .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים?נכוןןןןןןן .מה קניתם בינתיים לתחפושת?כלוםםםםםםם .קניתם בכלל?לא .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. )אין לי כח .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)?לאאאאאאא .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים?כן יאו איזה באסהההההההה .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? קרוב .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם?כן , לנערת דיסקו, חתולה, מתנחלות אני וחברה שלי ולמומיות אני וחברה שלייי

saritus13

New member
עונה

האם אתם מתחפשים השנה?כן למה?למלאך למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )?שוטרת,כיפה אדומה,מלכת היופי,ארנבת ועוד מלאאאא האם אתם אוהבים את פורים?מאודדדד נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים?ברור פורים יש פעם בשנה צריך לנצל את היום הזה. מה קניתם בינתיים לתחפושת?כול מה שצריך קניתם בכלל?כן לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. )13-15 נראה לי אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)?לא נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים?ברוררר היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? ממש לאא רחוק רחוק מפורים האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם?התלבטתי מלאאא

../images/Emo151.gifעוננההה ../images/Emo151.gif

.האם אתם מתחפשים השנה?לאאאא .למה?לאאאאאאאא .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )?חחחחח באררוררר!! .האם אתם אוהבים את פורים?כןןןןן מאודדד .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים?לללאאאא .מה קניתם בינתיים לתחפושת?אנ'לא מתחפשת .קניתם בכלל?---------- .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. )ב12.3 .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)?בארורר שלאא!!אנחנו עושים מסיבה!! .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים?נכווווןןןן .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? ממשש לאא!3 חודשים אחרי פורים! .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם?------------

=]אני=]

.האם אתם מתחפשים השנה?אממ בכללי לא..אבל בערב אני הולכת לבית חולים בשביל לעודד ולשמח ילדים בתור ליצן:]וביום של פורים אממ יש מצב אני קונה כאלה דברים חמודים של מיקי מאוס..חחח .למה?^^^^
.למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )?אממ לכושי
לראפר
.האם אתם אוהבים את פורים?מ-א-ו-ד .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים?חחח כן
.מה קניתם בינתיים לתחפושת?שומדבר...חח .קניתם בכלל?לא .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) חחחחחחח אני לא צריכה לבדוק אני זוכרת בע''פ
מן הסתם..זה יוצא ב12.3 יומהולדת שלי
.אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)?חחחח לאאאאאא .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים?כן:( .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים?בדיוק בפורים חח .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם?אני וחברה שלי תיכננו להתחפש לשימי טבורי ומרגול
או לחילזונות...[חיל זונות חחח
]אממ להודית לדרדסיםם וכל מינייי חחח פורים שמח לכוללםםםםםםםם

עונהההההההה ../images/Emo13.gif

.האם אתם מתחפשים השנה? כןן .למה? שוטרת ( סקסית דע) עם עוד ילד בכיתה שהוא השוטר
.למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? פרפר.. מעודדת.. ועוד.. .האם אתם אוהבים את פורים? כן
.נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? ממ.. כןן .מה קניתם בינתיים לתחפושת? עדיין כלוםם .קניתם בכלל? עדיין לאא .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)? לאא .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? נכוןן מאוד .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? לאא .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם?בהתחלה רציתי שחקניתת טניסס או לכלהה ועודד מלאאאאא...............
שיהיה לכולנו פורים בטוח ושמח

yael1993

New member
עונהנהנהנהנהנהנהנהנה בננהה../images/Emo13.gif

.האם אתם מתחפשים השנה? כנוש .למה? מלאכית שקסית.. .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? ממ אינדיאנית שקסית ביותר..חיפושית..קופסאת חלב..חיחיחיחי כן כן...וממ לא זוכרת..=\ .האם אתם אוהבים את פורים? ברורררררררררררררררר .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? נכוןןן .מה קניתם בינתיים לתחפושת? הכול.. .קניתם בכלל? כן! .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) זאביייייייייייייייייייייייייייי .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? כן =(.. .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? ממ לאא אבל של תותייי באותוו יוםםםםםםם! .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? כן..חיחיחי בין מלאכית למתנחלת לשטנית סקסית..

אורטל 13

New member
עונה

.האם אתם מתחפשים השנה? כן .למה?למלאכית .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )?לא התחפשתי .האם אתם אוהבים את פורים?כן .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים?כן .מה קניתם בינתיים לתחפושת?הכול כמעט .קניתם בכלל?כן .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. )13-14 במרץ .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)?לא .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים?כן .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? לא .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם?לא היטלבתי ידעתי מהתחלה

עונההההה נהנהנהנהנהנה!

האם אתם מתחפשים השנה? כןן .למה? לקובואית [[איך שלא רושמים אתזה] .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? למלאמלא לא זוכרת :p .האם אתם אוהבים את פורים? ברורררר הכי צחוקים בפורים .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? כןןןן סתםם מפגריםם =\ .מה קניתם בינתיים לתחפושת? חולצהה [: .קניתם בכלל? כןן .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) לא יודעת אין לי כוחח =[=[ סוריי .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)? מההה?! לאאא .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? שלושה ימים..לא?! ואם יומיים אז גם חראא .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? לא .האם התלבטתם למה להתחפש? לא צ'אוייי

morg01

New member
עוננהההההההההה

האם אתם מתחפשים השנה? יאפפ .למה? לגבר חחחח .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? פנקיסטיתת .האם אתם אוהבים את פורים? יאפ .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? לא .מה קניתם בינתיים לתחפושת? כלום חחח .קניתם בכלל? לא .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)? כן אני חורשת חח מה נראה לכם לאאאאא .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? נרון =<< .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? לא .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? לא זה בא לי ככה

עונה=]

האם אתם מתחפשים השנה? לא יודעת .למה? לא החלטתי .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? כל מיני... .האם אתם אוהבים את פורים? מאוד .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? יש מצב .מה קניתם בינתיים לתחפושת? כלום .קניתם בכלל? לא .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)? לא .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? כןן .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? קרוב לפורים .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? לא..

miri2102

New member
עונה!!!

האם את מתחפשת השנה: נירא לי שכן.. למה: קאוובוית.. למה התחפשת בשנים הקודמות: שנה שעברה לראפר..לפני שנתיים למעודדת לפני שלוש שנים לפנקיסטית..ואז אני כבר לא זוכרת..!! האם את אוהבת את פורים: כןן..כמו כולם לא??\ נכון הילדים שלא מתחפשים הם מפסידים: לא יודעת..כל אחד איך שהוא רוצה!! מה קניתם בנתיים לתחפושת:ממממ..כלום..!!חח..יש לי הכל כימעט.. קניתם בכלל: לא עדיין לא ..צריכם להשלים כמה דברים קטנים לכו ללוח שנה ותבדקו מתי יוצא התאריך של הפורים:מ 13 עד 15 למרץ.. אתם לומדים בפורים: לא מי לומד בחג?? נכון באסה שחופש פורים נמשך רק יומיים: כל חג באסה שהוא נגמר בסוף..אפילו יום כיפור שזה לא חג בכלל!! היום הולדת שלך יוצא בפורים או קרוב לפורים: היה לי לני פורים 21.2 האם התלבטתם למה להתחפש: נירא לי שכן.לקאוובוית!!

למעלה