שאלון פורים

טוולי

New member
שאלון פורים ../images/Emo13.gif

פוריםםםםםםםםםםםםםםם מתקרבבבב חיחיח
.האם אתם מתחפשים השנה?
.למה?
.למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )?
.האם אתם אוהבים את פורים?
.נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים?
.מה קניתם בינתיים לתחפושת?
.קניתם בכלל?
.לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. )
.אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)?
.נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים?
.היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים?
.האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם?

yafit93

New member
עונההה ראשונה

.האם אתם מתחפשים השנה? כןןן .למה? או פרפר או פיה .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? מלאך,צוענייה, חיילת ועוד הרבההה .האם אתם אוהבים את פורים? מאודד .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? ברורר .מה קניתם בינתיים לתחפושת? כלום חחח .קניתם בכלל? ---- .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) יודעת בע"פ .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)? .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? לאא אצלי זה 3 .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? לאאא .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? פיה או פרפר ובנותת תשמעווו אני גרה בעכו וב-12.3 ביום שאנחנו מתחפשים הבויז מופיעים אצלנו אז אנחנו לא הולכים לביצפר אלא להופעה איזה כיףףףף

מיכלוש14

New member
גמני מעכו ...

שאלוםם לך... אני מיכל גמני מעכו שמעתי על ההופעה שלהם אבל זה בכלל לא בטוח לא הודיעו באיזה יום ?שעה ? ...אם את יודעת משו.... בקשה תחזרי אלי לאיי סיי :242405521 תודה !!!

CaMiLa TqM

New member
עונה חח מקורי

.האם אתם מתחפשים השנה? בטח חח רק שאני לא דעת למה .למה? חחח לא דעת! .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? כל שנה אני מתחפשת! התחפשתי לקופידון לבנה לכיפה אדומה חח להכל .האם אתם אוהבים את פורים? בטח אחד החגים הכי כיפים שיש!! .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? ברווררררר .מה קניתם בינתיים לתחפושת? כלום עוד אין לי .קניתם בכלל? .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) 13-15 לא??? .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)? אני כנראה יצטרך ללמוד למבחן אבל יש פגשית פורום חחחח .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? 3 :) .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? ממש לא .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? אממממ יש לי משהו סטנד ביי למקרה שלא יבוא לי משהו מקורי חח כי תמיד אני חושבת על משהו שבוע לפני

CaMiLa TqM

New member
יפית..

איזה שווההה אבל הם בטח יופיעו בערב חח למה להם להופיע בבוקר?

yafit93

New member
לאאא בבוקרר הם מופיעים כפרה בסביבות

10 או 11 אני וחברה שלי מתות להצטלם איתם ננסה להצטלם איתם ואני יעלה תמונות רק אם מצטלם חחחח

עונה ../images/Emo13.gif

.האם אתם מתחפשים השנה?יאפ .למה?50% מלאך 50% שטן .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )?נממ שנה שעברה לווילמה ולא זוכרת עוד חח .האם אתם אוהבים את פורים?יאפ .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים?כל אחד ומה שהוא אוהב .מה קניתם בינתיים לתחפושת?הכל חח .קניתם בכלל?יאפ .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. )ב12 .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)?לא מה פתאום!! .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים?נכון .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים?לא חחח .האם התלבטתם למה להתחפש?לא

המאמושש

New member
עונהה

.האם אתם מתחפשים השנה? כן .למה?קשה להסביר .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? נערת אוויי מלכת אסתר מלכת הכוכבים ליצן ..לא זוכרת..!! .האם אתם אוהבים את פורים?ברור .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים?כןן .מה קניתם בינתיים לתחפושת?הכול .קניתם בכלל?כןן .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. )אין לי כוחח יום ראשון לא הזה הבא .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)?לא יודעת ניראה לי שלא .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים?כןן .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים?רחוקק .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם?לאאא כן לא יודעת..!!חחח

עונה ../images/Emo13.gif

.האם אתם מתחפשים השנה? כןן .למה? סודד .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? אואו למאל דברים שהיתי קטנה למכל השלג , לנסיכה סיסי, לתינוקת, לפרח הזה איך קןראים הזה האדום??אהה כלנית חייחיח למלא.. .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? נכון...אבל מה שהם רוצים> שיעשו.. .מה קניתם בינתיים לתחפושת? כל מה שצריך.. .קניתם בכלל? כןן .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) יודעת בעל פה.. כל יום בבית ספר טוחנים לנו על הנושא הזה.. כי מביאים לנו מפורסמים לבית ספר.. אממ ביום שתחפשים זה ב- 12.3 ובאותו יום יש גם מסיבות כול זה.. איזה כיףף יחיח וב- 13 14 ו15.3 זה החופש של פורים(15.3>> יום חשוב מאוד) .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)? ממש לא...יש לנו הפנינג עם מפורסמים... .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? כן.. אבל חפיף... יעבור במילא אנחנו כבר בסוך שנה.. .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? אחרי הפורים חודש 6... .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? כןן.. היו לי מלא רעיוניות.. ועד שהגעתי לזה.. לקח לי זמן..
14.2>> יומושלם.. אושרי ואדם> חיי

עונה

.האם אתם מתחפשים השנה? ברור .למה? למלאך שחור וחברה שלי למלאך לבן .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? להודית,למלכת היופי,לנערת חלל,לפרחה,לפריקית ולשטן (מכיתה א' עד ו') .האם אתם אוהבים את פורים? הכי בעולם .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? ברור .מה קניתם בינתיים לתחפושת? כנפיים,כתר כזה,גרביונים (שקופים ורשת) חברה שלי הביאה לי שמלה (מהממת) .קניתם בכלל? ברור .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) 12 במרץ/יב באדר יום ראשות שנת 2006/תשס"ו .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)? אנערף,לא אמרו לנו .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? לגמרי .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? סוכות ופורים זה נחשב קרוב?! סתם,לא .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? לא

עונהה

.האם אתם מתחפשים השנה?כה.. .למה? עדיין לא יודעת.. צריכה לחפש :\ .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )?ממ קבואית.. שטן.. מעודדת .האם אתם אוהבים את פורים? בארורר .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? כה .מה קניתם בינתיים לתחפושת? .קניתם בכלל? לא .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) בדקתי כבר היום חח .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)? מפיתאוםם .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? כה .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? ממש לא 3 חודשים מפורים .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? חתול ואנב

טוולי

New member
עונהההההההההההה ../images/Emo13.gif

.האם אתם מתחפשים השנה? כן בטח .למה? לספרדיה
.למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )?ממממ שנה שעברההה עם חברה שלי לביסלי ובמבה
יצאאאאאא ממש מגניבבב.... ולפני שנתייים עם עוד שתי חברות לבנות הפאוור פאף
.האם אתם אוהבים את פורים? כן
.נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? נכוןןןןןןן .
.מה קניתם בינתיים לתחפושת? נממ אני תופרת שמלה כזאת חיחיחי... יום ראשון זה יהיה מוכן
.קניתם בכלל? כן, .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) חחחחח יוצא ב 12.3 עד ל 15.3 חיחי... ני זוכרת למה ב 12 הגיימבויז מופיעים בקריות וב 14 הם מופיעים בנס ציונההה
.אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)? לאאאא חחח .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? נכון =/ .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? נממ שבועים לפני חיחי
.האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? כן, בהתחלה רציתי אני וחברה רצינו למיקלי חחחחחחחחחח הייה לנו רעיון מגניבבב... ואז בנו אל התופרת נממ והיא אמרה שאין אפשרות לעשות מה שרצינו אז וויתרנו

עונהההה

.האם אתם מתחפשים השנה? לא יודעת חחחח .למה? כי אולי אני לא יתחםש בכלל .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? ממ להרבה דברים ליצנית,תנוקת,רקדנית,מלצרית חח המון .האם אתם אוהבים את פורים? כןן .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים?בערך .מה קניתם בינתיים לתחפושת? לא קניתי .קניתם בכלל? לא .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) 14 15 במרץ .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)? לאאאא .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? לא נכון אצלי 3 ימים
.היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? לא ממש ב5.3 .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? אם להתחפש או לא חיחיחי זהו.?! איזה קצרר

אדרררר

New member
עונהה

.האם אתם מתחפשים השנה? כןןן .למה? שמץץץ .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? קאובוי סטן נסיכה זהבה ו-3 הדובים חחחח וכו'.. .האם אתם אוהבים את פורים? מאוד!! .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? נכון .מה קניתם בינתיים לתחפושת? כלום .קניתם בכלל? לא .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) אין לי כוח נראה לי ב12 או ב13 .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)? לאאאאא .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? נכון .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? ב-9.3! כמה ימים לפני .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? אממ אממ אין לי התלבטויות חחחח

למעלה