שאלון פורומים

שאלון פורומים

שם: גיל: מין: שם הפורום: אתה מתחבר לנושא הפורום? אם כן, מדוע? באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? אתה בקשר עם כל חברי הפורום? יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אתה פעיל בעוד פורומים? באילו פורומים אתה קורא? באילו פורומים אתה פעיל/כותב? האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? האם אתה פעיל בקומונות תפוז? אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?

Summer moved on

New member
פמפמ

שם: נעה גיל: 16.5 מין: נקבה שם הפורום:"בנות" אתה מתחבר לנושא הפורום? לנושאים שמדוברים פה, כן. אם כן, מדוע? כי אני בת טיפוסית? באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? נכנסת כל יום... אתה בקשר עם כל חברי הפורום?לא. יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?לא אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?לא מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? שלוש שנים בערך. כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? ארבע שנים בערך. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אתה פעיל בעוד פורומים?לא כרגע.... באילו פורומים אתה קורא?פה ושם, לא משהו ספציפי באילו פורומים אתה פעיל/כותב?רק פה האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז?לא, פעם הייתי אם כן, באילו?קומונת ספרים:] האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

Lost Lullaby

New member
אה

שם: ליבי גיל: 18 מין: נ שם הפורום: בנות אתה מתחבר לנושא הפורום? כן אם כן, מדוע? כי נולדתי ככה?
באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? זה בא בתקופות אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? כן אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? חלק (?) מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? שנתיים נדמה לי כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? יותר מדי מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אתה פעיל בעוד פורומים? כן באילו פורומים אתה קורא? איפה שאני כותבת באילו פורומים אתה פעיל/כותב? יותר מדי האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? כן, ברמות שונות האם אתה פעיל בקומונות תפוז? כן אם כן, באילו? של כיתה מהשכבה שלי:p האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? פעם הייתי

yaeli87

New member
יאללה עם הנס של הבוקר :]

שם: יעל גיל: 19 וחצי מין: נקבה שם הפורום: בנות אתה מתחבר לנושא הפורום?כן אם כן, מדוע? כי אני בת? באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? רבה אתה בקשר עם כל חברי הפורום? נופ יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? אחת,אבל היא שכנה שלי
ראיתי אותה אתמול חוזרת מהצבא...חחח אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? לא ממש מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? חצי שנה? כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? 4 שנים מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? אוי נו מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אתה פעיל בעוד פורומים? לא באילו פורומים אתה קורא? - באילו פורומים אתה פעיל/כותב? בנות האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? האם אתה פעיל בקומונות תפוז? לא אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא זה היה משעמם.

ראית באיזו שעה? ראית?!

כוסומו יום שישי, מה זו השחיתות הזו?!]; דיברתי בטלפון ונחתך לי הריכוז כי חשבתי איזה כוסית את]; את סתם בתסבוכות עם עצמך, שתהיי בעניינים.

Small talk

New member
"אמפריות נופלות לאט..."

שם:איילת גיל:16.10 מין: נקבה שם הפורום: בנות אתה מתחבר לנושא הפורום?אכן אם כן, מדוע? מן הסתם בגלל שכולנו מתות על טל מוסרי
. באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? כמות נכבדת אני חושבת. אתה בקשר עם כל חברי הפורום?כן יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?כן אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? אין פה אף אחד שהכרתי לפני אבל יש כמה שהפכו לחברות שלי. מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? לא עושה רשימה עכשיו. כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? שנתיים כמעט כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? כנ"ל מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? X מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?X אתה פעיל בעוד פורומים? לא ממש, יש לי ולחברים קומונה אבל היא לא ממש פעילה. באילו פורומים אתה קורא? בנות, לפעמים סק"ל. באילו פורומים אתה פעיל/כותב?רק פה ממש פעילה. האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז?באחת ולא ממש פעילה אם כן, באילו? X האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?לא מרתק...

מתחמקת מסוציו', כרגיל../images/Emo119.gif

שם: חן גיל: 17.5 מין: נ שם הפורום: בנות אתה מתחבר לנושא הפורום? כן אם כן, מדוע? כי אני בת? >< באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? פעם הייתי יותר אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא. יש פה מלא בנות, איך אפשר? יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? כן אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? כן מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? אוי נו תמיד יוצא לי לשכוח כשאני עונה על דברים כאלו. אתן יודעות שאני מתה עליכן. כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? כמה שנים כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? מכיתה ז' בערך? כן, עצוב טיפה. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? יש הרבה מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אוי באמת, זה הפורום היחיד שאני מכירה שבו כולן אחת אחת כוסיות. אתה פעיל בעוד פורומים? כן באילו פורומים אתה קורא? יותר מדי? באילו פורומים אתה פעיל/כותב? אע איןליכוח האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? האם אתה פעיל בקומונות תפוז? לא אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? כן |בוגדת|:p

EVE Lights

New member
חן חן.

שם: אורנית גיל: 21 מין: נקבה שם הפורום: בנות אתה מתחבר לנושא הפורום? בוודאי אם כן, מדוע? כי נחמד פה באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? יותר מדי
אתה בקשר עם כל חברי הפורום? נופ יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? יאפ אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? חלקן מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? אויש אל תתחילו כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? חחח פאקינג 6 שנים!!!!!
כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? 6 שנים מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אתה פעיל בעוד פורומים? כה באילו פורומים אתה קורא? אופנה, אופנה אלטרנטיבית, פסיכומטרי באילו פורומים אתה פעיל/כותב? סק"ל כשיש לי מה להגיד האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז? לא אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? כה

נמ...

(בנות...) אתה מתחבר לנושא הפורום? יאפ באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? משתדלת כמה שיותר. אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא עם כל, חלק. יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? אכן:) וחלק מהן כבר כמה פעמים:) אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? יש מצב.. מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? שירלי, סווט ויעלי (למרות שאני רואה ומדברת איתן פעם ב...). כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? וואו...אמ... 5-6 שנים? משהו כזה:) כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? 7 שנים בערך (אכן! המון זמן...
) אתה פעיל בעוד פורומים? כן באילו פורומים אתה קורא? פורום סדירים, אבל כבר לא ממש קוראת. האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז? 2 מהן, וגם בהן לא ממש. האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים: לא

LimiMimi

New member
כמה אני יכולה כבר לרשום P:

שם: לימור גיל: 17 מין: נקבה שם הפורום: בנות אתה מתחבר לנושא הפורום? מן הסתם אם כן, מדוע? כי הפורום הזה גורם לי להבין עד כמה אני מסוגלת להיות נקבה באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? קוראת תמיד, מגיבה מידי פעם אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? המון אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? נו מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? רוני, ומדברת הכי הרבה עם עדי. כולן פה כתף בשבילי
כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? הרבה מידי [4 שנים כמעט בדיוק] כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? כנל מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אתה פעיל בעוד פורומים? קצת באילו פורומים אתה קורא? עבועב, סקל, רדיוהד ומוזיקה אלטרנטיבית באילו פורומים אתה פעיל/כותב? ^^ האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז? כה אם כן, באילו? של השכבה שלי בצופים האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא

איזה שיעמום ../images/Emo71.gif

שם: ענבל גיל: כמעט 14 מין: נקבה כידוע לי שם הפורום: בנות אתה מתחבר לנושא הפורום? יאפ אם כן, מדוע? כי אין לי בולבולון שם למטה באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? מאוד? אתה בקשר עם כל חברי הפורום?לא יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?מאיצ',טלצ',יעלי ... זהו נראלי? אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?כן מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום?מאיה,טל,יעל,רוני עמית ובר כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? לודעת.יותר מחצי שנה כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? כנל מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? אוי נו מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? כנל אתה פעיל בעוד פורומים? כן באילו פורומים אתה קורא? אופנה ואביב גפן וא"א באילו פורומים אתה פעיל/כותב? אופנה האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא D: האם אתה פעיל בקומונות תפוז? נופ אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? נה משעמם לי

למעלה