שאלון-עתיד
[קצר]

שאלון-עתיד ../images/Emo219.gif [קצר]

1.חושבים הרבה על העתיד? 2.מה תעשו בעתיד? 3.לאיזה גיל אתם רוצים להגיע כבר? 4.איך לדעתכם יראו המכוניות בעתיד? 5.מי לדעתכם יהיה ראש הממשלה בעתיד P:? 6.איפה תגורו בעתיד? 7.כמה ילדים יהיו לכם בעתיד? 8.איזה פלאפון יהיה לכם בעתיד? 9.כמה שנים נותרו עד שתגיעו לגיל 61 P:? 10.איך היה השאלון?

Me ../images/Emo219.gif

1.חושבים הרבה על העתיד?יותר מדי 2.מה תעשו בעתיד?על זה דווקא עוד לא חשבתי 3.לאיזה גיל אתם רוצים להגיע כבר?17 4.איך לדעתכם יראו המכוניות בעתיד?לא יודעת האמת,מעופפות?
5.מי לדעתכם יהיה ראש הממשלה בעתיד P:?אין לי מושג 6.איפה תגורו בעתיד?לא יודעת,העיקר לא ביבנה 7.כמה ילדים יהיו לכם בעתיד?3? 8.איזה פלאפון יהיה לכם בעתיד?כמו של אח שלי,אני מקווה 9.כמה שנים נותרו עד שתגיעו לגיל 61 P:?האמ,51? 10.איך היה השאלון?נמנעת D:

קספר07

New member
עונה לעתיד

1.חושבים הרבה על העתיד? כן 2.מה תעשו בעתיד? אני עוד לא בטוחה 3.לאיזה גיל אתם רוצים להגיע כבר? 27 4.איך לדעתכם יראו המכוניות בעתיד? לא יודעת, יותר משוכללות מן הסתם 5.מי לדעתכם יהיה ראש הממשלה בעתיד P:? אנערף 6.איפה תגורו בעתיד? בטח ביישוב כלשהו 7.כמה ילדים יהיו לכם בעתיד? 4 8.איזה פלאפון יהיה לכם בעתיד? לא יודעת 9.כמה שנים נותרו עד שתגיעו לגיל 61? 42 10.איך היה השאלון? לא גרוע

דנטל

New member
עתיד

1.חושבים הרבה על העתיד? לא 2.מה תעשו בעתיד? מה שיצא 3.לאיזה גיל אתם רוצים להגיע כבר? טוב לי בגיל שאני 4.איך לדעתכם יראו המכוניות בעתיד? יותר קימורים, יותר בטיחות 5.מי לדעתכם יהיה ראש הממשלה בעתיד? לא יודע ולא מזיז לי 6.איפה תגורו בעתיד? בתל אביב 7.כמה ילדים יהיו לכם בעתיד? 0 8.איזה פלאפון יהיה לכם בעתיד? הייתי שמחה לאייפון 9.כמה שנים נותרו עד שתגיעו לגיל 61 ? 27 10.איך היה השאלון? נחמד

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה :]

1.חושבים הרבה על העתיד?אההא P: 2.מה תעשו בעתיד?מקווה להיות פסיכולוגית ^_^ 3.לאיזה גיל אתם רוצים להגיע כבר?18-19 4.איך לדעתכם יראו המכוניות בעתיד?פיייייי, בטח מעופפות ועל חשמל ואני לא יכולה לתאר אפילו עם כל החידושים האלה o_O 5.מי לדעתכם יהיה ראש הממשלה בעתיד P:?גאידמק 6.איפה תגורו בעתיד?בארץ. D: 7.כמה ילדים יהיו לכם בעתיד?3 8.איזה פלאפון יהיה לכם בעתיד?וואה וואה, בטח פלאפון כזה שמחובר לורידים ואפשר לראות הכל XD 9.כמה שנים נותרו עד שתגיעו לגיל 61 P:? ארבעים ושמונה :O 10.איך היה השאלון?סבבה D:

ווינגז

New member
עתיד!

1.חושבים הרבה על העתיד? במונחים שונים. 2.מה תעשו בעתיד? מה שיצא. 3.לאיזה גיל אתם רוצים להגיע כבר? עניתי כבר בשאלון הקודם, אבל עד הגיל שארגיש טוב ואשלוט בעצמי לחלוטין בעצמי. 4.איך לדעתכם יראו המכוניות בעתיד? מי יודע... 5.מי לדעתכם יהיה ראש הממשלה בעתיד P:? עוד איזה פוליטיקאי
6.איפה תגורו בעתיד? אני מניחה שבארץ, רק כי לעזוב מקום מוכר זה קשה. 7.כמה ילדים יהיו לכם בעתיד? אין לי מושג... 8.איזה פלאפון יהיה לכם בעתיד? כזה שמתקשרים דרכו, זה מספיק. 9.כמה שנים נותרו עד שתגיעו לגיל 61 P:? 44, שואף ל43. 10.איך היה השאלון? חביב וקצר.

1Shir

New member
FIGHT THE FUTURE

1.חושבים הרבה על העתיד? לא 2.מה תעשו בעתיד? אין לי מושג 3.לאיזה גיל אתם רוצים להגיע כבר? להיפך, אם כבר רוצה להיות פחות 4.איך לדעתכם יראו המכוניות בעתיד? לא יהיו 5.מי לדעתכם יהיה ראש הממשלה בעתיד P:? ביבי 6.איפה תגורו בעתיד? תל אביב 7.כמה ילדים יהיו לכם בעתיד? אפס 8.איזה פלאפון יהיה לכם בעתיד? אני לעולם לא אחליף!!! 9.כמה שנים נותרו עד שתגיעו לגיל 61? 37 10.איך היה השאלון? לא רע

linoy pal

New member
עונה

1.חושבים הרבה על העתיד?כן 2.מה תעשו בעתיד?אין לי מושג... 3.לאיזה גיל אתם רוצים להגיע כבר?18 4.איך לדעתכם יראו המכוניות בעתיד?רגילות חייחי 5.מי לדעתכם יהיה ראש הממשלה בעתיד P:?אני?!חח סתם... 6.איפה תגורו בעתיד?לא יודעת 7.כמה ילדים יהיו לכם בעתיד?4 8.איזה פלאפון יהיה לכם בעתיד?משהוו טובב 9.כמה שנים נותרו עד שתגיעו לגיל 61 P:?חחח אין לי מושג 10.איך היה השאלון?נחמדד

I am IRiTooSH

New member
אאאאאאאאאני../images/Emo17.gif

1.חושבים הרבה על העתיד? כע
2.מה תעשו בעתיד?אין לי שיימץ. 3.לאיזה גיל אתם רוצים להגיע כבר? נראלי 18..בשביל לקבל רישיון^^. 4.איך לדעתכם יראו המכוניות בעתיד?הם יעופו בשמיים$#@^#@& 5.מי לדעתכם יהיה ראש הממשלה בעתיד P:? לא'דעת. 6.איפה תגורו בעתיד?עדיין איפה שאני. בבית ע-נ-ק-י-~ 7.כמה ילדים יהיו לכם בעתיד? מי יודע? 8.איזה פלאפון יהיה לכם בעתיד? אחד איכותי><" לא כמו עכשיו|כועס| 9.כמה שנים נותרו עד שתגיעו לגיל 61 P:? 48
10.איך היה השאלון?נחמד ועתידי במיוחד^^

ofekido

New member
עונה נה נה נה נה נה נהנה נה

1.חושבים הרבה על העתיד? לאא... 2.מה תעשו בעתיד? אין לי מושג (אני לא חושבת על זה) 3.לאיזה גיל אתם רוצים להגיע כבר? 20 4.איך לדעתכם יראו המכוניות בעתיד? לא יודעת אוליי מכוניות מעופפות.. 5.מי לדעתכם יהיה ראש הממשלה בעתיד P:? אני!!חעחעחעחע 6.איפה תגורו בעתיד? בבית מגניבבב 7.כמה ילדים יהיו לכם בעתיד? 1 או 2 8.איזה פלאפון יהיה לכם בעתיד? אין לי שמץ של מושגג 9.כמה שנים נותרו עד שתגיעו לגיל 61 P:? מה נראה לכם שאני יתחיל לספור עכשיו??1....2...3....4....5....6....אין לי מושג.... 10.איך היה השאלון? כייף!

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif ואם לא מחר אז מחרותיים. XD

1.חושבים הרבה על העתיד? לא, אני חיה את הרגע. 2.מה תעשו בעתיד? הקרוב? אלמד. הרחוק? אקים משפחה, אעבוד. 3.לאיזה גיל אתם רוצים להגיע כבר? כשהייתי קטנה תמיד רציתי להיות בת 13. והנה כשאני בת 13 עכשיו, אין לי מושג. אולי 16. 4.איך לדעתכם יראו המכוניות בעתיד? על בטריות. 5.מי לדעתכם יהיה ראש הממשלה בעתיד P:? לא יודעת, ולא אכפת לי. 6.איפה תגורו בעתיד? אין לי מושג. 7.כמה ילדים יהיו לכם בעתיד? 3. 8.איזה פלאפון יהיה לכם בעתיד? לא יודעת אני מתה על הפלאפון שלי. 9.כמה שנים נותרו עד שתגיעו לגיל 61 P:? 48. D: 10.איך היה השאלון? עתידי במיוחד. :)

fluppster

New member
עונה

1.חושבים הרבה על העתיד? המון. 2.מה תעשו בעתיד? אני אעסוק בתחום התקשורת, אולי מפיקה. 3.לאיזה גיל אתם רוצים להגיע כבר? 25, אחרי התואר. 4.איך לדעתכם יראו המכוניות בעתיד? כמו היום, רק מרחפות. 5.מי לדעתכם יהיה ראש הממשלה בעתיד P:? רוני סופרסטאר...
6.איפה תגורו בעתיד? בקיבוץ שבו אני גרה עכשיו עם בן זוגי. 7.כמה ילדים יהיו לכם בעתיד? 3 או 4. 8.איזה פלאפון יהיה לכם בעתיד? מי יודע, הטכנולוגיה מתפתחת כל כך מהר. במקום פלאפונים יהיו שתלים בתוך העור שלנו, שבאמצעותם נוכל להתקשר לאחרים באמצעות מחשבה בלבד. 9.כמה שנים נותרו עד שתגיעו לגיל 61 P:? ארבעים, בדיוק. 10.איך היה השאלון? קצר ולעניין!

למעלה