שאלון עצמי!

שאלון עצמי!

החלטתי לעשות את השאלון הזה כי היצטרפו לחכאן מלאאאאאאא ילדים חדשים...אז הינה השאלון ו....אתם ממש לא חייבים לענות על כולו.. 1.שם: 2.גיל: 3.תאריך לידה: 4.תכונה טובה: 5.תכונה רעה: 6.פאדיחה: 7.משאלה: 8.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 9.החג האהוב עליך: 10.העונה המעודפת עליך: 11.אוכל מעודף: 12.אוכל שנוא מאוד: 13.שתיה מעודפת: 14.חיה אהובה: 15.ספר אהוב: 16.סרט אהוב: 17.פריט לבוש: 18.חבר\ה טוב\ה: 19.קור או חום
: 20.גלידה בכוס או בוופל
: 21.איסיקיו: 22.מסנג'ר: 23.אימל: טוב אז סוף השאלון... אני יענה עליו אחרי שלפחות חצי ממכם יענו.... lOvE yOu

פוצנוש

New member
הנה עכשיו אני עונה../images/Emo44.gif

1.שם-פוצי,נושנוש=פוצנוש 2.גיל-19 3.תאריך לידה:25.11.1984 4.תכונה טובה:טובת לב 5.תכונה רעה:פרפקציוניסתית 6.פאדיחה:לא זוכרת 7.משאלה:להיות מאושרת 8.זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שקיבלתי מכה בראש מעץ 9.החג האהוב עליך:אין משהו מיוחד 10.העונה המעודפת עליך:חורף 11.אוכל מעודף:הכל 12.אוכל שנוא מאוד:אין 13.שתיה מעודפת:קולה בבקבוק זכוכית 14.חיה אהובה:לא אוהבת חיות 15.ספר אהוב:-איך- 16.סרט אהוב:הכוכבים של שלומי 17.פריט לבוש:הנעלים המנניבות שלי 18.חבר\ה טוב\ה: 19.קור או חום:קור 20.גלידה בכוס או בוופל :בכוס 21.איסיקיו:113378526 22.מסנג'ר:p[email protected] 23.אימל:[email protected]

עניתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

שם:דנה בר לב גיל:עוד חודש 12 תאריך לידה:21.1.92 תכונה טובה:רודפת צדק תכונה רעה:מבולגנת פאדיחה:אה............. לא שזכור לי משאלה:להיות עורכת דין זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אה............שהיתי פעם מסודרת החג האוהב עליך:פסח העונה המעודפת עליך:קיץ האוכל המעודף עליך:אוכל של סבתאוכל מינה שטויות אוכל שנוא מאוד:ספגטי שתיה מעודפת:קפוצינו חיה אהובה:כלב(הכלבה שלי) ספר אהוב:"נערת החלום האמריקני" סרט אהוב:"שישי הפוך" פריט לבוש:ג'נס חברה טובה:עדן קור או חום:חום גלידה בכוס או בוופל:בוופל איי סי קיו:303859310 מסינג'ר:[email protected] איי מייל:אותו דבר [email protected] אני מקווה שעזרתי לכם ביייי דנה

../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifאני!../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif

שם: עמית
תאריך לידה: 24.10.90
תכונה טובה: אני חברותית מאד
תכונה רעה: אני ביקורתית לפעמים
פאדיחה: בפואים האחרון אני וחברה שלי עלינו על הבמה לרקוד סלסה, וכמעט כל הביצפר הסתכל עלינו, ואני הייתי עם סרפלס. אז עשינו סיבוב כפול (יעני שאני הסתובבתי מתחתיה והיא מתחתי), והסיבוב היה כל כך חד עד שפשוט כל הסטרפלס והחזיה ירדו לי למטה וחברה שלי נפלה על הבמה וכל הזה שלי היה בחוץ, ומזלי שהיה לי ג'קט אז סגרתי אותו עם הידיים, והיא לא קלטה, אז היא אומרת לי "עמית מה את מחזיקה את הג'קט כל כך חזק
" ואני אומרת לה "עינעל דינק תעלי כבר לבמה בחזרה ואל תשאלי שאלות קיבינימט
" ואז היא עלתה ופשוט ברחנו ליציאה מהאולם.
משאלה: יש 2: 1. להיות שחקנית (ואני לא סתם אומרת, אני למדתי כמעט 8 שנים משחק!). 2. לפגוש את יהודה
זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הפעם הראשונה שראיתי קוף.
החג האהוב עליך: חנוכה, ולא כי זה עכשיו, פשוט בחנוכה תמיד יש פסטיגלים והצגות וכאלה, וגם החופש ארוך כזה.
העונה המעודפת עליך: חורף. מאד סקסי לדעתי.
אוכל מעודף: פסטה ושאר המאכלים האיטלקיים. 12.אוכל שנוא מאוד: גזר, צלעות כבש, פרג, מאכלים עמוסים בסוכר ומאכלים שסתם דוחפים אליהם בשר. 13.שתיה מעודפת: דיאט ספרייט. 14.חיה אהובה: חתול 15.ספר אהוב: הארי פוטר (חמישתם) 16.סרט אהוב: נוטינג היל, אושן 11, אישה יפה ושאר הסרטים עם ג'וליה רוברטס, הניצוץ (המקורי, עם ג'ק ניקולסון), הצילצול, והארי פוטר. 17.פריט לבוש: חצאית מיני, סטרפלס (בטן לפעמים), מגפיים על הברך, חולצת קולר, מעיל. 18.חבר\ה טוב\ה: הלי (שאיתה גם קרתה הפדיחה
) 19.קור או חום: קור 20.גלידה בכוס או בוופל: בכוס 21.איסיקיו: 191597163 22.מסנג'ר: [email protected] 23.אימל: [email protected]

../images/Emo139.gifעוווונננהההה../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

שם
שרי
כמו העגבנייה..
תאריך לידה
25.6.98
תכונה טובה
צנועה
תכונה רעה
ביישנית
פאדיחה
לא זוכרתתתת
משאלה
למצוא אהבההה
זיכרון הילדות הכי חזק שלך
הטיסה לניו יורקקקקק
החג האהוב עליך
פורים או חג ההודיה
העונה המעודפת עליך
חורףףף וקיץ
אוכל מעודף
מקדונלדסססס
אוכל שנוא מאוד
כל הפירות טרופים: אנונה, פסיפלורה, מנגו, בננה, אבוקדו תאנה וכאלה...
שתיה מעודפת
קולהההה
חיה אהובה
כלבלבבב
ספר אהוב
"משלחת נוער" 1,2,3 וגם- "והיא רק בת 16"
סרט אהוב
יש המווווווווון
"סיפור אהבה בלתי נשכח", "שישי הפוך", "שר הטבעות", "אקס מן", "יש לה את זה", כל הסרטים של התאומות אולסון
ועוווווד...
פריט לבוש
ג'ינסים יפייייים
וחצאיות מיני..
חבר\ה טוב\ה
יש הרבההה
סיוווש, אדווש, קוקר, צ'יני, אייללללת, פומין, מיכלושששש ועוד המווון
קור או חום
קווווווור
לא סובלת חום
גלידה בכוס או בוופל
הא?! מאיפה הבאתם שאלה כזאת?!
אחלה שאלווון אני אחסוך ממכם את הפרטים שלי..
צ'או חג שמח

../images/Emo23.gif עניתי ../images/Emo41.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

שם : נוי
תאריך לידה: 17.3.89
תכונה טובה:
טובת לב,
תכונה רעה: עקשנית..(ככה אומרים)
פאדיחה: במסיבת סיום ..ניקרעו לי המכנסיים באמצע ריקוד
משאלה: לפגוש את יהודה
[ זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הבת מצווה
החג האהוב עלייך : פורים (יומהולדת שלי )
העונה המועדפת עלייך: חורףףףףף
אוכל מועדף:
מקדונלססס
אוכל שנוא מאוד: אבוקדו
שתייה מועדפת : מיץ ענבים
חיה אהובה: כלבבב
(יש לי כלבה קוראים לה קוטג' )
ספר אהוב: "מישהו שומע את הסוד שלך"
סרט אהוב: "חופשה בחיתולים"...
(מומלץ )
פריט לבוש : ג'ינסים
חבר/ה טוב/ה : יש הרבה ....(אני לא יציין כי אין מקום לכולם
קור או חום : קוררררר
גלדיה בכוס או בוופל: ברור שבוופל
שאלון ממש מגניבבבבב... מי שרוצה את האיי סיי קיו שלי שיפנה אליי אני אתן לו בכייף
חג שמח לכולללללם

Buba Te Amo

New member
אני עונה...

1.שם:שקד שינמן 2.גיל:כמעט 14 3.תאריך לידה:7.2.00 4.תכונה טובה:אומנותית 5.תכונה רעה:צינית 6.פאדיחה:מישהו מהעבודה של אמא שלי התקשר אלינו והייתי בטוחה שזה חבר שלי (אז עוד לא ממש זהיתי את הקול שלו,כי רק התחלנו לצאת...) אז התחלתי להתחנחן ולפלרטט איתו ולקח לי טונות זמן להבין שזה בכלל לא החבר שלי... 7.משאלה:שיהיה לי כלב 8.זכרון הילדות הכי חזק: כשהייתי בת שלוש בערך הלכתי לגן שעשועים והיה שם ילד שממש הרגיז אותי אז נשכתי אותו והוא התחיל לצרוח ואבא שלו צרח עלי... 9.החג האהוב עלי:פסח, כי החופש ממש ארוך... 10.העונה המועדפת עלי:חורף 11.אוכל מועדף:תפוחי אדמה בשמנת 12.אוכל שנוא:חצילים ושעועית מכל סוג 13.שתיה מועדפת:מיץ מנגו 14.חיה אהובה:כל החיות בעולם!!! אני חולה על חיות!!! 15.ספר אהוב:משפחתי וחיות אחרות 16.סרט אהוב:איזה מין שוטרת 17.פריט לבוש:הנעלים המגניבות שלי!!! 18.חברה טובה:אלישבע 19.קור או חום:קור 20.גלידה בכוס או בוופל:בכוס 21:איסיקיו:אין 22:מסנג'ר:אין 23:אי-מייל:[email protected]

מסטולית

New member
אני אני אני!!!!!!!

אוקי אז ככה.... (ןתהיו נחמדים ותקראו עד הסוף.... השקעתי!!!) 1. שם: גילי 2. גיל: 16 וכמעט חודשיים!!! 3. תאריך לידה: 29.10.87 4. תכונה טובה: סבלנית 5. תכונה רעה: פסימית מאוווווד 6. פדיחה: דיברתי עם מוקי אחרי הופעה שלו וסיפרתי לו כל מיני שטויות כי נורא התרגשתי ולא ידעתי ממש מה להגיד לו. הוא עשה את עצמו כאילו הוא מקשיב ואחר כך אמר "וואו...." נעלבתי!!! 7. משאלה: למצוא אהבה ולהיות מאושרת סוף סוף 8. זיכרון ילדות: כשהתגלגלתי עם האופניים בירידה..... 9. חג אהוב: פורים 10. עונה מועדפת: אביב (בגלל אביב גפן....) וגם סתיו (כי זה עצוב כזה וממש רומנטי) 11. אוכל אהוב: כל מה שאמא מכינה 12. אוכל שנוא: עגבניות..... איכס לא נוגעת בזה..... כל המיץ וכל מה שמסביב 13. שתייה אהובה: פרנץ' ונילה של ביצפר..... 14. חיה אהובה: פעם אהבתי חתולים עד שהיה לנו אחד כזה וגיליתי שאני אלרגית לפרווה שלהם!!!! 15. ספר אהוב: "תעביר את זה הלאה" מצויין!!! 16. סרט אהוב: ארמגדון 17. פריט לבוש: מה זה השאלה הזאת.....??? טוב נו, שיהיה צעיף... 18. חבר\ה הכי טוב\ה: נוגי שלי ועמיתוש הידיד הכי טוב.... 19. קור או חום: ברור שקור......ברררררררר 20. גלידה: בטח שבכוס... 21. אי סי קיו: 321172466 -לא להציק יותר מידי!!!! 22. מסנג'ר: פחחחחחחח לא יודעת 23. אי מייל: גם לא זוכרת.... יש אי סי קיו אם זה דחוף לכם...

הנה הפרטים שלי!!!!!!!!!!!!!!!

1.שם:גליה 2.גיל:11 וחצי 3.תאריך לידה:2.7.92 4.תכונה טובה:עדיבה 5.תכונה רעה:רגשנית 6.פאדיחה:כל יום יש לי פאדיחה אז אי אפשר לזכור!!!!!! 7.משאלה:יש לי 2 משאלות:1)להיות שחקנית זמרת ורקדנית 2)לפגוש את איה קורן איך שהיא תחזור מהודו (איך שהיא תחזור מהודו אני מתכוונת לנסוע לשדה ורבורג ) 8.זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שהיה לי חבר כשהייתי במעון והוא כל הזמן היה נותן לי טבעות והן היו נאבדות לי ונופלות לי מהיידיים 9.החג האהוב עליך:פסח (למרות שעדיף לי החופש הגדול אבל הוא לא חג יש לי מחנה קיץ שאני מזה אוהבת ללכת לשם 10.העונה המעודפת עליך:קיץ 11.אוכל מעודף:ספגטי 12.אוכל שנוא מאוד:עגבניה,חצילים,קובה,גזר (כשהוא לא במרק) 13.שתיה מעודפת:שוקו חם 14.חיה אהובה:קואלה ופנדה 15.ספר אהוב:מילימטר (למרות שזה לא לגיל שלי/לרמה שלי זה לילדים יותר קטנים 16.סרט אהוב:מטילדה (מומלץ ביותר !!!!!!זה מזה חמוד )ומת לצעוק 3 17.פריט לבוש:טייץ 18.חבר\ה טוב\ה:צליל ,מיכל ושירה (מהמחנה) 19.קור או חום:חום 20.גלידה בכוס או בוופל:בוופל 21.איסיקיו:307302730 22.מסנג'ר:[email protected] אימל:כמו המסנגר

Ch00kAr GirL

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo23.gifאנייי../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo36.gif

שם: שירן
תאריך לידה: 14.11.90
תכונה טובה: חברותית
תכונה רעה: עקשנית
פאדיחה: לא זוכרת משו מיוחד..
משאלה: המשאלה שלי הייתה לפגוש את יהודה אבל אחרי שפגשתי אותו אני רוצה לפגוש את שירי
זיכרון ילדות הכי חזק שלך: בלעתי שקל
החג האהוב עליך: פורים
העונה המועדפת עליך: חורףף
אוכל מועדף: פסטה
אוכל שנוא מאוד: קוטג'
שתיה מועדפת: קולה
חיה אהובה: כלב
ספר אהוב: "נערה בצל הטיפשעשרה"
סרט אהוב: "שישי הפוך"
פריט לבוש: ג'ינסים וסטרפלז
חבר\ה טוב\ה: שירי, ליהי, אורית, מעיין, סיוון, לירון ויש עוד הרבה
קור או חום: קור ברררר..
גלידה בכוס או בוופל: בכוס
איסיקיו: 227588950
מסנג'ר: אין
אימל: [email protected]

../images/Emo26.gifתורי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

1) איילת 2) 16 -יום שלישי הגדול מתקרב....
3) 30/12/86 4) אוהבת לעזור.. 5) שונאת לפגוע באחרים ולכן נפגעת הרבה.. 6) אמממ.. לא עולה לי כרגע...
7) להפגש עם יהודה
(למרות שלדעתי זה ישאר משאלה..) 8) לא עולה לי כרגע.. 9) חנוכה
10) חורף..
11) פיצה..
12) וואוו.. אני לא אתחיל אפילו... 13) ספרייט.. 14) תוכים..
15) הארי פוטר.. 16) לא עולה לי כרגע.. 17) גינסים.. 18) סידוונית.. 19) קור.. כי תמיד אפשר להתחמם.. 20) 305102167

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifתשובות../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

שם:רעות
תאריך לידה:15.12.89
תכונה טובה:עזרה אני חושבת...
תכונה רעה:אוהבת להציק...(במיוחד לאחותי)
פאדיחה:אני מלכת הפדיחות!! יש הרבה... אבל אני לא זוכרת...
משאלה: שאני יהיה מאושרת כל החיים ושאני ישיג וילמד משהו מהם!
זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא זוכרת....
החג האהוב עליך: פסח!!! שלושה שבועות חופש!
העונה המעודפת עליך:קיץ או אביב...
אוכל מעודף:כמעט הכל!!
אוכל שנוא מאוד:חציל...בעעעע
שתיה מעודפת:פטל
חיה אהובה:כלב!!
ספר אהוב:אפשר למות מזה!(מומלץ)
סרט אהוב: אין כמו אלבמה, מארגנת החתונות
פריט לבוש: מיכנסי ספורט
חבר\ה טוב\ה:יערונת(יערה)
קור או חום:חום!
גלידה בכוס או בוופל:בוופל!
איסיקיו:207561680
מסנג'ר:[email protected]
אימל:[email protected]

עונה קצת באיחור אבל לא נורא...../images/Emo4.gif

שם: אילנה גיל: 14 תאריך לידה: 25.3.1989 תכונה טובה: טובה יותר מידי תכונה רעה: מתעצבנת בקלות וסקרנית מאוד מאוד מאוד פאדיחה: יש מלא מלא אבל אני יספר פדיחונת קטנטונת טוב אממ בכיתה ח' המורה תפסה אותי מעתיקה בבוחןשמתי את הפתק מתחת לקלמר ואז פתאום היא אומרת כולם להזיז את הקלמרים מהדף ואני מחכה עד שהיא תסתובב כדי שאני יוכל להזיז אותו ופתאום היא באה אליי אומרת לי אילנה לא הבנת מה אמרתי להזיז ופתאום היא באה מרימה לי את הקלמר ורואה את הפתק..איזה פדיחות היו לי ומאז דרך אגב אני לא מעתיקה יותר
משאלה:שהעולם יהיה טוב יותר,שאני יצליח בחיים שכולם יהיו בריאים.. זיכרון הילדות הכי חזק שלי: בכיתה א' בימים הראשונים היו לוקחים אותי לבצפר אחרי איזה שבועיים אמא אמרה טוב היום את הולכת לבד (הבצפר היה קרוב לבית) בסדר בבוקר הלכתי לבד ואז אחרי הבצפר באתי ללכת הביתה ופתאום שחכתי איפה הבית. זה היה מפחיד לאללה החג האהוב עליי: פסח העונה המועדפת עליי: קיץ קיץ קיץץץ אוכל מועדף: פיצה
אוכך שנוא: דגים שתיה מועדפת: קוללללה חיה מועדפת: חתולים וכלבים ספר אהוב: על השאלה הזאת אני מדלגת כי לא קראתי ספרים כבר איזה שש שנים פריט לבוש: ג'ינס קור או חום: בודאי שחום גלידה בכוס או בוופל: וופל אייסיקיו: 348918560 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] אחלה שאלון הילה אהבתי

עכשיו תורי...../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif

שם: הילה גיל: כימעט 13 תאריך לידה: 24.1.1991 תכונה טובה:חברמנית,שונאת לשקר תכונה רעה: סקרנית
בוא נגיד אני רואה שתי חברות שלי שמדברות משהו בסוד מענינן אותי לדעת על מה,קנאית. פאדיחה: אני לא יודעת אם לקרוא לזה פדיחה כי הייתי קטנה זה קרה בכיתה ג' בטקס ל"ג בעומר.עשינו כל הכיתה טקס ובערב הופענו מול ההורים עכשיו היו לי שתי תפקידים {קצרים} ובטעות מתי שהייתי צריכה להגיד את התפקיד הראשון אמרתי את התפיד השני שלי..עכשיו המורה שלי כזה מסתכלת עלי ואני לא קולטת למה פיתאום ניזכרתי שזה בכלל התפקיד השני שלי...ואז כזה אמרתי אופס ומורה שלי למוסיקה והמחכנת שלי אומרות לי לא נורא מתוקה תמשיכי תמשיכי וכל ההורים כזה היסתכלו עלי וצחקו ואני מרוב בושה כולי הייתי אדומה בוא נגיד שאם היה באותו זמן בור הייתי קוברת את עצמי שם.. משאלה:לפגוש את יהודה..
אם אני יפגוש אותו לדעתי אני יהיה הילדה הכי מאושרת בעולם...שהייתי קטנה היה לי חלום לפגוש את מיכל ינאי ופגשתי אז חלום אחד היתגשם..עכשיו אני מקווה שהחלום השני יתגשם בקרוב מאוד. זיכרון הילדות הכי חזק שלי:אמ...לא עולה לי כרגע... החג האהוב עליי: ט"ו בשבט(יום הולדתי)ו...פסח {אני אוהבת לאכול את המצה עם שוקולד} העונה המועדפת עליי: קיץ
אוכל מועדף: פיצה
ומקדולנס ברגר קינג כל האלה.. אוכל שנוא: חומוס{הגרגירים טעים אבל המימרח בעעעעעעעע} שתיה מועדפת: קולה , משקה תות בננה. חיה מועדפת: כלב ספר אהוב: לא קראתי ספרים כבר מאז כיתה ד' ה'..משהו כזה.. פריט לבוש: ג'ינס,טרנינג.. קור או חום:חום גלידה בכוס או בוופל: בוופל אייסיקיו: 241924491 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected]

../images/Emo39.gif../images/Emo26.gifאני עונה../images/Emo36.gif../images/Emo39.gif

|הדגשקצת באיחור..סורי!
קרן...(שם מכוער
)
אממ..עוד יומיים 17
86\12\30
אמממממ....לא ניראה לי שיש...
לא לומדת זה תכונה
אם כן אז זה..
חחחחחח....אין תגובה
שיהיה שלום עולמי..חחח ולעצמי להיות שחקנית בעזרת השם
לא עולה לי בראש משהו כרגע..סורי
ניראה לי שפורים..