שאלון עצמי על נמלטים

raviv01

New member
שאלון עצמי על נמלטים

הדמות האהובה עליי: הדמות שאני מזדהה איתה: הדמות הכי הכי מהבנים: הדמות הכי הכי מהבנות: דמות שאני לא אוהב: אם הייתי יכול לגלם את אחת הדמויות בסדרה, הייתי מגלם את: עונה ראשונה/שנייה: פרק אהוב: קטע/סצנה אהובה: ציטוט אהוב: קטע שלא ממש אהבתי: דרגו את הדמויות מ1-10 מייקל: לינקולן: סוקרה: אברוצי: טי-באג: סי-נוט: טווינר: היוואיר: ווסטוורמלנד: שרה: אל ג'יי: מהון: באליק: הנרי פופ: פול קלרמן:

raviv01

New member
עונה:

הדמות האהובה עליי: מייקל סקופילד הדמות שאני מזדהה איתה: פרננדו סוכרה הדמות הכי הכי מהבנים: טי-באג הדמות הכי הכי מהבנות: - דמות שאני לא אוהב: הקטור והסוכן הסיני אם הייתי יכול לגלם את אחת הדמויות בסדרה, הייתי מגלם את: מייקל עונה ראשונה/שנייה: ראשונה פרק אהוב: עונה ראשונה: פרקים 6, 21 ו- 22 , עונה שנייה: פרקים 8, 9, 11 קטע / סצנה אהובה: כל סצינה הגורמת לנו לחשוב, בזכות העריכה המעולה, דבר מסוים ובעצם קורה דבר אחר לגמרי ציטוט אהוב: Before i ated her i memorised it in my fotografick memory קטע שלא ממש אהבתי: רצח אחר רצח אחר רצח... יותר מדי גיבורים נופלים דרגו את הדמויות מ- 1-10 מייקל: 10 לינקולן: 8 סוקרה: 9 אברוצי: 5 טי-באג: 10 סי-נוט: 3 טווינר: 2 היוואיר: 4 ווסטוורמלנד: 6 שרה: 7 אל ג'יי: 4 מהון: 9 באליק: 5 הנרי פופ: 1 פול קלרמן: 9

אני

הדמות האהובה עליי: עדיין מייקל, אבל באחרונה גם טי באג הדמות שאני מזדהה איתה: לא ממש מזדהה הדמות הכי הכי מהבנים: isn't that obvious? הדמות הכי הכי מהבנות: אין הרבה אופציות- שרה דמות שאני לא אוהב: ביל קים, באליק, קלרמן אם הייתי יכול לגלם את אחת הדמויות בסדרה, הייתי מגלם את: שרה עונה ראשונה/שנייה: ראשונה, למרות שהשנייה משתפרת פרק אהוב: אוחחח.. יש הרבה מהעונה הראשונה קטע/סצנה אהובה: סוף סוף הנשיקה של מייקל ושרה, אבל באמת שיש המון קטעים שאהבתי.. עם אברוצי- שהוא גילה שמייקל יודע על פיבונצ'י, טי באג- עם כולם, סוקרה ומייקל חמודים תמיד.. ציטוט אהוב: כל מיני משפטי חוכמה של טי באג, כמו בחתימה שלי למשל וגם כשמייקל ביקש מווסטמורלנד להצית אש והוא אמר למרילין- Marilyn, did you think he was the arsonist-type קטע שלא ממש אהבתי: היה עצוב לי כשפופ שבר את הטאג' אחרי שהם השקיעו הרבה כ"כ דרגו את הדמויות מ1-10 מייקל: 10 לינקולן: 6. אחת הדמויות הטפשות שיש סוקרה: 8 הוא חמוד כזה אברוצי: 9 חבל לי עליו.... אהבתי אותו טי-באג: 8. ורק בגלל שעד עכשיו לא אהבתי אותו בכלל, והתחלתי לאהוב אותו לפתע פתאום. עד להודעה חדשה שהוא יעשה איזה משהו רע..... סי-נוט: 7 אין בו שום דבר מיוחד, אבל הוא לפחות חכם טווינר: 7 זה שהוא חיפה עליהם ולא הלשין בסוף העניק לו את מירב הנקודות היוואיר: 7 הוא מצחיק, אבל אין בו משהו מיוחד ווסטוורמלנד: 8 אהבתי אותו ואת מרילין והיה לי חבל עליו שרה: 9 סתם כי בא לי...
והיא חמודה אל ג'יי: 7 לא מעניין כ"כ מהון: 6 הוא מרגיז וגם מוזר לי כמה שהוא חושב בדיוק כמו מייקל למרות שהוא לא אמור להיות הכי חכם באליק: 5 בעעעעעעעע הנרי פופ: 8 לא היה מזיק לאנדי דופריין מנהל כלא כזה.. פול קלרמן: 6 הוא שפל ביותר ואין לו אלוהים בשיט

MineraL

New member
אני

הדמות האהובה עליי: טי-באג! הדמות שאני מזדהה איתה: סוקרה הדמות הכי הכי מהבנים: טי-באג הדמות הכי הכי מהבנות: איזה כבר בנות יש... שרה דמות שאני לא אוהב: אין אחת כזו אם הייתי יכול לגלם את אחת הדמויות בסדרה, הייתי מגלם את: סקופילד, רק בגלל הגאונות שלו עונה ראשונה/שנייה: כרגע ראשונה, אבל עונה שניה מתחילה להיות יותר טובה פרק אהוב: 121 קטע/סצנה אהובה: בפרק 106 כשמייקל מכבה את המזגנים ומגביר את החום טי באג אומר "Not that hot?! when this guy woke up this morning, he was WHITE!" ואז אחרי זה כל הקטע של ההתפרעות באגף א'
ציטוט אהוב: טווינר - "Scofield and his all P.I crew, they're escaping" בפרק 120 אם אני לא טועה קטע שלא ממש אהבתי: לא זכור לי דרגו את הדמויות מ1-10 מייקל: 8 לינקולן: 9 סוקרה: 7 אברוצי: 10 טי-באג: 10 סי-נוט: 8 טווינר: 10 היוואיר: 10 ווסטוורמלנד: 5 שרה: 6 אל ג'יי: 6 מהון: 10 באליק: 5 הנרי פופ: 4 פול קלרמן:8

sweet fairy

New member
עונה

הדמות האהובה עליי: מייקל, בגלל הגאונות שלו הדמות שאני מזדהה איתה: שרה הדמות הכי הכי מהבנים: לינקולן הדמות הכי הכי מהבנות: שרה.. מי כבר יש עוד?? דמות שאני לא אוהב: את הסיני הזה... שדאג להרוג את המושל.. הוא מפחיד כזה אם הייתי יכול לגלם את אחת הדמויות בסדרה, הייתי מגלם את: בגלל שאני מזדהה עם שרה מן הסתם שהייתי רוצה לגלם אותה.. אבל גם את אחד האסירים בגלל האקשן עונה ראשונה/שנייה: ראשונה פרק אהוב: אני א ממש זוכרת מה קרה בכל פרק קטע/סצנה אהובה: ביומולדת של שרה.. שאבא שלה הביא לה זר פרחים והיא זקרה בגלל שהם גם ככה ינבלו מתישהו.. אז מייקל הביא לה פרח מנייר.. ציטוט אהוב: לא ממש זוכרת קטע שלא ממש אהבתי: שטווינר מת
דרגו את הדמויות מ1-10 מייקל: 10 לינקולן: 10 סוקרה: 10 אברוצי: 8 (יצא טיפש לפני שהוא מת) טי-באג: 7 (תמיד צריך להרוס הכל) סי-נוט: 6 (לא ממש מתחברת לדמות שלו) טווינר: 10 (בגלל הטוויסט שהא נתן לנו לפני מותו) היוואיר: 7 ווסטוורמלנד: 8 (על ה 5 מיליון) שרה: 10 אל ג'יי: 10 מהון: 3 (רוצח!!!!!) באליק: 4 (לא סובלת את הדמות שלו) הנרי פופ: 7 פול קלרמן: 4(חסר לב)

Angelus

New member
I'm up

[וחזרתי, לאחר שהמחשב שבת כמה ימים] הדמות האהובה עליי: סינוט הדמות שאני מזדהה איתה: לינק הדמות הכי הכי מהבנים: לינק. הדמות הכי הכי מהבנות: טנקרדי. דמות שאני לא אוהב: ורוניקה, בליק. אם הייתי יכול לגלם את אחת הדמויות בסדרה, הייתי מגלם את: סינוט. עונה ראשונה/שנייה: ראשונה.
פרק אהוב: 104 קטע/סצנה אהובה: הפגישה של מייקל ולינק [לראשונה] ציטוט אהוב: [בנוגע לבלופרינט-] "I've got them on me"
קטע שלא ממש אהבתי: הבריחה. דרגו את הדמויות מ1-10 מייקל: 6 לינקולן: 8 סוקרה: 4 אברוצי: 7 טי-באג: 7 סי-נוט: 9 טווינר: 6 היוואיר: 9.5
ווסטוורמלנד: - שרה: 8 אל ג'יי: 4 מהון: 8 באליק: 7 הנרי פופ: 4 פול קלרמן: 8

היא הכי מעצבנת שיש! וגם טיפשה..

אם כבר ורוניקה, היו מביאים את ורוניקה מארס, הייתה מוציאה אותו חף מפשע תוך 3 פרקים......

Angelus

New member
יש לי תקופות איתה -

let's put it this way - חרף העובדה שהמוות שלה היה מחריד, אני שמח שחתכו את הדמות שלה, בסך הכל. חולני much?

TheLost

New member
אני

הדמות האהובה עליי: שרה. הדמות שאני מזדהה איתה: להזדהות עם דמות שבורחת מהכלא? אה בטח בדיוק אני. הדמות הכי הכי מהבנים: מייקל מצחיק. הדמות הכי הכי מהבנות: שרה... דמות שאני לא אוהב: נמממממממ בליק. אם הייתי יכול לגלם את אחת הדמויות בסדרה, הייתי מגלם את: לינקולן עונה ראשונה/שנייה: שנייה, לפחות בינתיים פרק אהוב: לא זוכר פרקים. קטע/סצנה אהובה: לא מתמקד בסצינות ספציפיות. ציטוט אהוב: NONE קטע שלא ממש אהבתי: טוב עזבו אותי אני לא בקטע של דברים ספציפים דרגו את הדמויות מ1-10 מייקל: 5.5 לינקולן: 8 סוקרה: 7 אברוצי: 3 טי-באג: 8 סי-נוט: - (הוא לא ממש מעניין) טווינר: 4.5 הוא מעצבן לאללה היוואיר: 2 (הוא מכוער ומפחיד =\) ווסטוורמלנד: - (מי זוכר אותו?) שרה: 10000 אל ג'יי: 5.5 מהון: 7 באליק: 0 הנרי פופ: 4 פול קלרמן: 7

עונה ..

הדמות האהובה עליי: איך לא מייקל.. הדמות שאני מזדהה איתה: שוב מייקל - עושים את הכול בשביל המשפחה! הדמות הכי הכי מהבנים: מיייקלל!! הדמות הכי הכי מהבנות: שרה , היחחידה דמות שאני לא אוהב: מהון אם הייתי יכול לגלם את אחת הדמויות בסדרה, הייתי מגלם את: סוקרה.. עונה ראשונה/שנייה: ראשונה!! פרק אהוב: בעצם כל הפרקים בעונה ראשונה , לדעתי היא הייתה יותר מענינת מאשר עונה שנייה קטע/סצנה אהובה: שמייקל נכנס לבידוד ומתחיל "להשתגע " ציטוט אהוב: -- קטע שלא ממש אהבתי: -- דרגו את הדמויות מ1-10 מייקל: 10 לינקולן:10 סוקרה:10 אברוצי:10 - אין עליו!!! טי-באג: 10 סי-נוט: 8 טווינר: 6 היוואיר:7 ווסטוורמורלנד: 9 שרה: 8 אל ג'יי:7 מהון: 0 באליק:0 הנרי פופ:5 פול קלרמן:3

עונה

הדמות האהובה עליי: (רק אחד?!?)סקופילד,טי באג,אברווצי הדמות שאני מזדהה איתה: עם כולם...חוץ מהמשוגע הזה הדמות הכי הכי מהבנים: סקופילד ,בורוז הדמות הכי הכי מהבנות:אף אחת מהם לא משהו.. דמות שאני לא אוהב: פול אם הייתי יכול לגלם את אחת הדמויות בסדרה, הייתי מגלם את:טי באג עונה ראשונה/שנייה:ראשונה פרק אהוב: את כולם קטע/סצנה אהובה: אי אפשר לבחור אחד...וגם לא שתיים ולא חמש ציטוט אהוב: יש הרבה משפטי טי באג כאלה קטע שלא ממש אהבתי: מאיזו בחינה לא אהבתי??? דרגו את הדמויות מ1-10 מייקל: 2 לינקולן:2 סוקרה:4 אברוצי:1 טי-באג:1 סי-נוט: 3 טווינר: 3 היוואיר: 7 ווסטוורמלנד: 4 שרה: 5 אל ג'יי: 6 מהון: 5 באליק: 6 הנרי פופ: 6 פול קלרמן:10(חחחח רק בגלל שאני שונאת אותו) אי אפשר לדרג מהפחות טוב ליותר כי כולם משמ מעולים!

victoria777

New member
טוב..

הדמות האהובה עליי: יש 2-מייקל וסוכרה. הדמות שאני מזדהה איתה: אף אחד הדמות הכי הכי מהבנים: ע"ע הדמות האהובה עליי הדמות הכי הכי מהבנות: שרה(אין יותר מידי נשים בסדרה) דמות שאני לא אוהב:באליק אם הייתי יכול לגלם את אחת הדמויות בסדרה, הייתי מגלם את: עונה ראשונה/שנייה: ראשונה פרק אהוב: רובם קטע/סצנה אהובה: לא יודעת ציטוט אהוב:please tell me it's not what I know it is קטע שלא ממש אהבתי: ניקה מנשקת את באליק-איכס דרגו את הדמויות מ1-10 מייקל: 10 לינקולן: 7 סוקרה: 10 אברוצי: 10 טי-באג: 10 סי-נוט: 6 טווינר: 4 היוואיר: 9 ווסטוורמלנד: 8 שרה: 6 אל ג'יי: 5 מהון: 4 באליק: 2 הנרי פופ: 5 פול קלרמן:2

אני.

הדמות האהובה עליי: אממ מייקל כמובן, וסוקרה. הדמות שאני מזדהה איתה: סי-נוט הדמות הכי הכי מהבנים: אממ מייקל.. הדמות הכי הכי מהבנות: אמממ שרה? אין הרבה אפשרויות.. דמות שאני לא אוהב: לינק|: ובליק! אם הייתי יכול לגלם את אחת הדמויות בסדרה, הייתי מגלם את: סוקרה
עונה ראשונה/שנייה: פרק אהוב: את כולם!
קטע/סצנה אהובה: אחת הזכורה לי היטב, זה הסצנה בפרק הפלאשבקים [16] שהאישה שטי-באג יצא איתה לפני שהיא גילתה שהוא פדופיל, באה לבקר אותו בכלא והוא אמר לה שיום הוא יתנקם בה. [לא במילים כאלו, אבל זה המסר] ציטוט אהוב: בפרק 13 או 12 ככה, לפני הבריחה הראשונה [ולא הצליחו] אז באיזה 2 סצינות דיאלוג-מריבה בין בי-נוט לטי-באג שהיה ממש מצחיק ויפה:) או אם אני לא טועה זה בפרק שמייקל מקבל את הכרטיס האשראי.. אבל זה בכמה פרקים לפני|: אני כבר לא זוכרת. קטע שלא ממש אהבתי: אין דבר כזה. דרגו את הדמויות מ1-10 מייקל: 10 לינקולן: 5 סוקרה: 10 אברוצי: 7 טי-באג: 10 סי-נוט: 10 טווינר: 6 היוואיר: 10 ווסטוורמלנד: 9 שרה: 7 אל ג'יי: 9 מהון: 4 באליק: 3 הנרי פופ: 8 פול קלרמן: 8

DevilGirl92

New member
עונה

הדמות האהובה עליי: מייקל הדמות שאני מזדהה איתה:... הדמות הכי הכי מהבנים: מייקל הדמות הכי הכי מהבנות: שרה, מי עוד נשארה? דמות שאני לא אוהב: קלרמן/בליק אם הייתי יכול לגלם את אחת הדמויות בסדרה, הייתי מגלם את: מייקל עונה ראשונה/שנייה: ראשונה פרק אהוב: "The Rat" או "The end of the tunnel", אני לא זוכרת למי מהם אני מתכוונת. קטע/סצנה אהובה: יש הרבה ציטוט אהוב: "It's a slavery, yo It's a prison, yo" קטע שלא ממש אהבתי: לא יודעת. דרגו את הדמויות מ1-10 מייקל: 10 לינקולן: 8 סוקרה: 6 אברוצי: 9 טי-באג: 10 סי-נוט: 6 טווינר: 2 היוואיר: 2 ווסטוורמלנד: 7 שרה: 7 אל ג'יי: 8 מהון: 8 באליק: 0 הנרי פופ: אין דעה פול קלרמן: 0

חן0000

New member
עונה..

הדמות האהובה עליי: חח שלושה טי באג סוכרה ומייקל. הדמות שאני מזדהה איתה: סוכרה למרות שנשאר לו עוד 16 חודשים להיות בכלא..אז זה לא מובן.. הדמות הכי הכי מהבנים: סוכרה הדמות הכי הכי מהבנות: - דמות שאני לא אוהב: קלרמן... אם הייתי יכול לגלם את אחת הדמויות בסדרה, הייתי מגלם את: ... עונה ראשונה/שנייה: ראשונה.. פרק אהוב: 6 ו 7 קטע/סצנה אהובה: יש הרבה אבל הכי הכי... בפרק 6 כשסוכרה צריך להחליף את מייקל בקידוח של הקיר והוא שואל את מייקל מה עם הצינור נמצא כמה מטרים לצד ההוא אז מייקל עונה שיהיה פיצוץ והם ישרפו חיים.. (זה בקצרה) ציטוט אהוב: יש המון כבר לא זוכרת.. קטע שלא ממש אהבתי: לא זכור לי כרגע.. דרגו את הדמויות מ1-10 מייקל: 7 לינקולן: 4 סוקרה: 8 אברוצי: 1 טי-באג: 10 סי-נוט: 10 טווינר: 5 היוואיר: 2 ווסטוורמלנד: 7 שרה: 3 אל ג'יי: 3 מהון: 9 באליק: 9 הנרי פופ: 3 פול קלרמן:8

I Love Miller

New member
עונה...

הדמות האהובה עליי: מייקל!!! (דה!) הדמות שאני מזדהה איתה: מייקל!!! (דה!) הדמות הכי הכי מהבנים: מייקל!!1 (דה!) הדמות הכי הכי מהבנות: שרה.. (מי עוד יש?!) דמות שאני לא אוהב: קלרמן הבן... אם הייתי יכול לגלם את אחת הדמויות בסדרה, הייתי מגלם את: שרה..כי אני בת..ואני לא יכולה לגלם בן..אלא אם כן אני אתחפש..אבל גם אז זה לא יראה אמיתי.. עונה ראשונה/שנייה: שנייה פרק אהוב: פרקים 8-10 של העונה השנייה קטע/סצנה אהובה: אאממ...יש מלא.. ציטוט אהוב: "What are we do now?"--" We run!" קטע שלא ממש אהבתי:קטע מפרק 11..אני לא יגלה... כי יש כאלה שעדיין לא ראו.. ועוד קטע מהעונה הראשונה..שמייקל הרביץ לקיר..חח..מסכן.. דרגו את הדמויות מ1-10 מייקל: 1 לינקולן: 2 סוקרה: 3 אברוצי: טי-באג: סי-נוט: 4 טווינר: 6 היוואיר: 10 ווסטוורמלנד: 5 שרה: 8 אל ג'יי: 7 מהון: באליק: הנרי פופ: 9 פול קלרמן:

k e l l y 1 8 1

New member
עדיף מאוחר מבכלל

הדמות האהובה עליי: זו שאלה??? ברור שמיקל הדמות שאני מזדהה איתה: ב"ה אני לא אסירה...וגם לא רופאה של אסירים אז אפחד הדמות הכי הכי מהבנים:חחחח שוב שאלה מוזרה..מייקל הדמות הכי הכי מהבנות: שרה דמות שאני לא אוהב: טיביג פשוט כיף לשנוא אותו אם הייתי יכול לגלם את אחת הדמויות בסדרה, הייתי מגלם את:שרה...חח עונה ראשונה/שנייה: שניהם פרק אהוב: בנתיים הכל קטע/סצנה אהובה: אמממ פייי קשה לבחור ציטוט אהוב: לא זוכרת ציטוטים קטע שלא ממש אהבתי: שעד שמייקל ושרה נפגשו לא היה בניהם כלום :/ דרגו את הדמויות מ1-10 מייקל: 11 לינקולן:9 סוקרה: 9 אברוצי:8 טי-באג:6 סי-נוט:7 טווינר:7 היוואיר:לא רואים אותו בכלל אז 0 שרה: 10 אל ג'יי:9 מהון: 5 עוד משהו שקל לשנוא באליק: 4 הנרי פופ:8 פול קלרמן:6

למעלה