שאלון עצמאי

kedeman

New member
שאלון עצמאי

שאלון, סוג של מחקר שאני עורך כרגע האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה? האם השתמשת בה? אם כן - במה מהעזרים שנמצאים שם השתמשת הכי הכרבה? אם לא - מה גרם לך לא להשתמש? במהלך השימוש בקופסה, האם נעזרת ב"דף הכחול"? אם כן - מה הכי עזר בו? מה החלקים הכי חשובים בו לדעתך? אם לא - מה גרם לך לא להשתמש בו? האם אתה משתמש ב"עזר תכנון" חודשי אחר? (יושב עם המש"צ ומדברים על מה הפעולות הבאות, כותב סתם על דף, כל דבר שאתם חושבים עליו שעוזר לכם - כולל סתם לתכנן בראש יותר מפעולה אחת קדימה) אני רוצה לבדוק משהו בשביל עצמי, אני ממש אשמח לתגובות ותשובות תודה!

מיכלצי

New member
מממ

האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה? כן האם השתמשת בה? כן אם כן - במה מהעזרים שנמצאים שם השתמשת הכי הכרבה? חודשי התנועה אם לא - מה גרם לך לא להשתמש? במהלך השימוש בקופסה, האם נעזרת ב"דף הכחול"? לא, אבל התכוונתי להשתמש בו.. אם כן - מה הכי עזר בו? מה החלקים הכי חשובים בו לדעתך? אם לא - מה גרם לך לא להשתמש בו? האם אתה משתמש ב"עזר תכנון" חודשי אחר? (יושב עם המש"צ ומדברים על מה הפעולות הבאות, כותב סתם על דף, כל דבר שאתם חושבים עליו שעוזר לכם - כולל סתם לתכנן בראש יותר מפעולה אחת קדימה) עצלנות. הרבה יותר נוח סתם עם דף שנמצא בקרבת מקום, או לשבת עם מישהו על פעולה וזהו. העדפתי לבנות על דף רגיל מאשר לצלם את הדף הכחול הזה המון פעמים ובסוף לא להשתמש בכלום. גם לא נראה לי כזה חיוני.

A M P

New member
תשובה

האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה? כן בקורס מד"חים ובכן האם השתמשת בה? כן אם כן - במה מהעזרים שנמצאים שם השתמשת הכי הכרבה? בחוברת של החודש של ט"ו בשבט בלוח שנה אם לא - מה גרם לך לא להשתמש? במהלך השימוש בקופסה, האם נעזרת ב"דף הכחול"? לא אם כן - מה הכי עזר בו? מה החלקים הכי חשובים בו לדעתך? אם לא - מה גרם לך לא להשתמש בו? פשוט לא השתמשתי האם אתה משתמש ב"עזר תכנון" חודשי אחר? רכז ומדריעים אחרים בקן

kedeman

New member
אני רוצה לחדד שאלה של עצמי

לגבי הדף הכחול השאלה היא לא רק איך אתה בונה פעולה אלא אם אתה מתכנן לפעולות קדימה גם

A M P

New member
כן

אני משתמש בו ויצא לי פעם אחת לתכנן שתיי פעולות קדימה

מיכלצי

New member
בתקופה בה

עוד הייתי מעבירה פעולות בקביעות, אבל כמעט תמיד זה היה משתנה.

Taina12

New member
מאוד תלוי בסוג הפעולה../images/Emo79.gif

אם אני מתחילה לעבוד על סובלנות אז כן, אני בונה את רצף הפעילות לפי: הכרה עם הסטיגמות והסובלנות להפסיק לפעול על פי דחף הסטיגמות ולא זוכרת מה עוד זה היה מזמן

who love the saturday

האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה?כע האם השתמשת בה?קצת אם כן - במה מהעזרים שנמצאים שם השתמשת הכי הכרבה? במשחים ומידע על החגים אם לא - מה גרם לך לא להשתמש? במהלך השימוש בקופסה, האם נעזרת ב"דף הכחול"?לא הוא ממש לא ברור וגורע אם כן - מה הכי עזר בו? מה החלקים הכי חשובים בו לדעתך? אם לא - מה גרם לך לא להשתמש בו? האם אתה משתמש ב"עזר תכנון" חודשי אחר? (יושב עם המש"צ ומדברים על מה הפעולות הבאות, כותב סתם על דף, כל דבר שאתם חושבים עליו שעוזר לכם - כולל סתם לתכנן בראש יותר מפעולה אחת קדימה) יש לנו דף שבו אנחנו מכננים את הפעולה ואז אחד המשצים או המדבית מאשרים וגם ד"וח פעולה על איך הייתה הפעולה ובלה בלה בלה אין לי צורך באירגון חודשי

kedeman

New member
פולואו אפ

(יעני, שאלה שעלתה מתוך מה שאת אמרת) למה אין לך צורך בארגון חודשי?

בגללל

שאפ אני אתכנן פעולה לעוד שבועיים אני עדיין אצטרך לבוא לישיבה בעוד שבועיים בעיקרון זה לא חוסך כלום זה בדיוק אותו זמן עבוד מחולק אז מה עדיף לשבת שעה על שתי פעולות + ישיבה של שעה= שעתיים במקרה הטוב ואז בשבוע הבאה עוד שעה ישיבה אווו שעה ישיבה+ חצי שעה בניית פעולה בשבוע אחת ועוד ישיבה של שעה+ חצי שעה בנייה לא יודעת ככה אני עובדת וזה עובד

:]../images/Emo221.gif

האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה? יאפ האם השתמשת בה? בהחלט! אם כן - במה מהעזרים שנמצאים שם השתמשת הכי הכרבה? בלוח שנה המאגניב שרשומים בו פול תאריכים, בחוברת של החגים ומועדים עם כל הפעילויות, ובחוברות של כל חודש. אם לא - מה גרם לך לא להשתמש? במהלך השימוש בקופסה, האם נעזרת ב"דף הכחול"? לא. אם כן - מה הכי עזר בו? מה החלקים הכי חשובים בו לדעתך? אם לא - מה גרם לך לא להשתמש בו? האם אתה משתמש ב"עזר תכנון" חודשי אחר? (יושב עם המש"צ ומדברים על מה הפעולות הבאות, כותב סתם על דף, כל דבר שאתם חושבים עליו שעוזר לכם - כולל סתם לתכנן בראש יותר מפעולה אחת קדימה) הדף הכחול יותר מידי מסובך ומייאש בשבילי. הוא גורם לי לבלאגן ואני מעדיפה את הסדר שלי:] וכן, אני כותבת על דפים את הפעולות שלי, ויוצא לפעמים שאני מתכננת פעולות לטווח הרחוק. זה חוסך המון זמן.

Danale151

New member
משעמםםםם../images/Emo214.gif

שאלון, סוג של מחקר שאני עורך כרגע האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה? כן האם השתמשת בה? לא אם כן - במה מהעזרים שנמצאים שם השתמשת הכי הכרבה? אם לא - מה גרם לך לא להשתמש? ממממ לא היה אותה במועדון במהלך השימוש בקופסה, האם נעזרת ב"דף הכחול"? לאאאא אם כן - מה הכי עזר בו? מה החלקים הכי חשובים בו לדעתך? אם לא - מה גרם לך לא להשתמש בו? האם אתה משתמש ב"עזר תכנון" חודשי אחר? (יושב עם המש"צ ומדברים על מה הפעולות הבאות, כותב סתם על דף, כל דבר שאתם חושבים עליו שעוזר לכם - כולל סתם לתכנן בראש יותר מפעולה אחת קדימה) וואי ... חחחחחחחח כן אה..... תכנון. בטח.

בקצרה

כן מכירה אותה, משתמשת בה מידיי פעם. בעיקר לחודשי התנועה, רעיונות לפעולות [לנושאים ששייכים לתנועה ואי אפשר למצוא בצופים
] מידיי פעם.. כי זה לא כלכך נחוץ לי. לא משתמשת בדף הכחול. הוא ממש מבולגן לי! אבל אני רושמת ביומן פעולות מראש, רושמת במין מחברת כזו את הסדר פעולות לאותו חודש, ואת התוכן של הפעולה. לרוב מנסה להתמיד בו [
]. רושמת לי באיזה יום אני יכולה לעבוד על הפעולה וכו'.

kedeman

New member
או, תשובה לעניין

סוף סוף מישהו שלא מעתיק לי את כל מה שהיה כתוב שם אלא רק עונה לעניין!

Simple Sam

New member
../images/Emo26.gif

האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה?כן האם השתמשת בה?לא אם כן - במה מהעזרים שנמצאים שם השתמשת הכי הכרבה? אם לא - מה גרם לך לא להשתמש?החביאו אותה וגם כשהיא הייתה בחוץ לא מצאתי בה שום דבר מועיל. במהלך השימוש בקופסה, האם נעזרת ב"דף הכחול"? אם כן - מה הכי עזר בו? מה החלקים הכי חשובים בו לדעתך? אם לא - מה גרם לך לא להשתמש בו? האם אתה משתמש ב"עזר תכנון" חודשי אחר? (יושב עם המש"צ ומדברים על מה הפעולות הבאות, כותב סתם על דף, כל דבר שאתם חושבים עליו שעוזר לכם - כולל סתם לתכנן בראש יותר מפעולה אחת קדימה)אני והבת זוג שלי מתכננות כל שבוע פעולה ולא מארגנות אותה יותר זמן לפני.

spraizler

New member
ובכן

האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה? כן יצא לי האם השתמשת בה? כן אבל לא בפעולות רגילות אלא במקרים מיוחדים אם כן - במה מהעזרים שנמצאים שם השתמשת הכי הרבה? בדף הכחול, וקצת בפעילויות אם לא - מה גרם לך לא להשתמש? לא היה את זה אצלנו- זה הכי משמעותי. וגם זה דיי חסר ולא שווה את המחיר. זה לא כזה מקיף וטוב. במהלך השימוש בקופסה, האם נעזרת ב"דף הכחול"? כן אם כן - מה הכי עזר בו? מה החלקים הכי חשובים בו לדעתך? דף מעולה שעוזר לארגן דברים טוב אם לא - מה גרם לך לא להשתמש בו? האם אתה משתמש ב"עזר תכנון" חודשי אחר? (יושב עם המש"צ ומדברים על מה הפעולות הבאות, כותב סתם על דף, כל דבר שאתם חושבים עליו שעוזר לכם - כולל סתם לתכנן בראש יותר מפעולה אחת קדימה) אני המשצ שגורם למדריכים להשתמש בזה.. אני לא השתמשתי בזה שהדרכתי

דורד

New member
../images/Emo12.gif אוי שחר... אתה יודע מה אתה מזכיר לי?

אתה מזכיר לי את השופטים של כוכב נולד 5 שמתלהבים ממרים טוקאן וכל פעם שהיא שרה קמים ומוחאים לה כפיים בטירוף כאילו אפשר לחשוב שהיא יודעת לשיר... בגלל שהם כאלה מגזימים, ואם כבר ההפך מדעת רוב הקהל, אז הם חייבים לעשות את זה בהגזמה... נ.ב. ואם אתה הולך להתלונן אל זה שלא טוב לך שאני מביע את דעתי על כל "שטות" בפורום, אתה לא היית חייב לקרוא את התגובה שלי..

למעלה