הנה אני ממשיכה
הדברים האחרונים שעשית אין לי מושג, ספר שקראתי{שהכי} להתאהב בני אורליס סרט האחרון בחורים רעים 2, שרק2{סרט קולנוע} שיר ששמעת השיר של אשר BRUN השיר שנתקע לי בראש I DONT WANT TO KNOW של מריו ווינס הדיסק האחרון שקנית שון פול הדיסק שכרגע במערכת ג'סטין לחברה שלי התקשרתי לפניח רגע ידיד שלי {איתמר} התוכנית היא המשפחה שלי{איזה באסה היה הפרק האחרון ערוץ 2} לא חשבתי על אף אחד אני דלוקה על וויל סמית וג'סטין טימברלייק אם אני ארצה לגור במרום אחר זה ניו יורק או ש...גמייקה או.איטליה נראה לכם שאני ארצה להתאבד החיים יהו משעממים בלעדיי{סתם סתם} אני כעיקרון לא התאבתי אבל מי שהתאב סבבה לו לאאאאאאאאאאאא אם אני אחורר את הגוף שלי אז זה יהיה איפה שהצל חירר אני מאוד אוהבת רכבות הרים מי שרוצה לאהוב מרחוק אז........... אני לא רוצה להרוג אף אחד אני סובלת סיגריות {אז זה עונה על השאלה שלך אני לא סובלת סיגריות אצל בני נוער וגם מבוגרים אבל יש לי כמה חברות שמעשנות אני לא יכולה לעשות כולם אז...... זה החיים שלהם} אין לי רשיון אין לי בעיה אם לסבים הומאים וכו' לא אף פעם בחיים שלי לא בכית על בן ועל בת{לא היתה לי סיבה} יו כמה פעמים שיקרתי בחיים שלי שאלה דיי מפגרת לא נעצרתי לא אמרתי אני אוהבת אותך לבן {אז.......} היה פעם אחת שהלכתי עם הבגדים שאני קוראת להם פיג'מה אבל הם לא פיגמ'ה לא בכית בסרט לא אף פעם לא הופעתי בבמה יו כמה פעמים חשבתי שאני הולכת למות לא נכשלתי ולא הורידו אותי קבוצה ולא הקפיצו אותי. לא טוב לי עם עצמי פעם חשבתי שאני אהבתי בן {6 שנים בסוף התברר לי שלא אהבתי אותו התאבתי באייך שהוא נראה} לא שברתי ולא נשבר לי לאאאאאאאאא נישקתי בנות אבל פעם שהיה לי חבר אז התשנשקנו בפה אבל לא צרפתית ולא לא שכבתי עם בנים כן הוא הופיע בעיתו בית הספר בשמות המיוחדים אני חושבת שאני: מצחיקה חברותית מעניינת חמודה דברים מעודפים: ממתק שוקולד כל סוגי הקורנפ]לקס יום בשבוע ראאשון חורף וקיץ אף אחד לא ישן במיטה שלי ולא ראו אותי בוכה ואל הלכתי לסרט לא צעק עליי וידיד שלי שלך לי אימלאין לי מושג מה השעה עכשיו בננה כחול סתיו ואביב אני הולכת לקרוא מה הבנות האחרות כתבו קורנפלקס חטיבה לא אני לא משעוממת וזהווווווווווווווווווווווווו