שאלון ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שאלון ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(לקוח מפורום בנות....) יאללה גם ככה יותר משעמם פה יותר מבבית קברות אז תענו......... שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? עבר פלילי: שפות: .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: .:האם:. את דלוקה על מישהו: את רוצה לגור במקום אחר: את חושבת להתאבד: את מאמינה באהבה ווירטואלית: את רוצה עוד פירסינג: אוהבת רכבות הרים: .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: .:האם אי פעם:. בכית על בת: בכית על בן: שיקרת: נעצרת: אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: הופעת בציבור בפיג'מה?: בכית בסרט?: היית על במה?: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה?: הקפיצו אותך כיתה?: רצית להיות המין השני?: .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: .:האם את חושבת שאת:. יפה: מצחיקה: כוסית: חברותית: מעניינת: מכוערת: אהובה: דואגת: חמודה: חננה: .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: .:וסתם:. מה השעה עכשיו? תפוח או בננה?: כחול או אדום?: סתיו או אביב: מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?: איזה ארוחה אחרונה אכלת?: תיכון או אוניברסיטה?: את משועממת?: רעש אחרון ששמעת?: ריח האחרון שהרחת?:

אני עונה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

שם: מיכל טימברלייק פירסינג: לא אבל אני רוצה קעקועים: חינה שנימחקה לי כבר חחח גובה: 1.62 מידת נעליים: 40/41 צבע שיער: חום עם פסים אחים/אחיות: אח אחד גדול בת כמה את נראית: טל מהפורום נתנה לי 16 חחחח משקפיים?: נוט עבר פלילי: נוט שפות: עברית , אנגלית, רוסית וקצת ספרדית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: הארי פוטר ומסדר עוף החול (ה-5) סרט מושכר שראית: נוט זוכרת סרט בקולנוע: הסרט של המורדים שיר ששמעת: burn השיר שנתקע לך בראש: burn הדיסק שקנית: מזמן לא קניתי האחרון היה של המושלמי הדיסק ששמעת: נוט זוכרת האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי לשאול אם בא לה לצאת האיש שהתקשר אליך: אח שלי תוכנית טלוויזיה שראית: אני רק במחשב בזמן האחרון איש שחשבת עליו: ידיד שלי (זה שדומה לג'סטין מישהיא זוכרת?) .:האם:. את דלוקה על מישהו: כן את רוצה לגור במקום אחר: ברור את חושבת להתאבד: חשבתי פעם את מאמינה באהבה ווירטואלית: נוט (שו???) את רוצה עוד פירסינג: אין לי פירסינגים חחחח אוהבת רכבות הרים: מאוד!!!!!!!!!!!!!! .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי איזה עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד כל עוד הם לא קשורים אלי .:האם אי פעם:. בכית על בת: כן (חברה טובה שלי שהפסיקה ליהיות חברה שלי) בכית על בן: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כןןןן הופעת בציבור בפיג'מה?: לאאא בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: כן .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 4 שברת לבבות: 0 נישקת בנות: בלכי את חברות שלי נישקת בנים: 11 שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: 1000000000000000000000000000000000 .:האם את חושבת שאת:. יפה: לא מצחיקה: כן כוסית: לא חברותית: ככה ככה מעניינת: ככה ככה מכוערת: כן אהובה: על ידי המשפחה דואגת: כן חמודה: בארך חננה: ממש לא .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: במבה סרט מצויר: סאקורה חחחחח ומלך האריות קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט צבע: גוונים של ורוד וכחול יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: שישי ג'לי: תות תכשיט: טבעת לבוהן ביד חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: ידיד שלי הכי טוב חחח ראה אותך בוכה: זה שדומה לג'סטין הלכת איתו לסרט: חברה שלי מהצפר צעק עליך: אמא שלי שלח לך אימייל: לא זכור לי חחח .:וסתם:. מה השעה עכשיו?: 17:44 תפוח או בננה?:
כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: סתיו מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?: לתת לאח שלי ת'מחשב איזה ארוחה אחרונה אכלת?: צהוריים תיכון או אוניברסיטה?: אוניברסיטה (מסיימים ולא צריך ללמוד יותר) את משועממת?: מאודד רעש אחרון ששמעת?: דלת ניתרקת ריח האחרון שהרחת?: בושם של זה שדומה לג'סטין

RJlake

New member
גם אני עונה!

שם:נועם פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:1.61 (כן אני נמוכה אני יודעת!) מידת נעליים:39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות:2 אחים בת כמה את נראית: אממ 15 16 משקפיים? יש רק לטלויזיה עבר פלילי: אמממ לא שפות: עברית,ערבית,אנגלית,צרפתית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: ג'ק המרטש סרט מושכר שראית:איך להיפטר מבחור ב10 ימים סרט בקולנוע:טרויה שיר ששמעת: black eyed peas - lets get it started השיר שנתקע לך בראש: כרגע שום שיר הדיסק שקנית:של אואטקאסט הדיסק ששמעת:אואטקאסט האיש שהתקשרת אליו:חברה שלי שחר האיש שהתקשר אליך: חברה שלי הדס תוכנית טלוויזיה שראית: קשר דם איש שחשבת עליו: חברה שלי .:האם:. את דלוקה על מישהו: כן את רוצה לגור במקום אחר: לא ממש את חושבת להתאבד: לא ממש לא!! את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג:לא אוהבת רכבות הרים:כן .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים:נגד נגד! עישון אצל בני עשרה:נגד!! נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד .:האם אי פעם:. בכית על בת: כן בכית על בן: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: כן היית על במה?:כן חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע?:לא הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?:לפעמים .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב:אף פעם שברת לבבות:אף פעם נישקת בנות: אף פעם נישקת בנים: הרבה שכבת עם בנות:אף פעם שכבת עם בנים:אף פעם השם שלך הופיע בעיתון:אף פעם התחרטת על דברים שעשית:הרבה פעמים .:האם את חושבת שאת:. יפה: לא כול כך מצחיקה:כן כוסית: די חברותית:כן מעניינת:כן מכוערת:לא אהובה:כן דואגת:כן חמודה:אממ לא נראה לי חננה: קצת .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: חברה ממתק: שוקלד סרט מצויר:שרק קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט ורוד צבע:כחול יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:שבת ג'לי:אדום תכשיט:שרשרת חורף\קיץ:קיץ בחדר:לא הבנתי את השאלה .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:חברה שלי הלכת איתו לסרט:אח שלי צעק עליך:אבא שלי שלח לך אימייל:חברה שלי .:וסתם:. מה השעה עכשיו? 18:07 תפוח או בננה?: תפוח כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב: אביב מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?: אשלח הודעה בפורום איזה ארוחה אחרונה אכלת?: צהריים תיכון או אוניברסיטה?: אוניברסיטה את משועממת?: קצת רעש אחרון ששמעת?:של הטלויזיה ריח האחרון שהרחת?:של מסטיק

jt fan

New member
Mine

שם: מיכל פירסינג:יש לי חור באוזן..חחחח קעקועים: הייתי רוצה בצורת דולפין בכתף.. גובה: 1.65 נראה לי. מידת נעליים:39 צבע שיער: חום. אחים/אחיות: 2 אחיות ואח. בת כמה את נראית: צעירה..לא יודעת בדיוק אבל יש לנו ת'גן הזה במשפחה.. משקפיים? אין. עבר פלילי: חוץ משני שודים, אין לי כלום. סתם. פעם עצרה אותי משטרה כי חציתי עם כמה חברות כביש שממש ממש לא אמורים לחצות אותו בתל אביב..חחח נבהלנו.. שפות: אנגלית, עברית וספרדית. .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: התחלתי לקרוא את "צופן דה וינצ'י". סרט מושכר שראית: פיייייייייי זה היה מזמן! סרט בקולנוע:"המורדים-המסע אל החלום". אם אני לא טועה זה היה ביום ראשון. שיר ששמעת: שיר שאני לא מפסיקה לשמוע..one love של בלו. השיר שנתקע לך בראש:דונט וואנט טו קלוז מיי אייז של ארוסמית'. הדיסק שקנית:אנדר מיי סקיו של אבריל. הדיסק ששמעת:לט גו של אבריל. האיש שהתקשרת אליו:מאיה, כאילו דהה..???.. האיש שהתקשר אליך:שלומי. תוכנית טלוויזיה שראית:סיינפלד. איש שחשבת עליו:...... לא משנה............. .:האם:. את דלוקה על מישהו: מאוד. את רוצה לגור במקום אחר:יש כמה מקומות: רמת אביב, הרצליה או כפ"ס. את חושבת להתאבד: לא..מה פתאום? את מאמינה באהבה ווירטואלית:לא, אין חיה כזאת. את רוצה עוד פירסינג:אם היה לי את הראשון הייתי שוקלת..חח אוהבת רכבות הרים:לא ממש. .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים:נמנעת... להרוג אנשים:מתנגדת בתוקף. עישון אצל בני עשרה:מתנגדת בעוד יותר תוקף. נסיעה במכונית אחרי ששתית:מתנגדת, וגם לעצם השתיה עצמה. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד. .:האם אי פעם:. בכית על בת:אממממ כן.. בכית על בן:אמממ...שוב כן. שיקרת:כאילו ברור!.. נעצרת:כן.. אבל קראו למעלה בגלל איזה סיבה חננית. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת:כןן.. הופעת בציבור בפיג'מה?: לא... בכית בסרט?: כן. היית על במה?:כמה פעמים. חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע?:כההה....חופש גדול למה לדבר על זה?!? הורידו אותך כיתה?: נופ! הקפיצו אותך כיתה?:נופ! רצית להיות המין השני?: הרהרתי והגעתי למסקנה.... גירלז רוווווווווווווולז .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: יותר מדי. נשבר לך הלב: פעם אחת. שברת לבבות: וואי אמממממ פעמיים. נישקת בנות:בטעות!נשבעת שבטעות! נישקת בנים: בואו לא נכנס לזהההה שכבת עם בנות: ..... תפעילו את הדמיון..חחח שכבת עם בנים:.... בואו נשאיר את זה פתוח. השם שלך הופיע בעיתון: נבר! התחרטת על דברים שעשית:אמממממממ יותר מדי. .:האם את חושבת שאת:. יפה: נמנעתתתתתת מצחיקה: מאוד. כוסית:נמנעתתתת חברותית:מאוד-מאוד. מעניינת: כן. מכוערת:לא. אהובה:כן. דואגת:די. חמודה:כן. חננה:נופ... זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליי... .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות:סתמי!!!!!!!!! לחלופין: סתום!!!!!!!!! ממתק: שוקולד.חטיף:במבה. סרט מצויר:היפה והחיה. קורנפלקס:קוקומן..חח מסטיק:אורביט ללא סוכר.תענוג למנוע עששת. צבע:תכלת. יום בשבוע: ראשון. היום הכי לא מועדף:שישי ושבת. ג'לי:בעעעעעעעע. תכשיט:טבעות. חורף\קיץ:חורף. בחדר:עם עצמי. .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך:אחותי..חחח היום.. ראה אותך בוכה:חברות שלי.. הלכת איתו לסרט:שיר אפרת ומאיה..! צעק עליך:אמממממממממ לא זוכרת.. שלח לך אימייל:מיי סיסטר. .:וסתם:. מה השעה עכשיו?21:23. תפוח או בננה?: תפוח. כחול או אדום?:כחול. סתיו או אביב: אביב. מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?:ללחוץ על שלח\י. איזה ארוחה אחרונה אכלת?:שתיתי.. קולה.. תיכון או אוניברסיטה?:בעעעעעע אפחד! את משועממת?:כרגע לא. רעש אחרון ששמעת?:של ממטרה ואני עדיין שומעת. ריח האחרון שהרחת?: של עשן.

Mrs CoStA

New member
אממממ..מיכלללללל...!!

תספרי על הקטע שבו נאלצת לנשק בת "בטעות"...חיחיחיחחי... תספריייי!!!!!!!חחחחחח אמממ....דרך אגב נכון שלחת לי מסר? אני לא מצליחה לפתוח אותו..

jt fan

New member
חחחחח הנה זה באאאאאאאאאאאא

יש קטע שאת באה לנשק מישו\מישי על הלחי והיא מזיזה את הפרצוף, ואז יוצא שהתנשקתם, אבל בלי כוונה.. חוצמזה כמובן יש לי את הבנות הרגילות: סשה, מרסלה, וכל הפילגשיות שלי מה"קו החם", שאני מנשקת כל הזמן. מה, לכם אין

justinnn

New member
אוייייייייייייי זה ארוךךךך

אין לי כוח~~ וענינו על 100 אלה!

נכון../images/Emo9.gif חחח

ד"א איזה דבר גועלי קרה לי עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-{ נגע בי ג'וק ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-{ איזה גועל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עונה- למרות שאני לא הרבה כאן!

שם: מאיה פירסינג: אין עגילים בשום מקום! קעקועים: לא, אולי בעתיד.. גובה: מטר 64 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים ואחות בת כמה את נראית: בגילי 15 בערך.. משקפיים? לא.. עבר פלילי: אמממ.. לא חוץ ממה שמיכל כבר הזכירה שעצרו אותנו משטרה כי עברנו בכביש שרק חולי נפש יעברו בו. שפות: עברית,ספרדית,אנגלית,ערבית. .:הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: לא זוכרת
סרט מושכר שראית: אווח זה היה בגלל אחי.. הענק! סרט בקולנוע:המורדים המסע אל החלום! שיר ששמעת: תזיז תישבן של רוני! השיר שנתקע לך בראש: No hay que llorar שיר חדש של המורדים! הדיסק שקנית: יאא לא זוכרת! הדיסק ששמעת: החדש של המורדים! הוא כזה יפה! האיש שהתקשרת אליו: שגית חברה שלי. האיש שהתקשר אליך: שגית... תוכנית טלוויזיה שראית: שווה להיות מרי קייט ואשלי! איש שחשבת עליו: דודה שלי לא דיברתי איתה שנים! והיא נכנסה עכשיו לאיי סיי בדיוק חשבתי עליה. .:האם:. את דלוקה על מישהו: לא לצערי. את רוצה לגור במקום אחר: ברור בת"א!! את חושבת להתאבד: לפעמים..חח סתם זה לא רציני.. את מאמינה באהבה ווירטואלית: כבר לא! את רוצה עוד פירסינג: לאאאאא אוהבת רכבות הרים: ברורררר .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: תלוי עד כמה הוא שווה! להרוג אנשים: יש כמה שלא הייתי מתנגדת! עישון אצל בני עשרה: אם זה עושה להם טוב! לא לי! נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא! טו מא'צצ מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: סבבה להם! .:האם אי פעם:. בכית על בת: כן! בכית על בן: כן שיקרת: ברורר נעצרת: לא! אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כןן הופעת בציבור בפיג'מה?: אהה ציבור זה 20 בנות? אז כן! בכית בסרט?: כןן זה היה יום ראשון! היית על במה?:כןן חשבת שאת הולכת למות: וואו אבל כןן נכשלת במקצוע?: כן זאת דרך העולם! הורידו אותך כיתה?: עדיין לא! הקפיצו אותך כיתה?: פחח לא! רצית להיות המין השני?: ממש לא!! .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: הרבה! נשבר לך הלב: הרבה! שברת לבבות: הרבה! נישקת בנות: לא!! נישקת בנים: כן! שכבת עם בנות: מה?? לא! שכבת עם בנים:הלאו עיניין פרטי! השם שלך הופיע בעיתון:חחח כן הרבה! התחרטת על דברים שעשית: על המון! .:האם את חושבת שאת:. יפה: אולי. מצחיקה: אולי. כוסית:לא יודעת! חברותית: מאוד! מעניינת: כן מכוערת: לאא אהובה: למה לא? דואגת: מאוד! חמודה: כן חננה: לא ממש לא! .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: ממתק: שוקולד סרט מצויר: וואו הרבה! קורנפלקס: הרגיל! וכריות מסטיק: בזוקה. צבע: תכלת יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שישי ג'לי: לא אוהבת תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קיץ בחדר: לישון! .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: מי זה? שאני יכנס בו.?? ראה אותך בוכה: מיכל שיר ואפרת חברות שלי! הלכת איתו לסרט: " צעק עליך: אחי שלח לך אימייל: סתם ילדה סתומה... .:וסתם:. מה השעה עכשיו? חצות ו20 תפוח או בננה?: תפוח כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: אביב מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?: להיכנס סוף סוף לצא'ט של המורדים כי אני כל שניה שם והולכת באמצע.. איזה ארוחה אחרונה אכלת?: תפוח תיכון או אוניברסיטה?: כלום! את משועממת?: אם אני עושה את זה אז כן! רעש אחרון ששמעת?: המקלדת! ריח האחרון שהרחת?: מים עומדים!

jt fan

New member
מאיה הייתי בטוחה שתגידי בננה...

תפוח או בננה-תפוח? וואי! אני לא מאמינה! השתניתתתתתתתתתתתתתתתתת

מה? את גמורה? בחיים שלי לא אהבתי

בננה!!! אפילו תגומי בננה אני שונאת!! מיכל את לא יודעת עליי כלום זא? נעלבתי!!

jt fan

New member
את יודעת למה התכוונתי..

"הבננה הזו מאוד גדולה. אפשר לעשות איתה דברים אחרים"... מוכר? אז לא לשחק אותי צדיקה

jt fan

New member
רררררררררררררררר

רק בגלל הארביבית את ככה, נכון
זה הוריד אותך מהעיסוקים שלך סופייייייייית
עליתי עלייייייייייך תודי.

עכשיו שלי!... וואו זה ארוךךךךךךך

שם: טל פירסינג: אין קעקועים:אין גובה: 1.60 בערך.. מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות ואח בת כמה את נראית: 14 משקפיים? עדשות.. עבר פלילי: אין שפות: עברית,ספרדית, וקצת אנגלית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: אלכס לרנר דפי ואני סרט מושכר שראית: עלי ג'י סרט בקולנוע:שיקגו שיר ששמעת:זה רק בנינו השיר שנתקע לך בראש: i donwt wanna Know הדיסק שקנית:לא קונה דיסקים.. -צורבת אבל בכל מקרה האחרון שקניתי היה של שרית חדד הדיסק ששמעת:דיסק שבן דוד שלי צרב לי.. האיש שהתקשרת אליו: ידיד שלי האיש שהתקשר אליך: ידיד שלי תוכנית טלוויזיה שראית:משהו כמו שין צ'איין לא זוכרת.. איש שחשבת עליו: ידיד שלי
.:האם:. את דלוקה על מישהו: כןןןן את רוצה לגור במקום אחר:כן את חושבת להתאבד: היו לי כמה מחשבות.. אבל כבר לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: כרגע כן אבל זה רק עד לאכזבה הבאה את רוצה עוד פירסינג: לא אין לי אוהבת רכבות הרים: כן .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: תלוי, אם ממש אוהבים אז כן להרוג אנשים: יש כמה אנשים שבכיף הייתי הורגת! עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית:לאאא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כל עוד הם לא מתקרבים אליי אין לי בעיה .:האם אי פעם:. בכית על בת: לא זכור לי בכית על בן:ברור שיקרת: כן.. :/ נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת:כן הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט?:כן היית על במה?:כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע?: ברור.. מי לא? הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:חחחח ממש לא רצית להיות המין השני?:אני עדיין רוצה! .:כמה פעמים:. היית מאוהבת:מאוהבת ממש פעם 1 נשבר לך הלב: כן שברת לבבות:כן.. נישקת בנות: כן.. בטעות!! כמו שקרה למיכל.. נישקת בנים:לא.. אני בת 12 שכבת עם בנות:לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון: כן
התחרטת על דברים שעשית: בטח! אני עדיין מתחרטת .:האם את חושבת שאת:. יפה:לא מצחיקה: לפעמים כוסית:לא חברותית:כן בטח מעניינת:לא תמיד מכוערת: לא אהובה: אמממ.. דיי דואגת: קצת חמודה: חחחח אולי.. חננה: לאאאאאאא .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר:ארתור רולזזזזז קורנפלקס: כריות מסטיק: הובה בובה צבע: ורוד יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף:ראשון ג'לי: תות תכשיט:לא ממש אוהבת.. אבל מעדיפה שרשרת מיוחדת חורף\קיץ: חורף בחדר: שילי.. .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: אחי ראה אותך בוכה:אחי הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: נחשו! אמא שלי! שלח לך אימייל: לא זוכרת.. .:וסתם:. מה השעה עכשיו? 18.52 תפוח או בננה?: בננה כחול או אדום?: אדום סתיו או אביב: אביב מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?:לבדוק מי מחובר באיי סי איזה ארוחה אחרונה אכלת?: צהריים.. אבל מאז נישנשתי מלא דברים תיכון או אוניברסיטה?: אוניברסיטה את משועממת?: מאודדדדדדד רעש אחרון ששמעת?: של המאורר ריח האחרון שהרחת?: של ספגטי

RJlake

New member
חחח אני רואה שאני היחידה שהופעתי עם

פיג'מה בציבור!

למעלה