שאלון ענק על הפיג'מות
באיזה פרק זה נאמר: 1. אלונה: אילן אתה חושב שזה אנחנו אילן: לא אני חושב שאנשים קמצנים 2. עודד: "אני אעשה את הבניין הזה שמח!" ברכה: "שום שמחה!, 50 שנה אני גרה בבנין הזה ולא היה לי רגע אחד של שימחעס... שישמחה.. שיהמחכ" 3. אילן: "אוקי מי ששומע אותי יכול להתקשר למספר 03-5553535" מאזין: "הלו גבר, מת על התכנית שלך!, יש עומס בגהה, אני מתזמן 30 דקות! אני רוצה למסור ד"ש לכל מי שיושב איתי ברכב!,למורן, לשירה לדוד לגיא לעופרה, הלו גברת למה את עומדת, ואו מי לא שילם, גברת תלחצי על הכפתור איך אני הידע איפה לעצור לך" (כבר בתכנית הראשונה יש לאילן מאזינים מעריצים) אילן: "אוקי, הבנו" מאזין: "חולים עליך, אתה גדול, יש לך אחלה תוכנית" 4. מיכה: "ביצה מספר שלוש" אילן: "מה זה?" מיכה: "ביצת הפתעה". * מאיזה פרק ועונה לקוחה התמונה הזאות
* שאלות אמראקיות: 1. באיזה פרק קובי רוצה לקנות 500 סטים בודדים: א. בעל הבית הולך ב. בעל הבית בא ג. הפיג'מטרון ד. סרט יפני 2. לפי הפיג'מות דוד המלך הקים להקה מי הם החברה בלהקה: א. דוד המלך , אלביס פרסלי וזוהר ארגוב ב. דוד המלך, ג'ימי אנדריקס ואלביס פרסלי ג. דוד המלך ג'ימי אנדריקס וזוהר ארגוב ד. ג'ימי אנדריקס, זוהר ארגוב ואלביס פרסלי 3. בפרק סיאנס רוני מתחזת ל.. א. מלכת אנגליה ב. בת שבע ג. הנסיכה דיאנה ד. אף תשובה לא נכונה 4. כשהפיג'מות עבדו בבית מלון מי היה המנהל של בית המלון: א. גבי ב. שלמה ג. עזרא ד. קובי מחט *המשפט הבא קשור לפיג'מות והוא באנגלית פרשו אותו לעברית: hapigmot she series popular that arrives from israel to the children and to the youth *שאלות פתוחות: 1. השלימו את המשפט: ברכה: "טוב כמו שידוע לכם, יש שלושה חוליגנים שהסתננו.... 2. למה פרדי עשה כאילו הוא מדבר אם דוד טופז... 3. למה עודד שיקר ואמר שהוא דיבר אם שמעון פרס... 4. מה שמו של הפרק ה12 בעונה הראשונה של הפיג'מות...
באיזה פרק זה נאמר: 1. אלונה: אילן אתה חושב שזה אנחנו אילן: לא אני חושב שאנשים קמצנים 2. עודד: "אני אעשה את הבניין הזה שמח!" ברכה: "שום שמחה!, 50 שנה אני גרה בבנין הזה ולא היה לי רגע אחד של שימחעס... שישמחה.. שיהמחכ" 3. אילן: "אוקי מי ששומע אותי יכול להתקשר למספר 03-5553535" מאזין: "הלו גבר, מת על התכנית שלך!, יש עומס בגהה, אני מתזמן 30 דקות! אני רוצה למסור ד"ש לכל מי שיושב איתי ברכב!,למורן, לשירה לדוד לגיא לעופרה, הלו גברת למה את עומדת, ואו מי לא שילם, גברת תלחצי על הכפתור איך אני הידע איפה לעצור לך" (כבר בתכנית הראשונה יש לאילן מאזינים מעריצים) אילן: "אוקי, הבנו" מאזין: "חולים עליך, אתה גדול, יש לך אחלה תוכנית" 4. מיכה: "ביצה מספר שלוש" אילן: "מה זה?" מיכה: "ביצת הפתעה". * מאיזה פרק ועונה לקוחה התמונה הזאות