שאלון ענקי!!

t o o t

New member
גם אני רוצה../images/Emo26.gif

איך היית קורא\ת ללהקה שלך?לא יודעת..אמממ תלוי מה הסגנון מוסיקה את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג?חח מלקקת את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך?לא
מהו הקומיקס האהוב עלייך? בנות
כיתת דרמה או דרמה של כיתה?אממ כיתת דרמה..בגלל שאני מאוד אוהבת לשחק בלונדיניות או ברונטיות? ברונטיות עכבישים מפחידים אותך? בעע כן
מה עוד? גוקים וחרקים למיניהם הטלפון שלך מצלצל? כרגע?לא
ג'ים קארי או מריה קארי?: ג'ים
כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות? ברצף? אממ 60-70 גג כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות? בעע 10 בקושי לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה? אממ קצת לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו? 14:21 ספרייט או 7-אפ? ספרייט השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": נאכל סוכריות! פיות או מלאכים? פיות את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה דבר פרוע? אממ לא
אחים: 2 אחיות קטנות כיתה: ו צבע שיער: דבש מה תרצי להיות שתיהיה גדולה: שחקנית/זמרת/רקדנית/אשת מחשבים גיל שאת רוצה להיות:אה?
צבע עיינים: חום פירסינג: לא צבעת פעם את השיער?כן סגנון לבוש:אממ אני אוהבת ג'ינסים וטישרטים..אבל גם חצאיות מיני אין לי בעיה צבע אהוב:תכלת,סגול,ורוד וירוק תפוח שיר:אממ כרגע עוד לא החלטתי ציטוט:"אם ההר לא יבוא למוחמד,נמשוך אותו בשערות" שונאת את עצמך: לא
הרגלים רעים:אממ לא איזה עונה:אביב וקיץ מתי בכית לאחרונה:אתמול מתי אמרו לך שאוהבים אותך:היום בבוקר מתי אמרת למישהו שאת אוהבת אותו:היום בבוקר האם את: מעשנת? לא על סמים? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אממ כשהייתי ממש קטנה אכלתי לובסטר..אבל לפי מיטב ידיעתי זה לא גרם לאנשים להקיא
היית מאוהבת? כן
שחית בעירום? לא עברת ניתוח? לא
ברחת מהבית?לא התחילו איתך? כן הית על במה: כן..המון פעמים חשבת על התאבדות? לא
ישנת עם מישהו מהמין השני? אממ לא שזכור לי יש לך משהו נגד דוסים? לא נישקת מישהו מאותו מין? אמא שלי ואחותי נחשב?כי אם לא אז לא היה לך חלום שהתגשם?כן הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? חח כן..פעם אחת גנבת משהו? לא שיקרת?כן טעית במשהו?לא הודית בטעות? כן ביקשת סליחה מאדם שפגעת בו? כן עוד.. על אוכל... דרג את שלושת המשקאות הקרים שאתה הכי אוהב 1.מילקשייק 2.קולה 3.ספרייט דרג את שלושת המשקאות החמים שאתה הכי אוהב 1.אממ קפה 2.שוקו 3.תה עם נענע דרג את שלושת הפירות שאתה הכי אוהב 1.קיוי 2.אפרסק 3.אבטיח דרג את שלושת מאכלי הג'אנק פוד שאתה הכי אוהב 1.קרפ 2.פאנקיק 3.פיצה דרג את שלושת מאכלי הבית(או מאכלי אימא איך שתרצו לקרוא לזה) שאתה הכי אוהב 1.מרק עוף 2.פסטה בולונז 3.פשטידת פטריות דרג את שלושת הממתקים שאתה הכי אוהב 1.שוקולד 2.סוכריות 3.עוגות דרג את שלושת החטיפים שאתה הכי אוהב 1.במבה 2.ביסלי פלאפל 3.דוריטוס דרג את שלושת הירקות שאתה הכי אוהב 1.אממ אבוקדו 2.עגבניה 3.מלפפון דרג את שלושת חברות המים מינרלים שאתה הכי אוהב 1.מי עדן 2.נביעות 3.תמי4 שמות... אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?אני אוהבת תשם שלי השם הכי יפה לילד:רון השם הכי יפה לילדה: ענבר מה השם הכי מצחיק ששמעתם סטשה ורוניקה(זה אותה ילדה..יש לה שני שמות) אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?אממ רותם שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן הרגת מישהו?לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך?לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? אממ בפה כן..לא צרפתית היית ערום בציבור? לא מה הקללה האהובה עליך?קיבינימט,לעזעזל,שיט וכו' עקבים או פלטפורמה?פלטפורמה סנדלים או כפכפים?כפכפים אם אתם מתחפשים בפורים איזה נעליים אתם שמים?עקב היית שוקלים להתחפש לנעל?לא
אתם חושבים שזה משקף את האישיות שלכם?לא נועלים נעליים עם או בלי גרביים?עם מה נראה לכם יותר נוח?עם מה צבע התחתונים שאתה לובש?כרגע?תכלת מה הדבר האחרון שאכלת?ארוחת צהריים מי האדם האחרון שרצית שימות?אממ אף אחד האדם האחרון שרצית שיאהב אותך?החבר הקודם שלי..וזה היה מזמן היום השנוא בשבוע?ראשון האהוב?רביעי ושישי כותב\קורא שירה? ופרוזה?לא ולא חיות מחמד?ציפורים ומלא חתולים בחצר מה מפחיד אותך?כתבתי למעלה איזה צבע עיניים היית רוצה?כחולות/ירוקות מאמין בחייזרים?לא
יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בי-ם?לא עשית פעם חוקן? [אווץ']לא מה המבחן האחרון שעשית?מתמטיקה,קיבלתי 95
מתי היומולדת שלך? הייתה אתמול,3.5 בן כמה תהיה?12 מה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון?אממ מדברת באיסיקיו עישנת נרגילה? אם כן-מה הטעם האהוב עליך?לא וךא מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך? ולמה?אממ אני לא מרחמת על עצמי רצית איי פעם להיות מהמין השני?לא..אולי רק בגלל השיער וזה שהם לא צריכים להתאמץ לדפוק הופעות וכאלה..אבל בעיקרון לא האם לאי בודד תקח את יהודית רביץ? למה לא?לא.כי לא
האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? אממ לא,מהסיבה הפשוטה שאין לי זמן

למעלה